Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 258.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Batman: Arkham City
iCOOKIE kaže...
doktor1 kaže...

Vrlo dobra igra. Sada sam u muzeju i oduševio me muzej kao i pingvinova objašnja njgovih kolekcija.... {#}

Jedino, zar je two face samo na početku? Baš sam se nadao nekoj dobroj šprehi sa njime...

Voice acting je fenomenalan, likovi su živi i imaju karaktera. Dosljedan nastavak AA...

Bit će šprehe s Two faceom prilično kasnije. Nakon što završiš priču.

kako mislis prilicno? pa ja sam samo imo onu borbu kad sam ga morao prebit sa catwoman. ima jos nesto?

15 godina
protjeran

Kako bi rekao Joker Batmanu u Dark Knightu: "You and i are destined to do this forever!"

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina

trebali bi napravit seriju s batmanom gdje se on u svakoj epizodi bori s jokerom. to mi nikad nebi dosadilo, jednostavno ga obozavam.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mar123 kaže...

trebali bi napravit seriju s batmanom gdje se on u svakoj epizodi bori s jokerom. to mi nikad nebi dosadilo, jednostavno ga obozavam.

Heath Ledger je legendarno odradio ulogu, meni neopisivo bolje od Nicholsona, jedva čekam The Dark Knight Rises iduće godine

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Di je tu Bane?

Ovo je neki običan čovijek s brnjicom na njuški.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kora kaže...
mar123 kaže...

Heath Ledger je legendarno odradio ulogu, meni neopisivo bolje od Nicholsona, jedva čekam The Dark Knight Rises iduće godine

pa neće ga valjda odgoditi do sljedeće godine,na imdb piše 20 july

Be Water My Friend
16 godina

ma nije se naviknuo da je vec 2012.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Di je tu Bane?

Ovo je neki običan čovijek s brnjicom na njuški.

Zar nisi upoznat da Nolan ima malo drugačiji stil prikazivanja Batmana? Ako si gledao Batman Begins i Dark Knight onda si to trebao znat.

Pa da ti pojasnim.

Begins - početka, Bruce Wane odlazi, provodi kakvih sedam godina u intenzivnom treningu, vraće se i odlučuje "štitit" Gotham! Ali vidimo i njegova posrtanja u početku kada ga zapale, kada padne i slične stvari. Batmobil nije ovo već prototip vojnog vozila! Kao i njegovo odjelo; ultra kvalitetno i moćno, ali kao šta kažu toliko ne vrijedi ljudski život i zato nije u serijskoj proizvodnji....itd...

Dark Night - uspoređujući ovog Jockera sa Nicolsonom; Nickolson pada u kričavo zelenu kiselinu i izlazi iz nje sa onim smješkom, bla, bla, dok Ledger glumi možemo reći inteligentnog psihičkog bolesnika koji nam kaže jednu zamljivu verziju njegovog "smješka" - tata nije bio zadovolja....itd

Naravno fantazija je to, Gotham, bla, bla, ali Nolan to želi prikazat na što "realniji" način...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 18:18 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Nolan bi mogao napraviti odličnog Punishera, u to bi bilo zakon.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
bruslii kaže...
Kora kaže...
mar123 kaže...

pa neće ga valjda odgoditi do sljedeće godine,na imdb piše 20 july

Ma ja stalno mislim da smo u 2011-oj lol, ove godine sam mislio

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran

Baš gledam Gotham City je baziran na mnogim američkim gradovima ali ponajviše na New York Cityu, uostalom u trećem nastavku Batmana u jednoj sceni se helikopter zabija u Kip SLobode

Dipl jesi ti poremećen? Pa malo smo se odvojili s originalne teme, ali to je još uvijek Batman World

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 22:34 (Kora).

0 0 hvala 0
17 godina
Igra je sad 25$ na US Steamu.

Vjerojatno uzimam sutra :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Fenomenalna igra,nemam nikakve zamjerke,jedino me strah da mi se negdje u zatvorenom prostoru ne pojavi F (grapple)-ako znate na što mislim.{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Fenomenalna igra,nemam nikakve zamjerke,jedino me strah da mi se negdje u zatvorenom prostoru ne pojavi F (grapple)-ako znate na što mislim.{#}

Takvih ekscesa ovdje nema, ČAK i ako si s piratom.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
neaktivan

Najdraze mi je bilo kad sam nasao onog  Zsasza, kako mi je vadio zivce s onim telefonima.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam par ideja kako bi nastavak tekao, sve se vezuju na ideju da je Joker stvarno mrtav:

1. Azrael je spominjao "Dark days are coming" (parafraziram), tako da mi se cini da sad kad je Joker mrtav, moze se lijepo udruziti sa Malebolgiom i vratiti se natrag kao vojnik pakla - malo zahebavam sa Spawnom, ali prica se uglavnom vrti oko toga da je Joker sad malo napucan super mocima :-)

2. Joker je taman pred kraj price Arkham Citya saznao za Lazarus bazen, a znamo da je tijelo Ra's Ghoula nestalo. Iako se cini da je Lazarus bazen unisten na kraju, djedica star 600 godina sigurno zna kako sve to obnoviti.

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.

0 0 hvala 0
17 godina
M_dipl. kaže...
Deus ex machina kaže...

Ja imam par ideja kako bi nastavak tekao, sve se vezuju na ideju da je Joker stvarno mrtav:

1. Azrael je spominjao "Dark days are coming" (parafraziram), tako da mi se cini da sad kad je Joker mrtav, moze se lijepo udruziti sa Malebolgiom i vratiti se natrag kao vojnik pakla - malo zahebavam sa Spawnom, ali prica se uglavnom vrti oko toga da je Joker sad malo napucan super mocima :-)

2. Joker je taman pred kraj price Arkham Citya saznao za Lazarus bazen, a znamo da je tijelo Ra's Ghoula nestalo. Iako se cini da je Lazarus bazen unisten na kraju, djedica star 600 godina sigurno zna kako sve to obnoviti.

Pa da, ali što nije Clayface pao u taj bazen pri kraju tog boss fighta? Kako to na njega utječe?

Iako, ja i dalje mislim da moraju na neki način Jokera uskrsnuti, jer kvragu, što je to Batman bez Jokera?

Možda je ovaj Joker  na kraju isto bio neki dvojnik

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Istina, ali bas u tome je stos: nije tocno objasnjeno sto se dogodilo sa Clayfaceom niti sa bazenom, nista nije eksplodiralo jer bi inace cijelo kino otislo u zrak. Sve sto se dogodilo je da su se polomile elektrode. Voda je sada mulj, lijepo isparis vodu i ocijedis clayfacea sastrane u oblik neke vaze i to je to.

A ujedno, Hush ostavlja jako puno prostora za novu zanimljivu pricu.

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.

2 0 hvala 0
17 godina
Kad se sjetim da trebam barem još godinu i pol čekati na nastavak :(
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
17 godina
neaktivan

Nema šanse da je Joker mortus. Batman bez Jokera ne postoji, i vice versa.

Tu je posrijedi nešto što ćemo saznati u nastavku, ili nikad. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

4 0 hvala 0
14 godina

i ja vjerujem da nije mrtav.luto sam po arkhamu nakon što sam prešao igru i čuo kako dvojica pričaju kako su čuli kako Joker nije mrtav.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Heh Joker mrtav i to bez borbre ikakve s njim? I don't believe it ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomy Lee kaže...

i ja vjerujem da nije mrtav.luto sam po arkhamu nakon što sam prešao igru i čuo kako dvojica pričaju kako su čuli kako Joker nije mrtav.

to sto cujes to je sve rekla-kazala od tih klosara...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Tomy Lee kaže...

to sto cujes to je sve rekla-kazala od tih klosara...

hahahhaha, al ozbiljno sad, pa kao da je problem developerima izmisliti način na koji će ga uskrsnuti lol, to je odlična stvar kod videoigara i filmova, nemaš granica mašte

Dinamo živi vječno
16 godina

da ali ako ga uskrsnu onda je taj kraj u arkham city-u bio nepotreban. ja isto nebih zelio jokera mrtvog ali kad su vec napravili takav kraj sad bi mi bilo glupo da ga ozive.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mar123 kaže...

da ali ako ga uskrsnu onda je taj kraj u arkham city-u bio nepotreban. ja isto nebih zelio jokera mrtvog ali kad su vec napravili takav kraj sad bi mi bilo glupo da ga ozive.

Ma men bi bilo glupo stalno jednog te istog glavnog bossa ponavljati, pa to onda postaje monotono

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
Može li čovjek igdje pronaći key za Origin?
16 godina
Mislim da nema nigdje, rijetko ima i za steam, vecinom svi su retail.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Oni baš ne žele da Hrvati kupe tu igru.
14 godina
neaktivan

ako uzmem retail key,moram prvo pitatsku verziju downloadat?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice