Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

E sad, možda sam retardiran, al ovako, kupio sam grafu navedenu u moj PC, točnije ovu http://it.ronis.hr/Graficka-kartica-Palit-GTX560-OC/1GB-Batman-Arkham-City-71884.aspx

Jasno piše da bi s njom trebao dobiti gratic Arkham city, e sad, nigdje u bundleu nisam dobio Steam key za istu.

Dragi Lastane, jesam li ja normalan?

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pozdrav ljudi!

Imam problem sa navedenom igrom. Došao sam do misije gdje me Joker ''oteo'' pa me u kolicima bacio iz one zgrade. Poslije toga mi na ekranu piše da pritisnem desni click na mišu jer će inače igra prestati raditi, pritisnuo sam jednom i neće, par puta također neće, probao lijevi klik i sve tipke na tipkovnici i igra se samo zamrzne! mogu na ESC pauzirati, ali ostane samo crni ekran.

Inače mi se igra jako sviđa, orginal je naravno.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Zna li netko u čemu je problem. Nervozan sam igra mi se..

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Batman: Arkham City
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav ljudi!

Imam problem sa navedenom igrom. Došao sam do misije gdje me Joker ''oteo'' pa me u kolicima bacio iz one zgrade. Poslije toga mi na ekranu piše da pritisnem desni click na mišu jer će inače igra prestati raditi, pritisnuo sam jednom i neće, par puta također neće, probao lijevi klik i sve tipke na tipkovnici i igra se samo zamrzne! mogu na ESC pauzirati, ali ostane samo crni ekran.

Inače mi se igra jako sviđa, orginal je naravno.

Piratska??

14 godina
odjavljen

Ne, orginal je, dobivena na poklon.

0 0 hvala 0
16 godina
Logigamer mislim da downloadat mozes sa gfwl-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prika moj mislim da ti je neko uvali pirata.

imaas na piratebay.org objašnjenje kako to zaobić(blackbox distribucija mislim, uglavnom s najviše seedera i u komentrima)

ugl neke video fajlove moras izbrisat/premjetit. neznam napamet, a na poslu ne mogu pristupit stranici.

to se događa jer je ekipa komprimirala video da smanje distribuciju sa 15 na 10 gb

Ja sam nazalost isto na pirata jer odbijam kupiti kutiju, a steem neda.

Je li ko kupio preko games for windows?

(nisam proba sad mi je palo napamet)

edit: mar123 e nisam skuzio kraticu je li ko proba?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 16:36 (zaocovik).
16 godina

gfwl- games for windows live

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra je dobra samo je kraj glup

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa ono ne bih rekao imas dva kraja 

ili ovo

pa malo pogledaj 

17 godina
The Unforgiven kaže...

E sad, možda sam retardiran, al ovako, kupio sam grafu navedenu u moj PC, točnije ovu http://it.ronis.hr/Graficka-kartica-Palit-GTX560-OC/1GB-Batman-Arkham-City-71884.aspx

Jasno piše da bi s njom trebao dobiti gratic Arkham city, e sad, nigdje u bundleu nisam dobio Steam key za istu.

To Ronis dijeli uz grafu.

Zovi njih.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
The Unforgiven kaže...

Imaš kod koji moraš unjeti na nvidia stranici pa ćeš dobiti link za skinuti Arkham city

BF3:crna_bandera
15 godina
Mitch kaže...
The Unforgiven kaže...

To Ronis dijeli uz grafu.

Zovi njih.

Ok, tnx. Bilo bi smiješno da mi vlasnik Ronisa nije buraz {#}

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
16 godina
neaktivan

Poceo sam ispocetka.

Sad igram s dodatnim 'otezanjem' - pravim se da je grapple hook puno kraci nego sto jest. Tako da u biti, kad god zelim doci negdje visoko, penjem se koliko god mogu. Grapple koristim iskljucivo na mjestima gdje se normalan covjek moze popeti ali igra ne dozvoljava npr. ledge koji je taman iza kuta zgrade ili rupa koja je dovoljno nisko da se covjek moze uhvatiti rukama.

Bude stvarno zabavno - tempo je dosta sporiji, puno vise vremena se provodi po ulici razgledavajuci divote a vide se i svi silni zakutci. Da ni ne spominjem da je zabavno samo po sebi traziti kako se popesti negdje visoko, a jednom kad si gore - glideanje je stostruki gust :-D

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ti si čudak deuse. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Poceo sam ispocetka.

Ja bi posjedio da tak igram, svaka ti čast.

15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ja takve zovem sick freak, jer tko normalan radi takve stvari. Jbt ja obožavam AC ali nisam ga prešao više od 1 i pol puta.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Znam da zvuci totalno cudno, ali pozivam sve vas da probate 10-15 minuta! Promjena tempa igre stvarno donosi drugaciju vrstu gustanja, a i uostalom - u cemu je fora prolaziti nesto drugi put po isti nacin? Nisam fan speedrunova :-D

Da igra nije tako sarolika, stvarno bi se osjecao kao da sam u Burtonovom filmu.

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Danny_HR kaže...

Ja takve zovem sick freak, jer tko normalan radi takve stvari. Jbt ja obožavam AC ali nisam ga prešao više od 1 i pol puta.

Čovjek jednostavno želi prijeći igru uzduž i popreko jer gušta u njoj više nego u ostalima, što vi to nikad niste radili u nijednoj igri, meni uvijek na pamet padne GTA serijal.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
16 godina
odjavljen

jel izasao onaj patch sto popravlja stuttering na dx11?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
skank666 kaže...

koliko ja znam nije još,igra mi stoji instalirana već mjesec dana u nadi da će izaći patch koji popravlja dx 11,ali izgleda da ću ju početi igrati u dx 9 ipak :/

16 godina
odjavljen

foken hell! jos ne?! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
skank666 kaže...

koliko ja znam nije još,igra mi stoji instalirana već mjesec dana u nadi da će izaći patch koji popravlja dx 11,ali izgleda da ću ju početi igrati u dx 9 ipak :/

Igra izgleda fantastično i bez DX11! Zbilja nema smisla čekat patch da zaigraš Batmana, a ionako ćeš ga morati preći dva puta . {#} KAd se prvi put  propneš na vrh zgrade znat ćeš o čemu govorim.

I'm very large!
17 godina

ma znam da izgleda igra super i ovako,ali je grafika identična kao i Arkham Asylum bez DX 11,pa konto pričekat malo ako će izaći neki fix čisto radi neke razlike u grafici,ali vidim da 0 bodova od toga,a i igrao sam BF 3,no sad mi je dosadio malo pa kontam početi ovo,AA je bio heben tako da kontam da je i ovaj,a vidim da su i ocjene po raznim portalima odlične :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dobro kontaš :D
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
lobotomac90 kaže...

ma znam da izgleda igra super i ovako,ali je grafika identična kao i Arkham Asylum bez DX 11,pa konto pričekat malo ako će izaći neki fix čisto radi neke razlike u grafici,ali vidim da 0 bodova od toga,a i igrao sam BF 3,no sad mi je dosadio malo pa kontam početi ovo,AA je bio heben tako da kontam da je i ovaj,a vidim da su i ocjene po raznim portalima odlične :)

Daj nemoj me nasmijavat da je nečeš još igrati zbog grafike,igru sam prešao i odmah mi drugi dan došlo na pamet "idem iz početka".a i kada izađe fix za dx 11,nečeš ni razmišljati u igri o grafici...NEČEKAJ I IGRAJ BAJO {#}

16 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Vidi se razlika, nije baš da su identične, grafika je izvrsna, dosta dosta detaljna, možeš komodno odigrati.

17 godina

ma nije da ne namjeravam igrati zbog grafike,nego sam odlučio pričekati neki fix ako će izaći jer sam vidio kako se žale ljudi sa duplo jačim kompovima od mog pa kontam da nije do kompa nego do optimizacije(a zašto se ne igrati na ljepšim detaljima ako je to moguće {#}),a nisam niti imao previše vremena igrati se,a što sam se igrao,igrao sam samo Bf zadnjih mjesec dana..

što se tiče grafike nisam primjetio neke velike razlike između AA i AC(možda jer sam AA odigrao prije više od godinu dana pa sam zaboravio kako izgleda :D),što ne znači da grafika nije dobra...uglavnom krećem igrati i ja ovo {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 0:43 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

po meni najbolja igrica u ne tako davnoj 2011-oj  !

...jako zabavan gameplay i odlicna atmosfera  !  :)

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice