Ja sam se lijepo utoplio već par dana ložim drva.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pazi da ne potrosis drva
Pazi da ne potrosis drva
Ma već danas poludio. Potrošio sva drva u kući i onda na zimu van u baraku i teglit nova
Imam i 2 električne grijalice ali opet ću morat tegliti drva.
bok ljudi
imam problema s Warheadom
sto godina mi loada prvu misiju...
kad je izloada, igra krene, i nemogu hodat, ne vidim oružje i nemogu se okrenut, smao mogu pucat
wtF? je to!!
Ljudi,dajte neke preporuke; sta da stavim skidat? Neku dobru seriju,stariji film,igru...bilo sta.
100GB sam oslobodio a nisam navikao da je to tako:)
bok ljudi
imam problema s Warheadom
sto godina mi loada prvu misiju...
kad je izloada, igra krene, i nemogu hodat, ne vidim oružje i nemogu se okrenut, smao mogu pucat
wtF? je to!!
crack? reinstall igre? losa igra?
Ljudi,dajte neke preporuke; sta da stavim skidat? Neku dobru seriju,stariji film,igru...bilo sta.
100GB sam oslobodio a nisam navikao da je to tako:)
Dragon Operation Flashpoint,Hitman blood money(to sad ja igram
),Crysis,Cod 4,Red faction guerilla,Gta4,Risen?
Eto to je to od mene.
Pazi da ne potrosis drva
Ma već danas poludio. Potrošio sva drva u kući i onda na zimu van u baraku i teglit nova
Imam i 2 električne grijalice ali opet ću morat tegliti drva.
Nesmijes se uljenit,rade odi tegli malo drva to je 10 min posla neg bezveze placat vecu struju
ma skidam neke patcheve za njega sad
budem vidio
crack je isti koji je bio i prosli put kad sma instalirao igru, kao i igra, i komp je isti :D
CoD 4? Imam to.
Ma,browse-at cu po trackerima pa da vidim.
ja već mislim 4 dana ložim. bio sad vani i ušao u kuću, a ono milina... predobro...
upucat cu se
warhead nikako da se pokrene, ni reinstalaicja ne pomaže, ni compatibility mod nijedan...užas

Pozdrav. Sta ima ljudi?
Evo ja maloprije dosao s posla. Ruke ne osjetim:/
i ja se u svojoj sobi smrzavam...jedva tipkam
Pa zagrij sobu?
nisam ocistio dimljak, treba zvat dimljacara i uvatit se za gumb
....trebalo bi i to rijesiti, a to cu sutra!
Dobra večer,društvo,što ima?
upucat cu se
warhead nikako da se pokrene, ni reinstalaicja ne pomaže, ni compatibility mod nijedan...užas
da se citiram
e
jel ima itko ova file?
da mi pošalje???
ztreba mi, od warheada je ,a porbao reinstalirat i opet ga nema tam di treba bit, nema a uopce
Crysis Play Directx10. bat
Otvoren podforum škola. Napokon!
Po meni potpuno nepotreban.
Kada ima puno dječurlije (adolescenata
) mora se i to valjda otvoriti...
Po meni potpuno nepotreban.
I po meni, jos ak se otvori podforum i o facebooku, twiterru i sl. onda stvarno.
sad svi školarci kad se vratite iz škole.. na taj podforum,nema više visenja u birtiji..
sad svi školarci kad se vratite iz škole.. na taj podforum,nema više visenja u birtiji..
Ja kad dođem iz škole želim što manje ramišljati o njoj, jedino kad baš moram učit onda ok.
w00t? Pa ja sam inače više u birtiji nego u školi 
BTW, večer svima
Ja kad dođem iz škole želim što manje ramišljati o njoj, jedino kad baš moram učit onda ok.
Jedva se natjeram učiti dan prije ispita (ako i tada), a sada bi još trebao drugima pomagati i njima rješavati zadatke. Kako da ne, pun sam volje
LOL al smo se poredali, ali nažalost BORG je to pokvario 
..da..nije to loše valjda s tom školom,već je nešto ako admini imaju "sluha" za želje..
Eh meni je dovoljan i podforum digitalni fotoaparati... Tamo je pravi mali forum 
Da skolarcima nebude dosadno..napravio sam temu
Da skolarcima nebude dosadno..napravio sam temu
bravo..jako edukativno
Ajmo ljudi polako u temu namjenjenu ljudima sa nesanicom (a ja odoh offline, laku noć)
Pozdrav ljudi kaj se dela?
Ja ucim online glagolska vremena