Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Da, užas je kad pogodiš s TV-om a ono jet ili heli se samo zadime i ništa...

A ovo sa jeepom, hvala, glupi glitch. Ja se za svojih 2 km headshot napatio...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

a da ne govorim cim nekog ubijes helijem taj u sljedecem spawnu dolazi sa iglom, pa tako sljedeci i sljedeci. na kraju nemas ni sanse vise :D bar ja tkao napravim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
xyan kaže...

a da ne govorim cim nekog ubijes helijem taj u sljedecem spawnu dolazi sa iglom, pa tako sljedeci i sljedeci. na kraju nemas ni sanse vise :D bar ja tkao napravim.

Ma e, ali ako je pilot yeben kako sam već napominjao ne yebe ga živa sila. Često se znam prosrat kad letim sa mrskim, lockaju nas i lete nam rakete, nema on ecm ja neam flarese naravno. Leti pa odjednom napravi neki manevar i samo prestane bipat da raketa dolazi i dalje se nastavi kao da se di niš nije desilo. Šutim i ne ometam čovjeka i berem killove.

Neki ljudi bi trebali ić u cod bit nagrada za killstreak da tamo vozije helije i avione za igrače.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
neaktivan
@tom b.desert i potroseni 6h zivota.. Ne znam kako su likovi uspjeli napravit vise od 4200m.. E m kao pjesak se nemozes vise udaljit od helija.. Em izgleda da metak na toj udaljenosti nestaje.. Koliko smo se mucili sa T.A.T.A.M. i H8 ekipom na firestormu.. Na njemu nije moguc HS veci od 3300m.. Mislim da je Coca-cola tada uspio, iako cak nije imao odkljucan m98b snajper, ubio je jednog od nas i uspio iz par pokusaja.. sad je na novoj mapi velika prednost sto jedan moze gadjat sa bipodom..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa kaj nije max range za m98b 3250 metara?

http://symthic.com/charts.php?class=4&sort=Class&adsc=ASC&attc=-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nope ide dalje provjereno.. Nekad nestane .. Nekad ne..
17 godina
mabencic kaže...

Dajte mi predložite jednu pušku za Assault i jednu za Engeneer.

Prije sam koristio M416 ali nisam zadovoljan sada, za Engeneer sam koristio svašta, UMP-45, Scar-H...

Hvala!

M16A3 - kobra, grip & hbarrel = rokačina {#}

17 godina
ceco22 kaže...
@tom b.desert i potroseni 6h zivota.. Ne znam kako su likovi uspjeli napravit vise od 4200m.. E m kao pjesak se nemozes vise udaljit od helija.. Em izgleda da metak na toj udaljenosti nestaje.. Koliko smo se mucili sa T.A.T.A.M. i H8 ekipom na firestormu.. Na njemu nije moguc HS veci od 3300m.. Mislim da je Coca-cola tada uspio, iako cak nije imao odkljucan m98b snajper, ubio je jednog od nas i uspio iz par pokusaja.. sad je na novoj mapi velika prednost sto jedan moze gadjat sa bipodom..

Onda svaka čast.

BTW, na Firestormu, dva transport helija svaki u crnom s jedne strane, možeš navući skoro 5km.

Evo neki preko 3km:

Transport heli u crnom i lik na brdu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 11:40 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Ne mogu sada vidit.. Preko mobitela.. Ali mi na firestormu nismo mogli prebacit 3300m... Mislim da su Frka.Zg i Coca cola bili najuspjesniji od nas... Jednostavno heliji nisu mogli dalje da se ne uniste.. Plus bez bipoda je cista lutrija jer predhodni sut skoro nemoguce ponovit..
15 godina
Battlefield 3

Ne, nemoguće je preko 3250 tako nešto. Jedno tjedan dana smo znali sjediti na 53-serveru na firestormu. Dok je još zak i kiki bio 53. Ceco je bio tamo i svi ti vuk i ekipa.

Sjedali smo u helićima i gađali se cola je uspio 3230 mislim frka malo više. Ja nisam mogao pogoditi jer kud mi je mala reza tud mi je miš neprecizan, a i treba imat puno sreće.

Govorili smo si gdje kome šta pada i koliko da digne ili spusti....malo se igrali sa time, ali brzo dosadi.

ugl. m98 domet je 3250 metak ne ide preko, barem ja nikad nisam viido da je netko napravio preko 3km sa tom puškom. sad kako je ovome 4 i nešto a prvome koliko 110k km to ne znam. znam samo da smo se mi prije zezali malo sa time

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
ekipa jel igra netko TDM mod? ja igram stalno pa me mozete dodati na flistu. ime: MegaTheJohny

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

da vam dam savjet ako idete na tih 4km hs smanjote si fov na 5. battlefiled 3 settings u my documents.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Moj je bio
14 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Prije sam koristio M416 ali nisam zadovoljan sada, za Engeneer sam koristio svašta, UMP-45, Scar-H...

Hvala!

Od zadnjeg patcha kad igram kao ENG koristim G36c (foreskin + hbar). Smanjili su mu initial kick i vertikalni recoil tako da je sada ta puškica na stazama stare slave.

Kao ASS se još uvijek tražim, možda je AEK dobar izbor. Ovisi o stilu igranja, šta ja znam...

KILL! Have no fear!
15 godina
animosity_frenzy kaže...
mabencic kaže...

Hvala!

Od zadnjeg patcha kad igram kao ENG koristim G36c (foreskin + hbar). Smanjili su mu initial kick i vertikalni recoil tako da je sada ta puškica na stazama stare slave.

Kao ASS se još uvijek tražim, možda je AEK dobar izbor. Ovisi o stilu igranja, šta ja znam...

{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Takozvani mali kalas

{#}
Trust me I'm an engineer :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
animosity_frenzy kaže...

{#}

Problem? {#}

KILL! Have no fear!
15 godina
animosity_frenzy kaže...
fila2208 kaže...
animosity_frenzy kaže...

{#}

Problem? {#}

Ma nije, ali nisam siguran dal trolaš ili si uber (insert uvreda here)

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ta odluka je na tebi, heh! :-)

KILL! Have no fear!
15 godina
animosity_frenzy kaže...
fila2208 kaže...

dorbo ajde, znaš što je foreskin?

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
animosity_frenzy kaže...
fila2208 kaže...

Ajd stavi sliku... {#} (a da ne dobiješ ban {#})

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Ajd stavi sliku... {#} (a da ne dobiješ ban {#})

Neću, jer onda bi seksualni odgoj u školama bio nepotreban. Ovako treba djecu ostavit u neznaju pa će im profesori pomoći pri saznjanu što je foreskin.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajme nasmijao sam se do suza, ovaj njegov smijeh pre dobro

kako su dofurali quad gore lool ???

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 16:35 (melem).

12 0 hvala 2
15 godina
melem kaže...

Ajme nasmijao sam se do suza, ovaj njegov smijeh pre dobro

kako su dofurali quad gore lool ???

ajme kraljeva, i onda još baca c4 po ovima dolje, vrh vrh vrh.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A znaš ti šta su to suneti?

KILL! Have no fear!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedna moja sa Xbox gamepadom.. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44015620/1/299434675/ lol pa ja cjelo vrijeme igram na krivoj platformi :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:28 (ceco22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Jedna s twittera{#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobra mi je ona G53 engeneer puška.... Samo bez dodataka, sa onim RDS ne vidim dobro :D

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
14 godina
neaktivan
Meni je to bila prva engi puskica na 500.. Uzivao sam sa njom.. Iako se nisam vracao na nju.. Poslije mi je a91 bila najbolja i dugo sam sa njom prasio.. A tada je dosla ljubav moga zivota M-tar21 ... Sad kad mi postane monotono uzmem si as val sa suppotom illi g36c plus prigusivac na engiju...
17 godina
1.Lovac kaže...

Evo nek mi se svi Splićani jave na pp :D
Nego uživate li u novim mapama ;) Ja nemam premijum pa mi je malo dosadno...

...meni je "stara" iz Primoštena i ne igra BF3 i kaj sad? {#}

::: peace 0n earth :::
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice