Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 273.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Postovani ljubitelji AC serijala ACInitiates je od danas u Open Alpha stanju, sto znaci da svako sa UPlay nalogom ima pristup sajtu, a ako nemate nalog napravite :D

https://acinitiates.com

Da vam objasnim malo sta je AC Initiates.

AC Initiates je novi HUB za Assassin's Creed fanove. Sajt se sastoji od nekoliko osnovih dijelova a to su:

- Database

- Missions

- Forum 

- Profile

Database

Ovaj dio sajta je posvecen prosirivanju i utvrdjivanju price iz AC serijala. Tu mozete pronaci odredjene stvari koje nisu objasnjenje u samim igrama kao i odredjene vec poznate stvari. Takodje mozete pogledati biografije protagonista i upoznati se sa odredjenim bitnim dogadjajima iz njihovog zivota. Ova sekcija sadrzi i jedan interaktivni dio a to su Lost Memories.

Lost Memories vam omogucava da na osnovu dobijene informacije pronadjete tacno mjesto gdje se dogadjaj odigrao i time otkljucate dodatno objasnjenje popraceno videm ili slikom. Takodje izvrsavanjem ovih dnevnih i sedmicnih zadataka bicete nagradjeni.

Missions

Ovdje ce te naci zadatke koje trebate da izvrsite u samim igrama (za sada su podrzani samo AC3 i AC4) i time skupljate XP poene. Skupljanjem XP levelujete svoj profil i time otkljucavate nove misije, bedzeve i sadrzaj. Takodje levelovanjem je moguce otkljucati odredjene in-game nagrade. 

Forum

Ovaj dio sajta nema potrebe previse obajsnjavati svi znate sta je i cemu sluzi :D Izmedju ostalog i za prijavu bug-ova i feedback uopste.

Profile

Ovo je dio sajta gdje mozete pratiti svoj XP, postotak zavrsenosti igara, vidjeti osvojene bedzeve, vidjeti svoju kolekciju AC itema/igara i jos po nesto. Profili su polujavni sto znaci da odredjene stvari mogu vidjeti i ostali clanovi ACI zajednice kao i svi koji posjete ACI sajt.

Licno sam uzivao proteklih skoro godinu dana testirajuci sajt sa malom grupom drugih clanova. Vjerujte sajt je dozivio ogromne promjene od prvih dana i AC tim je bio izuzetno komunikativan. Redovno smo dobijali Update od strane ACI tima, zajedno dolazili do novih rjesenja i sadrzaja i uzivali u povremenim teorijama zavjere. Nadam se da ce te i vi uzivati takodje.

Dobrodosli u Assassin's Creed Initiates.

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 11:04 (dex3108).
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina

Hvala, Dex! Samo mi je još AC distrakcija nedostajala na sve obaveze koje trenutno imam, ali nema veze. {#} 

Firefox72 kaže...

...

During the presentation the Ubisoft rep also confirmed that console versions this time around are ports of the PC version due to the similar hardware architecture this generation. 

Osećaj ispravljene nepravde koji imam čitajući ovu rečenicu mi gotovo mami suzu (još kad ne bi "current gen" konzole opet imale raniji datum lansiranja...). Pitam se samo još koliko puta ćemo imati priliku da pročitamo ovako nešto kako vremenom i nova generacija konzola bude sve više zaostajala za PC-jem (jer bih rekao da je lakše igru napravljenu za slabiji sistem portati na jači nego obrnuto).

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Lepo, ali taj Digital Deluxe ne donosi Season Pass. Sve su pohlepniji i pohlepniji. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Izgleda da je pao prvi review. Ocjenjene su bile samo PS3, i PS4 verzije.

Text je preveden iz Francuskog u Engleski ali izgleda da je upotrebljen Google translate.

AC4 received 18/20.

4/5 For Gameplay
4/5 For the gaphics
5/5 for the soundtrack
5/5 for the length of the game

---------------

Positive aspects of the game:
-Wonderful world / map
-A lot of things to do
-Stealth works very well, you can chose how to approach your taget, etc..

Negatives aspects of the game!
- Technical problems
- lose of frame rate on PS3
- aliasing on PS4
(I guess they played the game on PS3 & PS4 because there are nothing about Xbox)
-------------

Other things you shloud know:

-Cities are better than AC3 (for free running)
-This is A TRUE AC GAME, and the most accomplished of the franchise.
-Combats are slower than AC3...
-...There are less weapons, less new types of ennemies...
-... But naval battles are amazing !

-You'll play as Edward like 10 minutes after launching the game on your console
-Naval is amazing
-Economic system of AC4 is easier to understand and really well made (you board ships, and sell ressources)
-You'll need to upgrade your ship to succes on seas. To upgrade your ship you'll need ressources. You can get them by boarding ships.
-Taking forts have an impact on Edward's progression. It will reveal the location of special places such as caves.
-In all main or secondary missions you can play stealthy if you chose to.
-The involvement of Edward in the Templar-Assassin conflict is a bit predictable but still well done by Darby. You'll see a lot of history events.

About PS4 version:

-Beautiful, fluid, ... BUT there are aliasing on some textures.

About PS3 version:

-Almost like PS4 even if textures are kind of blurred.. The only thing is that there are loss of framerates.

TO CONCLUDE: AC4 is the most successful game of the franchise. Better mechanics of gameplay, better level design, the game is a real success.
You'll need about 20 hours to complete the main path and 50 hours to complete everything.

Moj PC  
2 0 hvala 3
12 godina
Ocijena je super,ti PS4 problemi su zanemarivi,ionako puno ljudi nema PS4,nemogu vise docekat ovo,meni najbolja igra do sad...:)
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Re: Assassin's Creed IV: Black Flag

mene samo interesira gameplay i exploration... za grafiku cemo lako...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

nekako mi je sumnjivo sve ovo sa novim ac lik u skafanderu na karibima,stealth nije baš stealth,ali pirati poboljšavaju situaciju i očekivanja+open world

0 0 hvala 0
15 godina

Christopher Walken Narrates Assassin's Creed 4

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Lepo, ali taj Digital Deluxe ne donosi Season Pass. Sve su pohlepniji i pohlepniji. {#}

Pa....ne donosi, ali zato je jeftiniji za tu cijenu season passa, jer 275 kuna za digital deluxe verziju stvarno nije puno. Jedino me brine ovo što piše u naslovu steam key (http://www.buygamecode.com/buy-assassin-s-creed-4-black-flag-deluxe-edition-pc-steam-keys), pa sve UBISOFT igre idu isključivo preko Uplaya, da li se onda sa istim ključem aktivira i preko Uplaya također?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 0:27 (Yoseep).
17 godina

Ako će se već dokupljivati Season Pass, onda više smisla ima ovaj obični AC IV za 28€, zar ne? {#} 

EDIT: Mislim da će igra biti neodvojiva od Uplaya, tako da će i igra sa Steama takođe koristiti i Uplay. Neka me ispravi neko ko pouzdano zna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 1:06 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Assassin's Craft IV - Defy

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Našao sam jedan stariji tekst, ako ništa drugo što dolazi PC verzija kasnije, bar će biti bolja od konzolaških verzija, i to svih i ovih next gen, makar grafički:

Last week at Gamescom we got a sneak peek at the PC version of Assassin's Creed IV: Black Flag. The website PCGH.de was there in person and was able to give us a coomparison between the PC version and the PS4 version.

"The PC version is far superior to the PS4 version. The textures are higher resolution, smoke and particle effects are on a whole other level and the appearance of the water is much more complex."

According to PCGH.de the PC version looks a bit better due to things like TXAA anti-aliasing, higher texture resolution, and particle effects. In my opinion the PC will always beat consoles, but don't worry console lovers the PS4 and Xbox One versions will still look amazing. Check out the screenshots above, all were taken from the PC version of the game.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Procurilo za PS3 tako da se vidimo jednog dana kada kupim i predjem igru XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

Zanimljivo, mada imam utisak da će se stvoriti određeno zasićenje time što će se u manje od dva meseca na PC-ju pojaviti AC: IV, Liberation i DLC-ovi za AC: IV koji će imati istu protagonistkinju kao i Liberation.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Zanimljivo, mada imam utisak da će se stvoriti određeno zasićenje time što će se u manje od dva meseca na PC-ju pojaviti AC: IV, Liberation i DLC-ovi za AC: IV koji će imati istu protagonistkinju kao i Liberation.

ne, ne........ Adewale je glavni protagonist u dlcovima koji će doći nakon Black Flaga, Aveline je u eksluzivnim misijama koje dolaze samo za Sony digital deluxe verzije igre na dan izlaska Black Flaga (a dolaze i u PC digital deluxe verziji lol)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 13:08 (Yoseep).
15 godina

Assassin's Creed IV: Black Flag - Weapons Trailer

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stigle prve ocjene

• EuroGamer - 9/10
  • GamesRadar - 4.5/5
  • Gamespot - 9/10
  • IGN - 8.5/10
  • GameInformer - 8.25/10
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina

Assassin's Creed IV Graphics Comparison: PS3 vs PS4 - Is it worth the wait?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U jbt koja razlika

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ranking The 6 Assassin's Creed Games

0 0 hvala 0
17 godina

jel to potpuno nova priča? nakon jedinice i dvojke nisam odigrao niti jedan AC pa da znam jel mi se isplati ovo sa strane priče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nek neko ko nabavi igru prvi napiše kakva je optimizacija, držim fige da nebude opet kao AC3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

..evo,lik je već igra i kaže da su detalji (ja sam samo copy/paste sa foruma): Hi! here my 1080p + gameplay ultra details and TXAA i video: 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice