Battlefield 1

poruka: 13.904
|
čitano: 1.474.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 1

Naj mi je draže uzet sačmaru i udarat po sniperima pa kad napravim masakr onda mi hebu sve po spisku jer ih ubijam sa njom.Znači snipera koliko očeš ali kad ih maskriram onda se to ne smije ahahaha.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
dery kaže...

Naj mi je draže uzet sačmaru i udarat po sniperima pa kad napravim masakr onda mi hebu sve po spisku jer ih ubijam sa njom.Znači snipera koliko očeš ali kad ih maskriram onda se to ne smije ahahaha.

novi video od stodeha

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 18:49 (M4X).
17 godina
Battlefield 1

Da čujem tko je ovo? Siguran sam da su Volume i amater_2 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 10:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 Top Plays EXTRA #3

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

mmmmm...

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
amater_2 kaže...

mmmmm...

Ideš graditi fan kućicu?

17 godina
TomoR kaže...
amater_2 kaže...

mmmmm...

Ideš graditi fan kućicu?

Ali ovaju put Sandri Africi, a nakon toga Dari Bubamari.

17 godina
Battlefield 1

Tako je dečki, samo čekam voljum da se javi. Ostalo nam je još neke sitnice za riješiti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
amater_2 kaže...

Tako je dečki, samo čekam voljum da se javi. Ostalo nam je još neke sitnice za riješiti. 

Ako si ti crtao i projektirao kuću, neće moja noga kročiti u nju da je 100 Sandra i Lidija unutra

17 godina
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...

Ako si ti crtao i projektirao kuću, neće moja noga kročiti u nju da je 100 Sandra i Lidija unutra

Lažeš!!!!!

14 godina
TomoR kaže...
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...

Lažeš!!!!!

Da vidiš kako Mudo crta  ne bi tako govorio.

17 godina
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...

Ovaj dektiva je car, kralj i pandur.... 

14 godina
Battlefield 1

Da li itko moze uci u server meni izbacuje matchmaking failed?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Adict kaže...

Daleko najbolji soundtrack iz BF1 : 

Svaka čast gospođi, ali ovo je vrh verzija po meni

origin: mrxa
15 godina
Battlefield 1

Igra tko još ovo?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrxa1 kaže...
Adict kaže...

Svaka čast gospođi, ali ovo je vrh verzija po meni

A ovo je gospođa Iva Davidova u svom aranžmanu. Ona je Bugarkinja, a pjesma je makedonska.

Jednu od najpopularnijih pjesama makedonske narodne muzike napisao je i komponirao Aleksandar Sarijevski, jedan od najpoznatijih pjesnika i muzičara Makedonije. 

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 16:21 (goodie).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Igra tko još ovo?

Svi? Najbolji BF dosad.

prodajem jednu od mašina
12 godina
Tonči kaže...
fila2208 kaže...

Igra tko još ovo?

Svi? Najbolji BF dosad.

Slažem se skoro pa u potpunosti.

BF1 je najbolji poslije meni omiljenog Bad Company 2 i meni voljene Atacame.

Mehanika igre me podsjeća upravo na BC2 i zato mi se jako sviđa i samo mi je ža šta neman više vrimena za igru.

neda mi se
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Igra tko još ovo?

Puno se igra, a malo piše.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
Battlefield 1

Samo da ima malo više oružja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ivanzu kaže...

Samo da ima malo više oružja.

Dovoljno oružja već ima....funkcije starog battleloga i rentanih servera fale i to je ono što igri hitno treba

Battlelog: [G] pijana_carapa
18 godina
Battlefield 1

Za vlasnike R9 285/380/380X kartica - novi AMD Crimson ReLive 17.1.1 izgleda ne ruši igru kao dva prethodna (16.12.2 i 16.12.1).

Igrao sam večeras dulje od sat vremena, nije izbacio DirectX error koji bi se dobio s prošlim ReLive driverima.

Čak mi i performanse djeluju višlje, u Dominationu s 24 igrača 120-130 FPS...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 3
11 godina
Battlefield 1

Ekipa i ja igramo stalno operacije i boli nas i za rentane servere i za stari battlelog, kome treba battlelog u 2017 godini tom nije dobro, ovo je super što iz igre direktno ulaziš na servere, tako da kad dođe novi dlc u 3 mj i još 4 nove mape sa 2 nove operacije i par novih oruzja, kojih i ovako ima dosta bit ce jos bolje, no i ovako se igra masovno 400 sati je tu, i lvl 99 :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Jedina i ogromna greška im je što nisu ubacili mogućnost rentanja servera kao za sve BFove do sad te platoone kao što je to u Battlelogu bilo. Sad je kasno, ekipa se ohladila, našla nove igre.....

Doduše uvijek će biti ljudi koji će igrati, ali to nije više "Battlefield" nego samo još jedan FPS shooter u nizu. Pa sve ekipa koja je činila jezgru BF-a BC2,3,4 je odustala od igranja upravo radi toga, a načeta bugovitom 4kom (jebeš igru koja je popravljena godinu nakon izlaska - ista ta greška se ponovlja sada radi rentanja servera).

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
8 0 hvala 2
11 godina
BeLLicus kaže...

Ekipa i ja igramo stalno operacije i boli nas i za rentane servere i za stari battlelog, kome treba battlelog u 2017 godini tom nije dobro, ovo je super što iz igre direktno ulaziš na servere, tako da kad dođe novi dlc u 3 mj i još 4 nove mape sa 2 nove operacije i par novih oruzja, kojih i ovako ima dosta bit ce jos bolje, no i ovako se igra masovno 400 sati je tu, i lvl 99 :D

E pa mi smo igrali zajedno sinoć, jebote. :D Jedina mana ove igre je šugavi origin i neoptimiziranost. Namjestim si postavke da to ide u 60fpsa+ i jednostavno jedan dan se desi da radi na 40 fpsa pa opet štelaj dok ne proradi kako spada. Nadajmo se da će optimizirat još mrvicu i rješit bugove i sredit taj origin više. Da je igra na steamu plako bi od sreće.

12 godina
Magibagi kaže..

E pa mi smo igrali zajedno sinoć, jebote. :D Jedina mana ove igre je šugavi origin i neoptimiziranost. Namjestim si postavke da to ide u 60fpsa+ i jednostavno jedan dan se desi da radi na 40 fpsa pa opet štelaj dok ne proradi kako spada. Nadajmo se da će optimizirat još mrvicu i rješit bugove i sredit taj origin više. Da je igra na steamu plako bi od sreće.

Pa koji ce mi k...igra ako svaku partiju moram podesavat da imam normalan br fps ova.S mojim pcom trebao bih imat ko iz picke 100fps,a ono cas 40 cas 80,sad jos da to stelam svaku partiju...da bas...iz tog razloga je ni ne igram vise...nek jedu g....

bf4: [G] hrka11
14 godina
Magibagi kaže...
BeLLicus kaže...

Problem je ocit na slabijim i5 procesorima jer im jezgre idu na 100% i bottleneckaju gpu, rijesenje je staviti scale na vece postotke da rastereti cpu malo i stabilizira fps.

12 godina

Ja nemam problema s FPS-om i opčenito sa igrom. Igra je sama sve naštelila na ultra i on goni uvik jednako a tako je bilo i s prošlom konfom (i7 2600k + r9 290).

neda mi se
11 godina

Naravno, sa i7 bi trebalo vrtit to bez problema, problem je to bottleneckanje. Ali scaling ne pomaže, probo sam štelat to i dalje se identično igra ponaša s dropovima. Jednog dana kad uzmem i7 4790k, kojeg nigdje nema polovnog nažalost, ću probat pa javit. 

11 godina
hrka11 kaže...

Pa koji ce mi k...igra ako svaku partiju moram podesavat da imam normalan br fps ova.S mojim pcom trebao bih imat ko iz picke 100fps,a ono cas 40 cas 80,sad jos da to stelam svaku partiju...da bas...iz tog razloga je ni ne igram vise...nek jedu g....

Nadam se da se šališ, sad sam pogledo tvoj pc sekciju haha.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice