Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Batman: Arkham City
Danny_HR kaže...
U fizičkom obliku ne. Ali imaš puno interakcije s njim.

znaci manje vise kao i u AA?

http://youtu.be/VPf8BR7YYkw
13 godina
neaktivan

joj jedno pitanjce: u knjizici od igre pise da se može unlockat catwoman kao igriv lik i da je pass card ukljucen pri kupnji igre. e sad, di je taj madrfaking kod i gdje se aktivira?? hvala :)

edit: rijec je o pc verziji

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 12:26 (M4p3X).

0 0 hvala 0
16 godina
Kako mislis unlockat catwoman? Pa ja imam piratski i u nekim dijelovima igre igras sa catwoman.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4p3X kaže...

joj jedno pitanjce: u knjizici od igre pise da se može unlockat catwoman kao igriv lik i da je pass card ukljucen pri kupnji igre. e sad, di je taj madrfaking kod i gdje se aktivira?? hvala :)

edit: rijec je o pc verziji

Uzeo preko steama, sve mi je bilo odma u igri.

Mislim da je to samo za konzole. Na pcu ti je sve odma ubačeno samo upali i igraj.

13 godina
neaktivan

ma sorry, to se izgleda odnosi samo na konzolaske verzije:))

14 godina
neaktivan

Prešao sam sada,možda malo kratak story,ali igra godine sigurno.

Be Water My Friend
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Sto je zapravo taj arkham city? Sad he to valjda neki zatvor ali prije je valjda bio dio grada, kako je doslo do ovoga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...
Sto je zapravo taj arkham city? Sad he to valjda neki zatvor ali prije je valjda bio dio grada, kako je doslo do ovoga.

Tako što je Warden Sharp postao gradonačelnik. 

14 godina
neaktivan

Da,story je malo kratak,očekivao sam više. Ali u svakoj sekundi sam maximalno uživao u igri.

Igra godine

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

evo zavrsio igru pa jedan malo poduzi osvrt...

prica je fenomenalna, kao i uvijek, mada nesto kraca nego sto sam prizeljkivao. uspjeli su je produziti stavljanjem side questova, mada bih ja vise volio da sam ih sve zavrsio prije nego sto sam zavrsio samu igru. broj likova, odnosno super kriminalaca je na nivou s obzirom na proslu igru. inace mislim da su side questovi odlicni, pogotovo mi se dopao sidequest sa zsasz-om.

combat odusevljava kao i u prosloj igri, cak je ovdje jos vise poboljsana i stvarno je fenomenalan osjecaj kad premlatite 20 likova. boss fights nisu nesto pretjerano komplicirane, cak bi rekao i da su lagane.

voice acting je super, soundtrack također. mark hamill je jednostavno bog.

sto se tice gadgets, sta je previse, previse. na kraju sam primjetio da samo koristim dva kad uletim u hrpu likova, osim kad za specificna boss mehanika zahtjeva uporabu određenog pomagala. igram na pcu i nisam primjetio da ima nekakav quick menu kao npr u assassins creed, buduci da se ovdje izabiru gadgets ili na scroll ili preko numerickih tipki, a to je jako nezgodno ako neki boss zahtjeva spammanje nekog specificnog gadgeta

letenje su napravili fenomenalno, posebno mi se svidio graphling hook launch, ili kako se vec zove. dive bomb je super mehanika, treba se covjek malo naviknuti.

zagonetke su odlicno napravljene, neke su zaje*ane za po*izdit, i to mi se svida, treba malo vise ukljuciti mozak. mozda ih ima malo previse (riddler marks)

također sto se tice dlc-a, catwoman ima prilicno neobican still borbe, pogotovo kad je rijec o suljanju. nije bas toliko sposobna kao batman u tom pogledu, ali zato ground combat je nevjerojatno fluidan i izvrstan. robina i nightwinga nisam isprobao, jer zelim pronaci sve riddler marks i zavrsiti side quests.

na kraju, ako ste igrali prvi dio, ovo morate nabaviti. jednostavno ako ne nabavite onda se mozete upucati. isto tako ako niste igrali prvi dio mozete skociti sa kuce. nabavite igru odma sada odma !

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

evo zavrsio igru pa jedan malo poduzi osvrt...

prica je fenomenalna, kao i uvijek, mada nesto kraca nego sto sam prizeljkivao. uspjeli su je produziti stavljanjem side questova, mada bih ja vise volio da sam ih sve zavrsio prije nego sto sam zavrsio samu igru. broj likova, odnosno super kriminalaca je na nivou s obzirom na proslu igru. inace mislim da su side questovi odlicni, pogotovo mi se dopao sidequest sa zsasz-om.

combat odusevljava kao i u prosloj igri, cak je ovdje jos vise poboljsana i stvarno je fenomenalan osjecaj kad premlatite 20 likova. boss fights nisu nesto pretjerano komplicirane, cak bi rekao i da su lagane.

voice acting je super, soundtrack također. mark hamill je jednostavno bog.

sto se tice gadgets, sta je previse, previse. na kraju sam primjetio da samo koristim dva kad uletim u hrpu likova, osim kad za specificna boss mehanika zahtjeva uporabu određenog pomagala. igram na pcu i nisam primjetio da ima nekakav quick menu kao npr u assassins creed, buduci da se ovdje izabiru gadgets ili na scroll ili preko numerickih tipki, a to je jako nezgodno ako neki boss zahtjeva spammanje nekog specificnog gadgeta

letenje su napravili fenomenalno, posebno mi se svidio graphling hook launch, ili kako se vec zove. dive bomb je super mehanika, treba se covjek malo naviknuti.

zagonetke su odlicno napravljene, neke su zaje*ane za po*izdit, i to mi se svida, treba malo vise ukljuciti mozak. mozda ih ima malo previse (riddler marks)

također sto se tice dlc-a, catwoman ima prilicno neobican still borbe, pogotovo kad je rijec o suljanju. nije bas toliko sposobna kao batman u tom pogledu, ali zato ground combat je nevjerojatno fluidan i izvrstan. robina i nightwinga nisam isprobao, jer zelim pronaci sve riddler marks i zavrsiti side quests.

na kraju, ako ste igrali prvi dio, ovo morate nabaviti. jednostavno ako ne nabavite onda se mozete upucati. isto tako ako niste igrali prvi dio mozete skociti sa kuce. nabavite igru odma sada odma !

Al ga sereš..........kak ti se da toliko pisat, koliko si opsjednut igrom, sigurno sanjaš Betmena noćima

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...

Al ga sereš..........kak ti se da toliko pisat, koliko si opsjednut igrom, sigurno sanjaš Betmena noćima

bas sam cekao kad ce se javiti dezurna baba laprdaca... i evo je... nisi me iznevjerio. keep up the good work !

15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Kora kaže...

bas sam cekao kad ce se javiti dezurna baba laprdaca... i evo je... nisi me iznevjerio. keep up the good work !

Pa kad zbilja sereš, kak ti se da tolko pisat?

E btw kak se mijenja kostim u igri jer imam dlc sa kostimima, htio bih stavit dark knight kostim

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Ti si prijatelju, poseban. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
Kora kaže...
Obi Wan kaže...
Kora kaže...

Pa kad zbilja sereš, kak ti se da tolko pisat?

E btw kak se mijenja kostim u igri jer imam dlc sa kostimima, htio bih stavit dark knight kostim

pa vjerojatno gdje ti zivis ljudi misle ako napises vise od 20 rijeci da si umobolan ili poremecen... jer ocigledno to je tebi bauk kad vidis. dam ti ja svoj broj pa da te pocuim kako se to ''sere''. usput te mogu i pouciti i kulturnom ponasanju jer vidim da ga imas ko zaba dlaka...

14 godina
neaktivan

SPOILER, malo daje nade za nastavak.

i jos jedan dokaz ako ste prešli identity theft side mision  ( I`ll hunt him down tomorrow )

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 5:10 (bruslii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Batman Arkham World??? {#}

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

Mislim da sam vidio video negdje da mozes doc do njega i Batman ga je uhvation i razbio {#} tako da se pojavljuje fizicki u igri

14 godina
neaktivan

Evo sad sam malo freeroamo po gradu i jedan protivnik reče ovako nešto   :  "Pa koliko puta je prije Jocker već umro,vratit će se"

Sad nemam dokaz jer sam ugasio subtitles,evo sad idem ponovno da trazim to.

Evo vam i big ass arkham arkham world

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 0:05 (bruslii).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ima dosta tih situacija, takoder neke side misije koje ne mozes zavrsiti pise u stilu... ostavljeno za daljnu analizu u batcave

17 godina
neaktivan

zna li netko na koji nacin rade side misije?

mislim?!

kako se odvijaju dogadaji?

ja sam otvorio sve osim jedne (desno 3 odozgo nemam) ali se stvari jak orijetko dogadaju a vec sam pred kraju igre (barem tako kazu)  ulazim u (still mill za jockerom)

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

cek, kakva je to fora sa side misijama? al ih se ne moze sve zavrsit u jednom prelasku? ne kuzim..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako da dođem do mr.Freeze i javim mu da mu je žena ok kad su ona ulazna vrata zaleđena???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nađeš drugi ulaz. Imaš na jubitou.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Hacker-ri kaže...

zna li netko na koji nacin rade side misije?

mislim?!

kako se odvijaju dogadaji?

ja sam otvorio sve osim jedne (desno 3 odozgo nemam) ali se stvari jak orijetko dogadaju a vec sam pred kraju igre (barem tako kazu)  ulazim u (still mill za jockerom)

ja jednu side misiju nisam moga nikako zavrsiti buduci da mi igra nije automatski pokrenula pa sam morao vidjeti na internetu gdje je sljedeca lokacija...

uglavnom, side misije rade na principu: kad zavrsis neki dio na main quest one se otkljucaju, odnosno ili cujes preko radija, ili odes na mapu pa kliknes na ikonu ili ti alfred/oracle jave...

side misije mozes sve zavrsiti u jednom playthrough, samo zavisi o tome jesi li otkljucao određeni gadget kako bi mogao zavrsiti odredenu side misiju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 12:50 (Obi Wan).
14 godina
protjeran

Koji dio računala mi je preslab da nemogu igrat sve na maximumu?! i da igra mi se pali jedno 4 minute.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 15:52 (proćerani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
proćerani kaže...

Koji dio računala mi je preslab da nemogu igrat sve na maximumu?! i da igra mi se pali jedno 4 minute.

Meni se isto pali oko 3-4 minute,vjerojatno zato jer nije original.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
protjeran
emerik kaže...
proćerani kaže...

Meni se isto pali oko 3-4 minute,vjerojatno zato jer nije original.

aha, jbt, smanjio sam malo postavke ide mi 15 FPS, nisam znao da je tako zahtjevna igra.

16 godina
neaktivan

DX11 il? Meni na DX9, 4850, Very High, FXAA low ide na 65 fpsa prosjecno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dedaa kaže...

DX11 il? Meni na DX9, 4850, Very High, FXAA low ide na 65 fpsa prosjecno.

DX 11 sam stavio, evo ovo su postavke!Čudi me to, jer do sad su mi sve igre ali sve radile na maximumu, osim bf3, njega sam trebao malo smanjit, a ovo sam smanjio i još mi je 15 fps-a. rezolucija mi je 2048 x nešto(nisam siguran kolko). Mi možete reć odprilike kakve postavke trebam stavit da bi mi išlo nekih 50 fps-a

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 16:16 (proćerani).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice