Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 538.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Probao i ja danas AC2. Stvarno dobra igra. Najviše sam ostao iznenađen koliko je igra optimizirana. Pri rezoluciji 1024x768, na najjačim detaljima i 4x multisampling, igra se izvodi bez trzanja, fino, glatko. Stvarno dobar posao Ubisoft, samo sto su se jako zeznuli sto su stavili DRM. Sada ovi koji imaju original imaju problema s tim saveovima zbog tih servera, a piratska igra ide bez problema, samo se savea, na igraču je samo da ude u igru, igra, izade. Umjesto da bude obrnuto, da onaj koji je dao pare za igru, igra i uziva bez problema, a ovi koji besplatno nabave, da se pomuce.

No eto, kako ni ja nisam kupio igru, ne mogu se buniti, samo steta, da nije AC2 imao DRM, garant bi bio daleko vise prodavaniji nego sto sada jeste. Naprave dobru igru, svaka im cast, i onda ubace DRM i zeznu stvari.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Assassins Creed 2
Jack Sparrow kaže...

Jedan od najtežih assasin zadataka ubiti 10 brute vojnika u jednoj minuti, prešao sam na taj način da sam prvo pitnuo dva od jednom i onda kad su svi ostali dotrčali do mene i okružili me počeo sam bacati somke bombe i lagano ih pikao dok su se oni gušili.

Taj zadatk nebi bio tako težak da ih ne moraš ubiti 10 u jednoj minuti.

Malo mi zasmetao lik na slici ali jbg, slikao sam na brzinu da bi stigao ovog lika i ubio ga jer ipak on nosi 1500f.

ma nije uopće teško ubiti ih u jednoj minuti a i nevjerujem da si ih ubio na takav način. Ma bio bi taj zadatak težak. meni nije zasmetao lik na slici, nemoraš ga slikat na brzinu, ne nosi on 1500 f.

16 godina
neaktivan
Rocky Stallone kaže...
Jack Sparrow kaže...

Jedan od najtežih assasin zadataka ubiti 10 brute vojnika u jednoj minuti, prešao sam na taj način da sam prvo pitnuo dva od jednom i onda kad su svi ostali dotrčali do mene i okružili me počeo sam bacati somke bombe i lagano ih pikao dok su se oni gušili.

Taj zadatk nebi bio tako težak da ih ne moraš ubiti 10 u jednoj minuti.

Malo mi zasmetao lik na slici ali jbg, slikao sam na brzinu da bi stigao ovog lika i ubio ga jer ipak on nosi 1500f.

ma nije uopće teško ubiti ih u jednoj minuti a i nevjerujem da si ih ubio na takav način. Ma bio bi taj zadatak težak. meni nije zasmetao lik na slici, nemoraš ga slikat na brzinu, ne nosi on 1500 f.

Teško ih je ubit ako neznaš kako, ovako ih je lako ubit, nebi bio taj zadatak težak, on je to na brzinu slikal da mu ne pobjegne onaj, i taj tip stvarno nosi 1500 f...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
Prison Breaker kaže...

Probao i ja danas AC2. Stvarno dobra igra. Najviše sam ostao iznenađen koliko je igra optimizirana. Pri rezoluciji 1024x768, na najjačim detaljima i 4x multisampling, igra se izvodi bez trzanja, fino, glatko. Stvarno dobar posao Ubisoft, samo sto su se jako zeznuli sto su stavili DRM. Sada ovi koji imaju original imaju problema s tim saveovima zbog tih servera, a piratska igra ide bez problema,

Molim vas nemojte da valjate gluposti kada niste upuceni. Ja sam kupio orginal, igru sam presao za 24 sata i 35 minuta za svo to vrijeme game time-a desilo mi se dva puta pucanje konekcije, igra se PAUZIRALA istog trena kad se konekcija uspostavila ja sam ugodno i bez problema nastavio igranje. (u oba slucaja manje od 30 sekundi)

Oni koji igraju na piratu nek se suzdrze o pricanju kako je lose na orginalu jer nemaju pojma. . ., to bi bilo isto kao da sad ja krenem pametovat kako na piratu neradi ovo ili ono preljevajuci iz supljeg u prazno. DRM je mozda ostra mjera ali uopce nije losa koliko se prikazuje.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 22:26 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
ja se oupce ne sjecam te misije...jel to sporedna???
The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Prison Breaker kaže...

Probao i ja danas AC2. Stvarno dobra igra. Najviše sam ostao iznenađen koliko je igra optimizirana. Pri rezoluciji 1024x768, na najjačim detaljima i 4x multisampling, igra se izvodi bez trzanja, fino, glatko. Stvarno dobar posao Ubisoft, samo sto su se jako zeznuli sto su stavili DRM. Sada ovi koji imaju original imaju problema s tim saveovima zbog tih servera, a piratska igra ide bez problema,

Molim vas nemojte da valjate gluposti kada niste upuceni. Ja sam kupio orginal, igru sam presao za 24 sata i 35 minuta za svo to vrijeme game time-a desilo mi se dva puta pucanje konekcije, igra se PAUZIRALA istog trena kad se konekcija uspostavila ja sam ugodno i bez problema nastavio igranje. (u oba slucaja manje od 30 sekundi)

Oni koji igraju na piratu nek se suzdrze o pricanju kako je lose na orginalu jer nemaju pojma. . ., to bi bilo isto kao da sad ja krenem pametovat kako na piratu neradi ovo ili ono preljevajuci iz supljeg u prazno. DRM je mozda ostra mjera ali uopce nije losa koliko se prikazuje.

Nije stvar veze nego principa.

I uostalom, pogledaj ubisoftov forum koliko ljudi ne može igrati zbog nestabilne veze. Samo zato što tebi radi savršeno ne znači da i drugome radi isto tako.

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
ja se oupce ne sjecam te misije...jel to sporedna???

Yup, nije obvezna.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Prison Breaker kaže...

a meni je internet riknuo i 2 tjedna se nisam mogao spojit, kako bih onda igrao igru..... a ovako pirat+offline mozes bez problema.. 

17 godina
neaktivan
zoran010 kaže...
D3ViL kaže...
Prison Breaker kaže...

Stvarno dobar posao Ubisoft, samo sto su se jako zeznuli sto su stavili DRM. Sada ovi koji imaju original imaju problema s tim saveovima zbog tih servera, a piratska igra ide bez problema,

Nije stvar veze nego principa.

I uostalom, pogledaj ubisoftov forum koliko ljudi ne može igrati zbog nestabilne veze. Samo zato što tebi radi savršeno ne znači da i drugome radi isto tako.

Upravo to. Tebi radi igra izvrsno, blago tebi, drago mi je cuti to. No ja sam citao vijesti kako DRM stvara probleme, masa ljudi je pisala kako s originalom imaju problema zbog tog DRM-a. Vjeruj mi, znam tocno sto pisem, nisam ja neupucen ili nesto, nego si ti sretnik, ili su popravili stvari sto se toga tice.

Naravno, mora nekome igra lijepo i raditi, no kad sam vidio koliko se ljudi zalilo, mogu samo reci da si sretnik. Ili to, ili su dosada popravili probleme oko toga. Ali sjecam se savrseno kako su ispocetka mnogi imali problema s originalom.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
Looka kaže...

Teško ih je ubit ako neznaš kako, ovako ih je lako ubit, nebi bio taj zadatak težak, on je to na brzinu slikal da mu ne pobjegne onaj, i taj tip stvarno nosi 1500 f...

Jel tako da dobar iznos, a nije ga ponekad teško uhvatit. Ja ga zovem masna riba xD

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ljudi...cito sam malo postove al nisam pronasao kako da predjem bug sa blank screenom na dijelu sa animusom. Mozel pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Looka kaže...

Jel tako da dobar iznos, a nije ga ponekad teško uhvatit. Ja ga zovem masna riba xD

ma to je ništa para, a teško ga za uhvatit.........

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Nekad ih baš hvatam jer me nerviraju, a nekad oni nalete na mene, samo stisnem shift i +1506 u manje od 5 sec. Smijeh

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 23:02 (thuglife).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
heged kaže...

Ljudi...cito sam malo postove al nisam pronasao kako da predjem bug sa blank screenom na dijelu sa animusom. Mozel pomoc?

ewo c/p   sa jednog trackera

Extra Notes ANIMUS BUG FIX

Delete your current profile in-game

Go to 'c: - Program Files (x86) - Ubisoft - Ubisoft Game Launcher - storage - RANDOMNUMBERSANDCHARS - 4 -' where 'RANDOMNUMBERSANDCHARS' can be for example 'ZzNuM3NpczE5'

Delete all files in

Copy save files into: 'C: Program Files (x86) Ubisoft Ubisoft Game Launcher - storage - RANDOMNUMBERSANDCHARS - 4 -'

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
17 godina
D3ViL kaže...
Prison Breaker kaže...

Ja molim tebe da ne pricas gluposti i da sebe malo vise "uputis".

Moj primjer: Isao sam na more na tjedan dana preko ovih uskrsnjih praznika i ponio sam PC da u slobodno vrijeme igram nekaj.

Sad, na moru na zalost nemam internet konekciju i u tom slucaju sam onesposobljen da igram AC2.

Da sam ga kupio, to bi bio jaaaako velik problem.

Hvala bogu, postoji Skidrow da ispravlja pogreske developera/publishera.

Sad cu moci AC2 igrati i na moru preko ljeta. ;)

- Psiho246
17 godina
Psiho246 kaže...

Ja molim tebe da ne pricas gluposti i da sebe malo vise "uputis".

Moj primjer: Isao sam na more na tjedan dana preko ovih uskrsnjih praznika i ponio sam PC da u slobodno vrijeme igram nekaj.

Sad, na moru na zalost nemam internet konekciju i u tom slucaju sam onesposobljen da igram AC2.

Da sam ga kupio, to bi bio jaaaako velik problem.

Hvala bogu, postoji Skidrow da ispravlja pogreske developera/publishera.

Sad cu moci AC2 igrati i na moru preko ljeta. ;)

U tom je sva suplja prica koju meljete otkad je igra izasla "da sam kupio" ali znas kako kazu "Da je babi krila bila bi pi**a ko avion"ja nisam rekao da je DRM savrsen, NIJE ali ovdje ima da na prste jedne ruke mozes nabrojat ljude s orginalom i niti jedan nije bitchao i pametovao kao oni s crack. Ja govorim za sebe i kao sto vec rekoh u 24 sata gameplay-a imao sam dva kratka prekida (ukljucujuci dvojicu klanskih kolega koji igraju bez problema) ali tu je svaki sitni pirat ovog foruma da baca siblje i kamenje zato sto nije mogao da igra kad mu se prdne, 90% ljudi (cast izuzetcima) ovdje nebi AC2 kupilo sa/bez/uz DRM i da je upola jeftinija mada joj je cjena i sad mala!

Vecini je standard stabilna konekcija, i ako imate povremeno pucanje bit ce samo pauziranje igre a ne bajke o povratku na zadnji checkpoint!

Imas piratsku verziju igraj i uzivaj ali ne seri o necemu sto nemas, a da ne ulazim na to kako na moru uvjek ima pametnijh stvari od AC2 da se radi Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 11:27 (D3ViL).
16 godina
Assassins Creed 2

De stvarno šta ser*** frend mi ima original i već je prošao igru i ja ponekada igram kod njega i nešto se ne sjećam da je imao problema sa DRM-om.... meni se igra svidjela pa ju možda i kupim, razumijem kada je igra bullshit pa ser*** al ovo je savršenstvo i vrijedi imati original..... mislim radi i pirat kako treba al bože moj za ovakvo remek dijelo se isplati dati novac

Vi ocjenujete nešto na osnovu čitanja tuđih komentara na internetu ma daj Šutim.... puca konekcija, ne valja DRM i te gluposti....... ništa nije onako kako se čini, uvijek će biti ljudi koji imaju problema sa originalom ali zato ima i ljudi koji imaju problema sa piratom tako da.......................... glupo je raspravljati o ovome

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 11:31 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

e ljudi moze pomoc ubijem Francesca de pazzia i nista se ne dogadja ako se udaljim budem ''ubijen'' on mi pocne bjezat ja ga ulovim izbodem i nista :(

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Pa to se već zna..... kakva je to nova vijest??? na BUG-u možda da al nez zašto kasne toliko

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

e ljudi moze pomoc ubijem Francesca de pazzia i nista se ne dogadja ako se udaljim budem ''ubijen'' on mi pocne bjezat ja ga ulovim izbodem i nista :(

sad se ne sjecam tocno....al ako ti pise tail francessco onda ga trebas pratit a ne ubit...jedino ako ti je crvena meta na karti onda ga trebas ubit...a ako je zeleno onda pratit

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

treba ga assassinate ma rijeseno je restart igre je pomogoNevinašce

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lovac82 kaže...

De stvarno šta ser*** frend mi ima original i već je prošao igru i ja ponekada igram kod njega i nešto se ne sjećam da je imao problema sa DRM-om.... meni se igra svidjela pa ju možda i kupim, razumijem kada je igra bullshit pa ser*** al ovo je savršenstvo i vrijedi imati original..... mislim radi i pirat kako treba al bože moj za ovakvo remek dijelo se isplati dati novac

Vi ocjenujete nešto na osnovu čitanja tuđih komentara na internetu ma daj Šutim.... puca konekcija, ne valja DRM i te gluposti....... ništa nije onako kako se čini, uvijek će biti ljudi koji imaju problema sa originalom ali zato ima i ljudi koji imaju problema sa piratom tako da.......................... glupo je raspravljati o ovome

ne postoji igra za koju se isplati dati novac AKO ju možeš imati besplatno, čista logika, htjeli vi to priznati ili ne, i uvjeren sam da se BAREM 50 % ljudi ovdje slaže sa mnom samo to ne žele priznati

Btw ja ne igram original pa svejedno nisam imao prekida i rušenja bilokakve vrste, čak ni trzanja, ama baš nikakvih problema, usput ljudi toliko seru o originalima a ako 5 ljudi od svih koji su postali na ovom topicu ima original, reži mi glavu

17 godina
lovac82 kaže...

Pa to se već zna..... kakva je to nova vijest??? na BUG-u možda da al nez zašto kasne toliko

Pa tek je jucer ili prekjucer izasao Skidrow release.

Nije nikakvo kasnjenje...

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Rocky Stallone kaže...
ne postoji igra za koju se isplati dati novac AKO ju možeš imati besplatno, čista logika, htjeli vi to priznati ili ne, i uvjeren sam da se BAREM 50 % ljudi ovdje slaže sa mnom samo to ne žele priznati

Btw ja ne igram original pa svejedno nisam imao prekida i rušenja bilokakve vrste, čak ni trzanja, ama baš nikakvih problema, usput ljudi toliko seru o originalima a ako 5 ljudi od svih koji su postali na ovom topicu ima original, reži mi glavu

Jesi završio sa svojim izlaganjem o piratluku? Ako jesi vrati se na temu jer ovako spamaš i trolaš nepotrebno i potičeš svađu i nepotrebnu raspravu.

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
15 godina
neaktivan

Ja imam original i nemam uopce problema s time...igru sam presao i samo se jednom server rusio (2-3 min.) igra se normalno pauzirala i kasnije nastavila....a ti rocky eh što bih volio

da ac3 razviju isključivo za konzole baš zbog takvih pirata poput tebe...i da je igra 50% na sniženju ti je nebi kupio.....kad mozes igrat free....uf sto bih volio da ubi to napravi pa da vas onda

pirati vidim gdje ste....

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

preso igru 100% bitchez!! svi view pointovi, pera etc

evo na, pasite oci Smijeh

100% 100%
cloak koji se dobije za 100 pera cloak koji se dobije za 100 pera
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Inferno kaže...

preso igru 100% bitchez!! svi view pointovi, pera etc

evo na, pasite oci Smijeh

Od kud si skinuo taj save game da mogu i ja skinut!!!

;) :P

- Psiho246
17 godina
Assassins Creed 2

Meni na polici nedostaje jedan BLUNT weapon tipa cekic ali nema nista kod prodavaca, jel i to neka bonus nagrada i dali ga je netko nasao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Uopće se ne isplati imat Auditore Cape. Pomučiš se za 100 pera i na kraju dobiješ Cape zbog kojeg te svi napadaju. Btw. koja su četiri Capea?? Imam trenutno Plain i Medici Cape i na 10. sekvenci sam.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice