Batman Arkham Origins

poruka: 329
|
čitano: 68.016
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Batman Arkham Origins
Praetorian1 kaže...

Jel uspio ko igru preći na PC-u?

Pitam kad ima jako puno glitcheva.

Prešao, i završio sve side questove sa svim kriminalcima osim Enigme jer mi nije bilo zanimljivo trčati po mapi tražeći gluposti i jedini bugovi na koje sam naletio su:

1.Famozni toranj od Enigme i nemogućnost penjanja u isti preko ventilacijskog otvora.

2.Od masu fightova 2 puta sam dozivio da npc sa nožem udari po Batmanu iako se nalazi 2 metra od njega. Znači zanemarivo s obzirom na broj encountera.

3.Na Sewers levelu kada se treba doć do drotovskog servera , kada bi stisnuo tipku da lift krene prema sobi Batman bi ostao na mjestu lift bi otišao bez njega :) Riješio restartom.

4.Deadshotov case nisam uspio završit, kada treba pratit sa Detective vision putanju njegovog metka, na pol puta crta vodilja samo nestane.

I to je više manje to, ništa strašno, veliki broj problema su većinom u Cracked verzijama, mislim da Reloaded verzija ima najmanje problema.

Čini mi se kao i svaki put kada izadje neka bolja igra za PC, masu problema se odnosi na drivere, hardware, i lošu optimizaciju i adekvatnu brigu o zdravlju računala.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
17 godina
Batman Arkham Origins

OMFG spoiller ! {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Batman Arkham Origins

igram već nekoliko sati ovu igru i nisam naišao ni na jedan bug. dosad... došao sam do penthousa u hotelu (aprehend joker misija) gdje su baneovi pomagači i nakon što sam poginuo vrati me na zadnji checkpoint u kojem stalno padam. kao da je batman propao kroz cijeli level i pada u crni bezdan. ne mogu se uloviti za išta, niti s graple gunom mogu išta uloviti. samo padam dolje neko vrijeme nakon kojeg poginem (i vratim se na zadnji checkpoint u kojem je ista stvar). jeli se netko susreo s tim problemom i kako ga je riješio?  ne mislim igru prolazit ponovno, taj bug se vrlo lako može desiti opet.

evo našao sam na youtubeu

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unchosen one kaže...

igram već nekoliko sati ovu igru i nisam naišao ni na jedan bug. dosad... došao sam do penthousa u hotelu (aprehend joker misija) gdje su baneovi pomagači i nakon što sam poginuo vrati me na zadnji checkpoint u kojem stalno padam. kao da je batman propao kroz cijeli level i pada u crni bezdan. ne mogu se uloviti za išta, niti s graple gunom mogu išta uloviti. samo padam dolje neko vrijeme nakon kojeg poginem (i vratim se na zadnji checkpoint u kojem je ista stvar). jeli se netko susreo s tim problemom i kako ga je riješio?  ne mislim igru prolazit ponovno, taj bug se vrlo lako može desiti opet.

evo našao sam na youtubeu

Nisi naisao na bug, znaci normalno si prosao burnley tower?

WoT: GuntherPrien
15 godina
Batman Arkham Origins

nisam ni išao do burnley tornja (bar mislim da nisam), osim ako nije bilo potrebno zbog priče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Batman Arkham Origins

ima neka dobra duša da podijeli save sa mnom? da je negdje u tom hotelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

Dali je meni ta igra tolko bugovita ili svima, pitam posto mi nece radit fast travel, pa onda nece se neka vrata otvorit pa moram exit game pa ponovno uc pa radi, main misije mi nisu istaknute na mapi, jel ima kakav update ili neki patch za take ispravke ? Igra je org na steamu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Batman Arkham Origins

nakon sto sam skinuo update sad nema ni buga ni glitcha :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

nakon sto sam skinuo update sad nema ni buga ni glitcha :)

Imas org igru ili ? Ako nemas , odakle si skinuo update?

17 godina
Batman Arkham Origins

imam jogurt ver. sa torrent sitea .

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

imam jogurt ver. sa torrent sitea .

Gdje mogu update skinut ? org verzija

17 godina
Batman Arkham Origins

a to bi ti steam trebao automstski update-at {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

a to bi ti steam trebao automstski update-at {#}

Pa bi al nista od toga, mislim nista nesteka graficki neg opuno glitcheva i bugova

13 godina
Batman Arkham Origins

Može li mi netko poslat savegame od main story završeni? Imao sam određenih problemas kompom ovih dana pa sam sav progress izgubio, bitan mi je main story, ostatak mogu sam riješit. Bit ću zahvalan. {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !

0 0 hvala 0
14 godina
Batman Arkham Origins

Evo tu je najjeftiniji:

http://www.cddiski.ru/pc/games/action/tps/batman-arkham-origins-pc.htm

Oko 95 kuna. I to nije ruska verzija nego multilanguage, nije region locked i ne treba ti ruski vpn za aktivaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Batman Arkham Origins

Batman: Arkham Origins Update 1 (c) WB Games
10/2013:

Changelog:

Fixed player progression reset when leaving the title
Fixed consumables not being used/applied when activated in the pre-match
lobby
Fixed Arkham credits not being awarded after playing a match
Fixed cases where purchasing credits were not working
Reduced map vote countdown from 30 to 15 seconds
Reduced map start countdown from 10 to 5 seconds

Da li je samo MP patch ili su potiho pokrpali SP bugove nije poznato. :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Batman Arkham Origins

Pa to je smo MP patch. Receno je da je samo MP patch.

MP

A ode je link sa bugovima i odgovorima developera

Bug report

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 0:45 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Batman Arkham Origins

Evo malo sam se igrao sa recordingom dok sam prelazio story mode, napravio kompilaciju velikih fightova + boss dueli (bez animacija)

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo presao sam i ja batman arkham origins. inace igrao sam na hard jer vec imam dobar skill po pitanju combata, a i mislim da na hard igra djeluje pono bolje i izazovnije

mogu samo rec da mi je igra sjela odlicno. novi batman je brutala, sto mi se svida, potezi su mu izvrsni, batsuit izgleda izuzetno, gotham izgleda super.

jedino na sta imam zamjerku je combo build-up. zbog nekog razloga cim dodem do 50 combo points naidem na strasan lag i jedino kako ga se mogu rijesit je da prekinem niz i krenem ponovno. i naravno tu je onaj bug sa onim towerom. vjerojatno za obe stvari treba cekat patch da to poprave, sto je nazalost djecja bolest vecine danasnjih igara. pogotovo tower bug, gdje je ocito da nitko ziv nije prismrdio i testirao taj vent.

ne znam zasto su ljudi popljuvali igru. ako je u pitanju copy-paste predhodne igre, pa svi su znali da ce to tako i bit. gameplay videos koji su bili prije izlaska su jasno pokazali da se o tome radi. znaci redizajnirani arkham city da ne izgleda onako kako je izgledao + dodatak new gothama, identican gameplay sa mini promjenama combata (shock gloves i remote claw) i malo veca ekspanzija crime investigation sistema.

e sad fino nazad u gotham i skupljat one collectables i rijesit igru 100% (naravno u nadi da ce stic patch dok budem to radio)

edit: gamebreaking bugova po pitanju main story-ja nemam, sve sam presao bez problema. desilo se jednom da fast travel ne radi, samo sa igrau restartao i sve ok. i naravno gore navedeni bug koji je well-known problem

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 15:49 (Obi Wan).
16 godina

Ja imam isto mišljenje o igri, hard nije toliko opak, treba igrat onaj I am the Night mod :)

Što se comba tiče nisam naletio na taj bug i slowdown, ali primjetio sam da je zbugirana animacija moba koji ima nož, pa te zakači 2 metra od tebe i prekine ti combo iako si napravio dodge, ili kad radiš double takedown, uhvatiš dva moba za glavu i sad kad ih treba strest na pod, jednog strese drugi Batmanu proklizne kroz ruke, naravno odmah te začepa i gubiš combo. Mislim da sam čak to snimio u 3 encountera u videu gore.

Ali ja sam osobno više uživao u counterima, i povezivanju manjih udaraca, i flying kickova koji izgledaju puno ljepše i teže za izvest nego kada je batman u flow modu pa samo skačeš ko mutav sa jednog na drugog, probijajući zakone fizike što se tiče brzine i distance :)

S obzirom na veličinu igre, bugovi su zanemarivi, recimo jedan Skyrim je bio puno gori od toga, pa se opet igralo i čekalo patch.

17 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

Na hard mi je bilo užasno teško dobit killer croca, tak da sam odustao i igram na normal.

Kad se ufuram malo bolje vjerojatno ću ga riješit na hard, tek tolko.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

Mi moze netko objasnit kako tocno te combo bodove dobivat?! Meni se svaki put kad se idem obranit od nekog ponište, i nemogu doć preko 10, ne kuzim na koju foru, i ovi neprijatelji mi se stalno dizu, a znam da sam u prijasnjim igrama samo skako od jednog do drugog i padali su ono 2 puta da ih lupim, a sad ih izlupam pa se dignu pa opet pa se dignu i tako mi treba dugo da ih ubijem.

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo sad jedva sam uspio uhvatiti 80 combo points... mislim, smijesno je da ne mos vise od 50.

a kako ih buildat? nemoj dozvolit da te udare, pravovremeno pritisni counter kad je za to vrijeme, sluzi se trikovima da izbjegnes tesku situaciju, tipa skok preko njih ako su zgusnuti da se rasire, cape stun i beatdown uvijek su cool, zatim kad dobijes izvijesni gadget za izolirat jednog i vise protivnika i opcenito imat dobar osjecaj za prostor, odnosno da znas sta se dogada iza tebe kad si u beatdown modu.

svida mi se martial artist, jako dobro napravljen tip protivnika i isto tako oni visoki armed enforceri gdje im triba maknit armor prvo da bi ih mogao knockdown-at.

a killer croc, moram priznat i meni je bio neugodan na pocetku, poceo sam igrat oko 1-2 sata ujutro pa mi nije islo, sljedeci dan iz drugog pokusaja. poslije njega najvise muke mi je zadao deathstroke, a kasnije mislim da nije bilo previse problema

13 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

Hvala na savjetima :)
Kako deathstroke? Pa njega sam bez pol muke rjesio, čudi me da tako prebrzo dođe, ja sam mislio da on među  zadnjima? Ili se varam, mozda kasnije opet dođe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...

Kako deathstroke? Pa njega sam bez pol muke rjesio, čudi me da tako prebrzo dođe, ja sam mislio da on među  zadnjima? Ili se varam, mozda kasnije opet dođe?

jesi igrao na hard?

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Volvox kaže...

jesi igrao na hard?

Nope, normal:) Inače ne volim igrat igre na tim hard ili easy, uvijek stavim normal, jer je to jel, normalna težina, kakva bi trebala biti :D Na easy se osjećam ko gazda, a na hard se iživciram i pošaljem sve u qurac (Znam po arkham citiju) :) 

Nači ne pojavljuje se on više poslje uopće? To je to od sladea? :D

17 godina
Volvox kaže...

Nope, normal:) Inače ne volim igrat igre na tim hard ili easy, uvijek stavim normal, jer je to jel, normalna težina, kakva bi trebala biti :D Na easy se osjećam ko gazda, a na hard se iživciram i pošaljem sve u qurac (Znam po arkham citiju) :) 

Nači ne pojavljuje se on više poslje uopće? To je to od sladea? :D

meni je hard bas po mjeri, na normal prebrzo ginu

a sto se tice spoilera, toga u mene nema. predi igru pa ces vidit.

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

meni je hard bas po mjeri, na normal prebrzo ginu

a sto se tice spoilera, toga u mene nema. predi igru pa ces vidit.

haha, aj vidit cemo, bas me zanima, nekako je prevažan (prepoznat) zlikovac da bi samo tako otisao :D

13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

a killer croc, moram priznat i meni je bio neugodan na pocetku, poceo sam igrat oko 1-2 sata ujutro pa mi nije islo, sljedeci dan iz drugog pokusaja. poslije njega najvise muke mi je zadao deathstroke, a kasnije mislim da nije bilo previse problema

Oni su relativno lagani. Bane je već pravi izazov. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
Batman Arkham Origins

Sa čime mlatite mobstere i frikove?

17 Igram sa mišem i tipkovnicom
9 Igram sa Joystickom
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice