Probao sam i sa upaljenim i sa ugasenim vpnom
uzmi preko singapura, tam podrzavaju paypal.
ja uzeo fifu 17 nedugo i nikakvih problema!
Kolko je BF1 premium tamo?
ne znam, nisam doma pa ne mogu provjeriti.
dok sam uzimao fifu, bila je na popustu za 30e a prek sinagapura sam platio 20e i nesto sitno
ne znam, nisam doma pa ne mogu provjeriti.
dok sam uzimao fifu, bila je na popustu za 30e a prek sinagapura sam platio 20e i nesto sitno
35$ singapur
Samo to nisu US dolari
181kn je preko singapura kad se logiram na paypal
Ovdje nitko ne piše ništa, na BF4 su bile valjda 3-4 stranice po satu. Zaključak BF4>>>BF1
Pa kad bi napravili da ingame browser ima opcije ko stari battlelog onda bi možda i rulja pisala doživljaje koje imaju jer bi igrali zajedno...ovako je meni najveći doživljaj kad mi Ivanec pokazuje svoje pokakano rublje i tu i tamo mi u Originu iznjedri koja ponuda na muški seks.....ništa novo da bi bilo vrijedno pisanja ovdje
Kupujen auto, minimum 450hp-a
Iman ti ja od 600 al ne znan jesi dovoljno nestašna za tako puno
450 hit point-a? Uzmi konja, on ima 500!
Jeli postoji mogucnost da mi banaju acc ako kupim u singapuru? Citam da ima slucajeva da ljudi dobiju ban.
Jeli postoji mogucnost da mi banaju acc ako kupim u singapuru? Citam da ima slucajeva da ljudi dobiju ban.
ban zna dati zastita od orgina to ti nema veze sa kupovinom
Onda kupiti ili ne? Nece me banat ako kupim?
Onda kupiti ili ne? Nece me banat ako kupim?
kupi, nece te niko banati.
ja sam nedugo kupio od tamo i nikom nist, nebitan sam im sve dok im dajem pare.
ne jer vise nije ta cijena, sad je 363, nema vise popusta
Ima li bf1 svoj folder sa error log fajlovima? Poznaniku se nakon 10-20 minuta igre zamrzne i ne može se ništa osim resetat komp. Svi mogući driveri su updateani. Konfa je i5-4670, r9 270x, 8g bram, 850evo ssd na kojem je igra. U event vieweru piše samo bf1 pod critical error ali nema dodatnih podataka
Ima li bf1 svoj folder sa error log fajlovima? Poznaniku se nakon 10-20 minuta igre zamrzne i ne može se ništa osim resetat komp. Svi mogući driveri su updateani. Konfa je i5-4670, r9 270x, 8g bram, 850evo ssd na kojem je igra. U event vieweru piše samo bf1 pod critical error ali nema dodatnih podataka
nešto nije stabilno...procesor,memorija,grafička itd....treba testirat
Nema bf log fajlove :(
A i vjerojatno se igra potpuno sruši u ovakvom slučaju pa bi ne bi mogla napraviti log.
Za početak prati temperature!
Kad ne bi bilo snajpera ova igra bi bila savršena.Skidaju i nerviraju u nemogučim situacijama jednim metkom, kroz dim, u vožnji, u trku iz neke pripizdine.
Kad ne bi bilo snajpera ova igra bi bila savršena.Skidaju i nerviraju u nemogučim situacijama jednim metkom, kroz dim, u vožnji, u trku iz neke pripizdine.
Mora da si naletio na Nestašnu...
Samo preko polja muski !
Neznam na kojem serveru igras ali ja vecinom samo hc pa sam na to navikao gewehr i opleti meni osobno najbolja puska u igrici.
Ovdje nitko ne piše ništa, na BF4 su bile valjda 3-4 stranice po satu. Zaključak BF4>>>BF1
Kratki osvrt na temu...
E da meni ok igra, osim par detalja
Ko ce pisati kada je igra za Bobiće koji se dive suncu!
ako usred igre bilo kad kvitam ili mi se igra uruši zbog nestabilnosti ili interneta(a to mi se trenutno događa često) jel statistika ostaje ili se sve gubi?
jedan je lik sad imao ping 0
ako usred igre bilo kad kvitam ili mi se igra uruši zbog nestabilnosti ili interneta(a to mi se trenutno događa često) jel statistika ostaje ili se sve gubi?
jedan je lik sad imao ping 0
Tribala bi ostat a sad nikad se ne zna
Mora da si naletio na Nestašnu...
Nestašna je na bf3 zadnjih dana.... Bf1 is so last year