Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 538.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Assassins Creed 2
Raving Rabbid kaže...
-Desmond- kaže...

evo naišao sam na prvu stvar u kojoj me ac2 razočarao...desmond više nije isti...u ac2 mu je glava manja i izgleda nekak kockasto....

http://images1.wikia.nocookie.net/assassinscreed/images/1/15/Zw-desmond-ac2-2.png

http://media.giantbomb.com/uploads/0/8168/1126613-b120d3255d_36540155_o2_large.jpg

Po meni i Lucy izgleda drugačije, no ne zamaram se tim epreviše. Znam koji je lik svejedno...

Ko zna,mozda su joj sise narasle.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ljudi nemojte mi se smijat ali ja sam kupio samo armor onaj leather greaves i bez problema prelazio sve. Nisam htio trošit pare kada sam sada unlockao Altairov Armor i nažalost uopće nisam zadovoljan jer sam prije bez problema skočio sa visoke zgrade i ništa mi nije bilo a sada sa Altairovim ode pola healtha. Jedina prednost kod Altairovog je što ga nikada nemoraš repairat.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jedan od najtežih assasin zadataka ubiti 10 brute vojnika u jednoj minuti, prešao sam na taj način da sam prvo pitnuo dva od jednom i onda kad su svi ostali dotrčali do mene i okružili me počeo sam bacati somke bombe i lagano ih pikao dok su se oni gušili.

Taj zadatk nebi bio tako težak da ih ne moraš ubiti 10 u jednoj minuti.

Malo mi zasmetao lik na slici ali jbg, slikao sam na brzinu da bi stigao ovog lika i ubio ga jer ipak on nosi 1500f.

ja sam to prešao sa 3 dimne bombe i double hidden bladeom

bacim prvu bombu i 4 pokoljem sa 2 napada druga bomba opet double blade

laganije da laganije nemoze biti kad se ide na taj nacin jos ostane oko 40 sec vremena

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 8:46 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jedan od najtežih assasin zadataka ubiti 10 brute vojnika u jednoj minuti, prešao sam na taj način da sam prvo pitnuo dva od jednom i onda kad su svi ostali dotrčali do mene i okružili me počeo sam bacati somke bombe i lagano ih pikao dok su se oni gušili.

Malo mi zasmetao lik na slici ali jbg, slikao sam na brzinu da bi stigao ovog lika i ubio ga jer ipak on nosi 1500f.

ja sam unajmio one lopove i prvo njima naredio za napadnu i dok su se oni borili ja lagano s ledja hidden blade-om jednog po jednog

16 godina
neaktivan
commandos kaže...
Jack Sparrow kaže...

ja sam unajmio one lopove i prvo njima naredio za napadnu i dok su se oni borili ja lagano s ledja hidden blade-om jednog po jednog

eto cisti primjer kolko nam je ubisoft dao nacina da rijesimo odreden zadatak

nema apsolutno nikakve repetativnosti iz prvog dijela vec imamo izbore i raznolikost misija i nacina kako da ih rijesimo

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Kako bi bilo lijepo da naprave jos jedan DLC...

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

One crne crte na ekranu (negdje sam vidio na forumu da o tome pričaju neznam gdje Izlanuo se)

dali se nekako mogu maknuti ili to ovisi o rezoluciji ako da igram na 1280*1024.

I kako znati u kojem ga DX-u vrti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 16:53 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo ja jos nisam radio puno sporednih misija, pa ako netko moze reci koja vrsta misija je najbolja...???i kolko ih uopce ima

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

evo ja jos nisam radio puno sporednih misija, pa ako netko moze reci koja vrsta misija je najbolja...???i kolko ih uopce ima

Imaš dostavljanje pisama, freeruning utrke, prebijanje nevjernih muževa, asasinacije i mislim da je to to.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=231616

zanimljivo pise da je ubisoft potvrdio kako ce opet glavni lik biti nas dragi EZIO....meni ne smetaa samo da bude jednako dobar kao i AC2 ili bolji...makar to nemora biti istina...za one koji zele japan,francusku ili nes slicno, glavuu gore nista nije sigurno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo s google prevoditelja hahaha

"Sveobuhvatna parcele za sve igre se odvija u godini 2012. Podrazumijeva se da 2012 u igri Timeline prepuna kaosa i destrukcije. U igri e-mail izvješća o pošast koja je izbrisala iz populacije Afrike, priča o predsjedniku meksičke povećanje granične sigurnosti, kao odgovor na "Američki izbjeglice" prešli granicu, ekstremni broj uragana diljem svijeta, te zatvaranje posljednji veliki filmski studio u neimenovane zemlje [1].

Usred ovu svađu, megacorporation Abstergo je razvila plan preuzme kontrolu nad umovima i slobodne volje svakog čovjeka na Zemlji. Da bi se postigao taj cilj, moraju smjestiti artefakata pod nazivom "Pieces of Eden". Desmond Miles Abstergo snima, bivši ubojica pripravnika okrenuo barmen, za pretraživanje njegovi preci 'uspomene pohranjene u svojoj DNA kako bi se pronašli Pieces of Eden. Desmond je prisiljen da unesete Animus, stroj koji omogućuje gledanje takvih sjećanja. "

EDIT:sorryte na spamu

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 21:38 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Hmm ako je buducnost, sigurno svi imaju puske, a ako imaju puske to mozda bude u stilu Splinter Cella sto je ili dobro ili lose.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jel se vama čini da je Ezio dosta tromiji(teži) od altaira(koji se čini agilnijim i bržim) iz ac, npr. u AC2 mi se dosta često znalo desiti da mi Ezio sam odjedamput skoči u prazno ili baci sa zgrade dok u AC mi se nije takvo što dešavalo, a i kad Ezio trči kroz rulju isto tako. Neznam.. možda sam samo ja

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Jel se vama čini da je Ezio dosta tromiji(teži) od altaira(koji se čini agilnijim i bržim) iz ac, npr. u AC2 mi se dosta često znalo desiti da mi Ezio sam odjedamput skoči u prazno ili baci sa zgrade dok u AC mi se nije takvo što dešavalo, a i kad Ezio trči kroz rulju isto tako. Neznam.. možda sam samo ja

Da, mene bi nekad dobro naljutilo kada utrču u rulju o srolja se po podu jer nisam stiska shift, ili kad skoči u prazno, do me daleko najviše ljutilo, no nije se dogodilo više od desetak puta pa nema veze.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 23:01 (thuglife).
16 godina
vgetik kaže...

Da i meni se čini da je bilo lakše kretanje sa altairom, ali ono što veliš da padne kada se zatiraš među ljude je bilo i na AC1.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 9:40 (Danny_HR).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Razmišljam da odigram jedinicu jer mi se dvojka zaista svidjela.......koji se dio vama više svidjeo, prvi ili drugi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 9:40 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Prepirke uklonjene. Smirite se!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rocky Stallone kaže...

Razmišljam da odigram jedinicu jer mi se dvojka zaista svidjela.......koji se dio vama više svidjeo, prvi ili drugi?

Ma drugi je puno bolji, prvi je nekako monoton, nema uopće radnje, veza igrača i lika nije toliko jaka, tj. nemaš emocionalni motiv ni za jedno ubojstvo ( osim za zadnje ), no, ipak, obje igre su izvrsne i obje treba odigrati.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Sta mislite da prije pokretanja igra updejtujem driver za graficku,mozda mi zbog toga igra se rusi,je li to ko vec radio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
istina....altaira uopce nismo upoznali...o eziu znamo sve
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sany26 kaže...

Sta mislite da prije pokretanja igra updejtujem driver za graficku,mozda mi zbog toga igra se rusi,je li to ko vec radio?

probaj...i prekini vise sa tim pitanjima...ako ti igra ne radi , ne radi  zato sto nije original

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Kako cu  znat jel misija glavna ili sporedna

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
pa glavna ti je onaj usličnik...a sporedne sve ostalo
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
pa glavna ti je onaj usličnik...a sporedne sve ostalo

AhaCool tnx

http://gtabalkan.com
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jel ima ko da je prešao igru 100% ?(sve misije,  subliminal messages koje treba dešfirirat pomocu Fibonnacijeve sekvence ,morse-ovog koda...)

ako je netko sve to prešao onda je dobio odgovore na neka pitanja jel.... cak se spominju hitler tesla ghandi..

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 14:51 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
viper kaže...

jel ima ko da je prešao igru 100% ?(sve misije,  subliminal messages koje treba dešfirirat pomocu Fibonnacijeve sekvence ,morse-ovog koda...)

ako je netko sve to prešao onda je dobio odgovore na neka pitanja jel.... cak se spominju hitler tesla ghandi..

a tudjman?

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
viper kaže...

a tudjman?

a Edison?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
sany26 kaže...

probaj...i prekini vise sa tim pitanjima...ako ti igra ne radi , ne radi  zato sto nije original

Pitacu sve dokle god ne nadjem rjesenje,kad drugim radi igra e onda moze i meni,a ako tebi smeta tvoj problem,bas me briga...

17 godina
neaktivan
Looka kaže...
skank666 kaže...
viper kaže...

a tudjman?

a Edison?

ko bi ih sve nabrojio Belji se edison se isto spominje cini mi se..nesto u vezi s teslom i pieces of eden.

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
skank666 kaže...
viper kaže...

a tudjman?

a Edison?

Edison naravno :) Čini se da su autori gledali Prestige :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice