Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
kako otključati običan m1911 pištolj?

Veteran statusom!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Veteran statusom!

a to je?? stvarno neznam,ne prcam {#} a kako onda otključati i m1911 tac. ili m1911 supp.??

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Veteran statusom!

a to je?? stvarno neznam,ne prcam {#} a kako onda otključati i m1911 tac. ili m1911 supp.??

Veteran status dobiješ ako na istom Origin računu imaš još barem jednu igru iz Battlefield serije. Mislim da funkcionira i sa besplatnim naslovima, ali nemam pojma da li radi unatrag.

BF3: Bombovich
17 godina
http://gunclub.ea.com/us

Tu se registriraj i dobit ces M1911
16 godina
Battlefield 3

Evo da pozovem bf3 fanove na jedan novi Hr server{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65ba7a19-8900-4659-95a7-436ef581759e/Flying-bears-TDM-Canals-only/

Krenuli smo sa air mapama, normal preset, ali kasno se skupimo pa server preko dana zjapi prazan, od jutros je tdm, canals only, bez zabrana i limita, za sada, pa ćemo vidjeti kako će ići s tim, navečer ako nas ima dosta igra se cq large ili rush.

Svi su dobrodošli{#}

Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Perki kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Veteran statusom!

Veteran status dobiješ ako na istom Origin računu imaš još barem jednu igru iz Battlefield serije. Mislim da funkcionira i sa besplatnim naslovima, ali nemam pojma da li radi unatrag.

ovo mi je prvi battlefield kojega sam igrao i kupio :) i to tek prije 2 mjeseca :)) uopće neznam di mi je bila pamet i da sam se toliko ostalih igrica nakupovao, a totalno izbjegavao bf....mislim,ova igra je daleko najbolja igra IKAD! :)

puknut će me i kupit ću si sve do jednog battlefielda,samo da još skombam black widow battlefield 3 edition :)) nego....iskreno cura mi je kupila battlefield 3 ,da,da cura!! hehehe kao neki poklon ovo ono i uzela mi je usput i bad company 2,i ja tulipan upisujem svoj mail da se logiram i piše mi kao da se već koristi,i taman je bio frend kod mene i reko daj tvoj ću upisat i tako on meni kaže svoj mail i između imena i prezimena nije imao točnu,a ja kako sam se žurio i to sve stavim točku,isto sam napravio i za bf3. i tako ja igram sad bf3 bez greške samo što je prijavljen na mail koji nije njegov!!! i isto napravim na bc2,i drugi put idem upalit bc2 i traži me šifru koju su mi poslali kao na taj mail,super,to na kraju nije njegov mail i nemogu igrat bc2,a što se tiče bf3 još me ništa origin nije tražio,ali jednom kad će me tražit tipa šifre neke koju su mi poslali na mail bit će pizzda*ije :) kako to riješit?? jel se nekome takav nekakav biser desio?? mislim ja bi išao probat promijenit mail,ali me strah da mi nebi slučajno poslali neku potvrdu na taj mail(frendov krivi) i onda sam spšio i account i igricu.neznam kaj da radim,a za bc2 me tak i tak zaboli,imam original koji i ma igranja točno 2 minute!! meni je do bf3-a:)))

17 godina
moderator

Podmazujem SKS i dolazim večeras, nadam se da će mi se i Basta pridružiti u lovu na zečeve.

(mogao bi i ja lako zec biti :D)

14 godina
neaktivan
Basta kaže...
http://gunclub.ea.com/us

Tu se registriraj i dobit ces M1911

a gledao sam to već i nešto probao dodavat al nisam skužio jer niti sam previše nekaj prčkao,a i tada mi se nekaj žurilo ,probo nabrzaka nije išlo i poslije toga nisam niti probavao više.ali tamo ako se registriram dobijem m1911 supp.,a to neću,oću obićan bez dodatkak tipa light,supp....

17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znači ipak su stavili sq rush? svaka čast!!

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Perki kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Veteran statusom!

ovo mi je prvi battlefield kojega sam igrao i kupio :) i to tek prije 2 mjeseca :)) uopće neznam di mi je bila pamet i da sam se toliko ostalih igrica nakupovao, a totalno izbjegavao bf....mislim,ova igra je daleko najbolja igra IKAD! :)

puknut će me i kupit ću si sve do jednog battlefielda,samo da još skombam black widow battlefield 3 edition :)) nego....iskreno cura mi je kupila battlefield 3 ,da,da cura!! hehehe kao neki poklon ovo ono i uzela mi je usput i bad company 2,i ja tulipan upisujem svoj mail da se logiram i piše mi kao da se već koristi,i taman je bio frend kod mene i reko daj tvoj ću upisat i tako on meni kaže svoj mail i između imena i prezimena nije imao točnu,a ja kako sam se žurio i to sve stavim točku,isto sam napravio i za bf3. i tako ja igram sad bf3 bez greške samo što je prijavljen na mail koji nije njegov!!! i isto napravim na bc2,i drugi put idem upalit bc2 i traži me šifru koju su mi poslali kao na taj mail,super,to na kraju nije njegov mail i nemogu igrat bc2,a što se tiče bf3 još me ništa origin nije tražio,ali jednom kad će me tražit tipa šifre neke koju su mi poslali na mail bit će pizzda*ije :) kako to riješit?? jel se nekome takav nekakav biser desio?? mislim ja bi išao probat promijenit mail,ali me strah da mi nebi slučajno poslali neku potvrdu na taj mail(frendov krivi) i onda sam spšio i account i igricu.neznam kaj da radim,a za bc2 me tak i tak zaboli,imam original koji i ma igranja točno 2 minute!! meni je do bf3-a:)))

https://profile.ea.com/login.do

Logiraj se tu sa tim mailom i passom za bf3 trenutnim, odi na update my info i upiši svoj pravi mail.

Tako su moji frendovi mijenjali koji su napravili istu glupost i radilo je.

DrNasty kaže...

Podmazujem SKS i dolazim večeras, nadam se da će mi se i Basta pridružiti u lovu na zečeve.

(mogao bi i ja lako zec biti :D)

{#}

13 godina
neaktivan

samo da nadodam da posstoji i TS server tko bude zainteresiran

14 godina
neaktivan
jopis kaže...

Logiraj se tu sa tim mailom i passom za bf3 trenutnim, odi na update my info i upiši svoj pravi mail.

znaći neće mi slat nikakve obavijesti ili da potvtde na taj krivi mail 100 %??

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 10:45 (DrNasty).
16 godina

Ne znam, da ti budem iskren.

Par frendova je imalo isti problem, i promijenili su na taj način mail bez frke, jer su kupili polovan bf3 acc, a htjeli su svoj mail koristiti.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li neko probao nove Danocove 1.3 beta BF3 injeCtore? Ja sam na 1.25, interesuje me da li su bolje i ima li kakvih unaprijeđenja vezano za performanse, posto mi 1.25 uzimaju u prosjekui 10-ak FPS-a.

0 0 hvala 0
17 godina
@Zenga - tamo dobijes M1911 u svim "okusima"

@Nasty - ampak budem prihajal i idemo u lov na zeceve; mozda i kakvu zecicu sa duplerice ufatimo :)
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
jopis kaže...

znaći neće mi slat nikakve obavijesti ili da potvtde na taj krivi mail 100 %??

Je, radi sto posto. Na stari mail dobiješ jedino obavijest da si istoga promijenio (identična obavijest stiže i na novi mail) . Anyway, na ea supportu piše:

e-mail change

BF3: Bombovich
15 godina
neaktivan

Ja se iz nepoznatih razloga nemogu ulogirat na svoj user i pass.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
Hedrick kaže...

Ni ja se nisam mogao jučer, resetiraj si pass meni je to riješilo problem.

13 godina
protjeran
Hedrick kaže...

Ma svima je tako...Nesto su shebali..Moras si poslati password na e-mail i resetiati ga... U startu odma neki problemi.Ne zelim ni da zamislim kakvih ce tek biti problema kad krene liga..
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

instaliro sam Battlefield 2 i kad hocu uci u igru samo mi se pokaze crna slika na jednu sekundu i izadje iz igrice !

nema nikakvih errora ili gresaka samo izadje :SS

jel ko zna sta je problem ?

znamo, al ne smijemo ti reci, ovo je battlefield 3 thread

@ narode eno dannija pokisnu sam na bazaru

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 11:20 (HAM7A).
17 godina
neaktivan
HAM7A kaže...
@ narode eno dannija pokisnu sam na bazaru

Ajmo ekipa, dođite na Bugzor.

I dofurajte mi kabanicu.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan

party na bug serveru na bazaru

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
13 godina
Hedrick kaže...

Ni ja isto {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 12:02 (Soldier977).
13 godina
Cyber_Freak kaže...
Hedrick kaže...

Ma svima je tako...Nesto su shebali..Moras si poslati password na e-mail i resetiati ga... U startu odma neki problemi.Ne zelim ni da zamislim kakvih ce tek biti problema kad krene liga..

{#} Kako to uradit? {#}

edit: Ma zaboravi, nasao sam. Sinoc popio previse pa ni sad nisam dobar {#}  Thnx Neno

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 11:58 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo neke kartone dijele,neznam jel to fora ili im je dosadno,al ajde svako ima svoju satisfakciju,zato lijepo kad dođem mado s joba trk odmah na BUG-ov serverčić ,ćakija u ruke i.....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Gerijatrija traži pilote.

Ulaze svi koji mogu ovo:

Posebno obratiti pažnju na 0:35 - 0:41 iliti napredne tehnike izbjegavanja lock-a.

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 12:07 (Zero2).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
moderator
Zero2 kaže...

Gerijatrija traži pilote.

Ulaze svi koji mogu ovo:

Posebno obratiti pažnju na 0:35 - 0:41 iliti napredne tehnike izbjegavanja lock-a.

To sam ja na videu, smao neću da se hvalim.

15 godina
Battlefield 3

zenga dodaj si battlefield free 2 play i battlefield heroes na mail na koji si instalirao i bf3 i dobit ćeš MANSTOPPERA (colta).

Što se tiče bc2...nemoj si tu igru ostaviti neodigranu, probaj malo, možda ti se i svidi...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
DrNasty kaže...

To sam ja na videu, smao neću da se hvalim.

Nevjerujem jer ti znaš samo kempati s tenkom u bazi.

To si ti, a ono na 3:00 pokraj tebe je bruno u svom tenkiću{#}:

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 12:22 (Jack Sparrow).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice