Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.219.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
hellbyte0 kaže...

Bokte kolko ovih mojih primorskih čiterčina ima.{#}{#}

...žena mi je iz Rijeke...jel i ona chiter? {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...
hellbyte0 kaže...

Bokte kolko ovih mojih primorskih čiterčina ima.{#}{#}

...žena mi je iz Rijeke...jel i ona chiter? {#}

Naravno da je!

Neki dan me zove nepoznat broj, javim se kad ono Wizova žena. Veli vidla je na B-logu da sam uber apsolutni kralj svemira i da šta koristim jer bi i ona kad potajice i neopazice igra BF dok Wiz ne gleda. Reko, sredit ćemo nešto. 

Long story short, opremili smo je alatima s Artificial Aiminga i računima iz meka, mekdrajv doduše, tako da bude sigurna.

Uglavnom, evo je šilji u jednom čiterskom klanu već tjedan-dva. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma što je ovo jučer i danas?

Jučer nema nikoga in-game, danas nema nikoga na forumu!

Štrajk ili pratite sjednicu Hrvatskog Sabora? :D

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
14 godina
neaktivan
Ma sta pratimo... Ja jesam na sjednici -_-
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Ma sta pratimo... Ja jesam na sjednici -_-

Kako si sa ACB-90 prošao skener??? Uglavnom, kad si već tamo - glitchaj do mile volje {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Bezveze je ovaj limit od 100 frendova :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zar te majka nije učila da ne budeš prijatelj sa svakakvim čudnim stričekima koji ti nude čokoladu?

15 godina
dekstroza kaže...
fila2208 kaže...

Zar te majka nije učila da ne budeš prijatelj sa svakakvim čudnim stričekima koji ti nude čokoladu?

Ma je ali imaju tako fine čokolade.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
odjavljen
dekstroza kaže...
fila2208 kaže...

On je taj koji nudi čokoladu {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
dekstroza kaže...
fila2208 kaže...

On je taj koji nudi čokoladu {#}

Ontopic: baš sam razmišljao, koja je najmanje korištena puška u bfu šta mislite?

14 godina
neaktivan
Mozda g53 ili ona sacma 1104 ili kako vec.. Ne pamti. Kad me je netko ubio sa te dvije...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
Battlefield 3

Eo sjetio sam se par da vidimo šta mislite. Iz svake klase po jednu  stavim.

Ass klasa: l85a2 definitvno, ne sjećam se kad me netko sa tim ubio. Jedino neki fanatični englezi.

Engi: g53 ili m4. Ne sjećam se da sam vidio ikog sa time već dugo vremena.

Supp: Kineska strojara ona ili type 88 još jedna kineska strojara. Obe, tko to nosi svaka mu čast na kdr-u sa tim.

Recon: Kineski snajper onda što puca konfete te svd.

Pdw: pdw-r...pp2000 još sam i vidio par puta.

Sačme: M1014 definitvno.

Pistole: Možda g17, ne sjećam se da itko to fura, ostali se više manje nose. I magnum sa optikom, njega nisam isto vidio.

ugl neda mi se anketu radit ali ovo su imho najslabije nošena oružja u bf3.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 13:05 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Dajte mi preporučite neki server di nema tih šugavih čitera, da mi ne dižu tlak više zabezveze??! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Eo sjetio sam se par da vidimo šta mislite. Iz svake klase po jednu  stavim.

Ass klasa: l85a2 definitvno, ne sjećam se kad me netko sa tim ubio. Jedino neki fanatični englezi.

Supp: Kineska strojara ona ili type 88 još jedna kineska strojara. Obe, tko to nosi svaka mu čast na kdr-u sa tim.

Pdw: pdw-r...pp2000 još sam i vidio par puta.

Sačme: M1014 definitvno.

Pistole: Možda g17, ne sjećam se da itko to fura, ostali se više manje nose. I magnum sa optikom, njega nisam isto vidio.

nevažno za naše preprike i dalje te čitam :)

l85a2,mogu ti reć prejučer i jučer sam igrao s njom i underrated je definitivno.daleko je to od loše puške,ali je valjda ekipa ne nosi pored famozne m16a3,aek-a,aug-a,itd.,prije bi rekao on kh2002 šta ispaljuje 3 metka,ono je meni teško sranje

g53 je meni jedna od boljih engi puškica,ali slabo dođe na red pored scara i m4a1 ,dok se za m4 slažem,to stvarno skoro nitko ne nosi

type88 nekad nosi kuky i zato nemre q pogodit lol(on je valjda jedini na kojeg sam naletio da je nosi)

jng je smeće ali svd je definitnvo nešto šta ja nisam vidio valjda godinama :)

za pp-2000 se slažem kao i za pdw-r (jedino još friday igra s njom ja neznam tko može rulat sa pdw-r) lol

dok za sačme baš i ne m1014,ja je znam nosikat (bolje nju nego dao blesavi ili saigu kao i usas) ali slabo vidim mk3a1

a pištače,g17 ili g17supp. se slabo nosi,kao i  44 scoped to se slažem

u biti sve u svemu m4,svd i pp-2000( ili pdw-r,svejedno) su top tri ziher

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
David87 kaže...

Dajte mi preporučite neki server di nema tih šugavih čitera, da mi ne dižu tlak više zabezveze??! {#}

ak te netko ubije ne znaći da je čiter {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
fila2208 kaže...

Zadnje vrijeme conquest igram samo sa G53 i moram priznati da mi se svidjela ta puškica.

Zapostavljao sam je ispočetka jer nije moćna na daljinu... ovdje mislim da prilične udaljenosti, al na blizu i na poludistanci je odlična.

SVD pičim do 500 pa rokam s njim... vjerojatno najslabiji snajper, al još malo imam do 500 pa ću odradit to do kraja.

[19xx] 4ntraks
14 godina
ceco22 kaže...
Mozda g53 ili ona sacma 1104 ili kako vec.. Ne pamti. Kad me je netko ubio sa te dvije...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43961022/1/334214332/

Frank se zabavlja s M1014, ako si na nju mislio :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Zadnje vrijeme conquest igram samo sa G53 i moram priznati da mi se svidjela ta puškica.

Zapostavljao sam je ispočetka jer nije moćna na daljinu... ovdje mislim da prilične udaljenosti, al na blizu i na poludistanci je odlična.

SVD pičim do 500 pa rokam s njim... vjerojatno najslabiji snajper, al još malo imam do 500 pa ću odradit to do kraja.

Ja sam je punio prije čim je krkand izašao i ok je puškica, super zvuk ima stišana ali sam odustao dobiviši acr i kad sam našao perfect setup za scara.

Po meni je kao negi bitno imat long range power jer sve engi mape kako ih ja zovem (dakle firestormi kaspiani i ogromne mape sa vozilima) su povelike i nekad probat neki long range shot za kill je dobra stvar. Zato sam odustao od svih karabina sem scara i acr koji imaju koliko toliko punch na daljinu.

Svd nije ni toliko slabo koliko ga ljudi jednostavno ne nose...ok je, ali ne može se nosit sa m417 itd.

Po meni je to ok, neke puške su slabije u pravom životu neke jače. Američko naoružanje je hands down jedno od najjačih na svijetu naravno uz švicarske i belgijske ljepotice poputa scara i p90 te sg553 i takvih.

David87 kaže...

Dajte mi preporučite neki server di nema tih šugavih čitera, da mi ne dižu tlak više zabezveze??! {#}

Samo traži metro only server ili bazzar only, tamo ima najmanje chitera i glitchera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 13:33 (fila2208).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jng je smeće

Ne slažem se.

JNG je među boljim snajperima... barem dok sam ga ja koristio.

Dal su ga pokvarili nedavnim patchom ne znam, al prije je bio jako dobar.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jng je smeće

Ne slažem se.

Slažem se preko saznanja od kolege maksona. Veli da mu je tik uz sv98 a on je sv98 faggot. NIsam ispalio niti jedan metak snjim nit me zanima, ali eto sudeći po liku kojem vjerujem a valjda je dobar.

13 godina
fila2208 kaže...

Po meni je kao negi bitno imat long range power jer sve engi mape kako ih ja zovem (dakle firestormi kaspiani i ogromne mape sa vozilima) su povelike i nekad probat neki long range shot za kill je dobra stvar. Zato sam odustao od svih karabina sem scara i acr koji imaju koliko toliko punch na daljinu.

Točno to... ja isto volim biti ubojit na daljinu i od svih engi puškica meni je ipak najdraža QBZ.

QBZ sa laserom je puška za sve situacije... odlična na daleko i na blizu.

Odmah do nje je ACR... M14 nisam dugo koristio pa se ne sjećam, al je isto tu negdje u vrhu.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 3
Jedan server update:

Daniel Matros ‏@zh1nt0
Rolling out server update R31 based on community feedback about the gunship tomorrow. More about it on Battlelog later today.
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jng je smeće

Ne slažem se.

od bolt snipera je definitivno najgori.

šta dok si ga ti koristio?pa dok je cq izašao bio je smeće do idućeg patcha dok ga nisu popravili.

em je usporen bio,em nije skido damage kako treba,reload duuug da duži nije mogo bit ,ma svašta su s njim shebali i od onda s njim ne igram.

sad kako se ponaša stvarno neznam,možda i je ok,ali ispred su mi i sv98 i m98b ,a i l96 čak i m40a5 znaći zadnji je(meni)

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Točno to... ja isto volim biti ubojit na daljinu i od svih engi puškica meni je ipak najdraža QBZ.

QBZ sa laserom je puška za sve situacije... odlična na daleko i na blizu.

Odmah do nje je ACR... M14 nisam dugo koristio pa se ne sjećam, al je isto tu negdje u vrhu.

ummm m14? Da se nisi malo vratio u bc2? Što bi dao da mi je sad na engiju m14 acog :(

13 godina
Battlefield 3

M4A1 :) lapsus

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
David87 kaže...

A jesi pametan bokte. A znači ako ja njega drmnem sa 50 metaka njemu nije ništa, a on mene sa 1 i odma me ubije, to je normalno?? + K mu je 100, D je na 0. i kao to je normalno??!

fila2208 kaže...
David87 kaže...

Dajte mi preporučite neki server di nema tih šugavih čitera, da mi ne dižu tlak više zabezveze??! {#}

Samo traži metro only server ili bazzar only, tamo ima najmanje chitera i glitchera.

Pa baš na Metru ih ima ko govana... {#}

15 godina
neaktivan

Assault:

M416 - supressor, RDS i foregrip kombijacijom - uvijek sam igrao sa tom kombijacijom ali sada u zadnje vrijeme ne izgleda mi dobro ...

M16A3 - heavy barrel, RDS - sa time sam probao i nije loše samo što svi pederi igraju sa time pa neću ja ...

Engeneer:

UMP-45: igrao sam u početku sa time, bila je dobra. Ne znam kakva je sada.

SCAR-H: to je standardno dobra, imao sam RDS, Supressor i Foregrip

G53: jučer sam probao sa tom puškom, dobra je, ali bez dodataka (makar meni)

Support:

M249: sa time sam najviše igrao prije, OK je, nisam dugo tako da ne znam sada.. Stavljao sam RDS, Foregrip i heavy barrel (ako ima to)

PKP: to je dobra za S&P (Spray & Pray), ali meni se ne sviđa.

Sniper:

Igram najviše sa SV98 jer ne volim one poluautomatske snajpere, veći gušt mi je svaki put "natezati" i pucati. Tu stavim rifle scope x8.

Pištolj koristim uvijek onaj prvi iz liste {#}

Ne vrijedi o tome svemu raspravljati -> 100 ljudi, 100 čudi.

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 13:55 (mabencic).
14 godina
neaktivan
David87 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
David87 kaže...

A jesi pametan bokte. A znači ako ja njega drmnem sa 50 metaka njemu nije ništa, a on mene sa 1 i odma me ubije, to je normalno?? + K mu je 100, D je na 0. i kao to je normalno??!

gle,ako je sve headšoto sa jednim metkom bez obzira di se nalazio,čiter je.

ti tu spominješ da ti se preporuči neki server koji nema čitera,kao da ih je na svakom serveru po nekoliko,tako sam ja steko dojam

ovo ti je još jedan od razloga zašto je bf3 nekompetativan  ,ti mu sprašim primjer 20 metaka i frajer se okrene i iz metka dva te skine,ok možda to i ovisi o tvojem snalaženju u igri,ali doživio sam i ja takih situacija,nisi jedini,

sljedeće se desi da umreš nakon što si otišao iza zaklona ili si ušao u kuću ,da nakon par metara samo padneš.

to je brijem jedina stvar koju ja nemrem pregrist u ovom bf-u.

probija me to,i nekad mi nije ništ jasno

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
David87 kaže...

E, sad si me sjetio da pitam.

Da li postoji cheat koji te cini ne ranjivim?

Koliko se ovdje govorilo o tome, postoje oni za vecu jacinu metka, head shoot, ubijanje kroz zidove.

Ali nitko nikad nije spomenuo neranjivost.

Uvijek, ali uvijek kad se to dogodi zakljucak je da je u pitanju ping, gubljenje paketa, user side registracija pogodaka....

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice