Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

zenga dodaj si battlefield free 2 play i battlefield heroes na mail na koji si instalirao i bf3 i dobit ćeš MANSTOPPERA (colta).

Što se tiče bc2...nemoj si tu igru ostaviti neodigranu, probaj malo, možda ti se i svidi...

znam za bc2,ali nemogu uc u nju u tome je problem!jer su mi poslali code na taj mail,a u mail nemogu uc.evo ako ti treba igrica poklonim ti je :D
17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Nevjerujem jer ti znaš samo kempati s tenkom u bazi.

Ma ja vrtim kupolu tako brzo da misliš da je helikopter.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jeb*li vas helići

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

zenga dodaj si battlefield free 2 play i battlefield heroes na mail na koji si instalirao i bf3 i dobit ćeš MANSTOPPERA (colta).

Što se tiče bc2...nemoj si tu igru ostaviti neodigranu, probaj malo, možda ti se i svidi...

znam za bc2,ali nemogu uc u nju u tome je problem!jer su mi poslali code na taj mail,a u mail nemogu uc.evo ako ti treba igrica poklonim ti je :D

ma imam je ne treba mi...:)
ali sredi si taj mail i vidi to, nemoj da ti igra propadne bezveze. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

7 0 hvala 4
13 godina
Battlefield 3

Update statistika oružja ( i izgleda stranice)

Symthic

BF3: Bombovich
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 14:19 (Perki).
Moj PC  
7 0 hvala 7
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Novi Close Quarters trailer!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
Šef kaže...

sve je to divno i krasno...samo sto ce ovo sa clientside hit detectionom biti nocna mora

da je hit detection kao u COD-u bila bi to druga prica.

bakaxxx
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 14:48 (BDS).
17 godina
moderator
Battlefield 3

Kako su glupo napravili ovaj spread. Ako se stavi foregrip, recoil bude manji, ali spread bude veći (duplo, u slučaju SKS-a). Znači imaš privid manjeg recoila a meci lete nevezano za pušku i nišan. Baš ću probati eksperimentirati sa flash supressorom, bez foregripa.

1 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Kako su glupo napravili ovaj spread. Ako se stavi foregrip, recoil bude manji, ali spread bude veći (duplo, u slučaju SKS-a). Znači imaš privid manjeg recoila a meci lete nevezano za pušku i nišan. Baš ću probati eksperimentirati sa flash supressorom, bez foregripa.

Ne trebaš testirati ništa... bez gripa obavezno igraj. Opali gore flash supressor i optiku po želji... možeš i bez optike  - i samo deri :)

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Koja ti je to stranica? Symtic onaj il kak se već zove?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
13 godina
BDS kaže...

sve je to divno i krasno...samo sto ce ovo sa clientside hit detectionom biti nocna mora

da je hit detection kao u COD-u bila bi to druga prica.

Baš sam ja htio slično komentirati gledajući trailer... strah me da to neće biti baš tako ugodno za igranje.

Jedino ako ne nerfaju DART - onda može ;)

[19xx] 4ntraks
17 godina
moderator
Vash kaže...

Koja ti je to stranica? Symtic onaj il kak se već zove?

Da, eto gore link na redizajniranu stranicu.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Šef kaže...

Kolko ja vidim na 0:44, QuickScooping i "Aggressive Recon" su natrag u igri. Osim ak se igra costume mod ili su obojica već bila "načeta".

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 15:00 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZC_Someone kaže...
Šef kaže...

Kolko ja vidim na 0:44, QuickScooping i "Aggressive Recon" su natrag u igri. Osim ak se igra costume mod ili su obojica već bila "načeta".

Dobro jutro.

Nakon zadnjeg client patcha, do nekih 15m bilo koji Bolt sniper u prsa je one shot kill.

A quickscoping? Pa to je skill... Koji ja nemam

15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Jel se nova oruzija otkljucavaju ili ce automatski bit otkljucana kad kupis dlc?

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Dobro jutro.

Nakon zadnjeg client patcha, do nekih 15m bilo koji Bolt sniper u prsa je one shot kill.

Pa da budem iskren mojih zadnjih 5-6 odigranih rundi je bilo prije više od tjedan dana. Par rundi prije toga prije više od dva tjedna. Dosadilo mi i ne igram baš pa, jbga, nisam ni primijetio. Znači to je još jedna stvar koju su "popravili" s zadnjim patchem? {#}

A QS je odlična stvar. Jedna od meni omiljenijih. Jako korisna kad hoćeš naživcirati nekoga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 15:23 (ZC_Someone).
17 godina
ZC_Someone kaže...
TomoR kaže...

Dobro jutro.

Pa da budem iskren mojih zadnjih 5-6 odigranih rundi je bilo prije više od tjedan dana. Par rundi prije toga prije više od dva tjedna. Dosadilo mi i ne igram baš pa, jbga, nisam ni primijetio.

Znači to je još jedna stvar koju su "popravili" s zadnjim patchem? {#}

Ne, to je bilo namjerno uvedeno. M26 Dart je "odličan popravak"

@DLC oružja. Bacio sam tweet Battlefieldu, pa čekam odgovor.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

quick scope je niti više niti manje jednak kao u cod bo! malo usporen kada ciljaš i traje tipa 1.5 do 2.5 sekunde,i nemaš šta previše o tome pričat,ili znaš scopat ili ne.ja osobno najviše volim sniper i ownam ekipu na tdm samo tako,s time da ne računam one šprehe sniper only i pola nubova stavlja reflex,cobra ili iron sight na sniper,igraju hc i onda mi oni briju kao oni ownaju ili "znaju" scopat. ja fino odem na tdm normal,uzmem si snajper,8x optika,straight i toe to,ownanje na najjače,i uvijek mi je k/d bolji nego kad igram sa puškama,s time da sam prvi put battlefield upalio u veljači 2012. i još se kolko tolko privikavam jer neznam svaki "onaj/e" prolaz/e ili mjesto/a na svim mapama. ovak close quarter mi je čisto COD isfuravanje,serem i to sve ali ću ga na kraju kupit kao i pola nas ovdje,al stvarno mi to smeta,maknem se sa COD-a na pravu igru napokon i oni sad počeli maglu prodavat.isti bog je i sa tim hit detectionom.jučer dok smo bili na TS-u sam poludio,pa da nemogu to malo popravit to mi nejde u glavu.to nema veze nikakve sa pingom jer mi je ping 40-60 sve ovisi od servera do servera,ali ako ja prođem iza zida,kontejnera,kuće ili nećeg petog i da nakon 2 sekunde padne pokošem to mi ne pije vodu isto kao i kad gađam prvi lika i sprašim u njega 20-ak metaka,vidi se da je dobio neznam kolko metaka u tijelo,da bi se on iz okreta okrenuo i mene pokosio u jeb**ih par metaka,i sta je najbolje na kraju on ima 100% helta!! preloše su to složili i to po meni prvo moraju promijenit.btw ping je ok,sve mi je ultra ,vrti mi komp da nebi bilo da mi je "kao" do toga i te šprehe jer nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ZC_Someone kaže...
TomoR kaže...

Dobro jutro

@DLC oružja. Bacio sam tweet Battlefieldu, pa čekam odgovor.

daj ih iztweetaj za hit detection mamu im j,ja bi osobno al ne koristim to smeće od twittera :D

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ZC_Someone kaže...

a ja sam o tome na ovom forum to napisao da to moraju obavezno popravit ,a igrao sam igru tek 2 dana!!i onda su se tulipani neki pravili pametni da "kaj ja brijem" da ovo nije COD i te šprehe.ne shvaćam te proklete njubare koji igraju ovu igru pola godine i glupi su ko k!

16 godina
Battlefield 3
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ne, to je bilo namjerno uvedeno...

Ček, što su na kraju mijenjali? Koliko vidim damage je još uvijek više manje isti na svim snajperima (tj. ispod 100).

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 16:32 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
TomoR kaže...
ZC_Someone kaže...

a ja sam o tome na ovom forum to napisao da to moraju obavezno popravit ,a igrao sam igru tek 2 dana!!i onda su se tulipani neki pravili pametni da "kaj ja brijem" da ovo nije COD i te šprehe.ne shvaćam te proklete njubare koji igraju ovu igru pola godine i glupi su ko k!

Mjesecima se već zna za "quickscoping" fix. Ne razumijem šta se ufurenjaci proseravaju. Taman ide uz ovaj novi CQC DLC i vanilla tunel mape.

I COD noob ovo ovo, COD ono, samo to moš vidjet u chatu kad igraš. Community je dno dna.

Najjače mi je isto bilo kad te prozivaju da se vratiš u COD nakon jedne dobre runde ownanja u tanku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 16:57 (gringo88).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

za oruzja cemo imati assignments....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 16:58 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

za oruzja cemo imati assignments....

Dobro ce bit ako bude tako, nebi volio da se netreba bas nimalo potrudut za njih

16 godina
moderator
Battlefield 3

Sutra neki peč....linkzorz

We will publish an update to the BF3 PC game client on the morning of Friday April 27th.

The game client is compatible with the currently-live clients and servers.
There will not be any corresponding updates of game servers or central servers.
There will not be any downtime for Battlelog.

Since the patch is only code changes, it will be fairly small. I don't have the exact size in MB at hand, but expect it to be less than 100MB in size.

Changelist
* Origin wrapper updated
* AlienFX support
* Bugfixes to Eyefinity detection

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Basta kaže...
http://gunclub.ea.com/us

Tu se registriraj i dobit ces M1911

a gledao sam to već i nešto probao dodavat al nisam skužio jer niti sam previše nekaj prčkao,a i tada mi se nekaj žurilo ,probo nabrzaka nije išlo i poslije toga nisam niti probavao više.ali tamo ako se registriram dobijem m1911 supp.,a to neću,oću obićan bez dodatkak tipa light,supp....

ja sam sve dobio

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Battlefield 3

Dal se stacionarni AA još uvijek mogu uništiti sa TV raketama?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
ZC_Someone kaže...
TomoR kaže...

Ne, to je bilo namjerno uvedeno...

Ček, što su na kraju mijenjali? Koliko vidim damage je još uvijek više manje isti na svim snajperima (tj. ispod 100).

Imaš damage multiplier za pogodak u prsa (ne znam napamet koliko), ali imaš filmić koji to pokazuje:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice