Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 529.980
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
Living.Dead kaže...
Ner0 kaže...
TopForumaš kaže...

pogledo par reviewa i tako

igra je odlična no samo će ju igrati vlasnici konzola jer pc igrači su svi smrdljivi pirati prema ubisoftu

to znamo vec jaaako dugo vremena.....

Nece biti AC 2 za pc?!?!?!

bude al tek u prokletom ožujku 2010

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
17 godina
neaktivan
Kroz par dana naručujem za xbox. ;)

Trenutno nisam pri lovi, ali bude kroz tjedan dana pa će bit guštanja. Ima da vam spojlam sve....

Šalim se, neću spojlat.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kroz par dana naručujem za xbox. ;)

Trenutno nisam pri lovi, ali bude kroz tjedan dana pa će bit guštanja. Ima da vam spojlam sve....

Šalim se, neću spojlat.

Evo, ja hoću, noćas je došao stric i vratio mi PS3 i kupio AC2. Igra je super, grafika prelijepa, gameplay super.

Najbitnije od svega je to, da borba više nije ista kao i u AC:DC. Misije su jaaako raznolike, nije samo nađi, ubij, ukradi itd. nego posvre raznolike. Moja ocjena 9,5/10, uvjerit ćeš se Danny vidjet ceš kad kupiš.

Smeta mi samo to što je AI naglo postao pametniji i lukaviji...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
neaktivan
Zašto ti smeta? Pa tako je veći izazov...
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran

Nije fer, ja nemam PS3 a Asassins Creed je vjerojatno najbolja igrica(meni) i sad da ja čekam još tri-ćetiri mjeseca, stvarno sebično od ubisofta...Mršti se

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 14:00 (APazinjan).
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Nije fer, ja nemam PS3 a Asassins Creed je vjerojatno najbolja igrica(meni) i sad da ja čekam još tri-ćetiri mjeseca, stvarno sebično od ubisofta...Mršti se

Nije to sebičnost, svi znaju da ce kad izađe igra 70% ljudi skinit za pc. Prvo moraju malo zaradit i onda tek napravit za pc. Samo se nadam da pc verzija nece biti losija.

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!
16 godina
Living.Dead kaže...
APazinjan kaže...

Nije to sebičnost, svi znaju da ce kad izađe igra 70% ljudi skinit za pc. Prvo moraju malo zaradit i onda tek napravit za pc. Samo se nadam da pc verzija nece biti losija.

Bit ce i bolja od PS3 verzije,nisu iz zayebancije odgadali PC verziju.

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

E, da ako ste mislili da će te na onoj "letjelici" lako uteći stražarima, varate se, jer strijelaca ima dosta...

Ma vidjet ćete uglavnom...

Nova mogućnost sa jednom nogom stati na jednog a drugom na drugog konja i tako se boriti sa drugim na konjima, samo u nekim djelovima, a može se ako ste vi i 2 stražara na konju sa vašeg skočiti na njihov.

Nemam više vremena, večeras ću vam se toga napisati pola stranice OK? ;)))

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
protjeran
4ucker kaže...

E, da ako ste mislili da će te na onoj "letjelici" lako uteći stražarima, varate se, jer strijelaca ima dosta...

Nova mogućnost sa jednom nogom stati na jednog a drugom na drugog konja i tako se boriti sa drugim na konjima, samo u nekim djelovima, a može se ako ste vi i 2 stražara na konju sa vašeg skočiti na njihov.

Ok samo nemoj previše detalja da mi ne uništiš igru...Cool

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
4ucker kaže...

Ok samo nemoj previše detalja da mi ne uništiš igru...Cool

Neću, ne brini...

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

kako bi htio da je ovo zaokruženo istina

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Ma, jedinicu sam igru ravno do 3. assassination targeta... mislim ok, prvi grad 3 tipa misije: ukradi, prisluskuj, pomazi zrtvama nasilja, kraj: assassinate, reko bas fino, do tamo jases konja, lijepo se penjat, skupljat one veiwpointe, cak sam se trudio sa zastavicama.

2. assassination target: misije ukradi, prisluskuj, pomazi zrtvama nasilje, penji se na viewpointe, na kraju assassinate: mislim si grrrrrr, vec vidjeno, ali dobio neka nova oruzja, fora je animacija

3. assassination target: misije ukradi, prisluskuj, pomazi... screw this

ak ce dvojka biti identicna za svaki target mislim da je nebum puno igral... sve je copy paste. mislim to moze biti zabavno neko vrijeme, ali identicne stvari radit u svakom gradu u svakom trenu, ai blesav ko noc, borit se mogu sa 10 judi od kojih su 2 templari bez problema, i jos dolaze novi targeti ako stojis kraj onih vrata i nikome nista, fakat je prelako, cekas da te napadne i counterattack, kill, repeat, uvijek 1 po 1 napadaju

ne kazem da je igra losa, zabavna mi je bila tih nekoliko sati, i ono trcanje i skupljanje zastavi uz vremensko ogranicenje (pomaganje drugim assassinima), raznorazne akrobacije, ali postne nekako suhoparno, vec vidjeno ponavljanje jednih te istih stvari, bez bitnih pomaka u prici osim animacije nakon assassinationa kad se sazna novi dio price, mene nije uspjela zadrzat pred ekranom

nadam se da ce dvojka biti ipak malo raznolikija, mozda malo vise main i side quest sadrzaja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ma, jedinicu sam igru ravno do 3. assassination targeta... mislim ok, prvi grad 3 tipa misije: ukradi, prisluskuj, pomazi zrtvama nasilja, kraj: assassinate, reko bas fino, do tamo jases konja, lijepo se penjat, skupljat one veiwpointe, cak sam se trudio sa zastavicama.

2. assassination target: misije ukradi, prisluskuj, pomazi zrtvama nasilje, penji se na viewpointe, na kraju assassinate: mislim si grrrrrr, vec vidjeno, ali dobio neka nova oruzja, fora je animacija

3. assassination target: misije ukradi, prisluskuj, pomazi... screw this

ak ce dvojka biti identicna za svaki target mislim da je nebum puno igral... sve je copy paste. mislim to moze biti zabavno neko vrijeme, ali identicne stvari radit u svakom gradu u svakom trenu, ai blesav ko noc, borit se mogu sa 10 judi od kojih su 2 templari bez problema, i jos dolaze novi targeti ako stojis kraj onih vrata i nikome nista, fakat je prelako, cekas da te napadne i counterattack, kill, repeat, uvijek 1 po 1 napadaju

ne kazem da je igra losa, zabavna mi je bila tih nekoliko sati, i ono trcanje i skupljanje zastavi uz vremensko ogranicenje (pomaganje drugim assassinima), raznorazne akrobacije, ali postne nekako suhoparno, vec vidjeno ponavljanje jednih te istih stvari, bez bitnih pomaka u prici osim animacije nakon assassinationa kad se sazna novi dio price, mene nije uspjela zadrzat pred ekranom

nadam se da ce dvojka biti ipak malo raznolikija, mozda malo vise main i side quest sadrzaja

ti ocito nista neznas o ac2

igra je vec izašla te je 100 puta više raznolikija i nije monotona za razliku od ac1

ja sam prešao ac1 dva puta i mogu reci da je bilo dosadno al zbog fenomenalnog parkoura sam izdžo dok sam drugi put prelazio(drugi put sam prelazio samo radi boljeg razumijevanje priče)

prvi puta dok sam prelazio sam bio oduševljen igrom

17 godina
Assassins Creed 2

ne, ne znam gotovo nista o prici, mislim da sam bio jasan kad sam reko da se nadam da ce biti drugacija od AC-a u smislu vise raznolika i vise main i side quest sadrzaja

jedinica je fora, ne kazem da nije, ali fora je ogranicenu kolicinu vremena, dok ne skuzis da te cijelo vrijeme ocekuju identicne misije, samo u razlicitim gradovima

slazem se da imas gotovo beskonacnu slobodu u smislu odlucivanja kako ces i kada izvrstiti koji assassination, hoce li to biti frontalni napad, low profile ili high profile assassination i slicno, ali nakon nekog vremena sve postane vec vidjeno, sa premalo main quest sadrzaja da bih tamo ostao

takodjer sto me zasmetalo nakon prvog assassinationa dobio sam 2 nove zrtve tj. targeta, odlucio sam prije povratka u bazu obaviti oba, nakon obavljenog prvog oso sam u 2. grad i obavio sve prequestove, onda mi u AC taboru nije htio dati dopustenje za assassination dok se ne vratim doma i prijavim da sam ubio predhodnu zrtvu... to znaci trci van iz grada, jasi doma, trci do lik, prijavi, jasi se nazad, udji u grad itd.... bespotreban gubitak vremena

jedinica mi je bila jako fora, revolucionalizirala je neke elemente assassination game-ova, pogotovo sa penjanjem po zgradama tj. full 3d free movementom, ali ponavljam bila mi je suhoparna, nadam se da su se u dvojci vise potrudili oko toga

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Upravo ponovo nabavio Assassins Creed 1. Ovaj put ću pokušati pokupiti sve zastavice (uz karte koje sam skinuo s neta), ubiti sve križare te ponoviti si priču tako da se dobro pripremim prije nego dvojka izađe (kad će taj dan doći (mislim za pc)?!).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Da li je itko probao demo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Da li je itko probao demo?

Nije ni izašao.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan

Sorry moja greška ali ima nešto za skinuti na bugovoj strani na games master.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

to su ti 3 filma spojena u jedan,traju 35 min. vrijedno skidanja =)

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

http://max.tportal.hr/Assassins-Creed-2-Video_6119_0__0.aspx

lauš pada sve niže i niže

humor mu je za plakati a recenzija zbrda-zdola

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

sta ocekujes od covjeka koji GameReport radi za 0 kuna?

razgovarao sam s njih i rekao je da od  GR-a ne dobiva ni lipe tako da neznam sto ocekujete narocito od njega.

neznam sto je kod njega tako lose?

ja se na humor uopce ne obazirem,prije su znali biti jako smijesni sada vise nisu ali recenzije su zbilja OK

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

meni je jedinica bila dosta dobra to da mozes plazit po kucaj i te gluposti i jako mi je fora unaj nož u rukavu

ali mi je prica jako jadna da mu ovi gledaju u sjecanja preci i te gluposti

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Lauš je ok. To kažem kao netko tko ga se sijeća još iz starih starih Hakera Smijeh (mislim da sam čitao od broja u kojem je bio Diablo1). Šale su im nekad dobre, nekad ne baš, al tako je to. I Amazing Jonathan provali loš vic (youtube it). Ne slažem se uvijek s njim, Borderlands, ali u tome je i poanta. Recenzije su subjektivne, i Lauš & Boris to uvijek naglase.

Why so serious???
16 godina
protjeran

Il mi se cini ili je vec izasao AC II  i ima ga vec u net shopu na oficijelnoj stranici Ubisofta, i to za PC.

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=7731

http://www.balkanonline.eu/chat.html
16 godina
311008 kaže...

Il mi se cini ili je vec izasao AC II  i ima ga vec u net shopu na oficijelnoj stranici Ubisofta, i to za PC.

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=7731

release date 17.11?

to je neki fake sigurno.

vec bi ga mi svi igrali da je to tako.

inace ako neznas odgoden je za sljedecu godinu PC verzija

Luckyluke!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

a to je preorder i izlazi 16.03.2010

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

A zašto na kraju recenzije piše minimalna konfiguracija...?

Je li ipak izašao za PC?!

Ali gameplaya u recenziji skoro da i nema, većina je uzeta sa raznoraznih trailera...

Tko leti, vrijedi; tko ne leti ne vrijedi...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 14:05 (AlienWare1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

A u kur.. taman sam se ponadao, bas sam se uzivio u ovu igru, ovo je sa zvanicnih stranica Ubisofta, pise da je vec izasao, i vec su u izbacene minimalni zahtijevi za AC 2.

http://www.balkanonline.eu/chat.html
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

a to je preorder i izlazi 16.03.2010

nije istina mozda izađe u veljači piše ti na vgreleases

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

a cuj nista nije sigurno mozda i u veljaci izađe...nikad neznas pito sam 100 ljudi neki kaazu u 12 mj neki u 1.,2.,3....nadajmo se sto prije...igra je zakon a posebito one stvari kaj mos kupit..

https://www.youtube.com/watch?v=T_k-EEpAHtE ovaj video je gameplay za ps3 i ima negdje 76-77 djelova... uglovnom preso je cijelu igru i opet je  na kraju ciribu ciriba carolije magija i ta sranja neznam sta im je to trebalo

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 17:23 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice