Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gle,ako je sve headšoto sa jednim metkom bez obzira di se nalazio,čiter je.

ti tu spominješ da ti se preporuči neki server koji nema čitera,kao da ih je na svakom serveru po nekoliko,tako sam ja steko dojam

ovo ti je još jedan od razloga zašto je bf3 nekompetativan  ,ti mu sprašim primjer 20 metaka i frajer se okrene i iz metka dva te skine,ok možda to i ovisi o tvojem snalaženju u igri,ali doživio sam i ja takih situacija,nisi jedini,

sljedeće se desi da umreš nakon što si otišao iza zaklona ili si ušao u kuću ,da nakon par metara samo padneš.

to je brijem jedina stvar koju ja nemrem pregrist u ovom bf-u.

probija me to,i nekad mi nije ništ jasno

Nezahvalno je donositi neke zaključke ali da ima sranja - ima ih. Ja sam prije par dana na zibi sa M4A1 naletio na šestoricu likova na hrpi i sve ih potamanio (4 sa puškom, 2 sa pištoljem) a pucali su po meni. Nisam mogao vjerovati svojim očima.

Inače, ono kad pogneš a već si u zaklonu to mi se događa toliko često da već ludim. Dogodi se barem 2-3 puta u satu...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Engeneer:

UMP-45: 155 killa

SCAR-H: 289 killa

G53: 11 killa

Support:

PKP: 8 killa

Sniper:

Igram najviše sa SV98 jer ne volim one poluautomatske snajpere, veći gušt mi je svaki put "natezati" i pucati. Tu stavim rifle scope x8. lol zato i imaš 195 killa

Pištolj koristim uvijek onaj prvi iz liste {#} btw 145 killsa

lol ja sam mislio tip je neki znalac el general

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
protjeran
Battlefield 3

bilo bi fora da ima cheat za healt, da si mozes ici health na 150 posto recimo. ali ako covjek zna igrati i gadati najgorti cheat o sviju je walhack. jer ova glupa igra nema kill cam kao u cod-u pa sam se tamo po kill camu lako moglo vijeti tko ima wallhack. 

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Inače, ono kad pogneš a već si u zaklonu to mi se događa toliko često da već ludim. Dogodi se barem 2-3 puta u satu...

to je stvarno jedina stvar u bf-u koja mi već ide na q i prelud sam na to.

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan

I onda je svizac ispričao bajku o tome kako se u zaklonu gine manje kada se Network Smoothing Factor smanji na nulu... {#}

Možda se gine manje u zaklonu, ali i gine se više izvan njega {#}

http://lupiga.com/vijesti/slike/20050222032827lupiga_svizac.jpg 

{#}

[M|C] Slammer
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 14:32 (Slammmer).
14 godina
neaktivan
Slammmer kaže...

I onda je svizac ispričao bajku o tome kako se u zaklonu gine manje kada se Network Smoothing Factor smanji na nulu...{#}

daj pojasni molim te čemu točno služi network smoothing factor?

jučer sam skužio da sam ga držao cijelo vrijeme na kraju (znaći skorz desno) i nekaj sam slučajno pročitao od jednog dečka da je najbolje da se stavi na sredinu,što sam i napravio ali nisam igrao ništa,pa nisam vidio razlike zasada.

pojasni molim te

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
David87 kaže...

A jesi pametan bokte. A znači ako ja njega drmnem sa 50 metaka njemu nije ništa, a on mene sa 1 i odma me ubije, to je normalno?? + K mu je 100, D je na 0. i kao to je normalno??!

E, sad si me sjetio da pitam.

Da li postoji cheat koji te cini ne ranjivim?

Koliko se ovdje govorilo o tome, postoje oni za vecu jacinu metka, head shoot, ubijanje kroz zidove.

Ali nitko nikad nije spomenuo neranjivost.

Uvijek, ali uvijek kad se to dogodi zakljucak je da je u pitanju ping, gubljenje paketa, user side registracija pogodaka....

Ne postoji..
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
mabencic kaže...

Engeneer:

UMP-45: 155 killa

SCAR-H: 289 killa

G53: 11 killa

Support:

PKP: 8 killa

Sniper:

Igram najviše sa SV98 jer ne volim one poluautomatske snajpere, veći gušt mi je svaki put "natezati" i pucati. Tu stavim rifle scope x8. lol zato i imaš 195 killa

Pištolj koristim uvijek onaj prvi iz liste {#} btw 145 killsa

hahaha, baš si me nasmijao, plaćam pivo i čevape

A gle, mogu reći da sam resetirao statse ako te to zadovoljava (a nisam) ;)

I ove druge klase sam samo "probao" tako da nemam pojma, nisam previše testirao ...

I nije mi bio cilj reći koliko sam ljudi (ne)ubio nego par riječi o tome oružju ...

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 14:31 (mabencic).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznam za vas al ja jos nisam naisao na "lose" oruzje u BF3, samo na oruzja koja mi se osobno ne svidjaju zbog nekih sitnica kao izgled i sl...

istina neka oruzja daju veci DPS od drugih al stvar je(bar sta sam ja primjetija) da neki igraci umisto da svoju igru prilagode oruzju pokusavaju oruzje prilagodit igri pa onda slusam i citam stvari kao "OMGWTF scar-h sukzz balzzz on metro" i sl

meni je osobno uvijek super za promjenu uzet neko oruzje pa onda promjenit stil igre i zabavljat se...

za Assault mi je npr super L85A2 i scar-l(jako su slicni), za engia mi je m-tar majka (ako znas flankat kvalitetno cak i na otvorenim mapama mozes gazit), za snajpera ona kineska poluautomatska mi je super jer je jedina bullpup dizajn(s prigusivacem ne bude cijev od 2 metra) a slicna jedosta s M417, dok za suport u napadu L86A2 ili MG36 a za obranu bilo sta s 200 metaka i bipodom za vatat boju na suncu ;)

2 0 hvala 0
14 godina
Stari barba kaže...

a za obranu bilo sta s 200 metaka i bipodom za vatat boju na suncu ;)

{#} That's how I roll!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 17:15 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 3

Pogledajte popis, pa recite, koje vas oružje zanima, dat ću vam svoj dojam:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MadTom_HR/weapons/199586046/pc/

Ukratko...

• Assault: M16A3 i dalje "najbolja", katica za sve, za Conquest Domination volim uzeti AEK, ili AUG (s laserima), SCAR-L i G3A3 za nadaleko (KH su nažalost upropastili), AN-94 isto prolazi
  • Engineer: trenutni car je ACW-R sa suppresorom (iako sada drmam sa SG-553 malo, zbog promjene - leži mi bolje od G36C koja je po statsima bolja), MTAR za Conquest Domination
  • Support: L86A2 mi se pokazala najboljom, iako ni PKP nije za baciti
  • Recon: M98B je long range car, na bliže svi ostali boltovi su podjednaki, JNG-90 mislim da ima mali bug (ne broji svaki put multiplikator u prsa izblizu), za neke TDM/Conqueste M40A5 zbog najbržeg reloada (BTW, imam najviše killova sa JNG zbog Gun Mastera). M417 sada jede i SKS, tako da je najbolji izbor od poluautomatika - u svoje vrijeme QBU-88 mi je bio najbolje legao.
  • PDW: ovisno o situaciji, sada buff/nerf simo tamo, definitivno se može naći za različite upotrebe (range, mapa itd...)
  • Pištolji: Magnum je bio car, sada mi se čini da ima smanjen accuracy, dobar izbor sada je M1911 sa suppresorom, G18 uvijek OK za grupice ljudi - 93R nažalost puno lošiji sada nego je bio, ali svejedno se može koristititi za dokrajčiti grupu ranjenika. Inače, Magnum/Rex mogu aktiviriati mine/C4, tako da ih volim nositi sa engijem i supportom
  • Shotgun: osobno mi najbolje leži Saiga (flechette), ali 870 i SPAS isto imaju svoje draži
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Stari barba kaže...

a za obranu bilo sta s 200 metaka i bipodom za vatat boju na suncu ;)

{#} That's how I roll!

{#} to je to!! operacija leži i reži!!! :D

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Slammmer kaže...

I onda je svizac ispričao bajku o tome kako se u zaklonu gine manje kada se Network Smoothing Factor smanji na nulu...{#}

jučer sam skužio da sam ga držao cijelo vrijeme na kraju (znaći skorz desno) i nekaj sam slučajno pročitao od jednog dečka da je najbolje da se stavi na sredinu,što sam i napravio ali nisam igrao ništa,pa nisam vidio razlike zasada.

pojasni molim te

Ej ZNG... to ti je prastara priča, NSF je dostupan poslije prvog patcha, ako se ne varam.

DICE kaže za NSF da ga staviš čim bliže nuli (lijevo) ako hoćeš manju latenciju, manje ginuti u zaklonu, uz ružnije animacije vojnika, i sve to u odnosu na ping prema serveru. Priča se da staviš što manji NSF ako je ping prema serveru mali. (20-30ms). Kada je NSF skroz desno, sve animacije su "smooth", ali je latencija veća, meci te stižu kada si već u zaklonu itd.

Što sam još primijetio je, da sa NSF-om koji je blizu nule ili na nuli u isto vrijeme ginemo i moja meta koja puca na mene a i on (na MadCroats bolt action sniper serveru na kojem imam 20-ak ms ping)...

Svaka "strana" ovog NSF slidera ima svoje pluseve i minuseve, ali nakon nekog vremena što sam se igrao sa nime, po mojem mišljenju je to još jedan način za DICE da makne odgovornost sa sebe i spusti ga na kranje korisnike, kao da im je netcode savršen... riiiight.

Pozz, Slamm

[M|C] Slammer
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 14:51 (Slammmer).
14 godina
neaktivan
mabencic kaže...

I ove druge klase sam samo "probao" tako da nemam pojma, nisam previše testirao ...

I nije mi bio cilj reći koliko sam ljudi (ne)ubio nego par riječi o tome oružju ...

lol te pare za čevose ostavi pa počasti curu :)

kako reć nešto o oružju s kojem imaš 8 killova? ili 11??lol

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Slammmer kaže...

Ej ZNG... to ti je prastara priča, NSF je dostupan poslije prvog patcha, ako se ne varam.

DICE kaže za NSF da ga staviš čim bliže nuli (lijevo) ako hoćeš manju latenciju, manje ginuti u zaklonu, uz ružnije animacije vojnika, i sve to u odnosu na ping prema serveru. Priča se da staviš što manji NSF ako je ping prema serveru mali. (20-30ms). Kada je NSF skroz desno, sve animacije su "smooth", ali je latencija veća, meci te stižu kada si već u zaklonu itd.

Što sam još primijetio je, da sa NSF-om u isto vrijeme ginemo i moja meta koja puca na mene a i on (na MadCroats bolt action sniper serveru na kojem imam 20-ak ms ping)...

Svaka "strana" ovog NSF slidera ima svoje pluseve i minuseve, ali nakon nekog vremena što sam se igrao sa nime, po mojem mišljenju je to još jedan način za DICE da makne odgovornost sa sebe i spusti ga na kranje korisnike, kao da im je netcode savršen... riiiight.

Pozz, Slamm

nisam baš skužio najbistrije.

znaći ovako,stavim skroz lijevo animacije će bit "ružnije"?? pa šta mi to znaći?da će mi ružno pokazat animaciju dok preskaćem ogradu,reloadam pušku ili koljem nekog?? to mi niti ne igra neku ulogu jer traju svega 2-3 sekunde,a nikakve koristi od toga da budu "lijepe" po tom pitanju,

više mi znaći odaziv prema serveru nego animacija,zar ne?

znaći po tome da stavim NSF skroz lijevo ??

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
TomoR kaže...

• Engineer: trenutni car je ACW-R sa suppresorom (iako sada drmam sa SG-553 malo, zbog promjene - leži mi bolje od G36C koja je po statsima bolja), MTAR za Conquest Domination

Čemu ubijat range od acr sa supressorom? Kud je na drugom mjestu po jačini dmg preko rangea uz awesome firerate ti ga ubiješ silencerom?

heavy barrel all the way.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Opa, još jedan nož manijak...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

Ej Neno, nemaš šta pametnije radiit u životu nego nama nekolicini stavljati Thumbs Down na svaki post?

Ali ako te veseli, samo daj. Nije me briga.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Čemu ubijat range od acr sa supressorom? Kud je na drugom mjestu po jačini dmg preko rangea uz awesome firerate ti ga ubiješ silencerom?

suppresor ne skida damage koliko god to bilo čudno zaista ne skida,provjerio sam,dobro je reko ljudina,

nevažno na kojoj je puški i na kojoj je udaljenosti,uvijek je isti damage sa silencerom ili bez njega.

jedini kontra ekekti su pad metka i brzina metka,ali HB rulz i ja tako mislim

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Ti si noob {#}

ACW-R ti ima max damage 20, a minimalni 16,7, ispod toga ne ide ni sa suppresorom (pa je skoro nebitno ako koji metar prije padne na minimum damage). S zadnjim patch-om su još poboljšali suppresor na ACW-R, a na velikoj mapi je velika stvar ako te ne nađu čim počinješ pucati. Za veće udaljenosti idem na single shot, jer ipak malo više rasipa sa suppresorom.

Eto, bolje bi bilo staviti laser na njega nego Heavy Barrel, tako da možeš i bolje hip fire koristiti ako ti baš zatreba.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja nemam vise volje igrati ovaj public...uopce se ne trudim, pocnem se glupirati kad dojem na njega {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
mabencic kaže...

lol te pare za čevose ostavi pa počasti curu :)

kako reć nešto o oružju s kojem imaš 8 killova? ili 11??lol

"G53: jučer sam probao sa tom puškom, dobra je, ali bez dodataka (makar meni)"

Čitaj sve, to je kao ugovor od T-Com-a, ne čitaš sve i onda kad se nešto desi Ga dobiješ na suho...

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Imaš gun master medal??? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Slammmer kaže...

pojasni molim te

To ti je tliko nebitna stvar, oni koji pricaju da tio trebati drzati skroz lijevo su u zabludi(osim ako igraju na dialup-u pa pnda ih i razumijem). da pojedostavnim npr. Ako ti je slider skroz lijevo Igra ce ti korigirati poziciju igraca 50 puta u sec a ako ti je skroz esno korigirati ce 500 puta u secundi sto iz toga zakljucujes da kada ti je slajder skroz desno igra ce ti korsitii nesto vecu brzinu recimo 25KB/s naspram recimo kada je slajder skroz lijevo 5KB/s, stoga korist od te opcije da im latencija nebude visoka imaju samo oni igraci koji igraju recimo na ISDN-u(nema takvih), jer multiplayer igre nekoriste puno KB/s. Ponavljam brojke su izmisljene samo da bi pokazao kako to funkcionira. 

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
mabencic kaže...

"G53: jučer sam probao sa tom puškom, dobra je, ali bez dodataka (makar meni)"

Čitaj sve, to je kao ugovor od T-Com-a, ne čitaš sve i onda kad se nešto desi Ga dobiješ na suho...

ma šta da čitam,šta znaš nakon 11 killa?? to su tako rekoć dva-tri šaržera.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Imaš gun master medal??? {#}

Samo 18 winner ribbona jučer, od toga nekih 5 pobjeda baš mojih. To u redu?

Kad je bio onaj bf3stats gun master turnir ušao sam među 512 najboljih  (od preko 6000 prijavljenih)

A osobno ne mislim da sam neki igrač, ali pobogu ekipa koja igra Gun Master i kempa na jednom jestu mi nije jasna... Kako god, pokušavam igrati svaki aspekt/oružje/vozilo i ulogu unutar igre, te različite modove igre. Kao da svaki dan igram novu igru.

A nabio sam i Tank superiority medalju... Sada moram videjti s ekipom hoćemo li "dominirati" u Conquest Dominationu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 15:25 (TomoR).
13 godina

TomoR; znan u narodu kao "Čovjek Volja" {#}

Respect! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 15:23 (Jovanka).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Slammmer kaže...

pojasni molim te

To ti je tliko nebitna stvar, oni koji pricaju da tio trebati drzati skroz lijevo su u zabludi(osim ako igraju na dialup-u pa pnda ih i razumijem). da pojedostavnim npr. Ako ti je slider skroz lijevo Igra ce ti korigirati poziciju igraca 50 puta u sec a ako ti je skroz esno korigirati ce 500 puta u secundi sto iz toga zakljucujes da kada ti je slajder skroz desno igra ce ti korsitii nesto vecu brzinu recimo 25KB/s naspram recimo kada je slajder skroz lijevo 5KB/s, stoga korist od te opcije da im latencija nebude visoka imaju samo oni igraci koji igraju recimo na ISDN-u(nema takvih), jer multiplayer igre nekoriste puno KB/s. Ponavljam brojke su izmisljene samo da bi pokazao kako to funkcionira. 

{#}

kako ga ti držiš??

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
TomoR koji ti je nick da te addam? pa da bacimo koji gun master :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice