Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Batman: Arkham City
Praetorian1 kaže...

A taj DLC s Batman odjelima, jel možeš snjima i igrat ili je to samo za 3d figure?

mozes igrat

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

Sad sam se borio protiv MR. Freeza, predobro su napravili tu borbu. Svaka čast.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sad sam se borio protiv MR. Freeza, predobro su napravili tu borbu. Svaka čast.

Na game+ ti gad detektira i ometa detective mode! :-)

To mi je bila bas dragi detalj u igri :-)

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.
16 godina
neaktivan

Nisam znao da u igri ima i Mat Hatter, stvarno su se developeri potrudili. On mi je jedan od boljih likova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nisam znao da u igri ima i Mat Hatter, stvarno su se developeri potrudili. On mi je jedan od boljih likova.

Da, i mene je iznenadilo, lik mi je zakon. :D

Minutaža mu jest mala, ali njegov dio je stvarno dobro odrađen, baš kako je trebalo biti.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Praetorian1 kaže...

Minutaža mu jest mala, ali njegov dio je stvarno dobro odrađen, baš kako je trebalo biti.

Meni je Scarecrow jedan od najjačih tipova

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Fali još challange 10 %

pretesko je challange

Be Water My Friend
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
thuglife kaže...
Praetorian1 kaže...

Scarecrow je jedina svijetla točka u Batmanu Beggins{#}, i oprostite što ću uć u off topic, ali nakon Batmana AA i AC žao mi je što nema dobrih filmova o Batmanu.  Ovaj zadnji serijal filmova je totalno promašeno od atmosfere pa i likova (osim Scarecrowa), čak ni Batmanovo odijelo nisu napravili kak treba :(

16 godina

jesi ti normalan? ovaj zadnji serijal je najbolji serijal o batmanu. odijelo su dobro napravili.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesam. Nemaju svi isti ukus. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

da znam da nemaju ali zato postoji objektivno i subjektivno misljenje. tvoje je subjektivno i moze bit kako god ti kazes ali objektivno to je najbolji batman snimljen.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

da znam da nemaju ali zato postoji objektivno i subjektivno misljenje. tvoje je subjektivno i moze bit kako god ti kazes ali objektivno to je najbolji batman snimljen.

Zadnji off od mene, pogledao sam samo prvi Batman Beggins, možda bih trebao dat šansu i drugima?

15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...
Kora kaže...
thuglife kaže...
Praetorian1 kaže...

Scarecrow je jedina svijetla točka u Batmanu Beggins{#}, i oprostite što ću uć u off topic, ali nakon Batmana AA i AC žao mi je što nema dobrih filmova o Batmanu.  Ovaj zadnji serijal filmova je totalno promašeno od atmosfere pa i likova (osim Scarecrowa), čak ni Batmanovo odijelo nisu napravili kak treba :(

Ti si puko ko Grčka, ovaj najnoviji serijal je zapravo najbliže realnosti što su mogli doći, oni stari filmovi o Batmanu su previše blizu znanstvenoj fantastici. Sve je odlično napravljeno, meni je čak Heath Ledger odradio ulogu Jokera bolje nego Jack Nicholson

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ti si puko ko Grčka, ovaj najnoviji serijal je zapravo najbliže realnosti što su mogli doći, oni stari filmovi o Batmanu su previše blizu znanstvenoj fantastici. Sve je odlično napravljeno, meni je čak Heath Ledger odradio ulogu Jokera bolje nego Jack Nicholson

Moram opet  u off. Netreba mi realnost to je Batman, sjeti se kakvi su stripovi i atmosfera. Što se tiče Jokera jack Nicholson je bolji.  HL. mi uopće nije zanimljiv kao Joker.

16 godina

cek ti pricas o novom batmanu a nisi gledo dark knight? pogledaj ga i vidjet ces sto je pravi batman.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

cek ti pricas o novom batmanu a nisi gledo dark knight? pogledaj ga i vidjet ces sto je pravi batman.

Ma nisam ih pogledao sam sam preletio malo. Jedino sam prvi pogledo, a budem i ove pogledo možda promijenim mišljenje.

14 godina
protjeran

novi batman je neusporedivo bolji i realniji od starih koji su mi nekako previše sci-fi i ne prikazuju batmana kakav je zaista. obavezno pogledaj filmove do kraja

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
15 godina
protjeran

iduće godine The Dark Knight Rises

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Budem ih odgledao {#}

Zakon mi je u igri kad vojnici na ulici pričaju kak sam se borio s MR. Freezom, i da je šteta što to nisu mogli vidjet.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Budem ih odgledao {#}

Zakon mi je u igri kad vojnici na ulici pričaju kak sam se borio s MR. Freezom, i da je šteta što to nisu mogli vidjet.

Kakvi vojnici?! wtf

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Praetorian1 kaže...

Budem ih odgledao {#}

Kakvi vojnici?! wtf

Da nisu možda zatvorenici koji rade za Jokera/ Pingvina/ Two-Facea, mislim da to svi možemo predpostaviti.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
16 godina
neaktivan

Kakve gluposti.

Tim Burton je jedini dobro pogodio atmosferu Gotham Citya i cijelu tu bajku o Batmanu i njegovim karikaturama od neprijatelja. Tim Burton je sa svojim gotickim stilom jedini sposoban prikazati tu mracnu atmosferu, i svatko tko je '86 imao dovoljno godina da pogleda Batmana sa Jackom Nicholsonom u ulozi Jokera, vidjet ce da je taj prvi film totalna preslika Arkham Asyluma i Arkham Citya.

Nolan je napravio dobre filmove, ali lose Batmane. Maknes Batmana/Jokera i stavis bilo kojeg akcijskog junaka (Bruce Willis?) i sve jos uvijek funkcionira kao dobar akcijski film. To znaci da je to dobar film, a los Batman.

Joela Schumahera necu ni spominjati, nije vrijedno...

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ne znam, meni je novi batman puno bolji od prijašnjih verzija. tamo sam imao osjećaj da su batman i robin više od prijatelja i da se u pauzama između borbe za pravdu vole poigrati celerom i peruškom. novi batman mi je nekako mračniji, njegova psiha mi je puno bolje prikazana od prijašnjih nastavaka. a joker je legendaran, ledger ga je pogodio u sridu. poremećeni manijak koji ne preza od ničega. sam način na koji ga je glumio mi izaziva trnce od neugode pri pomisli što bi bilo da se sretnemo negdje u mraku

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
16 godina

dal se ikad u batmanu sazna identitet jokera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Kakve gluposti.

Tim Burton je jedini dobro pogodio atmosferu Gotham Citya i cijelu tu bajku o Batmanu i njegovim karikaturama od neprijatelja. Tim Burton je sa svojim gotickim stilom jedini sposoban prikazati tu mracnu atmosferu, i svatko tko je '86 imao dovoljno godina da pogleda Batmana sa Jackom Nicholsonom u ulozi Jokera, vidjet ce da je taj prvi film totalna preslika Arkham Asyluma i Arkham Citya.

Nolan je napravio dobre filmove, ali lose Batmane. Maknes Batmana/Jokera i stavis bilo kojeg akcijskog junaka (Bruce Willis?) i sve jos uvijek funkcionira kao dobar akcijski film. To znaci da je to dobar film, a los Batman.

Joela Schumahera necu ni spominjati, nije vrijedno...

Lol neznam da li ti možda govoriš o nekom drugom filmu ali taj o kojem pričaš je izašao 89-e. Također i meni su prva 2 Burtonova Batmana super, ali nisu ni do koljena Batman Beginsu a pogotovo Dark Knightu koji je remek djelo a vjerujem i Dark Knight Rises koji dolazi za par mjeseci. Prva 4 Batmana su ništa drugo do prevelika sklonost fantaziji a jako malo interpretaciji onoga što bi trebalo biti - stripa. Što nije ni čudno uzimajući u  obzir razdoblje u kojem su snimani filmovi kada je bilo važno samo kakvu glumačku postavu imaš.

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
mar123 kaže...

dal se ikad u batmanu sazna identitet jokera?

Kojem? Originalnom Batman filmu, rebootu ili igri?

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Kojem? Originalnom Batman filmu, rebootu ili igri?

Ako je riječ o igri, možete odgovor stavit u spoiler? {#}

14 godina
neaktivan
Kora kaže...

Sve je odlično napravljeno, meni je čak Heath Ledger odradio ulogu Jokera bolje nego Jack Nicholson

Nicholson had the comedy

Hamill had the voice

and Ledger had the personality.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
protjeran
Mr.greenx kaže...
Kora kaže...

Sve je odlično napravljeno, meni je čak Heath Ledger odradio ulogu Jokera bolje nego Jack Nicholson

Nicholson had the comedy

Hamill had the voice

and Ledger had the personality.

Upravo tako! Gdje si to pročitao? XD

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Lol neznam da li ti možda govoriš o nekom drugom filmu ali taj o kojem pričaš je izašao 89-e. Također i meni su prva 2 Burtonova Batmana super, ali nisu ni do koljena Batman Beginsu a pogotovo Dark Knightu koji je remek djelo a vjerujem i Dark Knight Rises koji dolazi za par mjeseci. Prva 4 Batmana su ništa drugo do prevelika sklonost fantaziji a jako malo interpretaciji onoga što bi trebalo biti - stripa. Što nije ni čudno uzimajući u  obzir razdoblje u kojem su snimani filmovi kada je bilo važno samo kakvu glumačku postavu imaš.

Nisi bas puno citao stripove, a?

Navedi mi jedan kanon koji ima veze s ovime sto Nolan radi...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice