Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 171.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed: Revelations
dex3108 kaže...

Stigao i meni AC konacno :D

ako je stigo i tebi, trebo bi i meni skoro jer nam je poslano na isti dan :)

e i kak je prošla carina ? ja sam zbog bojazni da mi ne naplate Collector edition uzeo običnu igru

EDIT: evo ga, stigla igra i meni :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 17:57 (Domido).
14 godina
protjeran

Imam Sk*row verziju i ne radi mi Desmond Jurney part 1, pita me dali hoću uć u to, ja uđem i onda bude crna slika i samo izađe iz igrice(zagasi ju). Zna li netko u čemu je problem(nek pošalje u PP).

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

imas neki update skrowa

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

DLC za PC dolazi kad i za konzole i kostace 4 eura ili 3 funte kako vam je zgodnije XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad hocu da otkljucam Talilorn ili BlackSmith-a, Banku, pise ovo Mark. Da li treba da odem na gradjevinu koju mi markira pa ce bit otkjucano ?

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dzelo kaže...

Kad hocu da otkljucam Talilorn ili BlackSmith-a, Banku, pise ovo Mark. Da li treba da odem na gradjevinu koju mi markira pa ce bit otkjucano ?

Vjerovatno nisi oslobodio Assassins Den, a zaključani su shopovi jer je prevelik utjecaj templara na tom području zato što nije oslobođen taj Den

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

MP je sada odlican :D Fino su ga sredili sa tehnicke strane. Dodajte me nisam vise woodexx sad sam dex3108 :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neeeee... Instalirao update i sve to i svi saveovi su mi izbrisani!!!!! :'( Ako netko ima save gdje je upravo završena ona misija branja tulipana pa nakon piknika sa sofiom jel mi ga može netko dat? Nije niti problem ako je i koja misija prije.

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 11:34 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozda trebas premjestiti save sa starog mjesta ko u slucaju EFLc-a?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A gdje bi bilo to staro mjesto?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e sad nisam siguran jer jos nisam nabavio igru,probaj serachat documentse i local folder

Xc
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 20:10 (MrXleader).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Zavšio igru, nemam primjedba, stvarno najbolji serijal ikad. Samo ovaj kraj me totalno pobrko, skroz sam zbunjen, igra se zove revelations a ništa mi nije otkrila, samo još više zbunila, prešao sam samo glavnu priču, ne ona desmod jurney jer su malo dosadna.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zavrsili ispiti pa nadjoh i ja vremena da odigram ovo kako treba. Sta da kazem, nisam pretjerano odusevljen.. Previse mi lici na prijasnje dijelove, istrazi gdje se nalazi, pokupi jedan od dijelova i otvori neki recimo main gate. Ne vjerujem da main quest traje vise od 5-6h, bar meni, prijasnji dijelovi su bili mnogo izazovniji.  Da ne pricam kako me kraj zbunio jos vise nego krajevi prijasnjih dijelova, nista mi nije jasno. Fin nastavak, ne donosi nista pretjerano novo ali svakako za ljubitelje serijala must have. 

16 godina
neaktivan

Jel mogu da mi ne skida onaj ubisoft auto patch,već sam stavio onaj patch od 900 mb i sad opet skida...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
big_guy kaže...

Jel mogu da mi ne skida onaj ubisoft auto patch,već sam stavio onaj patch od 900 mb i sad opet skida...

Koji patch od 900 MB? Nikad nije meni toliki skidao.....

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
big_guy kaže...

A ne znam,tu negdje je bilo...

Jel mogu ugasit taj autopatch,nisam ni igrao još igru a sad čim probam pokrenut izbaci ,,has stopped working''.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
protjeran
big_guy kaže...
Kora kaže...
big_guy kaže...

A ne znam,tu negdje je bilo...

Jel mogu ugasit taj autopatch,nisam ni igrao još igru a sad čim probam pokrenut izbaci ,,has stopped working''.

Pojma nemam, nisam nikada imao taj problem

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

koju verziju koristis,original ili skidrow ?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Yahtzeeova recenzija, rečeno sve što se trebalo reći.

Link

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Yahtzeeova recenzija, rečeno sve što se trebalo reći.

Link

Et zašt mrzim recenzente, samo pljuju po igrama i recenziraju igre koje im se ne sviđaju dok one dobre i fenomenalne ni ne razmisle da recenziraju, uostalom to je mišljenje jednog čovjeka tak da me to uoće ne interesira. A što se tiče ovoga dijela o repetitivnosti gameplaya kroz sve ACove, e pa u tom i je stvar, zbog toga i igram svaki novi AC, da se mogu blendat, assassinirat itd itd ukratko sve ono po čemu je AC serijal unikatan. A kad se usporedi originalni, prvi AC i recimo ACR, ACR je puno, puuuno bolji, raznovrsniji, mnogo više opcija u igri ima, mnogo kompleksnija priča.....dobro,može se reći da se neke stvari ponavljaju kroz svaku AC igru, ali da se ne ponavljaju to ne bi bio više AC, već bi bila sasvim druga igra a to je ono što ja npr ne želim, ja želim AC i ono osnovno što čini AC i što se ne smije mijenjati jer to više ne bi bio AC.

I btw ovaj Yahtzee je baš kao i Lauš - tj kretenčina, jedan su drugom konkurencija što se tiče kretenizma

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 11:18 (Kora).
17 godina

pa njegov stil je kritiziranje igara, on svaku igru popljuje. stvar je u tome da moras citat između redaka...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

Nisi shvatio Yahtzeea, ako tražiš recenzenta koji hvali i oblizijue svaku igru zaobiđi ga, ovaj otvoreno govori o manama da znaš i za drugu stranu medalje, a i iispucao je i dobre strane, kako kolega kaže, između redaka, samo si trebao pohvatati.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 12:31 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Nisi shvatio Yahtzeea, ako tražiš recenzenta koji hvali i oblizijue svaku igru zaobiđi ga, ovaj otvoreno govori o manama da znaš i za drugu stranu medalje, a i iispucao je i dobre strane, kako kolega kaže, između redaka, samo si trebao pohvatati.

Ma vraga, ti recenzenti su kreteni i takvi će ostati, neznam čemu služe uopće takvi likovi, pa ako se tom liku igra ne sviđa ne znači da se neće i meni i obrnuto, želim reći da su recenzenti neupotrebljivi likovi, svaka budala može napisati mišljenje i analizu o nekoj igri, nema tu neki fakultet koji trebaš zavšiti.

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

meni igru vrti na ATI radeon x1900 :)

HM
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
thuglife kaže...

Ma vraga, ti recenzenti su kreteni i takvi će ostati, neznam čemu služe uopće takvi likovi, pa ako se tom liku igra ne sviđa ne znači da se neće i meni i obrnuto, želim reći da su recenzenti neupotrebljivi likovi, svaka budala može napisati mišljenje i analizu o nekoj igri, nema tu neki fakultet koji trebaš zavšiti.

Rest my case. 

Uživaj u igri {#}.

14 godina
neaktivan

presao igru, svida mi se story line bio sam zivcan kad sam hodao s altairom u 92, a fraer se VUČEEE... al ok 92 godine jos se drzao, inace ok jedva cekam da dode novi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mislavgray kaže...

presao igru, svida mi se story line bio sam zivcan kad sam hodao s altairom u 92, a fraer se VUČEEE... al ok 92 godine jos se drzao, inace ok jedva cekam da dode novi :D

Instalirao igru (jučer). Inače to mi je prva s org. keyom pa mi je sve fora taj U-play, Ubi-awards i te gluposti.
Prvi dojam, ok je..
Puno nostalgije {#}

Outfitao sam se u Altairove bijele prnje 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

Evo stao sam sa glavnim questovima jer sam doso ono kad treba otvorit Hagia Sophia i treba mi 60 hiljada ali nemam ni blizu toliko, pa moguli se prodavati stvari da skupim novac ?

dzix
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 16:46 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam siguran, ali mislim da ne treba da je kupiš, nego da obaviš neki od "polusporednih" questova, potraži one sa znakom knjige sa uzvičnikom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Zavšio igru, nemam primjedba, stvarno najbolji serijal ikad. Samo ovaj kraj me totalno pobrko, skroz sam zbunjen, igra se zove revelations a ništa mi nije otkrila, samo još više zbunila, prešao sam samo glavnu priču, ne ona desmod jurney jer su malo dosadna.

Onda kupi igru {#}

Piratizirati AC je za smrtnu kaznu

Ja ću je dobit za božić :)

Taman kad završi škola, kupio bih ju i prije ali bih se zaljepio za nju i ne bih učio {#}

Lipstick junkie be funky all he wanty
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice