Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.276.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
M4X kaže...

kako god ali m16 i bad company 3 nećete dobit barem ne zasada tako da vam ostaje samo bf3 i 4

Kad si baš tako zapeo za taj M16, sad sam baš na Battlelogu random otvorio 30 frendova s liste, svi su ovdje na forumu. Znaš koliko ih ima M16 za Top Weapon?

Nula. Točno nula. 

Ima LMG-a, snajpera, carabines... Sva oružja koja ima i BF1, pa ga opet ne igraju.

P.S. ja igram BF1, da ne bi bilo, ali mi nije ni približno zabavan ko BF3 i 4.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 1

Kakav je gejm nakon ttk patcha?ž

obožavam slušat downwarda, odličan video o cijeloj franšizi

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2018 23:21 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Pretekao me morski pas.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2018 23:49 (NiramX).

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
amd freak kaže...

jel se isplati trenutno puknut 200+ kusur kuna za nekog tko ovu igru nije igrao s obzirom da placete o manjku igraca, zasicenju i novom bfu ove godine?

E da i jel bi uzeli pc ili ps varijantu? Tu mislim na problem sa cheaterima kojih na psu nema.

1. da

2. pc (u 400h nisam niti jednog citera vidio)

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Kakav je gejm nakon ttk patcha?ž

mene jebe internet,vidim lika prije,pucam i neregistrira pogotke,tako je skoro stalno,da imam normalan internet bio bi stalno najbolji,i naravno još jači komp tipa 8700k procesor i gtx 1080,jer mi je i5 760 preslab i botlneka grafičku gtx 1060...naravno uz loš internet ne vrijedi mi ni da imam titanku,prije patcha mi je igra bila bolja...

16 godina
fila2208 kaže..

Pa kaže: bf1 is not a fun experience. Isto kako i on kaže želio sam da mi se svidi ali nije išlo.Na kraju kaže da je žalostan u što se bf1 pretvorio.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 16:30 (dery).
17 godina
odjavljen
dery kaže...
fila2208 kaže..

Pa kaže: bf1 is not a fun experience. Isto kako i on kaže želio sam da mi se svidi ali nije išlo.Na kraju kaže da je žalostan u što se bf1 pretvorio.

i vi to gledate kako neki lik laprda i pljuje po bf1 i to 17minuta,nemaa šanse da bi to gledal...

na heligoland biču napravil 30-8 i najviše bodova od svih i to samo većinom igranje u čamcu sa torpedima,u velikim brodovima,pa zatim u cepelinu itd...samo sam mjenjao mjesta,kad te ide kil onda se samo lijepe ko muhe,i moraš bit većinom u win ekipi

14 godina
protjeran
M4X kaže...
dery kaže...
fila2208 kaže..

i vi to gledate kako neki lik laprda i pljuje po bf1 i to 17minuta,nemaa šanse da bi to gledal...

Slažem se, ne bih ni ja to gledao. Video je konstruktivni osvrt na čitav serijal.

17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Slažem se, ne bih ni ja to gledao. Video je konstruktivni osvrt na čitav serijal.

čuj konstruktivan,lol,da je neznam kakav nebi gledal...meni je problem kaj se topovi uopće ne ljepe na protivnički destroyer,nekužim u čemu je problem,točno gađam u njega i ništa....isto vrijedi i za druga...

16 godina
Battlefield 1

Ali dosta toga lik profulao i krivo rekao.

Kaže igra nije povijesno točna, a u igri svaka mapa rađena prema borbi iz tog rata, svaka puška ili vozilo ili je postojalo ili bilo testirano. Mislim pa ima opis svega u codexima, za svaku lokaciju,mapu oružije, a i prije operacija mu objašnjava. Mislim igra ni ne pati na relizam i 100% točnost svega, nego se samo bazira na tome, uzima temu WW1 i na to dodaje battlefield gameplay.

Čak je i onaj citat kreatora igre krivo protumačio. Već mu napisao netko u komentar. Igra ima tu temu WW1 i sve što je tada postojalo. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 19:03 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ali dosta toga lik profulao i krivo rekao.

Igra ima tu temu WW1 i sve što je tada postojalo. 

Ima skin WW1, ništa više.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

kako god ali m16 i bad company 3 nećete dobit barem ne zasada tako da vam ostaje samo bf3 i 4

Kad si baš tako zapeo za taj M16, sad sam baš na Battlelogu random otvorio 30 frendova s liste, svi su ovdje na forumu. Znaš koliko ih ima M16 za Top Weapon?

Nula. Točno nula. 

Ima LMG-a, snajpera, carabines... Sva oružja koja ima i BF1, pa ga opet ne igraju.

P.S. ja igram BF1, da ne bi bilo, ali mi nije ni približno zabavan ko BF3 i 4.

normalno da ti nije zabavan kad neznaš igrat i nemaš skila,u bf3 i 4 te frendovi čupali,u bf1 ipak ima puno više mogućnosti za napad i obranu  a nema m16 snajpanja

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Zamislite da su rekreirali nacine borbe i oružja WW1 tocno kako je bilo zapravo, ekipa bi kukala kako je dosadno, prazno itd.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
D3lBoy kaže...

Zamislite da su rekreirali nacine borbe i oružja WW1 tocno kako je bilo zapravo, ekipa bi kukala kako je dosadno, prazno itd.

Hehe, nitko ne bi ni pokrenuo igru :)

Bilo bi sjedenje u rovu 30 minuta i onda bi ti na glavu pala artiljerija :)

13 godina
Battlefield 1

Odavno sam se povukao iz bilo kakvih rasprava oko toga kako je BF1 propast, a BF4, BF3, BFBC su bili nešto najbolje ikad. Neću se ni ovoga puta navući na to, samo ću primijetiti da kad propadnu svi drugi argumenti, onda ostaje onaj zadnji, omiljeni argument da BF1 nije povijesno autentičan. Jer naravno, svi smo ovdje zato što u Battlefield igrama prije svega tražimo apsolutnu autentičnost, a pritom isti ljudi koji zagovaraju autentičnost vole Battlefield upravo zbog ludih "only in Battlefield" momenata koji, ako ćemo gledati po autentičnosti, spadaju u jebeni science fiction. Ali eto, baš je moderno zvocati kako BF1 nije autentičan jer je neka puška bila testirana, ali ne zaista i korištena, ali je zato autentično iskočiti iz FA-18 Horneta i u zraku bacačem raketa (kojeg smo ponijeli sa sobom, bio nam je pored sjedala) srušiti prateći zrakoplov, te nakon toga uskočiti natrag u zrakoplov iz kojeg smo iskočili. Događaj toliko autentičan da je čak i Michaelu Bayu too much, pa ga nije koristio u filmovima.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Da se slusalo ove ovdje pametne i dalje bi imali bf5 sa m16 kao i bf3,treci u nizu jedno te isti bi bio,samo bi malo mjenjali imena za m16...ajde sad se ea malo odmaknuo sa ww1 tematikom i nekim novostima,tj. puno novosti realno...

Logicno bi bilo da iduci bude ww2 kao nastavak ove price samo sta ce sad novog ponudit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Ma najbolje da naprave Battlefield Vietnam - M16 and vs AK-47 - where it all started. 

A do tada ću ja igrati BF1 zato što mi je zabavan i boli me neka stvar za realnost ili što već. Meni osobno se igra popravila od izlaska. Bio sam je igrao malo u početku i onda odustao kakvih mjesec nakon izlaska, sada sam se vratio i super mi je.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
14 godina
M4X kaže...

normalno da ti nije zabavan kad neznaš igrat i nemaš skila,u bf3 i 4 te frendovi čupali,u bf1 ipak ima puno više mogućnosti za napad i obranu  a nema m16 snajpanja

Evo, odigrao sam 4 runde, sad opet idem na BF4 da se zabavim.

15 godina
Battlefield 1

A jeste se uhvatili na ovo nije autentičan, to što je igra plastična, i dosadna te ne nudi izazova to je druga stvar.

Super je što je nekima sjeo setting i sve, meni i nekima nije i to smo zaključili. Ubrzali je i bacili ww1 skin preko nje. Sve to je postojalo, samo pola toga na papiru, zato ta ww1 era nikad nije ni bila zanimljiva gejmerima. Osvrt je kvalitetno složen i narvano da se može reći i na to nešto, ali kažem, konrketno ono što je on rekao: želio sam da mi se svidi, ali ne ide...i to je mislim bit svega.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

to je mid match, sad daj kraj runde 

14 godina
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

to je mid match, sad daj kraj runde 

Mislim da je ovo sve kraj runde.

Nemam snimku, nisam znao da ću se morati opravdavati 

11 godina
Battlefield 1

Nakon ttk updejta igra mi je postala još bolja nego prije. Nikad nisam vidio toliko medica, koji začudo oživljavaju druge..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Avensac kaže...

Nakon ttk updejta igra mi je postala još bolja nego prije. Nikad nisam vidio toliko medica, koji začudo oživljavaju druge..

Upravo jučer razgovarali o tome. Još ne stigneš ni pasti na zemlju, već si revajvan :D

Update ponovo privukao PTFO igrače?

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Na kraju runde ili ti end screen scoreboard, ne prikazuje tko je kakva klasa i tko je mrtav, a za ping nisam baš siguran.

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Na kraju runde ili ti end screen scoreboard, ne prikazuje tko je kakva klasa i tko je mrtav, a za ping nisam baš siguran.

aha,on se bavi fotošopom pa je to to...skiledžija i ostali su svoje istresli šta su imali i više ih ovdje nema,ne igraju bf1 i bok,bmk jel igraju bf3,4 ili nešto deseto ali ovdje se još uvijek pojavljuju neki da bi dali pametan savjet kako bf1 nevalja i kako nije zabavan itd.,ne igram bf3 ili bf4 i jel se pojavljujem u tim temama više,ne

16 godina
M4X kaže...

aha,on se bavi fotošopom pa je to to...skiledžija i ostali su svoje istresli šta su imali i više ih ovdje nema,ne igraju bf1 i bok,bmk jel igraju bf3,4 ili nešto deseto ali ovdje se još uvijek pojavljuju neki da bi dali pametan savjet kako bf1 nevalja i kako nije zabavan itd.,ne igram bf3 ili bf4 i jel se pojavljujem u tim temama više,ne

ma ja samo zajebavam Cybera. 

14 godina
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

Da,i? Koji je to mod?

Znaš ti dobro što i.

Sad je i mod važan? :) Conquest i opereations.

Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nije End round screen, nego kad je meč završio sam kliknuo print screen :D

Čini mi se :D

E, da! Ceco je strimao! Imaš na Twitchu sve runde pa gledaj :)

M4X kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ja sam ovdje jer igram BF1, pomažem ljudima kad imaju problem s igrom (za razliku od tvojih inteligentnih poruka) a pogotovo da pomognem kad treba jeftino kupiti igru, da ljudi ne potroše puno novaca pošto su prošli nastavci meni bili zabavniji. Čak i bez M16.

Gle, možda je BF1 zabavniji kad sam igraš, a pošto si asocijalan, to ti paše. Možda će ti biti još zabavnije kad naučiš igrati pa ćeš biti među prvih 20.

Sretno!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...
M4X kaže...

ma ja samo zajebavam Cybera. 

I Max :)

16 godina

Ma vjerujem ti Cyber pa samo te zajebavam.

A vjerujem da se i Max zajebava.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

to kaj ti kao pomažeš ljudima je isto dvojbeno,nisu ljudi toliko retardirani da i sami neznaju riješit nešto,postoji google pa mogu i sami 

nabaviš im jeftino igru pa im se onda bana,više imaju problema sa tvojim jeftinim igrama nego da su platili malo više

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice