Jel uspio ko igru preći na PC-u?
Pitam kad ima jako puno glitcheva.
Prešao, i završio sve side questove sa svim kriminalcima osim Enigme jer mi nije bilo zanimljivo trčati po mapi tražeći gluposti i jedini bugovi na koje sam naletio su:
1.Famozni toranj od Enigme i nemogućnost penjanja u isti preko ventilacijskog otvora.
2.Od masu fightova 2 puta sam dozivio da npc sa nožem udari po Batmanu iako se nalazi 2 metra od njega. Znači zanemarivo s obzirom na broj encountera.
3.Na Sewers levelu kada se treba doć do drotovskog servera , kada bi stisnuo tipku da lift krene prema sobi Batman bi ostao na mjestu lift bi otišao bez njega :) Riješio restartom.
4.Deadshotov case nisam uspio završit, kada treba pratit sa Detective vision putanju njegovog metka, na pol puta crta vodilja samo nestane.
I to je više manje to, ništa strašno, veliki broj problema su većinom u Cracked verzijama, mislim da Reloaded verzija ima najmanje problema.
Čini mi se kao i svaki put kada izadje neka bolja igra za PC, masu problema se odnosi na drivere, hardware, i lošu optimizaciju i adekvatnu brigu o zdravlju računala.