Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

gun master sa stilom {#}

pew pew pew pew
Battlelog: LateralusX

19 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
xyan kaže...

mislim da se to nikad nije upotrebljavalo u vojsci. .22 kalibar je smece maleno, koje radi jako puno stete.

Po zakonu je zabranjenjo koristiti kalibar manji od 9mm za policiju, vojsku i ostale srodne sluzbe (u pistoljima).

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Tu se malo varas EX vojska ima ogranicenje jer su uglavnom propisana od NATO i sl.. A policiji se ne ogranicava nista te su pusteni na interne odabire.. Znaci kako ministarstvo odluci.. Npr. HR vojnik mislim do kraja 2014 nece moci koristit istocno naoruzanje ni vrste streljiva dok policiji nema nikakvih ogranicenja..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan

O kojoj ti drzavi pricas?

U RH je propisano zakom da sluzbeno oruzje ne smije biti kalibra manjeg od 9mm. 

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Opcenito policija ima veci izbor.. Imaju nasi agenti tajne sile SoA i slicno ove male gey relvolver kalibre i slicno.. Istina je da je ministarsvo donijelo
17 godina
odjavljen
Co7 kaže...

O kojoj ti drzavi pricas?

U RH je propisano zakom da sluzbeno oruzje ne smije biti kalibra manjeg od 9mm. 

Ceco je gličer, za njega ne vrijede zakoni {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Opcenito policija ima veci izbor.. Imaju nasi agenti tajne sile SoA i slicno ove male gey relvolver kalibre i slicno.. Istina je da je ministarsvo donijelo odluku da se koristi 9mm kao sluzbeno streljivo i uz to odredjeno oruzje.. Ali se moze naci svega u sluzbi.. A sto se tice dugog oruzanja tu policija ima slobodne ruke za razliku od vojske..
15 godina
neaktivan

A nemojte sada uspoređivati oružja i kalibre iz igre sa ovima stvarnima jer nemaju NIČEG sličnog (osim imena).

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

BF3 za 10 eura??? Preyebeno!

Ali Premium i ekspanzije su preskočili :P

16 godina
Battlefield 3

plače mi se kad vidim koliko djece i ''odraslih'' prelazi sa CoDa... ubit će do kraja igru, obavezno svaki dan nailazim po par puta na ''fuc*ing cun* mother***** camper noob....''

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

guotin više nema resetirane statse...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/guotin/

Postam to zato jer se bilo raspravljalo o njemu, i bio je dobio spuštanje na lvl 0. Očito mu ne mogu "dokazati" išta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

guotin više nema resetirane statse...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/guotin/

Postam to zato jer se bilo raspravljalo o njemu, i bio je dobio spuštanje na lvl 0. Očito mu ne mogu "dokazati" išta.

Ja dajem ruku u vatru da je pederčina, ne treba mi dokaz ..

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
14 godina
protjeran
Scrappy kaže...

plače mi se kad vidim koliko djece i ''odraslih'' prelazi sa CoDa... ubit će do kraja igru, obavezno svaki dan nailazim po par puta na ''fuc*ing cun* mother***** camper noob....''

Sta fali nama codasima?

Battlelog: ljudina
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj su mi malo nerfali tenkića?

Ne mogu više brzo prebacivati između običnog i cannister shella  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...

Ne mogu više brzo prebacivati između običnog i cannister shella {#}

To je bio bug da brzo možeš pucati, sad su to popravili.

Probaj HMG to su sad pojačali, ima brži metak i dosta dobro roka. Carnister više nije nešto.

14 godina
neaktivan
Da to je sad katastrofa tako da canistar vise nema uopce svrhu jer mi se prije napuni nova granata nego sto mogu okinut sa carnisterom..
17 godina
Scrappy kaže...

Da li može  u BF3 mutati nekoga da ne drobi u chat?

Ja kao player samo mogu ugasiti chatbox i ništa više, jel tako?

A šta može admin?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 11:03 (mrfloyd).
17 godina
fila2208 kaže...

a ja sam sinoć naletio i na par bugova u cq mapama, otvorena vrata, pucaš kroz njih ono se odbija od nevidljivog zida lol

To ti je ona textura sa Atacama desert-a kada si na brodu! {#}

17 godina
mabencic kaže...

A nemojte sada uspoređivati oružja i kalibre iz igre sa ovima stvarnima jer nemaju NIČEG sličnog (osim imena).

Čak ni i imena nisu sva stvarna. Većina ih ima zaštičeni brend, pa se za upotrebu treba plačati licenca.

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Friday kaže...

BF3 za 10 eura??? Preyebeno!

Ali Premium i ekspanzije su preskočili :P

Ima i karkand za 10 eura što je po meni vrlo prihvatljivo. Ako nešto vrijedi 10 eura onda je to B2K!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
mabencic kaže...

nismo ni raspravljali...jer to kak su slabi pistolji u BF-u, toga nema nigdje...najbolji support je sad zasigurno rex. Ima 50dmg na blizinu, a 6 metaka dost brzo ispuca, pa jedan ili dva ce ga zakaciti. magnum mi se uopce vise ne svidja.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Šef kaže...

Ne mogu više brzo prebacivati između običnog i cannister shella {#}

To je bio bug da brzo možeš pucati, sad su to popravili.

Probaj HMG to su sad pojačali, ima brži metak i dosta dobro roka. Carnister više nije nešto.

najgore je kad prebacis na TOW, pa pa ne znas da li ne mozes pucati jer se nije reloadao ili je ovaj delay

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 11:48 (Lateralus).
14 godina
neaktivan
Najbolji pistolj u bf 3 je oduvijek bio m1911 sup.. Sad ne znam jel glitch ali 100,% zdravog vojnika sam znao oborit jednim metkom.. Daleko je najprecizniji u igri.. Sad kad naguram jos ovih par na 500 vracam se na njega..
16 godina
moderator
Battlefield 3

Tko je toliko hrabar a ide sad 1vs1 na bandaru s artilijerijom?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Molim pomoć!

Skinuo sam BF3 prek Origina i skužim da mi ne radi, imam Vistu. Jel mogu nekak backupat instalaciju bez da skidam ponovno, jer ću stavit sedmicu.

[DMF] Flixer Buha
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
raff34 kaže...

Molim pomoć!

Skinuo sam BF3 prek Origina i skužim da mi ne radi, imam Vistu. Jel mogu nekak backupat instalaciju bez da skidam ponovno, jer ću stavit sedmicu.

Možeš.

Idi u C:\Program Files (x86)\Origin Games i skopiraj cijeli "Battlefield" folder na drugi disk.

Kad reinstaliraš win samo stavi skidat i nakon koje minute prekini,izgasi origin kopiraj taj battlefield u origin games i pokreni origin.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Najbolji pistolj u bf 3 je oduvijek bio m1911 sup.. Sad ne znam jel glitch ali 100,% zdravog vojnika sam znao oborit jednim metkom.. Daleko je najprecizniji u igri.. Sad kad naguram jos ovih par na 500 vracam se na njega..

Meni G18. Izuzetno je neprecizan na iole veće udaljenosti ali kad si u frci a ostaneš bez metaka u pušci sa ovim malim posprejaš dvojicu nabrzinu...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
raff34 kaže...

Molim pomoć!

Možeš.

Idi u C:\Program Files (x86)\Origin Games i skopiraj cijeli "Battlefield" folder na drugi disk.

Kad reinstaliraš win samo stavi skidat i nakon koje minute prekini,izgasi origin kopiraj taj battlefield u origin games i pokreni origin.

Ja nakon kopiranja moram i uninstallirat igru iz Origina jer mi inače radi probleme kasnije..

16 godina
moderator
nick54312 kaže...

Ja nakon kopiranja moram i uninstallirat igru iz Origina jer mi inače radi probleme kasnije..

Čudno,ja sam to napravio puno puta do sad i to na više mašina i samo trebam instalirat igru i to je to.

سمندری ڈاکو
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice