Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
ToMisLaW kaže...
-zip- kaže...
CaptainBunnyKIller kaže...

Da li se još kome kad odeš u Homestead zaglavi kod ocpije kraftanja? Tj ništa nemožeš raditi, ne radi ni backspace ni enter ni escape nemože se nikako izaći iz toga natrag u igru već se mora alt tab i zatvoriti igra.

Zapravo događa mi se tako u svakom shopu kad idem pod accounting, jednostavno nemogu izaći natrag u igru

meni se danas to dogodilo par puta i samo sam umjesto strelica označavao mišem -  ručno klikni na strelice koje su ti gore (bez da koristiš strelice na tipkovnici)...nadam se da ce pomoći

- što se tiče fps-a mi je isto kao i većini, Boston - cca 25 do 35-40 fps ovisno o djelu grada, Frontier - cca 35 do 50 na konfi koja je po  -moj pc- (driveri 12.11 beta), prebacivanjem na dx10 sam dobio cca 5 fps više nego kad sam na dx11.

Nadam se da će ubisoft i ati nešto ubrzo rješit.

ja imam istu grafu ko ti i FPS mi nepada ispod 40, a inace 50 :D i nisam nista prebacivo na directx 10, gdje se to prebaci?

i da li netko zna neki prog. za mjeriti FPS I Temperature  u igri osim frapsa?

na kojim postavkama i koji driveri??

za ovo gore ja sam experimentirao sve na normal samo environment quality na high - res 1080p (dx11)

-dx10/11 prebacis u datoteci (.ini) - Assassin3 (D:\Users\Admin\Documents\Assassin's Creed III)

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

navodno je ubi svjestan fps problema

nadam se fixu

no jos igre prakticki nije svugdje vani

glavni release date je tek sutra

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Assassins Creed 3

U OVOJ temi poklanjam poklanjam code za 15€ popusta, tko prvi njegovo!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pazi da im neko ne kupi po onoj cijeni XD Mene je Join or Die izasao jeftinije XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
-zip- kaže...

Da li se još kome kad odeš u Homestead zaglavi kod ocpije kraftanja? Tj ništa nemožeš raditi, ne radi ni backspace ni enter ni escape nemože se nikako izaći iz toga natrag u igru već se mora alt tab i zatvoriti igra.

Zapravo događa mi se tako u svakom shopu kad idem pod accounting, jednostavno nemogu izaći natrag u igru

meni se danas to dogodilo par puta i samo sam umjesto strelica označavao mišem -  ručno klikni na strelice koje su ti gore (bez da koristiš strelice na tipkovnici)...nadam se da ce pomoći

- što se tiče fps-a mi je isto kao i većini, Boston - cca 25 do 35-40 fps ovisno o djelu grada, Frontier - cca 35 do 50 na konfi koja je po  -moj pc- (driveri 12.11 beta), prebacivanjem na dx10 sam dobio cca 5 fps više nego kad sam na dx11.

Ma vama je još super, meni se u Bostonu spusti nekad i na 7, uglavnom je na 10-12, užas jedan, šta bi ja dao za 25-30 jaooo

Haha koji divlji bug sam sad vidio kod kod napada na Charlestown sad kako brodovi pucaju topovima na grad i poslije borbe ja vidim jednu topovsku kuglu kako u gradu u zraku jedno 5 metara u zraku lebdi u mjestu haha

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 11:47 (CaptainBunnyKIller).
15 godina
Assassins Creed 3

Ne dam ništa jer neću da igram boga ti četiri.

Potrošio sam gotovo dva soma kuna pripremajući se na izlazak AC3 + na samu igru 50 E.

I kad je igra izašla nemogu da igram. I još neki kažu da treba biti normalno to što je fps ovako nizak!!!

Treba biti normalno to što netko tko ima hd 7970 i i7 3**** igra igricu na 45 fps-a?

Hoću patch ili pucam :)

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
-zip- kaže...
ToMisLaW kaže...
-zip- kaže...

ja imam istu grafu ko ti i FPS mi nepada ispod 40, a inace 50 :D i nisam nista prebacivo na directx 10, gdje se to prebaci?

za ovo gore ja sam experimentirao sve na normal samo environment quality na high - res 1080p (dx11)

-dx10/11 prebacis u datoteci (.ini) - Assassin3 (D:\Users\Admin\Documents\Assassin's Creed III)

driveri su neki koje sam dobijo sa grafom, mislim da su verzija prije 12.11 

neki od oct. 25 

eo sada sam prebacio na dx10 pa cu viditi :D

edit.

igram sve na max osim AA

eo prebacio na DX10 fps nepada ispod 60 :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 12:02 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan

Meni se to desava :D Kad kod onog starca trebam da kupim nesto :D 

12 godina
neaktivan

Ista situacija kod mene :D Do 20 mi dostize samo u Frontieru kad okrenem kameru prema dolje xD

Prebacio sam na DX10 ali nista

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 12:30 (GuardianOfTheBlind).
12 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

Meni se to desava :D Kad kod onog starca trebam da kupim nesto :D 

Sad mi se sve iznormaliziralo........lol a ništa nisam napravio, koja komedija sad, u New Yorku sam i pomažem kao farmeru (liberation mission) da harvesta polje dok ga ja branim od napada i sve bi to bilo ok da on to ne radi USRED ZIME i snijega METAR dubokog lol

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

momci, evo već drugi put mi je izbacilo damaged save file.

zna li itko kako napraviti da se to ne dogodi opet, morat ću sad ponovno preći prvu sekvencu.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

nvidia izdala jos jednu betu

EDIT: koliko vidim smao dvojica s nvidiom su se zalili, ostal is usvi ati korisnici

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 15:22 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel pomazu ovi novi drajveri za ATI graficke ? :D 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Na brodu sve dobro, dođem u Boston 18 fps-a, maksimalno 20. Igra na high. Jeste našli kakvo rješenja za takav fps drop?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Na brodu sve dobro, dođem u Boston 18 fps-a, maksimalno 20. Igra na high. Jeste našli kakvo rješenja za takav fps drop?

Welcome to the ATI Club.

Nismo, čekamo nove drivere ili neki drugi fix.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
neaktivan
Unix kaže...
Volvox kaže...

Welcome to the ATI Club.

Kvragu, nadam se da će brzo, jel to do skidrowoe verzije il bi tako bilo i da sam sa steama kupio igru?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Unix kaže...
Volvox kaže...

Welcome to the ATI Club.

Kvragu, nadam se da će brzo, jel to do skidrowoe verzije il bi tako bilo i da sam sa steama kupio igru?

Vjerojatno isto, s obzirom da nvidiašima uglavnom radi.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

A jel ima kakvih najava kad ce doc novi driveri za ati grafičke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Volvox kaže...

A jel ima kakvih najava kad ce doc novi driveri za ati grafičke?

Ne, zbog toga što igra još nije ni izašla kako treba.

Moramo malo pričekati.

14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
-zip- kaže...
ToMisLaW kaže...
-zip- kaže...

driveri su neki koje sam dobijo sa grafom, mislim da su verzija prije 12.11 

neki od oct. 25 

eo sada sam prebacio na dx10 pa cu viditi :D

edit.

igram sve na max osim AA

eo prebacio na DX10 fps nepada ispod 60 :D

Daj pogle koju verziju drivera imaš pa javi da probamo...

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Odustadoh od Join or Die verzije i uzeh Digital Deluxe na GMG-u, sad se veselo skida 17gb :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

WTF Evo  sad mi je dosao key za AC3 koji sam kupio s eplati i sat KEY IS NOT VALID WTF!!?!??!! (MOLIM POMOĆ)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 19:08 (CODnubBFpro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3
Men došao sa GMGa deluxe key, sad brišem gusarsku verziju (ali čuvam saveove nadam se da će raditi na originalu) i sve čisto lijepo skidam i instaliram

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CODnubBFpro kaže...

WTF Evo  sad mi je dosao key za AC3 koji sam kupio s eplati i sat KEY IS NOT VALID WTF!!?!??!! (MOLIM POMOĆ)

Posto je ukraden kamion AC igara namjenjen za zemlje benelux-a blokirali su te kljuceve. Sad da li je tvoja kopija odatle potekla ili ne ne znam. 

14 godina
protjeran
CODnubBFpro kaže...

zovi support, ako steam ima live cheat ili nesto

ja nemam nijednu steam igru xD, znam da origin ima ea support, pa mozes birat lice cheat, phone call i mail, steam bi trebao imati nesto slicno

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
CODnubBFpro kaže...

zovi support, ako steam ima live cheat ili nesto

ja nemam nijednu steam igru xD, znam da origin ima ea support, pa mozes birat lice cheat, phone call i mail, steam bi trebao imati nesto slicno

AC3 nije steamworks igra stoga se ne moze aktivirati na istom tako da steam nema veze sa njegovim problemom. 

12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Uffff 10 sati će skidat kapsula jbt, ništa večeras od AC multiplejera. Dexxx kak to da nam je deluxe verzija 16,8 GB a ova normalna 15 i kusur? Jel to zbog svih ovih single player misija i ostalih dodatnih đinđi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 19:31 (CaptainBunnyKIller).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Dodatne stvari + soundtrack.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo pošto ništa neradi čak sam i uplay i igru ponovo instaliro poslao sam poruku na eplati support pa sa bude bude

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kako riješit bug s craftingom u Homsteadu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice