A ništa, barem će služiti kao lijep ukras...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...to sam i ja mislil predložit, ali nema veze, glavno je da smo rješili problem...
vidim da si počel pisat traktate u birtiji
Malo sam se pomučio al evo prijevoda
traktat - (lat. tractatus)rasprava, spis, mala knjiga;mali s...
E,sad neznam na kog se to odnosilo...
DOBIO SAM MIS!!!!!!!! TOOOOOOOOOO G9X IS MINE!
Bok svima kaj se dela, ti bokca sepuriš se s tim misem ko da je od zlata i srebra kolko kosta mos si kupit posteni proc za tu lovu fuckaj ga preskupo.
Ocito me dosta dobro ne znas a od 2008 se negdje znamo prek forum.hra.Pa nebi dao za mis ni 100 kuna kamoli 600 a ovo je neka "kompenzacija" bila
Nego bok svima kaj se dela,ja se jos privikavam na svog misonju sta se moze.Idem updateat MOJ PC
Moram te malo podbost znam ja da ga nisi kupil, ali moras bit oprezan kad se hvalis s misem tak skupim da ti ne bi batinasi dosli u posjetu onak usput dok idu po kruh i jogurt u ducan.
Gle,barem cu znat da ces ih ti poslat kad vec upozoravas.
Nego kaj ti delas na forumu kaj ti nije Van Halen na MTV-u sad sam ga malo prije gledo,ili je to bio VHR?
pozdrav...evo došao mi Corsair CX 400..
što ima kod vas?
Oly čini se da definitivno nema spasa grafi...?
što ima kod vas?
Neces imat zamjerki na nju/njega sigurno.
što ima kod vas?
Neces imat zamjerki na nju/njega sigurno.
nadam se...sasvim dovoljno napajanje, iako je i Fortron BS 400w dobro odrađivao svoj posao...
vidim da si počel pisat traktate u birtiji
Malo sam se pomučio al evo prijevoda
traktat - (lat. tractatus)rasprava, spis, mala knjiga;mali s...
E,sad neznam na kog se to odnosilo...
na tebe prijatelju,al eto moram se odjavit jer mi frendovi prijete da ak se ne maknem s kompa da će ga razbit..
pozdrav
Pa kome sam ja držao predavanja.Lijepo sam iznio stav prema nekim stvarima.Ako sam ja na*ebo zakaj ne upozoriti druge da malo pripaze.Mislim da je tvoj post opet bio onaj čisti spam jel'da...
Bok svima kaj se dela, ti bokca sepuriš se s tim misem ko da je od zlata i srebra kolko kosta mos si kupit posteni proc za tu lovu fuckaj ga preskupo.
Ocito me dosta dobro ne znas a od 2008 se negdje znamo prek forum.hra.Pa nebi dao za mis ni 100 kuna kamoli 600 a ovo je neka "kompenzacija" bila
Nego bok svima kaj se dela,ja se jos privikavam na svog misonju sta se moze.Idem updateat MOJ PC
Moram te malo podbost znam ja da ga nisi kupil, ali moras bit oprezan kad se hvalis s misem tak skupim da ti ne bi batinasi dosli u posjetu onak usput dok idu po kruh i jogurt u ducan.
Nego kaj ti delas na forumu kaj ti nije Van Halen na MTV-u sad sam ga malo prije gledo,ili je to bio VHR?
Fuckas MTV to ja vise ne gledam nije to nekadasnji MTV ak ko hoce gledat spotove i slicno najbolji kanali su Vh1 Clasic i obican Vh1 i to je to a ovo ostalo je šaka jada.
evo ko oce gledat prjenoz hrvatska njemacka cod2
Pozdrav
Jel ima kaj Istrana, kak šljaka digi sad pod službeno :)
Jooj ljudi moji... ... izgleda... da...
mojoj Gainwardici... nema... spasa...
Moja duboka sucut:(
U Lol!
Hvala!
Fuckas MTV to ja vise ne gledam nije to nekadasnji MTV ak ko hoce gledat spotove i slicno najbolji kanali su Vh1 Clasic i obican Vh1 i to je to a ovo ostalo je šaka jada.
E da na taj VH1 sam mislio al nisam znao kak se zove xD
Smijem se pederluku, moram priznat da me nasmijava ta tema. Čekam kraj radnog vremena...i razbijam glavu kako iskoristit ovako usran dan.
I menie,meni je to smiješno oko čega oni pišu onolike postove.
Dobra večer svima.
luckyluke, opet krivo radiš na erepu!!! :(
prvo trening pa rat pa heal.tada sa wellnesom 100 na posao.
sto sam krivo napravio,pobogu? :S
Večer birtijaši
UNLOCK!
Jutro narode ajde svi na posao i skolu,a ja odo malo cod 4 sa novim štakorom igrat pa i ja gibam u skolu