Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

Jedina i ogromna greška im je što nisu ubacili mogućnost rentanja servera kao za sve BFove do sad te platoone kao što je to u Battlelogu bilo. Sad je kasno, ekipa se ohladila, našla nove igre.....

Doduše uvijek će biti ljudi koji će igrati, ali to nije više "Battlefield" nego samo još jedan FPS shooter u nizu. Pa sve ekipa koja je činila jezgru BF-a BC2,3,4 je odustala od igranja upravo radi toga, a načeta bugovitom 4kom (jebeš igru koja je popravljena godinu nakon izlaska - ista ta greška se ponovlja sada radi rentanja servera).

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
8 0 hvala 2
10 godina
Re: Battlefield 1
BeLLicus kaže...

Ekipa i ja igramo stalno operacije i boli nas i za rentane servere i za stari battlelog, kome treba battlelog u 2017 godini tom nije dobro, ovo je super što iz igre direktno ulaziš na servere, tako da kad dođe novi dlc u 3 mj i još 4 nove mape sa 2 nove operacije i par novih oruzja, kojih i ovako ima dosta bit ce jos bolje, no i ovako se igra masovno 400 sati je tu, i lvl 99 :D

E pa mi smo igrali zajedno sinoć, jebote. :D Jedina mana ove igre je šugavi origin i neoptimiziranost. Namjestim si postavke da to ide u 60fpsa+ i jednostavno jedan dan se desi da radi na 40 fpsa pa opet štelaj dok ne proradi kako spada. Nadajmo se da će optimizirat još mrvicu i rješit bugove i sredit taj origin više. Da je igra na steamu plako bi od sreće.

11 godina
Magibagi kaže..

E pa mi smo igrali zajedno sinoć, jebote. :D Jedina mana ove igre je šugavi origin i neoptimiziranost. Namjestim si postavke da to ide u 60fpsa+ i jednostavno jedan dan se desi da radi na 40 fpsa pa opet štelaj dok ne proradi kako spada. Nadajmo se da će optimizirat još mrvicu i rješit bugove i sredit taj origin više. Da je igra na steamu plako bi od sreće.

Pa koji ce mi k...igra ako svaku partiju moram podesavat da imam normalan br fps ova.S mojim pcom trebao bih imat ko iz picke 100fps,a ono cas 40 cas 80,sad jos da to stelam svaku partiju...da bas...iz tog razloga je ni ne igram vise...nek jedu g....

bf4: [G] hrka11
14 godina
Magibagi kaže...
BeLLicus kaže...

Ekipa i ja igramo stalno operacije i boli nas i za rentane servere i za stari battlelog, kome treba battlelog u 2017 godini tom nije dobro, ovo je super što iz igre direktno ulaziš na servere, tako da kad dođe novi dlc u 3 mj i još 4 nove mape sa 2 nove operacije i par novih oruzja, kojih i ovako ima dosta bit ce jos bolje, no i ovako se igra masovno 400 sati je tu, i lvl 99 :D

Problem je ocit na slabijim i5 procesorima jer im jezgre idu na 100% i bottleneckaju gpu, rijesenje je staviti scale na vece postotke da rastereti cpu malo i stabilizira fps.

12 godina

Ja nemam problema s FPS-om i opčenito sa igrom. Igra je sama sve naštelila na ultra i on goni uvik jednako a tako je bilo i s prošlom konfom (i7 2600k + r9 290).

neda mi se
10 godina

Naravno, sa i7 bi trebalo vrtit to bez problema, problem je to bottleneckanje. Ali scaling ne pomaže, probo sam štelat to i dalje se identično igra ponaša s dropovima. Jednog dana kad uzmem i7 4790k, kojeg nigdje nema polovnog nažalost, ću probat pa javit. 

10 godina
hrka11 kaže...

Pa koji ce mi k...igra ako svaku partiju moram podesavat da imam normalan br fps ova.S mojim pcom trebao bih imat ko iz picke 100fps,a ono cas 40 cas 80,sad jos da to stelam svaku partiju...da bas...iz tog razloga je ni ne igram vise...nek jedu g....

Nadam se da se šališ, sad sam pogledo tvoj pc sekciju haha.

11 godina
Battlefield 1

Ne salim se,pitaj Mrskog ili Mude...oni ce ti potvrdit.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Potvrđujem. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Koja je sad igra tip top sa tim rifle puskama? Siege, ili sta?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 1

Ima li neki pro sa avionom? Na koji način igrate miš + tipkovnica? Dali mjenjate DPI i sensitivity u igri kad vozite u igri na više nego što je to kad igrate kao soldier?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BeLLicus kaže...

Ima li neki pro sa avionom? Na koji način igrate miš + tipkovnica? Dali mjenjate DPI i sensitivity u igri kad vozite u igri na više nego što je to kad igrate kao soldier?

Kenny

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Siege. The best of the best za sad.

Overwatch je isto super ko može prožvakati grafiku.

15 godina
Soldier977 kaže...

Jedina i ogromna greška im je što nisu ubacili mogućnost rentanja servera kao za sve BFove do sad te platoone kao što je to u Battlelogu bilo. Sad je kasno, ekipa se ohladila, našla nove igre.....

Doduše uvijek će biti ljudi koji će igrati, ali to nije više "Battlefield" nego samo još jedan FPS shooter u nizu. Pa sve ekipa koja je činila jezgru BF-a BC2,3,4 je odustala od igranja upravo radi toga, a načeta bugovitom 4kom (jebeš igru koja je popravljena godinu nakon izlaska - ista ta greška se ponovlja sada radi rentanja servera).

O čem pričaš ti, igra je super, svi igraju, nema ko vremena pisati.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
10 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Planiramo nas par taj siege uzet u budućnosti kad dopizdi bf malo, kakvi su dojmovi?

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

O čem pričaš ti, igra je super, svi igraju, nema ko vremena pisati.

prošlu subotu i nedjelju skoro cijeli dan,preko tjedna gotovo ništa,automatika radi jako dobro,doslovno za par sekundi nađe server i ubaci me u igru

bf1 je puno tehnički bolji od bf4,ima 60hz servere itd.,sve radi jako dobro i puno bolje nego bf4 i bf3

13 godina
Magibagi kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Planiramo nas par taj siege uzet u budućnosti kad dopizdi bf malo, kakvi su dojmovi?

15 godina
Magibagi kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

5v5 close combat, taktiziranje, kombiniranje, igranje uloga sa super šmensi operatorima i pičkicama.

Za novce koje košta, igrivija od bf, jedino se igra na runde pa kad umreš gledaš kamere.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
Battlefield 1

Nešto se ipak radi. Private serveri i serveri sa šifrom...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
nicky.sl kaže...

Ja nemam problema s FPS-om i opčenito sa igrom. Igra je sama sve naštelila na ultra i on goni uvik jednako a tako je bilo i s prošlom konfom (i7 2600k + r9 290).

Magibagi kaže...

Naravno, sa i7 bi trebalo vrtit to bez problema, problem je to bottleneckanje. Ali scaling ne pomaže, probo sam štelat to i dalje se identično igra ponaša s dropovima. Jednog dana kad uzmem i7 4790k, kojeg nigdje nema polovnog nažalost, ću probat pa javit. 

Da ja sa i5 6600K 4.4GHz i gtx 970 nemam nikakvih problema,80-90 fps

Magibagi kaže...
hrka11 kaže...

Nadam se da se šališ, sad sam pogledo tvoj pc sekciju haha.

Koja ti je konfiguracija?

AUDIOFIL
14 godina
fila2208 kaže...

5v5 close combat, taktiziranje, kombiniranje, igranje uloga sa super šmensi operatorima i pičkicama.

Za novce koje košta, igrivija od bf, jedino se igra na runde pa kad umreš gledaš kamere.

Mene od Siega hvata teška klaustrofobija, jbga većina gameplaya sa odvija na max 90 kvadrata neke šupe ili nasukanog broda

Znam da je za vas taktičare (khmm kempere ) igra mokri san, ali ja po viđenom gameplaju ovih nesdubičara baš i nisam primjetio neku veću dozu taktiziranja i planiranja...ne zato što nema mogućnosti za to ili nedostatak skilla nego čist zato što runde traju zaista malo pa napadači često i nemaju vremena za neki koordinirani flenk ili posebnu strategiju.

Igra izgleda čist ok, potpuno je to drugačiji tip igre od klasičnog bf-a i za onoga tko traži taktički fps, Siege je definitivno igra koja bi ga trebala zanimati.

Ali za panjeve poput mene koji nemaju živaca (a ni vremena) provesti većinu meča u nekom kutu stepenica ili puzati po stepenicama tražeći ovoga koji se sakrio u nekom kutu stepenica, igra je teški mindfuck tako da ću je ja zaista rado preskočiti a živčani si slom priuštiti nekom drugom prilikom 

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 1:59 (Granzon).
10 godina
volegradele kaže...

Ako pitaš mene, imaš pod MOJ PC. Imam average fps 65 ajmo reć i dropne tu i tamo na 55 pa na 40. Nikako da bude preko 60 stalno.

14 godina
Magibagi kaže...
volegradele kaže...

Ako pitaš mene, imaš pod MOJ PC. Imam average fps 65 ajmo reć i dropne tu i tamo na 55 pa na 40. Nikako da bude preko 60 stalno.

Ne nisam tebe pitao nego hrka11,btw kako imaš tako mali fps,ja sa sličnom konfom imam 80-90 fps!

AUDIOFIL
10 godina

Moje duboke isprike onda. Gle ti si na jačem procesoru pa možda je do toga. Meni zna povuć i do 100 fpsa, ali dropovi ispod 60 su prisutni. Tada je CPU usage 100% zakucano na svim jezgrama pa je do bottlenecka izgleda. Prati svoj CPU usage pa mi javi kak se ponaša, znat ćemo onda zašto. 

13 godina
Battlefield 1

Martini Henry - i'm in love <3 

Samo da je vise FPSa, bila bi teska epika u pitanju.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Magibagi kaže...

Moje duboke isprike onda. Gle ti si na jačem procesoru pa možda je do toga. Meni zna povuć i do 100 fpsa, ali dropovi ispod 60 su prisutni. Tada je CPU usage 100% zakucano na svim jezgrama pa je do bottlenecka izgleda. Prati svoj CPU usage pa mi javi kak se ponaša, znat ćemo onda zašto. 

A slušaj mozda sam i ja lupnio,ovo govorim kad sam igrao i gledao fps counter,bacim veceras jednu partiju i opalim FRAPS bench da vidim min,avr,max fps!!

AUDIOFIL
14 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

igras na 8gb rama? a on na 16gb,ako dobro pise.
I zbog toga imas te dropove,bar tako msm!
Imas po yt dosta toga razlike izmedju 8i16gb rama i na 16 kazu da je dosta stabilniji fps i da su vise manje izgubili taj drop i cpu usage

Battlelog: BumbleBee_HR&amp;quot;The difference between who you are and who you want to be is what you do!!&amp;quot;
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Može mi netko reći dali sa ovim mogu dobiti više od 60fps jer sam prcko po postavkama i ja ne mogu dobiti više. 

GTX 1060 6GB

I7-4790K

16GB 

0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 1

vi koji snimate gameplay..kaj koristite za to? kae najbolje? 

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 / rockstarclub: guzda22 /
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
guzda22 kaže...

vi koji snimate gameplay..kaj koristite za to? kae najbolje? 

Softver od grafičke.

Za Nvidiu: GeForce Experience

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice