Stisnuo sam sve žive bindane tipke, esc+restart, sve što mi padne na pamet neće da pusti, još tražim riješenje, ali čini mi se ništa od toga.
Stisnuo sam sve žive bindane tipke, esc+restart, sve što mi padne na pamet neće da pusti, još tražim riješenje, ali čini mi se ništa od toga.
Zanimljiv bug, naime ako se akcija koja je dodijeljena po default keyboard bindingu sa LCtrl promijeni u bilo koju drugu, onda neće da pusti, vratio sam key binding na default, onda je Lctrl fora radila.
Zahvaljujem se :)
Baš mi nebi palo na pamet da je baš do toga.
Evo sam sad bas kupia igru. Stavljena je na download. Nadam se da ce bit zakon. 21 € :D
Kako vidim igra dobiva lose ocjene, u odnosu kakva su bila ocekivanja. Sve je tu 7/10, 6.5/10, pa neko je dao i 8.5/10 sl. 8.5/10 je vrh kako se cini.
Valjda da nema dosta novietata u odnosu na Arkham City, nez d ali cu ga sad igrati, vjerovatno kasnije nekad.
Kako vidim igra dobiva lose ocjene, u odnosu kakva su bila ocekivanja. Sve je tu 7/10, 6.5/10, pa neko je dao i 8.5/10 sl. 8.5/10 je vrh kako se cini.
Valjda da nema dosta novietata u odnosu na Arkham City, nez d ali cu ga sad igrati, vjerovatno kasnije nekad.
Kolko sam skuzio daju takve ocjene jer su ocekivale neke velike inovacije, sto reci nego budale. Da su developeri nesto mijenjali onda bi recenzenti srali kako ne treba popravljat nesto sto nije pokvareno, skidam igru i od nje ocekujem apdejtani arkham city.
Kolko sam skuzio daju takve ocjene jer su ocekivale neke velike inovacije, sto reci nego budale. Da su developeri nesto mijenjali onda bi recenzenti srali kako ne treba popravljat nesto sto nije pokvareno, skidam igru i od nje ocekujem apdejtani arkham city.
Uostalom, što su i imali dodati? Arkham City je ionako vrhunac koji igre mogu doseći. Sasvim je logično da se Origins nastavlja na njegove korijene.
Utuko sam cca šest sati u igri i na deset posto sam...
Dojmovi su sljedeći...
Igra je najljepša do sada. Iako je isti UE3 ovdje su teksture i posebno osvjetljenje mnogo bolji. A i sami efekti snjega podižu vizualnu stranu.
Uz to, igra radi vrhunski. Dakle Phenom 955BE @4.0, 8GB, GTX 650Ti, (overclocked) i igra u 1080p sa apsolutno svim postavkama na maksimumu osim AA koji sam stavio na FXAA - High + SweetFX plugin radi na 40 FPSa, (imao sam dva stuttera u šest sati) šta je po meni odličan posao sa obzirom na cjenovni rang moje grafičke kartice.
*Cut scene su naspram kristalno čiste i oštre ingame prezentacije,(kada se vidi ovakva ingame slika prepuna detalja, oštrine itd i onda pogleda cut scena, sve je jasno) loše; ne da nisu detaljne nego su okrljaštene rezolucije, (480p?)
Zvuk je također u istoj kategoriji. Svi glumci su odlični i ovaj Batmanov glas mi je čak bolji nego prijašnji, (mnogo vuče ka Baleovom "gušenju" u Nolanovim Batmanovima) Jokera još nisam sreo, ali ljudi koji jesu kažu da je čovjek fantastičan. Pingvin kao i prije te ostala ekipa zločestih dečkiju kojih je ovdje zbilja mnogo.
Gameplay je identičan kao i prije, a to je samo plus. Veliki napredak naspram prethodnika je u "osjećaju" kod borbe i šamaranja jazavaca - ima se bolji dojam, jednostavno to šamaranje djeluje prirodnije kao i "finišeri" koji su bolje/ljepše odrađeni nego prije. Također Batman tokom borbe i drži neki borbeni stav, a ne šeta kao da je na Korzu... Dakle, samo dobre stvari i tu, (i onda vidiš pod minus u recenziji da Batmanov plašt nekad prekriva druge poligone - šta je bio slučaj i u prijašnjim nastavcima dok ovakve neke imerzivne dodatke niti ne spominju).
Već imam neke nove gadgete, a još ih nisam niti dobio sve. A i batcave je napokon tu :)
Inače ne obožavam boss borbe u igrama, ali borba protiv Deathstrokea mi je osobno najbolja koju sam imao u video igrama - ekstra fluidan, brz fight/QTE gameplay
UI od igre je drastično bolji/ljepši nego od Rocksteadya, (tu mislim najviše na skill tree, informacije o raznim negativcima itd; ali to može više biti do osobnog ukusa). A i sama igra je definitivno mračnija i ozbiljnija nego prije šta je po meni plus.
Grad je ogroman, ali i prazan, (po pitanju civilnog života)...
Da... Ali ajmo uzet par stvari tu u obzir; radnja se događa tokom jedne večeri i na samom početku kada Wayne ulazi u batcave na monitoru su vijesti i rečeno je ljudima da zbog snježne oluje ne izlaze iz domova.. Eto, svi su se zabarakidirali, a uz to opet su glavni negativci napravili sranjja po gradu...pa tko je lud izać van da sretne Pingvina :)
Naravno da bi bilo imerzivno, zabavno i sve ostalo da taj grad živi, voze auti, ljudi šeću, pa im treba pomoć, pa se malo garit po ulicama sa batmobilom i ostalim majmunima.... Ali za to ćemo vjerovatno morati pričekati novu generaciju konzola i novi naslov... Ali tada bi već dobili Batman Theft Auto IV... Vidjet ćemo.
E sada, najveće zamejrke u recenzijama idu da je to sve praktički isto i viđeno...
Hm, zar je netko očekivao nešto drugačije? Ja mislim da svi mogu priznat da su se najviše nadali da WB ne usere mehaniku igre i bili bi zadovoljni da isporuče isti gameplay uz nešto noviteta nakon viđenih trailera... I to su napravili..
Da su nešto mjenjali, bile bi reakcije - "zašto nisu radili kao Rocksteady" - "zašto mjenjat konja koji pobjeđuje" itd... Uvijek je tako...
Iako sada je još OK, ali nesmiju više raditi copy/paste. Ljudi su dobili novi Batman sa mehanikom koja se je svima svidjela i to je to. Sljedeći naslov... Nova stranica molim...
Jer, sumnjam da je itko od ovog naslova očekivao neke velike novitete zar ne?
Utuko sam cca šest sati u igri i na deset posto sam...
Dojmovi su sljedeći... Odlican post dr. za recenziju komotno... I ja sam takodjer otprilike skoro isto ocekivao od ovog dijela. Mozda par sitnica vise, ali nema veze i ovako je ok ispalo. Na kraju sto si sam rekao poslije ovog na sljedecem ce dijelu morati malo vise zasukati rukave jer igraci nece pus...i 2 puta copy-paste u svakom slucaju. Barem vecina nas mislim....
Jesam li ja previdio ili nema u opcijama postavke za osjetljivost miša?
Uglavnom, snašao sam se tako da sam podesio kroz config file. Ako netko ima isti problem, config fajlovi se nalaze u "..\Batman Arkham Origins\SinglePlayer\BMGame\Config". Postavke osjetljivosti miša su u "BmInput.ini". Ima tu još štošta za tweakere, pa ko voli nek se igra.
....sad ne znam jel itko od Vas došao ovdje ali imam problem ući unutra.On se uhvati, ali ne ulazi unutra, a trebam riješiti TV-toranj. Evo na slikama gdje se nalazi i šta se dešava? Probao load/save uvijek isto...
Ista stvar....
Batman vs Deathstroke = EPIC
odigrao i ja nekih 5% i meni igra čisto ok, zadržala je stari štih, noviteta nema nekih što mi je u jednu ruku minus jer kao da igram stari AC samo sa izmjenjenom pričom i novom mapom koja dosta vuče na mapu iz AC (barem na početku),a u drugu ruku nije jer jedino što su mogli dodati je kao što je kolega gore već spomenio živosti u taj grad i batmobile što bi nam donjelo Batman-GTA...i moram primjetiti samo da mi fale ridlovi stari i ridler umjesto enigme, bila mi je veća fora nekako ili sam jednostavno navikao
igra na mojoj kanti radi fino na rezi 1600x1050 FXAA High,V sync i physx isključeni(fizika mi ima ogroman udar na performanse kao i u prethodnicima), ostalo sve do ibera i recimo da radi na nekih 40-ak frameova u prosjeku s povremenim framedropovima koji su gotovo neprimjetni,uglavnom super s obzirom na konfiguraciju, i igra izgleda super,pogotovo me fascinira snijeg i otisci u snijegu
Po ovih prvih 2 sata dojam je da su ipak mogli više. Grad je identičan, combat identičan, gadgeti zasad identični... Dosta razočaravajuće u odnosu na AC-AA napredak. Još uvijek je zabavno, grafički dobro izgleda i sviđa mi se božićna atmosfera. Nadam se da će encounteri sa assasinima biti zabavni. Al sve u svemu, po dosad viđenome, više izgleda kao ekspanzija nego pravi nastavak. Stoji da ne treba popravljati ono što funkcionira, ali baš da izdaju istu igru nije fer s njihove strane. Uzet ću kad bude na većem popustu, ali dati puni iznos za ovo mi baš i nije sila.
Jel se desavaju nekom frame dropovi?
Ovo je u usporedbi s Arkham city isto kao sto je MW3 s MW2. Razocaran sam.
Ima tko savjet za Deathstrokea? Skinem mu do pola health al dalje ne ide
Edit-sredi (al ruka otpala lol)
Jesam ja mutav ili nemrem naći kako se kontrole mjenjaju? :(
kaj ti nije lakse igrat sa gamepadom nego misem i tipkovnicom ?
kaj ti nije lakse igrat sa gamepadom nego misem i tipkovnicom ?
Batman i gamepad idu ruku pod ruku. Možda je tipkovnica malo preciznija, ali takve igre su stvorene za padove i fotelje.
....sad ne znam jel itko od Vas došao ovdje ali imam problem ući unutra.On se uhvati, ali ne ulazi unutra, a trebam riješiti TV-toranj. Evo na slikama gdje se nalazi i šta se dešava? Probao load/save uvijek isto...
Da i ja sam tu stao..Primi se i ne zeli unutra
Odes na Options pa Controls, i onda kada ti se pojavi ekran sa button mapingom od xbox360 kontrollera dole na dnu ekrana imaš opciju za editiranje keyboard kontrola.
Igra je dobro optimizirana za PC, ali je inventorij i sve ostalo samo portano sa konzole, to se vidi iz aviona kada se koristi mapa, profile, upgrade sekcija. Umjesto left-right bumpera i slicno samo su stavili Q-E tipke za navigaciju, i sve ikone su ostale ogromne veličine prilagođene za velike TV ekrane i joypad.
Tu su jos dječije bolesti poput 2 vrste croucha (bespotrebno zbunjuje i oba su potrebna za različite izvedbe poteza u igri) i nemogućnost bindanja mouse side buttona po defaultu na neku akciju, pa se ručno u softweru od miša mora to namještati tako da se umjesto recimo foward-back tipku te side tipke dodijele kao neka tipka na tipkovnici, i onda se ta tipka u igri binda na neku akciju. Užas.
E da, i ono najgore, mislim AAA+ title igra, veliki fan base je na PCu ne samo na konzolama, znači i zarada tu leži, ali neki genijalac se nije sjetio ubacit opciju za namještanje mouse sensitivity -_-, mora se ručno namještat u cfg.
Za sad su mi to jedine zamjerke igri, nisam očekivao neke ogromne novitete kao neki, nego ispoliran kraj triologije, što smo više manje i dobili. Sviđa mi se što su timeline vratili na početke Batmanove priče.
pokreni exe kao administrator pa ce ti sejvat za sljedeci put
Što će sejvat? Grafičke postavke?
Sere mi se više od ove borbe s Deathstrokom, ima ko kakvu taktiku, popilo mi je previše živaca.
Što će sejvat? Grafičke postavke?
Da, i ja sam imao takav problem. Na wind 8.1 pro! Koji ti koristis? Zna me dosta cesto bacit "stopped working". Zivcira me sve to . Pauzirat cu igru i cekat dok ne dode neki patch!!
Skinuo sam tih 18 giga i uskoro počinjem igrat ali dajte mi samo recite dal su stavili one Riddlerove zagonetke ali on slikovne, ono kad trebaš zumirat određeni detalj i stisnut x, to mi je bio jedan od najboljih detalja u prva dva dijela. Bit će mi jako žao ak nema toga. Ono skupljanje zelenih upitnika mi je bilo manje više bezveze ali te slikovne zagonetke su mi bile zakon Čujem da je sve ostalo po starom što je po meni fenomenalna stvar i ne kužim zašto bi itko mijenjao nešto što je bilo savršeno.
ja sam skinuo dlc ver o 8.30 gb jer ne brijem igrat shugavi multiplayer