Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Assassins Creed 3

Kako unisiti utvrde u igri ? Ne mogu sa onim klasicnim,neucinkovito je,probam sa topovima,no s njima nece lockati crveno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni radi odlično na prosječnom laptopu, niti u jednom trenutku mi igra nije zaštekala ni u Bostonu ni nigdje, stvarno ne razumijem. Možda je do rezolucije kod mene koja je 1366x768. Kad mi se skidala igra čitao sam ovdje kako je loše optimizirana da ju je nemoguće igrati, par puta se razmišljao da odustanem od skidanja, a eto kad sam instalirao igra radi sasvim normalno. Neki su spominjali GTA 4, davno sam pokušao igrati na ovom laptopu, ali nije bilo moguće igrati. Zato AC3 radi super.

AMD Phenom X3 N830

AMD Radeon HD 6470M

4GB RAM

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 16:04 (mjesec).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3

CaptainBunnyKIller

Prije sam pisao sta i kako pa hteo sam da se neponovljujem, ali kad vec zvucis da kao mozes pomoci, evo da ti kazem sta se desava.

Pokrecem je na Intel I7 950, inace imam GTX 580 Twin Frozer OC, instalirao sam nove neke beta drajvere 310.61 jer je to kao moglo

nesto da pomogne ali opet nista, jednostavno kada je pokrenem dolazi onaj prvi intro i tu stane, u stvari se srusi na desktop, i to je to...

Inace skinuo sam je sa neta kao kompresirana, u stilu Black Box.

Jednostavno neznam sta da uradim, jer imas resenja ili neku ideju.

Alek
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 16:24 (Juventus).
16 godina
neaktivan

Prije sam pisao sta i kako pa hteo sam da se neponovljujem, ali kad vec zvucis da kao mozes pomoci, evo da ti kazem sta se desava.

Pokrecem je na Intel I7 950, inace imam GTX 580 Twin Frozer OC, instalirao sam nove neke beta drajvere 310.61 jer je to kao moglo

nesto da pomogne ali opet nista, jednostavno kada je pokrenem dolazi onaj prvi intro i tu stane, u stvari se srusi na desktop, i to je to...

Alek
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Reinstaliravaj igru dok ne proradi, probaj druge drivere, mjenjaj postavke probaj sve na low kad ti se crasha. Experimentiraj sa compatibility modovima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Udjoh i u 13. sat igre :D Tek sam na 6. sekvenci i skakucem po sumi posljednjih par sati. Do sada 0 bug-ova ili pada FPS-a ispod 30. I za sada mi se cini da je ovo dostojan nastavak AC2. Jeste da ima malo nelogicnosti izmedju gameplay-a i price ali ok nista pretjerano.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kakvih nelogicnosti? sve je na svome mjestu,prica se nastavlja normalno,gameplay malo drugaciji sto je i dobro,promjenili su zaradivanje novaca,sad moram zapravo zaradit a ne samo cekat da mi dodu pare u banku

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Mi moze netko rec koliko radnje se provede u bostonu, da nebi sad pola igre igrao na 15 fps-a
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Mi moze netko rec koliko radnje se provede u bostonu, da nebi sad pola igre igrao na 15 fps-a

ne mora značiti da će ti štekati ako drugima šteka. provede se ne pretjerano vremena, ići ćeš svugdje po malo.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Volvox kaže...

ne mora značiti da će ti štekati ako drugima šteka. provede se ne pretjerano vremena, ići ćeš svugdje po malo.

Ma igram igru vec, dosao sam do bostona i imam 15 fps-a bez obzira na postavke
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
12 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Kako unisiti utvrde u igri ? Ne mogu sa onim klasicnim,neucinkovito je,probam sa topovima,no s njima nece lockati crveno ?

Kojim topovima? I stavi spoiler

12 godina
protjeran
Juventus kaže...

CaptainBunnyKIller

Nisam čuo još da se nekom ruši već kod intra prvog, nemam pojma što bi to moglo biti, vjerojatno zato što je piratska, jer očito da s konfiguracijom nemaš problema

16 godina
Assassins Creed 3

Sta cu stavljati u spoiler neimenovane utvrde kad nema nikakve veze sa main storyline-om.
Skuzio sam,treba kameru usmjeriti ka utvrdi i topovima rokati po utvrdi,a to se radi sa lijevim klikom misa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

evo ako neko ima problem da mu se kad pokrene igru pokaze samo crni ekran ili mu se igra ubrzo srusi, stavite najnovije drivere za graficku, meni je pomoglo.

eh sad, igra na low super ide dok nisam doso do usranog bostona, steka ko ludo na nekim dijelovima, pa kolko dugo ce se igra tu odigravat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mar123 kaže...

evo ako neko ima problem da mu se kad pokrene igru pokaze samo crni ekran ili mu se igra ubrzo srusi, stavite najnovije drivere za graficku, meni je pomoglo.

eh sad, igra na low super ide dok nisam doso do usranog bostona, steka ko ludo na nekim dijelovima, pa kolko dugo ce se igra tu odigravat?

da al ti imas nvidiju a sta s nama koji imamo radeon :S nista nema pomoci stalno mi se igra crasha

d4rkd3atH
16 godina
Assassins Creed 3

ma nemam ja nvidiu, ako mislis na ovu gtx570. ostalo je sve tu sta pise samo sam tu grafu prodo ali nisam izbriso iz moj pc. igram na ati 4550.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mar123 kaže...

ma nemam ja nvidiu, ako mislis na ovu gtx570. ostalo je sve tu sta pise samo sam tu grafu prodo ali nisam izbriso iz moj pc. igram na ati 4550.

ja sam instaliro nove beta drivere i labud ništa :S šta ta 4550 može pokrenut ac3*? :D sječam se kad sam ju 2009 god kupio :D

d4rkd3atH
16 godina
Assassins Creed 3

moze moze, pokrenula je novi cod na med postavkama. ide ac na low, ali u bostonu je muka igrat. pokrenuo sam ja AC sa 2600 pro, isto na low i bez stekanja je islo, no imam neki kvar pa mi se ugasi prije nego sto sam stigo doc do bostona s njom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ma meni je bilo sve ok na brodu i doso u boston onda su mi se driveri poceli gasit :S

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

strpljen spašen

cekajte patch i drivere znam da je tesko ali eto sta je tu je

ja imam GTX 460 pa mi igra nije radila bajno ali je bila igriva pa sam zagrizo zube i nastavio igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MalenoSelo kaže...

Imam problem, dakle sve savršeno radi, svi se zvukovi cuju i sve osim njihovih glasova dok pricaju, naci apsolutno svi zvukovi se cuju osim dijaloga izmedju ljudi? ima li itko slican problem i zna li kako ga rijesit?

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
MalenoSelo kaže...

Imam problem, dakle sve savršeno radi, svi se zvukovi cuju i sve osim njihovih glasova dok pricaju, naci apsolutno svi zvukovi se cuju osim dijaloga izmedju ljudi? ima li itko slican problem i zna li kako ga rijesit?

Meni je bilo do verzije igre ( ona od 5 gb i nešto ), kad sam naavo skidrowa sve radi odlično.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

Ili ja imam neke sreće ili ne znam šta, ali ja na 8. sekvenci i nisam osjetio frame drop.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
thuglife kaže...
MalenoSelo kaže...
MalenoSelo kaže...

Meni je bilo do verzije igre ( ona od 5 gb i nešto ), kad sam naavo skidrowa sve radi odlično.

rjesio sam problem :D na skidrowgames.net medju komentarima kod tog repacka, naime problem je uzrokovalo to sto sam subtitleove upalio u main menu prije pocetka same igre, pa sam reinstaliro igru, usao u singleplayer i tek kad sam doso do pocetka misije sa kazalistem sam tek upalio subtitleove i bili su zvukovi (naravno cuo sam ih i ranije al sam za svaki slucaj tek tad upalio)...ugl. neznam ni ja kako to utjece al sam probao i radi :D

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Uf koja razlika sa sweetFX-om {#}

Cim upload-ujem na imgur postavicu ovde. Do tada ko hoce da skine moze odavde

http://forums.ubi.com/showthread.php/728927-Assassin-s-Creed-III-PC-color-mod

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Uf koja razlika sa sweetFX-om {#}

Cim upload-ujem na imgur postavicu ovde. Do tada ko hoce da skine moze odavde

http://forums.ubi.com/showthread.php/728927-Assassin-s-Creed-III-PC-color-mod

Ovo stvarno dobro izleda pokušat ću i ja to stavit kad mi dođe igra {#}

12 godina
neaktivan
Dosao sam u Boston i nista se nije promjenilo u odnosu na prije. Ne steka a imam stariji komp i ATI graficku (u moj pc ovaj jaci komp). Probao sam gledati u nebo i okretat se na mjestu i sve je isto. Primjetio sam da u slusalicama imam zvum svega osim razgovora između likova pa ako bi netko znao rjesenje. Blackbox je verzija igre.
16 godina
Assassins Creed 3

Hvala na ovoj modifikaciji i svakako preporuka staviti,boje su znatno zivlje i vividnije,priroda sada izgleda kako bi trebala izgledati,kod mene velika razlika.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Mod sami mozete dotjerivati mjenjanem parametara u AC3.txt fajlu. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice