Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 273.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassin's Creed IV: Black Flag
k1klop kaže...

Nek neko ko nabavi igru prvi napiše kakva je optimizacija, držim fige da nebude opet kao AC3...

... bolje je optimizirana od AC3,nema šta da se brinete,{#}, pogotovo vi sa jačim mašinama,super se vrti na moj kanti oko 30-35 fps-ova sa automatskim grafičkim postavkama od igre..evo koji shot pa ode da vidim šta se dalje dešava u igri...

12 godina
protjeran

Ovo je lijepo čuti, ak ti s takvom konfom igraš bez problema, ne moram se ni ja onda bojat {#}

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To si odigrao ovaj tutorial mali otok šta se desi kad dodes u veci grad, najvjerojatnje fps pada na 20...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Companion App Trailer | Assassin's Creed 4 Black Flag

0 0 hvala 0
17 godina
k1klop kaže...

To si odigrao ovaj tutorial mali otok šta se desi kad dodes u veci grad, najvjerojatnje fps pada na 20...

.....ode baš da vidim pa javim,nadam se da neće biti razočarenje..{#}...OK je sve,ne jede grad baš previše fps-ova,kada se u opcijama vrate graf. postavke na normal(na moj kanti,ne mora sve biti na high ili ultra) igrivo je 100%,nema tearinga ili naglog dropa sa 30 na 5 Fps-a..tako da...{#}...za nas sa lošijim mašinama, a o Vama sa jačim,da ne govorim...evo još koji shot i neću više da spoilam...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 21:48 (lion002).
12 godina
neaktivan
lion002 kaže...
k1klop kaže...

.....ode baš da vidim pa javim,nadam se da neće biti razočarenje..{#}...OK je sve,ne jede grad baš previše fps-ova,kada se u opcijama vrate graf. postavke na normal(na moj kanti,ne mora sve biti na high ili ultra) igrivo je 100%,nema tearinga ili naglog dropa sa 30 na 5 Fps-a..tako da...{#}...za nas sa lošijim mašinama, a o Vama sa jačim,da ne govorim...evo još koji shot i neću više da spoilam...

Bas skidam pa cemo viditi :)

17 godina

Malo probao...

Na mojoj konfiguraciji igra sa maksimalnim postavkama, (isključen AA, (forsiran AA preko SweetFXa jer FXAA toliko zamuti sliku da je to strašno dok moja kartica nemože druge gurat, i SSAO ne HBAO) radi na cca 30/35 FPSa na startu.

E sada, promjenivši postavke stepenicu niže, isključivši SSAO, (bez kojeg igra izgleda užasn) te Volumetric Fog dobio sam nevjerovatnih 3 FPSa... {#}

Stavivši sve na normal dobivam ogromnih 5 FPSa više.... {#}{#}

Dakle maksimalni detalji, (bez AAi bez HBAO+) - cca 30/35 FPSa

Normalni detalji i bez "eye candya", (SSAO, volumetric Fog) - cca 40 FPSa

Evo dvije slike, (za sada) 1080p, max, SweetFX (FXAA, saturacija, osvjetljenje)

Galerija

Vidim da je gore rečeno da super radi na 4870, ali po slikama se vidi da je to mala rezolucija...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Malo probao...

Na mojoj konfiguraciji igra sa maksimalnim postavkama, (isključen AA, (forsiran AA preko SweetFXa jer FXAA toliko zamuti sliku da je to strašno dok moja kartica nemože druge gurat, i SSAO ne HBAO) radi na cca 30/35 FPSa na startu.

E sada, promjenivši postavke stepenicu niže, isključivši SSAO, (bez kojeg igra izgleda užasn) te Volumetric Fog dobio sam nevjerovatnih 3 FPSa... {#}

Stavivši sve na normal dobivam ogromnih 5 FPSa više.... {#}{#}

Dakle maksimalni detalji, (bez AAi bez HBAO+) - cca 30/35 FPSa

Normalni detalji i bez "eye candya", (SSAO, volumetric Fog) - cca 40 FPSa

Evo dvije slike, (za sada) 1080p, max, SweetFX (FXAA, saturacija, osvjetljenje)

Galerija

Vidim da je gore rečeno da super radi na 4870, ali po slikama se vidi da je to mala rezolucija...

Ma meni se svaki AC mrljavi oko 30-40 FPS-a, bez obzira na detalje. Jedino mi je u trjoci FPS znao padat i oko 22, al men je to igrivo kad je igra praktički automatizirana, bilo borba, bilo penanje pa nije potrebna neka preczinost, a samim time ni ne smeta toliko kad uspori igra.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 16:55 (Praetorian1).
12 godina
neaktivan

Jel se poavila igra za ps-deskop???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cardadule kaže...

Jel se poavila igra za ps-deskop???

izlazi 22.11 za eu

17 godina

Jel znate di ima najeftiniji key za kupiti? Uvjet je da se registrira preko Steama a ne uPlay.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 18:07 (Sova).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni na 7970 radi na 60%grafe i 30 fps lock,probat cu prej.... prek msi-a,igra je lijepa al nakon BF 4 sve ostale igre mi izgledaju ko nacrtane...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 20:37 (lmutak).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probah sad, znaci u Havani prvom gradu imam 35 fps na max sto znaci da su fixali optimizaciju. Ko bi reko... Trojka mi se vukla na 19 fps u gradovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može mi netko otprilike reći kako bi meni išla igra?, koliko vidim poviše kolegi na 4870 ide sasvim dobro.

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Meni na 7970 radi na 60%grafe i 30 fps lock,probat cu prej.... prek msi-a,igra je lijepa al nakon BF 4 sve ostale igre mi izgledaju ko nacrtane...

Meni je 30 FPS-a za AC odlično.

I da koliko sam i ja čuo igra radi bolje od trojke :)))

17 godina

...otiđite u game golder na fajl Uplay.txt stavite read only/samo za čitanje(što duže igrate fajl je sve veći) da se ne bi pitali gdje vam nestade slobodan prostor na HDD-u...i usput sredili su problem sa save-om i crash u vezi odlaskom sa ostrva...{#}...Let's Play...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 21:00 (lion002).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Sova kaže...

Jel znate di ima najeftiniji key za kupiti? Uvjet je da se registrira preko Steama a ne uPlay.

Mislim da to nećeš naći, tj da čak i Steam verzija koristi Uplay.

12 godina
protjeran
Naravno da su popravili optimizaciju kad su drugi ljudi radili na novom ACu, u gradu ide barem meni ko po mačjoj guzi, klizi kao i na otvorenom moru, bez trzanja, ma nikakvih problema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ima li tko problema sa "crnim marginama" igram na 1280x1024 rezoluciji i imam par centimetara gore i dole crnog prostora, kao da igram igru u 1280x720 windowed mode...

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne mogu da ti potvrdim 100%, ali mislim da sve igre iz AC serijala to rade - dizajnerska odluka (i nema "leka").

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 23:52 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Cromaki kaže...

Ima li tko problema sa "crnim marginama" igram na 1280x1024 rezoluciji i imam par centimetara gore i dole crnog prostora, kao da igram igru u 1280x720 windowed mode...

treba ti 16:9 format monitora.. Ako nemaš 16:9 format monitora imaš crne "crte" gore i dole....

A da.... A je....

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
12 godina
protjeran

Ja nemam crne crte ali nemogu staviti slike da pokažem.....nešta zajebava sistem, neda da stavim slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Krenuo igrati...za AC izgleda jako lijepo.Lokacije su predivne. Odigrao tutorial samo kratko, ali zasad sam zadovoljan viđenim. Radi na +60fps a to je bitno.

Ugl. čini se ok optimizirano.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

de mi recite kakva je priča? nastavlja se na prethodnike ili je novo sve? ja sam odigrao prva 2 dijela i to davno a nemam volje igrati ostale prije Black Flaga.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Hunting & Crafting | Assassin's Creed IV Black Flag

Exploring the Caribbean | Assassin's Creed IV Black Flag

Become the Richest Pirate | Assassin's Creed IV Black Flag

Upgrading the Jackdaw | Assassin's Creed IV Black Flag

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Jel se ove mape sa zlatom odnose na otoko na kojem sam ih našao ili su random?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Došao do Havane, nikakvi dropovi, ali grafika radi na 80%, fps je zakucan na 60, možda je radi toga.

Ugl. radi jako lijepo i zasad mi se sviđa igra jako.

Voda mi je perverzno predivna.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Krenuo igrati...za AC izgleda jako lijepo.Lokacije su predivne. Odigrao tutorial samo kratko, ali zasad sam zadovoljan viđenim. Radi na +60fps a to je bitno.

Ugl. čini se ok optimizirano.

O kakvoj vi optimizaciji pričate? Po prvi put u AC franšizi, PC verzija je rađena prva (iako izlazi poslije konzola) i nije port sa konzola, već su konzolaške verzije port. Pa u jednom postu je to objavio i dexxx ovdje na forumu.....

12 godina
protjeran

Mislim da tebi nije jasno značenje riječi ''optimizacija'' {#}

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Malo igrao.. Igra mi se čini ogromna...

A setting je pun pogodak!

Arrrr and bottle of rum...