Uff... To se meni bilo dogodilo i Clear CMOS je pomogao... Mislim da je do frekvencije RAM-a (na koliko ju imaš)
Na defaultno, nista trenutno nije clockano. Uglavnom sve sad uredno ocitava - cijelu memoriju, ali u dual-u drekec
Uff... To se meni bilo dogodilo i Clear CMOS je pomogao... Mislim da je do frekvencije RAM-a (na koliko ju imaš)
Na defaultno, nista trenutno nije clockano. Uglavnom sve sad uredno ocitava - cijelu memoriju, ali u dual-u drekec
Jel to nekom rođendan danas? Hepi brzdej Jur2a,
a kod mene ko obično samo problemi, ljudi pomagajte ako Boga znate, instalirah igru Spore, radi mi dan i pol i sad uđem i error Send/Don't Send, probao sam izbrisat pa opet instalirat ali uzalud, na burazovom profilu (na ovom kompu) radi bez grešaka...
KADA ĆE VIŠE OVE NOVE NVIDIJE IZAĆI!!!!!
KADA ĆE VIŠE OVE NOVE NVIDIJE IZAĆI!!!!!
Koliko još moramo čekati da vidimo hoće li sljedeća nvidijina kartica biti jača od ovoga čudovište 5970
Ma ja samo hoću da doživim GTX380, bila jača ili slabija od 5970 sve jedno mi je, samo da me ATI Crossfire, Ati Catalyst i sve ostalo vezano uz ATi više ne hebe
Ma ja samo hoću da doživim GTX380, bila jača ili slabija od 5970 sve jedno mi je, samo da me ATI Crossfire, Ati Catalyst i sve ostalo vezano uz ATi više ne hebe
De zamisli dvije u sli gtx 380 šta misliš na kolikoj bi najvećoj rezoluciji mogla raditi svaka grafička
Valjda u SLI-ju
Ja sam na svojoj koži oprobao Crossfire i za sada me nikako nije oduševio (dobro na plazmi (1920 x 1080) radi relativno dobro, ali sve jedno loše skalira ponekad)
Valjda u SLI-ju
Ja sam na svojoj koži oprobao Crossfire i za sada me nikako nije oduševio (dobro na plazmi (1920 x 1080) radi relativno dobro, ali sve jedno loše skalira ponekad)
Ma ja se zabunio ,ma neki više vole cf a neki jednostavno više vole imati jaču a da nikako ne spajaju u cf ili sli
Valjda u SLI-ju
Ma ja se zabunio ,ma neki više vole cf a neki jednostavno više vole imati jaču a da nikako ne spajaju u cf ili sli
Od sada pa na dalje u moj PC idu samo Single GPU kartice (kod Nvidije niti na Physx neću pomišljati)
Da i mene zeza taj dual na 770 ud3..Ali mi i maticna crkava jer sam prije nego sto sam van otisao komp ostavio upaljen da seeda i dodem doma i ugasen je..upalim ga i nezeli sliku na monitor stavit i tipkovnica je ugasena..i moro ga restartat i tek da upali..to mi se vise puta dogadalo a maticna stara 5 mjeseca
Da i mene zeza taj dual na 770 ud3..Ali mi i maticna crkava jer sam prije nego sto sam van otisao komp ostavio upaljen da seeda i dodem doma i ugasen je..upalim ga i nezeli sliku na monitor stavit i tipkovnica je ugasena..i moro ga restartat i tek da upali..to mi se vise puta dogadalo a maticna stara 5 mjeseca
Meni se desilo 2 puta prije cirka 2mj, isto sam ostavio komp upaljen dođem nakon 7h upalim monitor ono sve crno stišćem sve tipke i dalje crno, na sreću pomogao je restart.
Poslije se mi se to nije događalo.
Ja ću sada fino jesti pole,sira i pečenica i sve to zalijevat sa hladnom pivicom dok gledam Law abiding citizen.
Vecer ljudovi. Sta se ne radi?
Evo za Ramboxa i mene
Taman nakon vecere pivurina bas fino pase nema kaj fuckaj ga!
ja zatvaram, veceras....
ja zatvaram, veceras....
A zasto
Pozdrav!Šta ima?
Bok svima!
Kaj se ovo događa?
Lol. Kuha se polako kuha, a kad se već skuha neko bi mogo i kavu skuhat.
Da li vi mislite da ufo zaista postoji imaju neke priče sad ja neznam jesul tačne a možda ljudi samo to izmišljaju kako su i vidjeli da bi dobili pažnju
Super.
Dobio žuti karton jer sam SAMO rekao trolu da je trol nakon puno njegovog trolanja.
Haha, aj dobro, čak nisam ni u offtopicu bio, ovo je sramotno i smiješno.
O pa di ste Spamerski Antikristusi ! Bog vas blagoslovio.
Dobar dan!Šta se radi?
Kaj se dela ljudi?
Evo mene smori povijest...
Di ste bando spamerska
Sto se ne radi?
Hm...hm...ovako: prvo pozz svoj vjernoj birtijaško-spammerskoj
ekipi kojoj zahvaljujući je ova tema dostigla preko 20 k postova:)
Ispričavam se što nisam bio nazočan tom događaju....
Drugo: Upravo se spremam rušiti opet windoze i ovaj puta instalirati Win7 Ultimate.
Bit će tu puno posla,ali idem to konačno odraditi.
I treće: Evo Kumove brlje da se počastite....
Ajmo malo spamat,nema vas danas!Nije valjda zbog škole,sigurno kulje morate ispravljat
pozdraf,
vama će pitanje vjerojatno zvučat glupo, al ajde- koji je razlog zašto se ekrani omjera 16:10 nemogu zapisati kao 8:5??? eto, to me muči već neko vrijeme, hvala unaprijed!
pozdraf,
vama će pitanje vjerojatno zvučat glupo, al ajde- koji je razlog zašto se ekrani omjera 16:10 nemogu zapisati kao 8:5??? eto, to me muči već neko vrijeme, hvala unaprijed!
To i je 8:5,isti vrag!Samo što je najprije bio ekran 16:9 pa su ga proširili i sad je 16:10.Da se zapisuje kao 8:5 nebi bilo veze s 16:9.Ja mislim da je to(iako ne vjerujem da si shvatio)
16/10 = 8/5 = 1,6 (skrati razlomak sa 2)