ma šalim se...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma šalim se...
Ivo što je sa onom temom(gay friendly okolina), hoće li biti kakav lock ili štogod. Prestao sam čitati nakon 4. stranice pa neznam jesu li se 'smirile strasti'
Objasni ti meni kak te grafe disu,ili ne disu?
Dišu... HD5870 imaju dobre hladnjake i rupe za usis zraka su na dobrim mjestima... Ali kada ti se u Everestu pojavi 16 (ili čak 24) komponenti za nadzor temperatura grafičkih, e tada si malo izgubljen.
Batista jesi živ?Nisi se valjda umorio?
Ddd . Si si, ja uvijek ziv ! :) Napravio sam podosta izmjena, F3 HDD-ove nisam mjenjao jer budu zasigurno stigli na police...
Batista jesi živ?Nisi se valjda umorio?
Ddd . Si si, ja uvijek ziv ! :) Napravio sam podosta izmjena, F3 HDD-ove nisam mjenjao jer budu zasigurno stigli na police...
svako malo nestaju i dolaze u adma...samo potvrda kvalitete(a možda i zato jer ih ja, a vjerujem i ti preporučamo u svakoj konfi)
Večer birtijaši, dok nam se nije birc zatvorio
Sunce ti hebem, opet mi cijene stoje ko pijane... Forum je nekak bugovit u zadnje vrijeme...
ljudi ja vas pozdravljam. idem malo belu na playtoy, pa malo tv i spavanac... :)
Open.
Jutro svima.
Hladno jutro, ko stvoreno za ostat u krevetu nešto duže... Eh, da sam te sreće.
Dobro jutro.
Usrana kiša, ja se nadao da će bar malo zasniježit :'(
jutro, doša do fesba... skinit par stvari... šta se radi...
ona gay tema proradila skroz!!!
Dobar dan svima,je mrzim ovu podnevnu smjenu.
Oj.
Kad ima puno "gejeva", mora radit onda :D :D.
Sad je dovoljno kasno da koja pivica padne.
Oj.
Kad ima puno "gejeva", mora radit onda :D :D.
Sad je dovoljno kasno da koja pivica padne.
ma jos je vrime za žestu.... evo nešto šta sam jučer u školi pia, ne ovoliko kvalitetno al ajde i jos me uvate u WC-u kako pijen
Dan svima bas i nije dobar od bolova ali ajde prezivjet će se.. Sta se radi ko vas?
Dan svima bas i nije dobar od bolova ali ajde prezivjet će se.. Sta se radi ko vas?
Cemu tuga, cemu bol kad postoji alkohol!
Pozdrav svima za kompjuterima.
hehe ajde tugu mozda mozes zaboraviti alkoholom ali samo na jedan dan, ali bol bas i ne ...
Danas napokon ne puca internet veza.
vidim ivo novi avatar se nabavio?
sta je bilo od zastitne crvene boje?
hehe ajde tugu mozda mozes zaboraviti alkoholom ali samo na jedan dan, ali bol bas i ne ...
Onda nisi probala prave stvari. Rakija od mog djede se slobodno može koristiti kao anestetik u bolnicama kod amputacija. Garantiram da nakon nje ne osjećaš apsolutno ništa
Dobar dan!
Dobar dan. Sta se radi?
Smijem se pederluku, moram priznat da me nasmijava ta tema. Čekam kraj radnog vremena...i razbijam glavu kako iskoristit ovako usran dan.