Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.276.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

POZZ, Evo i mene u tom svijetu bf1 ;) malo mi glupo jer imam jadna oruzja na pocetku, engleski mi nije perfektan pa se i s tim mucim. al igra ide i za sad sam oke. 
ima koji dobar server tu kod nas ili di se vecinom igra? btw ako igra ko preko origina moze se javit da ga dodam pa da malo odigramo tu i tam :)
moj origin je murko94

Danilo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 1
murkovicdaniel kaže...

POZZ, Evo i mene u tom svijetu bf1 ;) malo mi glupo jer imam jadna oruzja na pocetku, engleski mi nije perfektan pa se i s tim mucim. al igra ide i za sad sam oke. 
ima koji dobar server tu kod nas ili di se vecinom igra? btw ako igra ko preko origina moze se javit da ga dodam pa da malo odigramo tu i tam :)
moj origin je murko94

Dobro nam došao. :D

Na dnu i vrhu stranice imaš link na temu s našim igračima. Sve ih dodaj na Origin, pa onda vidi tko će te prihvatiti.

Btw, ona kasnija oružja nisu toliko bolja, zapravo ima ljudi koji nakon što sve otključaju, ipak dalje igraju s početnim oružjima jer im pašu.

P.S. u početnoj poruci imaš link na YouTube kanal od Davora, on je radio videje kako je ulazio u igru (prije nije igrao BF nastavke), pa su jako dobri videji za početnike.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
murkovicdaniel kaže...

moj origin je murko94

naulji se da ti lakše ulazi

probao skroz malo zebrunge i došlo mi slabo,preloše mi je to sve,svi idioti se vozikaju u onim čamcima i brodovima kojih ima na desetke i gađaju te sa svih strana,i još cepelin,daj odjebi sa svime time, brodove se nisam ni trudil probavat jer mi se ne čine zanimljivi,imam ona dva torpeda i to je sve

ovaj turning tides je stvarno loš,valjda će zadnji dlc bit bolji i bez tih brodova i čamaca i da napokon stave tenkove u sve mape a ne samo infantry

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.2.2018 20:40 (M4X).
14 godina
Battlefield 1
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 1

Vidim nešto se ljudi aktivirali i počeli igrati u zadnje vrijeme. Konstantno po 10 ljudi igra BF1. A i na serveru zajedno jucer 2 squada sa našim ljudima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Vidim nešto se ljudi aktivirali i počeli igrati u zadnje vrijeme. Konstantno po 10 ljudi igra BF1. A i na serveru zajedno jucer 2 squada sa našim ljudima.

Vauv! 

steam: skank666 origin:IhrvojeI
16 godina
skank666 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Vauv! 

U zadnje vrijeme, zadnjih mjesec dva igralo 1 ili 2 lika sa frend liste. Sad od jednom mi origin spama non stop kako netko ili pali igru ili se spaja na mene.

Pa napisao jer me zanima dal je taj patch sa pomjenom time to killa dovukao ljude ponovo ili jednostavno nove mape?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 11:27 (Jack Sparrow).
17 godina
moderator
Battlefield 1

Kombinacija novog BF1 contenta i zasićenja PUBG-om (loša nova mapa, cheateri, bugovi) 

Never put Dolby on snake detectors, that's what we must remember.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

je nista, onda se i ja pridruzim ^^

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Dal se ovdje igra neka tipa wara il nesto? dal uopce postoje cro serveri? jer ja ih nemogu nac. 
naucen sam vecinom na cod, pa mi vali onak ekipa ts i ta sranja.. jos da pizde na mene jer neam pojma igrat :P 

Murko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
murkovicdaniel kaže...

Dal se ovdje igra neka tipa wara il nesto? dal uopce postoje cro serveri? jer ja ih nemogu nac. 
naucen sam vecinom na cod, pa mi vali onak ekipa ts i ta sranja.. jos da pizde na mene jer neam pojma igrat :P 

ne više koliko znam,to je bilo za vrijeme bf3 i čitera,tad je postojala ta gejmerska čiterska scena,koliko sam igrao bf1 sam naletio možda par puta na neke likove(nickove) koji su vjerojatno iz hr

bf3 je bio najpopularniji jer je to dosad bilo neviđeno grafički i igrački a kasnije sve manje

16 godina
murkovicdaniel kaže...

Ima par napših servera ali ne igra baš previše ljudi. Od naših samo DoT-ovci su punili svoj.

A inače sam vidio dosta puno naših igrača na UP-community serveru. Mislim da je dovoljno da samo UP upišeš u server browser.

17 godina
Battlefield 1

jel se isplati trenutno puknut 200+ kusur kuna za nekog tko ovu igru nije igrao s obzirom da placete o manjku igraca, zasicenju i novom bfu ove godine?

E da i jel bi uzeli pc ili ps varijantu? Tu mislim na problem sa cheaterima kojih na psu nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
amd freak kaže...

jel se isplati trenutno puknut 200+ kusur kuna za nekog tko ovu igru nije igrao s obzirom da placete o manjku igraca, zasicenju i novom bfu ove godine?

E da i jel bi uzeli pc ili ps varijantu? Tu mislim na problem sa cheaterima kojih na psu nema.

ne plačem o manjku igrača jer igram sam a servera uvijek ima i stalno su puni,i to sa 24pingom,sigurno profitira onaj sa dobrim internetom

upravo se šorali na ači babi,potencijaal da završim najbolji i nestane elektrike taman blizu kraja,jel se sad di vidi ta statistika ili je sve izgubljeno?

s obzirom na tvoje komponente,sigurno pc,idući bf izlazi tamo negdje 8.mjesec,ww2,pretpostavljam nastavak bf1 samo sa drugačijim štihom i oružjima,vjerujem nešto slično kao i bf1,200+ kn sad nije puno,ja sam platio preko 1000kn u preorderu

čitera ni nemaš toliko,barem nisam primjetil,najviše ih je bilo u bf3 i 4

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 21:46 (M4X).
14 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Ima dovoljno igrača, za to se ne moraš brinuti barem do idućeg BF-a. Problem je što je igra bez veze.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...
amd freak kaže...

Ima dovoljno igrača, za to se ne moraš brinuti barem do idućeg BF-a. Problem je što je igra bez veze.

to bezveze čitaj kao:nemamo m16 pa non stop plačemo

igra po svemu bolja od bf3 i bf4

14 godina
M4X kaže...
animosity_frenzy kaže...
amd freak kaže...

a svaki battlefild ima svoj draž,kao i bad company.

b3 je kazlicit od b4 ali su i jedan i drugi dobri i dan danas za odigrati.

b1 je ok graficki savrsen i odlicna podloga za recimo da naprave syriu ili afganistan u naravno danasnje vrijeme ali i ww2 (makar dosta mi je naoruyanja iz proslog stoljeca)

13 godina
neaktivan
lange kaže...
M4X kaže...
animosity_frenzy kaže...
amd freak kaže...

a svaki battlefild ima svoj draž,kao i bad company.

b3 je kazlicit od b4 ali su i jedan i drugi dobri i dan danas za odigrati.

b1 je ok graficki savrsen i odlicna podloga za recimo da naprave syriu ili afganistan u naravno danasnje vrijeme ali i ww2 (makar dosta mi je naoruyanja iz proslog stoljeca)

bas sa ovim obicnim oruzjem puno zanimljivije igrati nego sa onim čudesima iz modernog vremena...ajd da ubace oruzje iz 90-tih godina, to bi bilo jos ok...ali one neke sci-fi dodatke na oruzju iz BF4 nemogu progutati nikako

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Zanimljivo bi bilo da obrade devedesete, pad komunizma, sukobe na prostoru bivšeg SSSR-a i Zaljevski rat.

Ni prastara niti premoderna oružja.

Nije da niti iz sadašnjosti nemaju motiva, sirijski i irački rat, sukob u Ukrajini.

Dakle da budu moderna oružja ali konvencionalna.

Iako mislim da bi sljedeći mogao biti ww2.

Samo da ga odrade kako spada ne kao COD gdje mape nikakve veze nemaju s ww2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

Da je bolja ne bi ljudi odustajali nakon stotinjak sati igre i vračali se na bf3/4.WW2 tema za sljedeči bf je loš izbor jer imamo sad cod te bf1. Pun pogodak bi bio bc3 kojeg svi priželjkuju.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2018 12:32 (dery).
17 godina
odjavljen
dery kaže...
M4X kaže...

Da je bolja ne bi ljudi odustajali nakon stotinjak sati igre i vračali se na bf3/4.WW2 tema za sljedeči bf je loš izbor jer imamo sad cod te bf1. Pun pogodak bi bio bc3 kojeg svi priželjkuju.

pa odustaju zato kaj nema m16 a to kaj se kod nas ne igra ne znači da i u svijetu odustaju i da ne igraju,a kao drugo ne vraćaju se ni na bf3 i bf4 jer su bugovite i tehnički i svakako lošije od bf1

14 godina
M4X kaže...
dery kaže...
M4X kaže...

pa odustaju zato kaj nema m16 a to kaj se kod nas ne igra ne znači da i u svijetu odustaju i da ne igraju,a kao drugo ne vraćaju se ni na bf3 i bf4 jer su bugovite i tehnički i svakako lošije od bf1

BF4 je tehnički dotjeraniji od BF1.

BF1 ima konstantan pad igrača u svijetu.

BF4 ima isto igrača na nekim platformama ko na kraju 2016-te.

A kaj se tiče cheatera, nit sam ih u BF1 vidio puno, niti u BF4.

Zapravo, ak su imali cheat, onda su fakat imbecili jer imam preko 600 MPV ribbona.

16 godina

Teško je reći dotjeraniji pošto BF1 ima više podataka za prenjeti od BF4 koji je stariji naslov. Koriste zapravo isti ali opet BF1 ima dotjeraniji engine. Slično je bilo i sa BF4 vs CS. Jebi ga CS je dosta lagana igra ne mora prenositi tolko podataka pa je lakše napraviti bolji netcode. Inače im BF1 i 120hz monitore na onom incursionsu.

Brojevi su putpuno nebitni pošto ljudi dolazi i odlaze, a i neki ne vole WW1 ili 2.

Ja mislim da Max trolla i želi započeti flame war.

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Još gore. Ne trolla i započeti će flame war 

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Taj lik je uspio u gotovo nemogućoj stvari. Mislim da je on jedini kojega sam stavio na ignore/block listu ikad, na bilo čemu otkad postoje interneti. Ili je nevjerojatno konzistentan i kvalitetan troll, a drugu mogućnost neću pisati.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Taj lik je uspio u gotovo nemogućoj stvari. Mislim da je on jedini kojega sam stavio na ignore/block listu ikad, na bilo čemu otkad postoje interneti. Ili je nevjerojatno konzistentan i kvalitetan troll, a drugu mogućnost neću pisati.

glavno da si ti morao napisat pametno kako je bf1 bezveze,odi si uzmi m16 u bf3 i 4 pa tamo piši,šta ovdje lupetaš

bf1 ima najbolju destrukciju i grafiku od svih i puno više sadržaja

14 godina
M4X kaže...
animosity_frenzy kaže...
Jack Sparrow kaže...

glavno da si ti morao napisat pametno kako je bf1 bezveze,odi si uzmi m16 u bf3 i 4 pa tamo piši,šta ovdje lupetaš

bf1 ima najbolju destrukciju i grafiku od svih i puno više sadržaja

bio bi i red da b1 ima najbolju destrukciju,grafiku,itd..

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

kako god ali m16 i bad company 3 nećete dobit barem ne zasada tako da vam ostaje samo bf3 i 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice