Al ja uvijek zamislim sljedeći scenarij:
- svi se spawnaju i svatko zauzme kampersku poziciju i stavi pušku na gotovs... dal bi bilo zanimljivo tako igrati???
Rush na HC modu u bc2?
- svi se spawnaju i svatko zauzme kampersku poziciju i stavi pušku na gotovs... dal bi bilo zanimljivo tako igrati???
Rush na HC modu u bc2?
Rush na HC modu u bc2?
Spominjali su se kanali TDM koliko sam skužio tako da ne kužim što mi želiš reći?
Spominjali su se kanali TDM koliko sam skužio tako da ne kužim što mi želiš reći?
Scenarij koji si opisao me podsjetio na rush hc na bc2. Tako je bilo neovisno o mapi.
Treba znat kempat - to je istina.
Zasto ne? Nekima bi..... recimo na ovoj mapi:
BTW. zasto nema Sarca u ovoj igri? Bas bi mi ljepo pristajao...
Ovim putem želim se zahvaliti članovima dream teama koji sadrži: Kuky90_HR, Danny_HR, pirat_HR i Dado_HR što su u istom squadu i kreću se zajedno. Jučerašnje iskustvo dolaska iza leđa cijelom squadu i pražnjenje nabijenog DART-a bilo je nevjerojatno, pogotovo zato što su se međusobno i oživljavali.
Nabijanje darta u tvoj anus neće biti toliko ugodno. :)
a sta je taj dart? koja je to puska?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/29730195/1/247993978/
a sta je taj dart? koja je to puska?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/29730195/1/247993978/
Priznaj da si zadnjih par tiketa izbjegavao akciju da završiš na okruglo 100 killova.
Ovim putem želim se zahvaliti članovima dream teama koji sadrži: Kuky90_HR, Danny_HR, pirat_HR i Dado_HR što su u istom squadu i kreću se zajedno. Jučerašnje iskustvo dolaska iza leđa cijelom squadu i pražnjenje nabijenog DART-a bilo je nevjerojatno, pogotovo zato što su se međusobno i oživljavali.
Nabijanje darta u tvoj anus neće biti toliko ugodno. :)
Priznaj da si zadnjih par tiketa izbjegavao akciju da završiš na okruglo 100 killova.
Nisam nego upravo suprotno, napravio sam taj zadnji kill bukvalno u zadnjoj sekundi bas sam Nasty-u pricao poslije ove partije
A da nisam dosao do 100 killova igrao bih je opet...
Ja sam valjda jedan od rijetkih koji uopće nije koristio m26 lol.
Me too. To je po meni varanje.
i ja isto mislim da bi trebali stavit railgun i bfg pa da igra dobije smisao...
Ne budite čuče, valjalo bi napunit server.
Dal se kome dogodilo da mu nestaju puske iz igre meni npr fali m27 ona support puska i jos neki itemi...Tek sad kaze da cu ju kao otkljucat a imo sam je odavno sto pokazuju i gadgeti za nju?
Aha, i AEK je isto tako varanje. I SKS. I tenkići!
Gdje ima za uzeti engleski limited edition key ?
Dal se kome dogodilo da mu nestaju puske iz igre meni npr fali m27 ona support puska i jos neki itemi...Tek sad kaze da cu ju kao otkljucat a imo sam je odavno sto pokazuju i gadgeti za nju?
Meni fali extended mag za MG36. (?)
Meni fali extended mag za MG36. (?)
imaš ga na rpk
Danas mi napokon stigao headset, Danny i Dado ako mi opet dognete živce i razbim headset zobg vas čuvajte me se :-).
Šefek Bruncek, ovako se igra tenkovima:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/29925598/1/342629698/
Šefek Bruncek, ovako se igra tenkovima:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/29925598/1/342629698/
Momak, jel ti to tek prvi? To si ga napokon umočio?
Ovo je smiješno
Izletjeli smo obojica sa servera zbog toga što smo bili predobri,samo šta on nije ban dobio
Momak, jel ti to tek prvi? To si ga napokon umočio?
Pazi dečec, moj je toliki da je dohvatio preko pola mape.
That dude was like: ''No way'' in da chat.