VIP Trio paket

poruka: 271
|
čitano: 125.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: VIP Trio paket
hrčak kaže...

Sada sam na t-comu i jel mi se isplati mijenjati telefon internet flat i  max tv 500 kn svaki mijesec i sadfa na koje najjeftinije se vama isplati prijeći 

a gle...ja sam sa iskona trio 230 kn presao na vip trio preko kabla, 12 mjeseci placam 156 kn a drugih 12 235 kn....D/U 12/1,2 Mbita...40 programa...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
13 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Tko nije dobio poštom još obavjest, vip je kompletiro novi FW i redizajniro sučelje

Što mislite ovako dok ne dobijemo jesu pogodili dizajn.

Danas sam razgovaro s SZK, sa petka na subotu bi svi trebali biti nadograđeni. Budemo vidli.

Jedino mi se PPV ne sviđa nikako.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
VIP Trio paket

vidjeti cemo kad se nadogradi, ovako na prvi pogled izgleda mnogo bolje od ovoga starog sučelja..

Nisam baš shvatio ovaj dio oko pay per view, znaci li to da ce se sav eksluzivni sadržaj plaćati (utakmice, utrke formule...)???

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 10:17 (Pic).
13 godina
neaktivan
Vjerojatno ko i na MAX tv u ako nemas spoetski paket odredene stavri placas pa gledas.
13 godina
neaktivan
Evo meni se nadogradio danas. Jos nisam isprobo sto i kako jer ukucani prate neki film... -.-
13 godina
VIP Trio paket

primjetio sam jedan problem sa titlovima od kako se nadogradio sistem.

kada su titlovi u dva reda, nekada se drugi red pojavljuje prije prvoga...

kako je kod vas ostalih?

15 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Moje iskustvo:

Uzeo Vip duo paket,TV+internet,preko kabela..potpisao ugovor 03.07. dečki došli danas..Instalacija traje oko sat vremena,malo bušenja,razvlačenja kablova..brzo,čisto i uredno

Brzina kako je i potpisano 12/1,2 Mbit/s ,od opreme dobio Cisco EPC2425 router i digitalni prijemnik za kabelsku televiziju,zaboravio proizvođaća..svi kablovi uključujući i HDMI u paketu

12 godina
neaktivan
VIP Trio paket

kod bnet-a preko osnovnog digitalnog paketa kablom salju i analogne signale programa tako da mogu i na starim tv-ima koji nemaju digitalne prijemnike gledat tv.
je li tako i kod vipneta preko kabla ?

13 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Evo malo da oživim temu.

Ako niste primjetili VIPnet je produžio promotivo razdoblje u kojemu čemo imati trenutnih 186 programa na VIP tv-u

Haha taman dokle meni ugovor traje :D

za 313 Kn 10 Mbita i pre savršena televizija.

Inače s 4 Mbita internetom je bilo 270 kn.

HBO i slično do 31.3.2014. besplatno HBO i slično do 31.3.2014. besplatno
16 godina
VIP Trio paket

Evo samo da javim da je usluga "preko kabela" dostupna u nekim dijelovima Šibenika (nisam siguran, možda i u cijelom gradu). Ovo je odlična vijest za grad u kojem vlada T-com monopol... Optima je dostupna, ali je T-com poprilično "guši".

13 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Potpisao sam ugovor na 2 godine i čekam dolazak tehničara za priključak.Ima li iskustava u Splitu?Prelazim sa Bneta 3d paketa na Vip 3d paket (Osvovni+prošireni paket TV,internet flat i telefon flat).

Sve znam da bi moglo biti slično onome što sam imao,međutim po nekim iskustvima,moglo bi biti bolje,jer mi se ne sviđa Bnet inernet i telefon,a nadam se da će i TV biti bolji bez obzira što ga isporučuje Bnet,ali sam uzeo prošireni paket,a nadam se i boljem modemu.

Uostalom u  promo ponudi na 2 godine,u konačnici ispadne jeftiniji Vip nego Bnet,a dobiješ više (prošireni paket TV-a!).

Eto,neka netko napiše možda malo  konkretnija iskustva i koliko se čeka za prijenos sa Bneta na Vip.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 13:11 (Godin).
17 godina
VIP Trio paket

I ja cekam tehnicara, prebacio sam se sa Bnet 3D na VIP 3D.

Ponuda je ok, daju mi dodatnih 10 programa, 091 na fiksni besplatni (0.29lipa uspostvava poziva), novi wireless modem+prijamnik te prvih 12 mjeseci racun od 109kn, dok drugih 12 mjeseci kao i kod Bneta cca 300kn.

Pošto me Bnet racun dodje oko 300kn, dobra usteda u prvih 12 mjeseci.

Prijatelj mi je nedavno isto presao sa Bneta na njih, i kaze sve za 5.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Kad si potpisao i koliko već čekaš?

Vjerujem da će ići brži prijelaz nego sa drugih operatera,obzirom da je Bnet praktički Vipov brand.

Što se tiče odlaska s Bneta,nudili su mi u  Bnetu  za produljenje ugovora 3d paket prva 3 mjeseca za 99 kuna,a ostatak normalno,u konačnici je opet Vip ispao jeftiniji ,a nudi i prošireni paket uz tu jeftiniju cijenu,tako da zaista nije loša ova promo ponuda.

17 godina
VIP Trio paket

Potpisao sam prije 5-6 dana. Od prije imam prosireni paket, al eto, dat ce i 10 programa dodatnih iako mi to nije nesto bitno.

Kako sam dugo godina na vip mobilnoj mrezi (cijela familija), pa nek bude i 3D paket {#}

Najvise me veseli manja cijena i pomlađivanje uređaja.

Glede instalacije, nema se tu sta radit previse. Samo zamjena uređaja i pustanje u pogon.

Zasad sa vip-om imam pozitivna iskustva, nadam se da ce tako i ostati.

13 godina
neaktivan
VIP Trio paket

OK,hvala,čekamo...

15 godina
VIP Trio paket

Evo i mene zanima o cemu se radi. Trenutno sam na Bnet tv/telefon/net paketu i placamo oko 270kn. Flat internet, 12Mb/s download limit. Tj 1.2MB/s. Ping mi je okej i zadovoljan sam s uslugom. Ali vidin da vip nudi isto za dosta jeftiniji novac. Kakva im je usluga na području Splita? Mogu li ocekivat uredan ping jer sam jedno vrijeme na bnetu imao problema s pingom da uopce nisam mogao gejmat xd. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Ja prelazim na Vip iz razloga što me zanima hoće li biti poboljšanja s internetom,jer mi kod Bneta to ide nekako tromo i manje fluidno nego  kad sam na Metronetu imao 4 puta manju brzinu.

Drugi razlog je jeftinija  dvogodišnja ponuda Vipa uz bolju ponudu usluge TV-a.

Treći razlog je taj što je  Vip vlasnik Bneta,i Bnet je ustvari samo brandirani proizvod Vipa za kojeg je vjerojatno da uskoro više neće ni postojati.Čini mi se da je ovo prijelazno razdoblje da ljudima ne bude šok ako se Bnet ugasi preko noći,jer će uskoro za koji mjesec ljudima postati jasno da je glupo ostati na Bnetu kad Vip daje sve to uz nižu cijenu ako se potpiše dvogodišnji ugovor.

Ne znam tko bi kupio Seata,ako za  nižu cijenu dobije Volkswagen s istim karakteristikama.

Evo ponude (samo kliknite karticu Vip trio paketi preko kabela):

http://www.vipnet.hr/paketi/vip-trio-paketi

Ukratko,dvogodišnja cijena kod Vip-a je oko 5050 kuna i dobijete Osnovni +prošireni paket,a kod Bneta uz prodluljenje ugovora kod starih korisnika na kabelu je 5500 kuna uz  uključeni popust prva 3 mjeseca (umjesto 3x 230 kuna,3 mjeseca x 99 kuna),samo Osnovni tv paket,  te plaćanje modema 15 kuna ako ste više od 3 godine korisnik interneta,a ako ste manje od 3 godine korisnik,modem ćete plaćati 29 kuna,pa bi vas kod Bneta izašlo još i skuplje-5850 kuna u 2 godine!

Uz malo truda s kalkulatorom,sve je jasno ko dan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 10:53 (Godin).
16 godina
VIP Trio paket

Je li se dodatno plaća korištenje "Pogledaj od početka"?

15 godina
VIP Trio paket

Da ali zanimaju me isustva iz prve ruke. Ima li ovde koji korisnik vip trio paketa. Kako je zadovoljan s uslugom. Kakav je ping? 

15 godina
VIP Trio paket

Ma cekajte sad mi tek nesto nije jasno. Znaci ovo su njima trenutne cijene trio paketa. Paket s flat netom, tv-om i telefonom bi me uz 12 mjeseci ugovora koštao dosta više nego trenutno placam u Bnet-u. A imam net brzinu limitiranu na 12 Mb/s downloada. Da, televizijski paket im je nešto više proširen ali zanemarimo to kod njih paket sa flat internetom 5-10Mb/s brzine, tv-om i telefonom kosta 320kn dok u bnetu skoro isto to s još bržim internetom placam 270? 

Po cemu su onda isplativi? 

17 godina
VIP Trio paket

Nisam proucavao njihove pakete, meni je ponuđen 3D paket i to:

internet flat 12mb/s

tv prosireni paket oko 115 programa

fiksni telefon flat fiksni pozovi + 091 (uspostava poziva 0,29 lipa)

prvih 12 mjeseci racun od 109kn

drugih 12 mjeseci racun 284kn (vjerojatno na ovih 284 ide i 30kn za modem)

zamjena mog Bnetovog starog tv prijamnika i modema (sad dobivam wireless modem)

Bnet sad placam oko 320kn mjesecno, meni i vise nego isplativo preci na Vip.

13 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Slično je i kod mene,a kod Vipa dobivam više (prošireni paket) za nižu cijenu ako se gleda ukupno dvogodišnje razdoblje.

Uspostava poziva u fiksnoj je skuplja kod Vipa,ali to nije toliko bitna stvar u današnje vrijeme.

15 godina
Virty kaže...

internet flat 12mb/s

Dakle trebao bih moc dobit 12Mb/s flat net + 115 programa + neograniceni pozivi s fiksne linije?  Za 109kn prvih 12 mjeseci? 

17 godina
athlon64 kaže...
Virty kaže...

internet flat 12mb/s

Dakle trebao bih moc dobit 12Mb/s flat net + 115 programa + neograniceni pozivi s fiksne linije?  Za 109kn prvih 12 mjeseci? 

Kod mene je tako s tim da uspostavu poziva sa fiksne linije placas 0,29 lipa ali mozes cakulat koliko zelis.

12 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Ovako, ja sam na iskonu i mjesecno placam preko 400 kn...neznam zasto ali eto.

Sad me zanima danas su bili neki ljudi iz vipa kod mene i govorili za ugovor s vipom bla bla za vip trio paket (tv..internet...telefon) i sad kakve su cijene toga, dali je prevara kakva? Jer znam kad sam bio na t-comu cijene su bile abnormalne cak po 700 kn pa smo se zato maknuli s toga na iskon.

Pa neka iskustva cijene i tako ako moze itko napisat...hvala :)

13 godina
neaktivan
Evo ja sam na vipu vec godinu dana i prije par dana sam produzio ugovor na jos godinu dana, nezelim 2 godine jer tko zna kako ce bit s poslom itd. No manje bitno.

Ovako imam VIP trio preko HT infrastrukture. 10,Mbita flat net, osnovni + prosireni, i fiksnu bez limita, i to za 320 kn mjesecno, meni super pase, jos VIP ima neku akciju pa sam imo punih godinu dana sve programe na tv-u tocno njih 187, e sad hoce li to produzit nezz.

No sto se mene tice ja sam pre zadovoljan bolju uslugu imam od t-coma, a upola jeftinije. Prije racuni oko 700 kn.

Telka nema nikakvih problema kao maxtv sto mi je imo, a sucelje i uporaba tv-a je preljepo i radi dobro.
Jedino mi internet djeluje nekako trom, a 10 Mbita. Iako je ping ok 25 prema zg. No to se mozda meni samo cini. Jer otvara sve ok, skida torrent full 1.2 MB tako da je sve ok.
12 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Znaci kolko ja vidim sve je u redu....samo ima jedna caka...

Negdje u 8. Mjesecu prosle godine kad smo se s tcoma prebacili na iskon, znaci dosli su neki ljudi i neka zenska koja je tocno rekla da mi kada pređemo na iskon nismo pod nikakvom ugovornom obvezom i dobili neki papir koji smo potpisali gdje bas nista nije pisalo o paketu (brzina neta, programi na tvu i jos neke usluge) znaci to su nam nekako uvalili...cak nam je zenska kao dala "svoj" broj da ju mozemo kontaktirat kad god zelimo i naravo taj broj uopce ne postoji.

I kad su nam jucer dosli vipovci oni su se kontaktirali s iskonom i rekli nam da smo pod ugovorom 2 godine do 2015 i da se ne mozemo prebacit na vip dok se ne rijesimo ugovora s iskonom.

I ja sad neam blage veze kak bi se mi rijesili ugovora.

Znaci to je bila takva prevara uzass -.-

15 godina
kazo26 kaže...

Znaci kolko ja vidim sve je u redu....samo ima jedna caka...

Negdje u 8. Mjesecu prosle godine kad smo se s tcoma prebacili na iskon, znaci dosli su neki ljudi i neka zenska koja je tocno rekla da mi kada pređemo na iskon nismo pod nikakvom ugovornom obvezom i dobili neki papir koji smo potpisali gdje bas nista nije pisalo o paketu (brzina neta, programi na tvu i jos neke usluge) znaci to su nam nekako uvalili...cak nam je zenska kao dala "svoj" broj da ju mozemo kontaktirat kad god zelimo i naravo taj broj uopce ne postoji.

I kad su nam jucer dosli vipovci oni su se kontaktirali s iskonom i rekli nam da smo pod ugovorom 2 godine do 2015 i da se ne mozemo prebacit na vip dok se ne rijesimo ugovora s iskonom.

I ja sad neam blage veze kak bi se mi rijesili ugovora.

Znaci to je bila takva prevara uzass -.-

e pa ti potpisuj ;)

Ako imaš novca, onda imaš moć. Ako imaš moć, imaš i žene!
13 godina
neaktivan
Kod mene vrijedi jedno pravilo, ne potpisujem nista cipelicarima sto odaju okolo po mjestima i prodaju usluge. Drzim se onpga, ako mi sto treba i zanima me svi imaju sluzbene internet stranice gdje cu se informirat, ako mi nije jasno nazvat cu njihovu prodajnu sluzbu. E kad mi je sve jasno i zelim to trazim da mi ugovore dostave najcesce na mail, ako ne tako onda postom, sve procitam, i potpisem, ako sam se zajebo, sam sam se zajebo, a ovako ovi vas uvijek zajebu, jer oni dobiju vecu proviziju ako je ugovor vece vrijednosti.
12 godina
neaktivan
VIP Trio paket

Jbg sta ces ..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice