moraš isključiti DX 11 jer svima loše radi s time,trebao bi uskoro neki patch izaći da popravi to....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moraš isključiti DX 11 jer svima loše radi s time,trebao bi uskoro neki patch izaći da popravi to....
Hvala!
E jel zna netko što su to Riddler Secrets? Sad sam kod drugog taoca od Riddlera i kad sam ga oslobodio Riddler mi kaže "trying to early" i da trebam pronaći još Riddler Secrets?
E jel zna netko što su to Riddler Secrets? Sad sam kod drugog taoca od Riddlera i kad sam ga oslobodio Riddler mi kaže "trying to early" i da trebam pronaći još Riddler Secrets?
trifeji, zagonetke, razbijaj kamere, balone i slicne stvari... tab pa na upitnik.
trifeji, zagonetke, razbijaj kamere, balone i slicne stvari... tab pa na upitnik.
Imam tu na mapi jednu Riddle ali kad dođem na to mjesto tamo je samo kao neka zgrada i na vratima joj piše kao Harvey Dent Campaign Office, glasajte za Harveya Denta i slični natpisi na ulazu
Koji dio računala mi je preslab da nemogu igrat sve na maximumu?! i da igra mi se pali jedno 4 minute.
To s paljenjem ti nema veze do konfiguracije, a što se tiče opzimiziranosti meni gotovo na full maxu sve klizi, izašao je novi update na slovencima, skini ga pa probaj.
Koji dio računala mi je preslab da nemogu igrat sve na maximumu?! i da igra mi se pali jedno 4 minute.
To s paljenjem ti nema veze do konfiguracije, a što se tiče opzimiziranosti meni gotovo na full maxu sve klizi, izašao je novi update na slovencima, skini ga pa probaj.
Hvala, nači sa updatom ti radi dx11 dobro?
Sad sam prebacio na dx9 i sve na najjače i imam oko 60 fps-a.
Tek sad vidim da ti igraš na DX11, ja nisam, grafička mi neda ;), ali da, ovaj patch između ostalog i to popravlja, optimizira igru za rad s DX11 grafama i sam DX11 mod.
Imam tu na mapi jednu Riddle ali kad dođem na to mjesto tamo je samo kao neka zgrada i na vratima joj piše kao Harvey Dent Campaign Office, glasajte za Harveya Denta i slični natpisi na ulazu
pa to ti je isto kao i u prvoj igri... npr. bila je jedna zagonetka tipa Gotham's greatest family towers over the city. Pa si otisa do zgrade koja gleda prema wayne tower i drza detective mode tipku kako bi skenirala zgradu i rijesila zagonetku. isto ti je i ovdje.
Što više igram to mi je igra bolja i bolja, isti osjećaj koji sam imao s AAom, da nema Skyrima bila bi GOTY za mene.
Btw. jel' netko primjetio da ona "maska" što je Batmanu Mad Hatter stavi na lice baca na zeca iz Donnija Darka, ili je do mene?
pa to ti je isto kao i u prvoj igri... npr. bila je jedna zagonetka tipa Gotham's greatest family towers over the city. Pa si otisa do zgrade koja gleda prema wayne tower i drza detective mode tipku kako bi skenirala zgradu i rijesila zagonetku. isto ti je i ovdje.
Jel to istina da treba određeni broj riddleova i trofeja skupit da bi ti se otključala sljedeća lokacija sa taocom? Ako je to istina, koliko treba za treću lokaciju?
Thug, jel možda misliš na ovu? (mogući spoiler)
da...
svako 80 ides spasit jednog taoca... 80, 160, 240, 320 i 400. tu se ne racunaju trofeji od catwomen, bar tako mislim
Jel to istina da treba određeni broj riddleova i trofeja skupit da bi ti se otključala sljedeća lokacija sa taocom? Ako je to istina, koliko treba za treću lokaciju?
Thug, jel možda misliš na ovu? (mogući spoiler)
Da, to je to, uznemirujuća stvar.
Jel vam bolja ova igra ili skyrim?
Meni nekako skyrim :)
4 | Skyrim |
---|---|
17 | Batman |
To su 2 dosta različite igre, meni osobno skyrim je bezveze totalno(jer ne volim takav žanr) a batman mi je odličan.
Iako je vjerojatno skyrim puno bolja, kvalitetnija i sadržanija igra,meni se ne sviđa:)
Stvarno ne shvacam te ankete sta tako netko posta i pita koja ja bolja od koje igre.
Pa svaka je pobogu bolja na svoj nacin,meni je 10 puta bolji Skyrim i volim RPG igre dok netko ne voli i eto bolji mu je Metnem :D
uopće nisu za usporedbu te dvije igre,mogao si skyrim usporediti barem s nekim RPG naslovom kad već uspoređuješ...
al što je,je odlične su obje igre,a niti jednu nisam počeo igrati kako spada još jer sam zaokupljen BF 3,bit će ovo zanimljiva zima što se tiče gaminga
ne mozes izabrat izmedu te dvije... obje su izuzetne... u biti, ne mozes uopce uspoređivati te dvi igre.
Stvarno ne shvacam te ankete sta tako netko posta i pita koja ja bolja od koje igre.
Pa svaka je pobogu bolja na svoj nacin,meni je 10 puta bolji Skyrim i volim RPG igre dok netko ne voli i eto bolji mu je Metnem :D
Slušaj, meni uopce nije bitno koji je zanr, samo mi je bitna kolicina zabave. I obje pruzaju puno svega!
Pitanje uopće nije na mjestu, nemože se te dve igre usporediti, meni su i jedna i druga super
Jedinu primjedbu što imam na Batmana je prenabildanost lol, taj je izgleda rokao steroide sve u šesnaest rofl
...ali budimo realni dečki, Skyrim < Batman
Točno to. Ne spadaju ni u istu rečenicu.
i meni sporo učitava start, treba 3-4 minute da uđe u igru. nije original pa zato valjda hehe.. i atmosfera mi je potpuno ista kao u arkham asylum, imam osjećaj da jednostavno igram neki dodatak za tu igru a ne novog batmana
Definitivno se moja teorija o razmazenosti gamer-a potvrdjuje opet. Vise ni atmosfera ne moze ostati ista nego se i to mora mjenjati. Pobogu ljudi ta atmosfera iz AA-ja i sad AC-a je stripska atmosfera batman-a. Igra je raznovrsnija, sa boljim misijama i ostalim stvarima i po meni barem stepenicu do dve iznad AA-a.
ja sam sad razmažen jer me igra strahovito podsjeća na aa? to je moje mišljenje o igri, nisam uopće komentirao niti gameplay niti bilo što drugo. da postoji opcija za facepalm, dobio bi dupli
Ima li govora da će igra biti ponovno dostupna za našu regiju (na steamu)?
Pa napisao si da imas osjecaj da igras dodatak sto ja recimo nisam imao. OD prve scene kada vidis grad igra je totalno drugcija. I moj post se nije odnosio samo na tebe nego generalno na gaming populaciju koja je pocela da zanovjeta i trazi dlaku u jajetu. Nisam nista lose mislio samo sam skrenuo paznju :D
aha sad zanovijetam i tražim dlaku u jajetu. igra vuče atmosferom na aa. ne možeš protiv toga jer je istina. i sad svi zanovijetaju i traže dlaku u jajetu ako to kažu.. bravo mali
aha sad zanovijetam i tražim dlaku u jajetu. igra vuče atmosferom na aa. ne možeš protiv toga jer je istina. i sad svi zanovijetaju i traže dlaku u jajetu ako to kažu.. bravo mali
A na šta bi trebala vući? Na DiRT 3?
Radi se o nastavku, dakle sve bi trebalo biti isto uz novi sadržaj. Zašto mijenjati dobitnu kombinaciju gameplaya i atmosfere?