Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ma zanima me dali se u bilo kojem obliku(filmu,stripu ili igri) otkrije jokerov identitet. to me bas jako zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Batman: Arkham City
mar123 kaže...

ma zanima me dali se u bilo kojem obliku(filmu,stripu ili igri) otkrije jokerov identitet. to me bas jako zanima.

Nikad.

Aliasi :

The Clown Prince of Crime i Red Hood.

Ništa više.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Nije, niti će, Jokerov identite je nebitan, bitno je ono što je postao, s figurom koja je prije bio ga ne veže gotovo ništa.

To je kao da pitaš hoće li Batman ikad ubiti Jokera ( ili obratno ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 21:54 (thuglife).
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Razliciti kanoni imaju razlicite storije... ali uglavnom, A Kiling Joke ima sasvim solidnu pricu o nastanku, uglavnom onu koja se vrti oko pada u kiselinu, etc...

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.
16 godina
neaktivan

Koja je fora sa steamom !!! Sad je na akciji i pise mi da je:   NOT AVAILABLE IN YOUR REGION.

WTF!

"So say we all"

0 0 hvala 0
16 godina

u hr nije dostupan, ja cu kupit preko americkog vpn-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pa da si čitao shvatio bi da nema Arkham City u HR na Steamu, bilo pa nema više.
Ista stvar je i sa Minecraftom i Dirt 3.
16 godina
neaktivan

Svasta, znam da je bilo na pre-purchace, ovo je iritantno. Tema je preduga pa sam samo nabrzinu pretražio. Moeži li brzi odgovor zašto je tomu tako?

"So say we all"
16 godina

puno gfwl igara nema kod nas na steamu, dođe za preorder ako i tada i onda ih vise nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...
Kora kaže...

Lol neznam da li ti možda govoriš o nekom drugom filmu ali taj o kojem pričaš je izašao 89-e. Također i meni su prva 2 Burtonova Batmana super, ali nisu ni do koljena Batman Beginsu a pogotovo Dark Knightu koji je remek djelo a vjerujem i Dark Knight Rises koji dolazi za par mjeseci. Prva 4 Batmana su ništa drugo do prevelika sklonost fantaziji a jako malo interpretaciji onoga što bi trebalo biti - stripa. Što nije ni čudno uzimajući u  obzir razdoblje u kojem su snimani filmovi kada je bilo važno samo kakvu glumačku postavu imaš.

Nisi bas puno citao stripove, a?

Navedi mi jedan kanon koji ima veze s ovime sto Nolan radi...

Ma boli mene za kanon. Bitno mi je da su Batman i svi superzločinci odrađeni kako treba, te da je film napravljen što realniji, a to Batman rebooti svakako jesu

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
mar123 kaže...

Nije, niti će, Jokerov identite je nebitan, bitno je ono što je postao, s figurom koja je prije bio ga ne veže gotovo ništa.

To je kao da pitaš hoće li Batman ikad ubiti Jokera ( ili obratno ).

Ma nemoj, on je u originalnom Burtonovom filmu znan kao kriminalac Jack Napier, kojem se dogodi ta nesreća da padne u ako se ne varam neku vrstu kiseline, upravom Batmanovom krivnjom

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Pravi Jokerov identite u stripovima nikad nije objavljen niti je iti jedan ikad službeno potvrđen ( ni Burtonov ), varijacija iz ostalih izvora ima tona, primjer, jedna govori kako je on propali stand-up komičar, druga da je bio i ostao mafijaš i slični.
Usput, "taj Joker", koji je pao u kiselinu je Red Hood, karakter koji je priča za sebe.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajd da se i ja malo ubacim. Prvo pitanje oko Arkham Citya. Jel netko uspio Calendar Man misiju sredit?

A drugo. Burtonovi Batmani su bili više prema Sci-Fi. Odgledao sam SVE Batmane, dakle i Burtonove i Schumacherove i Nolanove. Onaj iz '89 mi je bio prvi, pa je taj nekako i najbolji, ALI Nolan je napravio odličan posao. Njegovi su realniji, i iako se možda ne drži kanona, prati neke od stripova i priča. Elementi Year One, Killing Joke, pa i evo sad izgleda u The Dark Knight Rises će bit elementi iz Knightfalla (kad Bane doslovno polomi kičmu Batmanu). Ali Nolan u biti stvara sam svoj Batman kanon. (Od same priče o tome tko je Joker, kako je nastao itd.)

E sad, oko Burtona, ako se ne varam, tamo mislim da Batman doslovno ubije par likova, što je ono....nezamislivo, jer koliko ja znam Batman u stripu NIKADA ne ubije, i toga se drži. Zasad se Nolan toga drži i vjerujem da će tako i u TDKR bit.

Nazad malo na Arkham City. Nekako mi je on što se tiče grada i tog svega mješavina i Nolana i Burtona, realan a opet ima nekih Sci-fi elementa.  (Poison Ivy i njezine biljčice, mislim da to Nolan nikad nebi uvrstio u svoj film, pa Mr.Freeze, itd), ali onaj "efekt" Gothama i atmosfera je definitivno Burtonovska (ovo Nolanovo je više "up to date" s današnjim gradovima, kak izgledaju i tako to, realističnije), kako je već rečeno ovdje. Ne bi bilo loše nakon Nolanove trilogije vidjet opet nekakav reboot, a da ima atmosferu iz Arkham Asyluma i Arkham Citya.

I da Jokerov identitet se NIKADA nije otkrio. Isto tako i za njegovu prošlost, jer svaki put ispriča nešto drugo, a i laže, tak da na kraju ni sam više ne zna šta je istina, a šta je ne. :) Evo i quota od Jokera samog oko toga:

"Sometimes I remember it one way, sometimes another... if I'm going to have a past, I prefer it to be multiple choice!"

I da ima on još aliasa. Jack White. :) Sjećam se toga iz Arkham Asyluma.

Eto tolko od mene. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 1:26 (Boky1985).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Calendar Man nije uopće misija,već imaš na kalendaru desno od njeg,gledao sam na youtube,i valjda kad sve datume odeš onda kad dođeš jednom do njega neki je čovjek obješen

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 2:08 (bruslii).
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Pravi Jokerov identite u stripovima nikad nije objavljen niti je iti jedan ikad službeno potvrđen ( ni Burtonov ), varijacija iz ostalih izvora ima tona, primjer, jedna govori kako je on propali stand-up komičar, druga da je bio i ostao mafijaš i slični.
Usput, "taj Joker", koji je pao u kiselinu je Red Hood, karakter koji je priča za sebe.

Lol, pa nije, to je Jack Napier iliti Joker, Batmanov vječni neprijatelj koji nikako da crkne.......e sad što su ga u raznim filmovima, bilo to animiranim ili feature filmovima ili igrama imjenili, promjenili karakter ili nekako možda izmasakrirali to je njihova stvar.........

edit-jeste li vi slijepi ili šta? Doslovno vam u prvom filmu o Batmanu opišu i kažu tko je Joker i kako je nastao, iako je meni draža Nolanova verzija nastanka Jokera: stari mu izrezo lice zato što je bio ozbiljan lol, izmasakrirana verzija rofl

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 1:49 (Kora).
13 godina
neaktivan

A onda je možda neki Easter Egg opet, ako je tako. {#} Hvala na objašnjenju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

... iako je meni draža Nolanova verzija nastanka Jokera: stari mu izrezo lice zato što je bio ozbiljan lol, izmasakrirana verzija rofl

Ne. Si uopće pogledao film malo pažljivije. Joker svaki put kad o tome govori laže. Tj. svaki put kad nekome govori kako je dobio ožiljke izmisli neku drugu priču. Jednom ga je razrezao otac, drugi put si je to sam napravio radi svoje žene...

Nigdje u Dark Knightu nije navedeno kako je "nastao" Joker.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Kora kaže...

... iako je meni draža Nolanova verzija nastanka Jokera: stari mu izrezo lice zato što je bio ozbiljan lol, izmasakrirana verzija rofl

Ne. Si uopće pogledao film malo pažljivije. Joker svaki put kad o tome govori laže. Tj. svaki put kad nekome govori kako je dobio ožiljke izmisli neku drugu priču. Jednom ga je razrezao otac, drugi put si je to sam napravio radi svoje žene...

Nigdje u Dark Knightu nije navedeno kako je "nastao" Joker.

Kod ovog objašnjenja mi je bio prilično ozbiljan  i uvjerljiv. Osim toga to bi objasnilo zašto je postao manijakalni ubojica bez savjesti i bez imalo milosti - upravo takvo djetinjstvo bi to objasnilo. Otac pijanac, maltretirao majku i sina, a osim toga ima i takve ožiljke koje bi razrezano lice ostavilo...........savršeno objašnjenje

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 15:06 (Kora).
16 godina

ma nije to istina to je on samo tako reko isto kao i sa zenom, da je stavio komadice stakla u usta i prozvako i da su odtud oziljci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Kod ovog objašnjenja mi je bio prilično ozbiljan  i uvjerljiv. Osim toga to bi objasnilo zašto je postao manijakalni ubojica bez savjesti i bez imalo milosti - upravo takvo djetinjstvo bi to objasnilo. Otac pijanac, maltretirao majku i sina, a osim toga ima i takve ožiljke koje bi razrezano lice ostavilo...........savršeno objašnjenje

NHF, ali očito ne kužiš Jokera a izgleda ni kompletan Batmanov svijet.

15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Kora kaže...

NHF, ali očito ne kužiš Jokera a izgleda ni kompletan Batmanov svijet.

A jbg neću se dalje raspravljat, izgleda da je nemoguće od glupog čovjeka napraviti barem malo pametnijeg.............dok sam ja čitao stripove o Batmanu, gledao i animirane i feature filmove tis i još bio u ćaćinim mudima, tak da se ne čudim tim tvojim retardiranim izjavama

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

A jbg neću se dalje raspravljat, izgleda da je nemoguće od glupog čovjeka napraviti barem malo pametnijeg.............dok sam ja čitao stripove o Batmanu, gledao i animirane i feature filmove tis i još bio u ćaćinim mudima, tak da se ne čudim tim tvojim retardiranim izjavama

Slažem se, kad nešto nejde, nejde. Jbga. Mnogi su se na ovom forumu mogli uvjeriti u to. Al drago mi je da si bar napokon shvatio i dobrovoljno odustao.

16 godina
neaktivan

Prešao sam igru (main story), igra je vrh vrhova 100/10. E to je pravi Batman, od atmosfere, likova, ma sve.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ima itko na Steamu igru za gift?
16 godina

ja sam ju maloprije kupio na steamu dok je jos na popustu. na popustu ti je jos oko pola sata tako da imas jos vremena. posjeti temu kupovina us steam igara i tamo ti je sve objasnjeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Znam imam steam, ali meni pise da je "Non available in your region"
Znaci da jos uvijek nije dostupna za HR preko steama, a čitao sam da će maknut nekre restrikcije...
16 godina
Ja sam kupio preko vpn-a. Dobro je to sto kad odem na podatke od acc-a i tamo je popis igara i pored svake igre pise jel retail ili steam i ako je iz druge regije pise iz koje, na batmanu mi ne pise us kao sto na mw3 pise RU tako da cu sad uvijek kupovat preko us vpn-a. Samo moram potrosit ova 32 eura sto imam na walletu jer steam nece trosit pare iz walleta u sad-u jer nisu dolari.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

upravo sam preso igru i mislim da ne moram pisat sad tu misljenja nego cu samo rec savrsenstvo. ali imam jedno pitanje koje je vezano za kraj pa cu metnut pod spoiler na kraju igre joker umre, ras al ghul umre, talia umre, itd pa me to smeta, mislim u batmanu je pravilo da negativci prezive a ovdje umru, jel ima neka caka s jokerom ili je stvarno mrtav? i da kakav je ono test za trudnocu koji ste prije tu postali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mar123 kaže...

upravo sam preso igru i mislim da ne moram pisat sad tu misljenja nego cu samo rec savrsenstvo. ali imam jedno pitanje koje je vezano za kraj pa cu metnut pod spoiler na kraju igre joker umre, ras al ghul umre, talia umre, itd pa me to smeta, mislim u batmanu je pravilo da negativci prezive a ovdje umru, jel ima neka caka s jokerom ili je stvarno mrtav? i da kakav je ono test za trudnocu koji ste prije tu postali?

Netko napumpo Selinu Kyle XD

Dinamo živi vječno
16 godina

cek mozes mi malo to pojasnit, taj dio nisam vidio u igri, gdje je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice