Da li se još kome kad odeš u Homestead zaglavi kod ocpije kraftanja? Tj ništa nemožeš raditi, ne radi ni backspace ni enter ni escape nemože se nikako izaći iz toga natrag u igru već se mora alt tab i zatvoriti igra.
Zapravo događa mi se tako u svakom shopu kad idem pod accounting, jednostavno nemogu izaći natrag u igru
meni se danas to dogodilo par puta i samo sam umjesto strelica označavao mišem - ručno klikni na strelice koje su ti gore (bez da koristiš strelice na tipkovnici)...nadam se da ce pomoći
- što se tiče fps-a mi je isto kao i većini, Boston - cca 25 do 35-40 fps ovisno o djelu grada, Frontier - cca 35 do 50 na konfi koja je po -moj pc- (driveri 12.11 beta), prebacivanjem na dx10 sam dobio cca 5 fps više nego kad sam na dx11.
Nadam se da će ubisoft i ati nešto ubrzo rješit.
ja imam istu grafu ko ti i FPS mi nepada ispod 40, a inace 50 :D i nisam nista prebacivo na directx 10, gdje se to prebaci?
i da li netko zna neki prog. za mjeriti FPS I Temperature u igri osim frapsa?
na kojim postavkama i koji driveri??
za ovo gore ja sam experimentirao sve na normal samo environment quality na high - res 1080p (dx11)
-dx10/11 prebacis u datoteci (.ini) - Assassin3 (D:\Users\Admin\Documents\Assassin's Creed III)