Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 538.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Assassins Creed 2
D3ViL kaže...
Rocky Stallone kaže...

hhmm, bar-kod u 15 stoljeću....zanimljivo....

Pa ako si pratio pozornije te "Glyph" je ostavio subject 16, lik koji je prije koristio Animus i pratio Ezia, a kod je ostavljen kao virus u Animusu i nema veze s 15-tim stoljecem.

ah, oprosti onda na neznanju mom :)

16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

sad nemrem probit kod ali snaci cu se

Ma uspjet češ kad tad, ako ne, potraži na netu, mada je puno veći gušt kada je probiješ sam, jedina koja je mene doslovno izludila je 18. to je prokleto pakleno, a zadnju sam napamet pogodio. Smijeh

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
decko1987 kaže...

Ma uspjet češ kad tad, ako ne, potraži na netu, mada je puno veći gušt kada je probiješ sam, jedina koja je mene doslovno izludila je 18. to je prokleto pakleno, a zadnju sam napamet pogodio. Smijeh

kako uopće naći te glyphove, nisam baš obraćao pozornost na to, one koje sam našao , našao sam slučajno

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

uspio,...hvala

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rocky Stallone kaže...
thuglife kaže...
decko1987 kaže...

kako uopće naći te glyphove, nisam baš obraćao pozornost na to, one koje sam našao , našao sam slučajno

Kad se nađeš na lokaciji na kojoj se on nalazi ( obično u radijusu od 50 metara ), na ekranu ti se pojavi simbol toga područja i simbol glypha pored nejga, malo tu trčkaraj i provjeravaj sa eagle visionom i naći češ, kad ga naposlijetku nađeš, priđi mu i opali eagle vision.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

meni se ovaj screen bas sviđa

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Ovo je definitnivno serijal igara sa najbolje osmisljenom pricom IKADA!

Kako je heben rasplet, iako sam ga djelomicno ocekivao, potpuno me zadivio i obuzeo.

Sve te urote i to.

Btw. za one koji nisu prosli igru, na kraju ce te otkriti sto se treba desiti 2012. :P (nije spoiler vec samo nesto cemu se treba teziti.)

*MAJOR FUCKING SPOILER*

Znao sam jos od prvog dijela i prvog piece of eden-a da ce biti vanzemaljaca, hehe. Prezakon je. :D

- Psiho246
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

nije tako loše ni raditi ove side missione...imamo ove glyphove,beat the cheat, races, tombs, feathers, posts, mozemo lovit one "murjake"kaj nas cinkaju, one u crvenom kaj donose 1500f,...i potkupljivat biskupe, view pointove,...recite ako sam nes zaboravio...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Kako je heben rasplet, iako sam ga djelomicno ocekivao, potpuno me zadivio i obuzeo.

Sve te urote i to.

Btw. za one koji nisu prosli igru, na kraju ce te otkriti sto se treba desiti 2012. :P (nije spoiler vec samo nesto cemu se treba teziti.)

*MAJOR FUCKING SPOILER*

Znao sam jos od prvog dijela i prvog piece of eden-a da ce biti vanzemaljaca, hehe. Prezakon je. :D

ma nisu to vanzemaljci

to su ti prva civilizacija ili ti ga nesto poput atlandide

prvi ljudi al onak naprijedniji i onda nas stvorili kao losiju verziju sebe da im budemo robovi

a kontrolirali bi nas pomocu piece of edena zato i on ima tu moc u jedinici kad je al mualim kontrolirao umovima assassina ali ne i altairovim umom jer je altair vidio kroz tu stvar

evo tak prica tocno ide

16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

nije tako loše ni raditi ove side missione...imamo ove glyphove,beat the cheat, races, tombs, feathers, posts, mozemo lovit one "murjake"kaj nas cinkaju, one u crvenom kaj donose 1500f,...i potkupljivat biskupe, view pointove,...recite ako sam nes zaboravio...

Ništa nisi zaboravio Namigiva, samo, sad kad si ovo nabrojio, na pamet mi je pala još jedna loša strana igre, u početku igre nemaš lovv za pošteni komad oružja a pri kraju imaš toliko da ti se neda ići više skupljati iz škrinje, izbugi se smisao ovih side questova, mada sam ih ja i dalje radio iz zabave.

Al zanimljivo je, sad kad sve skupa pogledaš, koliko je igra bogata sadržajem i koliko je bolja od asa, Ubisoft je stvarno odradio izvrstan posao.

17 godina
TopForumaš kaže...
Psiho246 kaže...

Sve te urote i to.

*MAJOR FUCKING SPOILER*

ma nisu to vanzemaljci

prvi ljudi al onak naprijedniji i onda nas stvorili kao losiju verziju sebe da im budemo robovi

a kontrolirali bi nas pomocu piece of edena zato i on ima tu moc u jedinici kad je al mualim kontrolirao umovima assassina ali ne i altairovim umom jer je altair vidio kroz tu stvar

evo tak prica tocno ide

To sam i ja mislio, ali sam se zamislio na recenici koju je onaj hologram izgovorio. Rekla je nesto u stilu: "ostavite nase svjetove na miru" ili tako nesto.

Takoder, svemir je svugdje iscrtan, tj. suncev sustav. I u codexu i u Vault-u. Znam da je to vjerojatno referanca na Sunce ali je mozda i vise od toga.

Ja mislim da su The Ones Who Came Before zapravo ili vanzemaljci cija je glavna planeta bila negdje u suncevu sustavu ili su prva domaca civilizacija na Zemlji koja je imala mogucnost putovanja svemirom.

Ja bih se dao kladiti u ovo drugo ali to onda znaci da zapravo i nisu vanzemaljci ali su nesto slicno. :P

Stvarno je fascinantan taj svijet AC. Gotovo da povjerujes u sve te teorije, ima toliko paralela sa stvarnoscu i pisanom povjescu...

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
TopForumaš kaže...
Psiho246 kaže...

Sve te urote i to.

*MAJOR FUCKING SPOILER*

ma nisu to vanzemaljci

evo tak prica tocno ide

To sam i ja mislio, ali sam se zamislio na recenici koju je onaj hologram izgovorio. Rekla je nesto u stilu: "ostavite nase svjetove na miru" ili tako nesto.

Takoder, svemir je svugdje iscrtan, tj. suncev sustav. I u codexu i u Vault-u. Znam da je to vjerojatno referanca na Sunce ali je mozda i vise od toga.

Ja mislim da su The Ones Who Came Before zapravo ili vanzemaljci cija je glavna planeta bila negdje u suncevu sustavu ili su prva domaca civilizacija na Zemlji koja je imala mogucnost putovanja svemirom.

Ja bih se dao kladiti u ovo drugo ali to onda znaci da zapravo i nisu vanzemaljci ali su nesto slicno. :P

Stvarno je fascinantan taj svijet AC. Gotovo da povjerujes u sve te teorije, ima toliko paralela sa stvarnoscu i pisanom povjescu...

da dobro razmisljas slazem se u nekim stvarima

ac pricu svaki moze shvatiti na svoj nacin mozemo tako reci

i da tak zvuci kompleksno i nekak istinito skoro pa da povjerujes lol

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
decko1987 kaže...

Ništa nisi zaboravio Namigiva, samo, sad kad si ovo nabrojio, na pamet mi je pala još jedna loša strana igre, u početku igre nemaš lovv za pošteni komad oružja a pri kraju imaš toliko da ti se neda ići više skupljati iz škrinje, izbugi se smisao ovih side questova, mada sam ih ja i dalje radio iz zabave.

Al zanimljivo je, sad kad sve skupa pogledaš, koliko je igra bogata sadržajem i koliko je bolja od asa, Ubisoft je stvarno odradio izvrstan posao.

opet lovu mos potrositi za izgradnju grada,...ali opet od grada dobivaš pare pa ti opet netrebaju.....joj kako bi volio DLC od jedno 10-ak sekvenci...hhahahaha to bi onda bila nova igra....ja bi iskreno najviše volio da opet igramo sa eziom...mozda u nekoj drugoj državi...on bi mogo biti ko neki assassin veteran......samo nek rade novi nastavak...ma i da je opet italija i isto razdoblje ok samo da imamo novu priču...tojes nastavak

15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Rocky Stallone kaže...
thuglife kaže...
decko1987 kaže...

Kad se nađeš na lokaciji na kojoj se on nalazi ( obično u radijusu od 50 metara ), na ekranu ti se pojavi simbol toga područja i simbol glypha pored nejga, malo tu trčkaraj i provjeravaj sa eagle visionom i naći češ, kad ga naposlijetku nađeš, priđi mu i opali eagle vision.

ma znam što treba kad ga nađem, ali tu praktički izgubiš sate i sate trčkarajući okolo tražeći ih

16 godina
Assassins Creed 2

Meni je Assassins Creed 2 punoo bolji od jedinice. Jedinicu nikad nisam uspio odigrati do kraja, a od dvojke se nemogu odljepit.
Evo i par slika.

Altairs armor Altairs armor
mjesečina mjesečina
Sjekira u međunožju O.o Sjekira u međunožju O.o
Bazilika San Marca Bazilika San Marca
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

http://www.hcl.hr/vijesti-stizu-driver-san-francisco-i-assassins-creed-brotherhood-4136-27.html ovo mi se čini pre...hitno pogledajte.....super naaziv brotherhood..jedva čekam prvi trailer...več vidim da ču imati puuuuuno prijatelja koji če mi pomagati...super bi to bilo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 19:12 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo se nadam da neće biti nešto tipa Bloodlines, mada vjerojatno hoće. Mršti se

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Samo se nadam da neće biti nešto tipa Bloodlines, mada vjerojatno hoće. Mršti se

pa neće...to je naziv za treči dio...i bloodlines je za psp...i bezveze mi je bloodlines...

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Samo jedan screenshot od mene.

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Danas sam po prvi puta zaigrao igru (tj. maloprije) i mogu reći da sam oduševljen...Grafika, zvuk, glasovi (izabrao sam talijanski jer je neusporedivo lijepši jezik od engleskog i atmosferičan jeSmijeh). Kontrole su mi malo nespretne, ali to je valjda samo na početku....Krasno, krasno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

mislim da nece

ali to nece biti trica

zato cemo i igrat sa eziom valjda

al za DS postoji vec altair chronichles,bloodlines-tu je glavni lik altair i dalje

a za ac2 postoji DS expanzija zvana discovery pa sad opet moguce je brotherhood bude za DS sto je totalna glupost posto je za mene DS konzola koja treba umrijeti....

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
thuglife kaže...

mislim da nece

ali to nece biti trica

al za DS postoji vec altair chronichles,bloodlines-tu je glavni lik altair i dalje

a za ac2 postoji DS expanzija zvana discovery pa sad opet moguce je brotherhood bude za DS sto je totalna glupost posto je za mene DS konzola koja treba umrijeti....

Oboje smo pogriješili.

To ti je dodatak za duju.

Evo link na wikipediu, scrolaj do dna stranice.

Btw ime je Assassins Creed II: Brotherhood, i što je možda najvažnije, imat će multiplayer.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 20:12 (thuglife).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
TopForumaš kaže...
thuglife kaže...

mislim da nece

ali to nece biti trica

Oboje smo pogriješili.

To ti je dodatak za duju.

Evo link na wikipediu, scrolaj do dna stranice.

Btw ime je Assassins Creed II: Brotherhood.

dodatak za jedinicu ali samo na portable konzolama(psp i ds) su altair kronike,bloodlines

dodatak za dvojku opet samo na portable konzolama je discovery i sad vjerojatno bloodlines

a ac3 ce biti onda valjda na svim platformama osim mozda pc-a(naravno nagadam za pc)

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Da li znate postoji li DLC za PC i odakle se moze downloadovati?

EDIT: evo procitao sam da je to samo za konzole a za pc je to vec ukljuceno u igru Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 21:50 (commandos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Sad sam doša do tamo kad su me skinuli s onog aparata. i sad se on pita di je i šta je i da nije u animusu.. to je negdi pola igre?

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
commandos kaže...

Da li znate postoji li DLC za PC i odakle se moze downloadovati?

EDIT: evo procitao sam da je to samo za konzole a za pc je to vec ukljuceno u igru Sramim se

dlc  imas sa igrom ako imas original ako ne opet vjerojatno imas......igrra s dlcom ima 14 sekvenci a bez dlca 12....

dosel sam do pola trutha....jos tolko i to je to...sad sam se i ja uvjerio...ako ocetee otkriti cijeli truth morate gledat mape na internetu...jer npr. ja sam jedan jedva naso i s kartom...neki su skriveni ispod mosta...nema sanse da uspijete ako ne koristite ovakve karte http://3.bp.blogspot.com/_WXShsNH9K2w/SyN30mYHw-I/AAAAAAAAAHM/rlF_IOA9Ck0/s400/assassin_5.png

http://3.bp.blogspot.com/_WXShsNH9K2w/SyN2uRUcmYI/AAAAAAAAAGs/TqjUdkfkWiU/s400/assassin_1.png...

idem sad bas pogledat...nabavil sam si filmove  davinciev kod, anđele i demone, 2012..(ima VEZE sa AC-om...znam reci cete jadan sam...ali prica igre nikad ne prestaje...pređes story mode...jos ga ima hahahaha...jos me nijedna igra nije tolko fascinirala ni zabavila kao ova...jednostavno prekrasno)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 22:21 (decko1987).
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Sad sam doša do tamo kad su me skinuli s onog aparata. i sad se on pita di je i šta je i da nije u animusu.. to je negdi pola igre?

Skine te više puta sa aparata, radije reci koja je memorijska sekvenca, pa ćemo ti moći preciznije odgovoriti.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ko kaze da je samo ezio majstor parkoura i free runna Cool

Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

idem sad bas pogledat...nabavil sam si filmove  davinciev kod, anđele i demone, 

Ako si u mogućnosti, rađe pročitaj te dvije knjige, meni su bile pre dobre.

Kasnije sam pogledao filmove, pa sam se malo razočarao(ali tako uvijek bude kad ideš gledat film nakon što si pročitao knjigu).

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice