Batman Arkham Origins

poruka: 329
|
čitano: 68.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Batman Arkham Origins

Intergoation je fail, zašto nam tu nisu dali nešto malo slobode da ih mlatimo? :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Batman Arkham Origins
fila2208 kaže...
lion002 kaže...
fila2208 kaže...

Lol ukažem na game breaking bug i dobijem thumb downove, super, ono hvala umjesto da netko kaže kako da si to riješim.

svaka čast

...daj baci koji sliku,da vidimo gdje je zapelo...

Ma na početku, trebam onog big lips ili kako naći i prebiti, imaju razmjenu pengivnovi i black maskovi ljudi i dođem do mjesta di je objektiv a njih nema,

Ugasio za večeras, sutra ću drivere stavit i probat opet, možda se samo popravi :)

...ako nisi riješio,moraš riješiti toranj(pošto ti ometa signal) da bi nastavio pratiti pingvina...označen je na mapi...

14 godina
dedaa kaže...
fila2208 kaže...
lion002 kaže...
fila2208 kaže...

Lol ukažem na game breaking bug i dobijem thumb downove, super, ono hvala umjesto da netko kaže kako da si to riješim.

svaka čast

...daj baci koji sliku,da vidimo gdje je zapelo...

Ma na početku, trebam onog big lips ili kako naći i prebiti, imaju razmjenu pengivnovi i black maskovi ljudi i dođem do mjesta di je objektiv a njih nema,

Ugasio za večeras, sutra ću drivere stavit i probat opet, možda se samo popravi :)

To sam vidio negdje na steamovom forumu da je bug. Sto se njih tice naletio sam na hrpu ali bas na teske, evo sad npr strgam ekipicu i ostane onaj enigmin dousnik, nekako je zapeo tocno kod auta i nije mi uopce nudilo desni click za interogate, ja se vrtio oko njega ko budala i i dalje nista. Odustao nakon 2 min i otisao dalje.

Slicno sranje i meni bilo. Prebi cilu ekipu, uhvatija ovoga sta ga moram ispitat. Digne ga u zrak, spusti na pod i lik stoji besmrtan i oce se borit samnom. Nisan nikakve informacije dobija.

Uzas stvarno je jedna od najgorih igara u zadnje vrijeme sta se bugova tice. Odusta sam od igranja. Kad budu dali patch mozda nastavim.

12 godina
Batman Arkham Origins

Meni na onom djelu gdje je rekonstrukcija "black mask-a"  u stanu,  za tu misiju mi  nije bio oznacen "zeleni usklicnik" na mapi. ( nisam imao pojma kud dalje trebam ici,sta trebam obavljat i radit)

Isao sam na youtube, gledao one "Walkthrough part 1,2.3..." i onda sam maximize/minimize igru i youtube te si time pomogao da dodem do tog djela gdje je trebao bit

"zeleni uskljicnih" za misiju.

Ja ne razumijem kako jos nema nikakvog patcha

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 23:20 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Batman Arkham Origins

Ljudovi, jel ovo sigurno?

http://www.buygamecode.com/buy-batman-arkham-origins-ru-vpn-pc-steam-keys?ref=4

Htio bi kupit Betmena a ova cijena je super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Batman Arkham Origins

treću bombu od anarky-a je nemoguće stići,dođem do tamo ali ih nikako ne stignem prebiti sve {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
john_ryder kaže...

treću bombu od anarky-a je nemoguće stići,dođem do tamo ali ih nikako ne stignem prebiti sve {#}

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
17 godina
neaktivan
t00mob kaže...

Ljudovi, jel ovo sigurno?

http://www.buygamecode.com/buy-batman-arkham-origins-ru-vpn-pc-steam-keys?ref=4

Htio bi kupit Betmena a ova cijena je super.

Morat ćeš je aktivirati preko VPN-a.

Ovdje (http://www.g2play.net/store/Batman-Arkham-Origins-Steam-Key.html) ti je slična cijena, a ključ je region free.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

momci instaliro sam batman sve mi normalno radi presao sam prvu misiju i kada udjem na 2. igram 5 minuta i comp mi se samo restarta... znate li slucajno sto bi mogao biti problem??

LOL NICK : 2dollaB
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
2dollaB kaže...

momci instaliro sam batman sve mi normalno radi presao sam prvu misiju i kada udjem na 2. igram 5 minuta i comp mi se samo restarta... znate li slucajno sto bi mogao biti problem??

Toliko si detaljno sve objasnio da od silnih informacija neznam odakle da ti počnem objašnjavati rješenje problema! Zabezeknut sam! rofl

15 godina
neaktivan

Ugl.. imam relativno nov comp grafika gtx 650ti

i5 procesor

4gb rama 

i sve mi igre normalno rade, bar zasad, znaci igram 5 minuta i comp mi se sam restarta...

15 godina

svaka čast doktor1

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 18:12 (john_ryder).
12 godina
Batman Arkham Origins

Meni zna crashat svakih 1h igranja. Jel vi imate kakvih slicnih problema sa crashanjem igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Batman Arkham Origins

na početku igre dolje kada dođem u podrum moram se tuć s nekim likom i nemogu ga preć nikako. je to neki bug

video na 6:40

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 19:26 (dar01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Batman Arkham Origins

Dva tri puta srednja tipka miša da ga ošamutiš sa plaštom i tada ga izmlatiš..

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

Evo bug-a i kod mene. Barnley! Penguin's Arms cashes. Use the destrupter to destroy p.a.c. Znaci udjem kroz prozor desifrujem tad se zatvori prozor (aktiviraju resetke) Iznad skinem poklopac i popnem se medjutim frajer nece da udje u ventilaciju i tako stoji ukocen. Jedino sto mogu da se spustim u istu prostoriju i ni makac... Jel jos ko to imao?

P.S. U tri pi...e materine i igru samo zivce gubim bezveze...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPY kaže...

Evo bug-a i kod mene. Barnley! Penguin's Arms cashes. Use the destrupter to destroy p.a.c. Znaci udjem kroz prozor desifrujem tad se zatvori prozor (aktiviraju resetke) Iznad skinem poklopac i popnem se medjutim frajer nece da udje u ventilaciju i tako stoji ukocen. Jedino sto mogu da se spustim u istu prostoriju i ni makac... Jel jos ko to imao?

Otvori mapu i odaberi neki od fast travel punktova. :)

Meni se isto to dogodilo u jednom od tornjeva i ovo je radilo.

doktor1 kaže...

Dva tri puta srednja tipka miša da ga ošamutiš sa plaštom i tada ga izmlatiš..

Nemoj zezat da ovakvu igru igraš mišem i tipkovnicom? :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 0:39 (Danny_HR).
15 godina
SPY kaže...

I mene je nerviralo dok nisam skužio da je to namjerno stavljeno u igru. Treba doskočiti na zidić izvan prozora i dešifrirati. Tad se rešetke zatvore a ti si vani.....

14 godina
Batman Arkham Origins

Imate par stranica prije nacin kako rijesit taj bug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Batman Arkham Origins

Nemrem natjerat svoj gamepad shortovski da radi.

Probao sam sa 360ermulatorom, ali neće...ima netko neki fix ili trik?

thy!!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Batman Arkham Origins

Nevjerojatno. Stavim otpočetka igre sve na maximum postavke i klizi igra sve super, dođem u BlackGate zatvor nakon što porazim Fireflya kad ono krene horror ogrrroooooooomni laaaaaag, smaanjim postavke na default, ništa se nije promjenilo, smanjim postavke na minimum, ništa se ne promjeni.

PS, još mi moderator izbriše poruku jer sam sarkastično napisao da koliko god on nevjerovao, nemamo svi gamepad, koja komedija haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 13:41 (Yoseep).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Batman Arkham Origins

Ja imam problema sa korištenjem gadgeta ! Desnim klikom se kao treba naciljati nešto i lijevom tipkom miša opaliti, problem je taj što tek iz nekog pokušaja uspijem "naciljati" tj. aktivirati gadget jer mi svaki put kad kliknem desnom tipkom miša Batman napravi pokret kao da želi udariti nekoga...Nisam valjda jedini s tim problemom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Master Z kaže...

Ja imam problema sa korištenjem gadgeta ! Desnim klikom se kao treba naciljati nešto i lijevom tipkom miša opaliti, problem je taj što tek iz nekog pokušaja uspijem "naciljati" tj. aktivirati gadget jer mi svaki put kad kliknem desnom tipkom miša Batman napravi pokret kao da želi udariti nekoga...Nisam valjda jedini s tim problemom ?

Držiš desnu tipku cijelo vrijeme? Možda ti je pokvarena...

17 godina
Batman Arkham Origins

Da držim je cijelo vrijeme(tako je bilo i u zadnje dvije igre ali tamo tog problema nije bilo)... Jednostavno ne kužim u čemu je caka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

e jeli se ikom dogadja i u batman arkham city i origins da se nakon nekih 10 minuta igre cuje u kucistu koda malo nesto krci i restarta se comp... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

Jesil napravio update svih drajvera?
Jesil OC proc. ili graficku?
Provjeri temperaturu proc. i graficke pri radu!!!!

Jel ti se desavam samo na ovoj igri ili i ostalim? 

Provjeri sve varijante pa se javi.. ;) 

LiLoki
15 godina
neaktivan

evo, snimio sam temperature, neznam kolike bi trebale biti i to, ali nakon 5 minuta se cuje kao da krcka nesto i zatim se comp restarta. to mi se desava samo na batman arkham city i origins zasad.. igrao sam i cod black ops2 lol cs i jos neke, nista slicno

13 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

Da li se moze koristiti i drugi neki kontroler?Ukopcan mi je ali nikako ga ne registrira igra,hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

Jel uspio ko igru preći na PC-u?

Pitam kad ima jako puno glitcheva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 20:56 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Batman Arkham Origins

Danas bio prvi patch za igru. 17 mb. Nisam jos vidio sta popravljaju s njime.

patch je za MP

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 21:03 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice