Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.372.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

A ništa, barem će služiti kao lijep ukras...

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Jooj ljudi moji... Plač... izgleda... da... Plač mojoj Gainwardici... nema... spasa... Mršti se

Moja duboka sucut:(

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Aufff

...to sam i ja mislil predložit, ali nema veze, glavno je da smo rješili problem...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 21:44 (Jurra).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

vidim da si počel pisat traktate u birtijiOsmijeh

Malo sam se pomučio al evo prijevoda

traktat - (lat. tractatus)rasprava, spis, mala knjiga;mali s...

E,sad neznam na kog se to odnosilo...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

DOBIO SAM MIS!!!!!!!! TOOOOOOOOOO G9X IS MINE!

Bok svima kaj se dela, ti bokca sepuriš se s tim misem ko da je od zlata i srebra kolko kosta mos si kupit posteni proc za tu lovu fuckaj ga preskupo.SmijehNevinašce

Ocito me dosta dobro ne znas a od 2008 se negdje znamo prek forum.hra.Pa nebi dao za mis ni 100 kuna kamoli 600 a ovo je neka "kompenzacija" bilaSmijeh

Nego bok svima kaj se dela,ja se jos privikavam na svog misonju sta se moze.Idem updateat MOJ PCCool

Moram te malo podbost znam ja da ga nisi kupil, ali moras bit oprezan kad se hvalis s misem tak skupim da ti ne bi batinasi dosli u posjetu onak usput dok idu po kruh i jogurt u ducan.SmijehNevinašce

Gle,barem cu znat da ces ih ti poslat kad vec upozoravas.Smijeh

Nego kaj ti delas na forumu kaj ti nije Van Halen na MTV-u sad sam ga malo prije gledo,ili je to bio VHR? Neodlučan

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

pozdrav...evo došao mi Corsair CX 400..

što ima kod vas?

Oly čini se da definitivno nema spasa grafi...?

16 godina
stipica_zd kaže...

što ima kod vas?

Neces imat zamjerki na nju/njega sigurno.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
stipica_zd kaže...

što ima kod vas?

Neces imat zamjerki na nju/njega sigurno.

nadam se...sasvim dovoljno napajanje, iako je i Fortron BS 400w dobro odrađivao svoj posao...

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...
seneka kaže...

vidim da si počel pisat traktate u birtijiOsmijeh

Malo sam se pomučio al evo prijevoda

traktat - (lat. tractatus)rasprava, spis, mala knjiga;mali s...

E,sad neznam na kog se to odnosilo...

na tebe prijatelju,al eto moram se odjavit jer mi frendovi prijete da ak se ne maknem s kompa da će ga razbitNeodlučan..
pozdravCool

16 godina
neaktivan

Pa kome sam ja držao predavanja.Lijepo sam iznio stav prema nekim stvarima.Ako sam ja na*ebo zakaj ne upozoriti druge da malo pripaze.Mislim da je tvoj post opet bio onaj čisti spam jel'daBelji seCool...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Bok svima kaj se dela, ti bokca sepuriš se s tim misem ko da je od zlata i srebra kolko kosta mos si kupit posteni proc za tu lovu fuckaj ga preskupo.SmijehNevinašce

Ocito me dosta dobro ne znas a od 2008 se negdje znamo prek forum.hra.Pa nebi dao za mis ni 100 kuna kamoli 600 a ovo je neka "kompenzacija" bilaSmijeh

Nego bok svima kaj se dela,ja se jos privikavam na svog misonju sta se moze.Idem updateat MOJ PCCool

Moram te malo podbost znam ja da ga nisi kupil, ali moras bit oprezan kad se hvalis s misem tak skupim da ti ne bi batinasi dosli u posjetu onak usput dok idu po kruh i jogurt u ducan.SmijehNevinašce

Nego kaj ti delas na forumu kaj ti nije Van Halen na MTV-u sad sam ga malo prije gledo,ili je to bio VHR? Neodlučan

Fuckas MTV to ja vise ne gledam nije to nekadasnji MTV ak ko hoce gledat spotove i slicno najbolji kanali su Vh1 Clasic i obican Vh1 i to je to a ovo ostalo je šaka jada.Cool

16 godina
protjeran

evo ko oce gledat prjenoz hrvatska njemacka cod2 

http://tv.esl.eu/de/esltv_stream/stream/55-flv-free

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina
neaktivan
Večer po drugi put, ova digitalna mi stvara mali osjećaj paranoje :/
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina

Pozdrav

Jel ima kaj Istrana, kak šljaka digi sad pod službeno :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Oly_E3 kaže...

Jooj ljudi moji... Plač... izgleda... da... Plač mojoj Gainwardici... nema... spasa... Mršti se

Moja duboka sucut:( 

U Lol!

Hvala! Osmijeh

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
16 godina
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Fuckas MTV to ja vise ne gledam nije to nekadasnji MTV ak ko hoce gledat spotove i slicno najbolji kanali su Vh1 Clasic i obican Vh1 i to je to a ovo ostalo je šaka jada.Cool

E da na taj VH1 sam mislio al nisam znao kak se zove xD

16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Smijem se pederluku, moram priznat da me nasmijava ta tema. Čekam kraj radnog vremena...i razbijam glavu kako iskoristit ovako usran dan.

I menie,meni je to smiješno oko čega oni pišu onolike postove.

Dobra večer svima.

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 21:32 (I.Kk).
16 godina
danas samo blebecete o skupom hardveru i cinite me bjesnim i rastrosnim tako da je lako moguce da se ja nekim hardverom pocastim u bliskoj buducnosti :P
16 godina
neaktivan
Može bez blebetanja o hardveru i sličnom jer me isti ne služi kako treba (miš, ekran)
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

luckyluke, opet krivo radiš na erepu!!! :(

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
pa radio sam prema naredbama.
prvo trening pa rat pa heal.tada sa wellnesom 100 na posao.
sto sam krivo napravio,pobogu? :S
16 godina
neaktivan

Večer birtijaši Nevinašce

RIDER
16 godina

Ivan je upravo izjavio da ce mi speci macora.Plač

BAKED MOUSE!!Smijeh

16 godina
neaktivan
luckyluke, kak onda sad imaš 47 welnessa???
Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
neaktivan
Nije 'healao'
16 godina

LOCK Cool

LOCK LOCK
http://213.202.123.24
16 godina
neaktivan
LOCK!
16 godina
neaktivan
e točno. i onda radio sa 50 welnesa... aaaaa. meni to jako šteti. idi se odma liječiti da sutra budeš spreman
16 godina
ratovao sam vise puta
16 godina

UNLOCK!

Jutro narode ajde svi na posao i skolu,a ja odo malo cod 4 sa novim štakorom igrat pa i ja gibam u skoluCool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice