- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...dobro jutro...
...evo me opet, stari avatar i novi potpis...još sam pomalo izgubljen ali proći će...ili možda ne...
Jutro jurra, ja vas pozdravljam moram u školu.
Lijepo! :)
Paolo,si gledao seriju Firefly? Dal se isplati skidat i pogledat'?
Evo mene s ispita. Da isplati se pogledati.
I kak je bilo, ja još malo pa u školu.
Vidje ćemo - ja i engleska gramatka smo posvađani
To ni meni nejde gramatika kod Engleskog to nikad nisam naučio, a ni neću 
P.S frend zna gramatiku, ja rijeci i ostalo i uvijek dobimo dobru ocjenu na testu
Ma ja znam jako dobro pričati engleski pa to po sluhu rješavam. Ako dobro zvuči - napišem, dosada me ta metoda nije iznevjerila.
Pozz ljudi šta se radi?
Ja idem sad ponovit kemiju pa u školu nažalost
firefox..problemi s otvaranjem jutarnjeg,na indexu video klipovi sporo otvaraju,jel može neko probat?
firefox..problemi s otvaranjem jutarnjeg,na indexu video klipovi sporo otvaraju,jel može neko probat?
Mene ff zadnjih nekoliko dana opako zajebava - i to na svim stranicama.
..da,ne znam o čemu se radi,probao sam sa IE i manje- više sve je ok,a ovo čudo j*be..
već sam mislio deinstalirat,i skinut novi,al ću se strpit..
hvala..
koju verziju koristiš?
ja 3.5.3 ..
Možda da je deinstaliraš i staviš neku stariju verziju, ko zna što su oni nabacivali u 3,5 mozzili koje sve add-on aplikacije koji blokiraju ili usporavaju sistem, pogledaj samo onaj geo lokator, ko zna što još su nabacali u njega. Osobno sam na mozzili 3.0.14 i nemam nikakvih problema.
to je točno,na starijim verzijama nikad problema..
al eto,kao brža je ova.. pa skidaj..ajd nemam dodatke,ma vidiću kak će se stvari razvijat..hvala..
al eto,kao brža je ova.. pa skidaj..ajd nemam dodatke,ma vidiću kak će se stvari razvijat..hvala..
Ja čekam 3.6 beta i odmah prelazim na nju. Ako ona bude zajebavala - IE ili Opera here i come!!!
Poz svima.
Eto meni su se sve verzije 3.5-3.5.3 rusile i bio sam lud dok nisam skuzio da kad maknem temu sve radi. Probaj par dana surfat sa samo default temom i bez addona pa vidi. Neznam zasto al bez tema mi se niti jednom nije srusila kad sam maknuo temu (Aero fox).
Poz svima.
Eto meni su se sve verzije 3.5-3.5.3 rusile i bio sam lud dok nisam skuzio da kad maknem temu sve radi. Probaj par dana surfat sa samo default temom i bez addona pa vidi. Neznam zasto al bez tema mi se niti jednom nije srusila kad sam maknuo temu (Aero fox).
Bok svima i od mene, jesi probal ovu temu za Vatrenu Lisicetinu ta tema mi se onak najvise sviđa. Kaj se tice rusenja firefox-a meni se niti jednom nije srusil od verzije 3 uopce kolko sam ja primjetil neki antivirusi tj teski Internet Security paketi znaju stvorit probleme po tom pitanju dost a da nit ne znas kaj se događa a tu su normalno i interakcije nekih smotanih tema i addona koji se ne vole nikak pa eto problema!
Sad cu je probat. Cini mi se dobra.
sve pohvale bugovcim u redakciji....u zadnje se vrijeme poceo ponovno nadogradjivati forum....
I pretrazivanje je brze. Domagoj radi odlican posao
.
Rambox nekako su mi slova mutna na ovoj tvojoj temi:
sve pohvale bugovcim u redakciji....u zadnje se vrijeme poceo ponovno nadogradjivati forum....
istina, i ja sam primjetio. jel se zna kad ce novi ati driveri?
istina, i ja sam primjetio. jel se zna kad ce novi ati driveri?
napravio je i temu
I pretrazivanje je brze. Domagoj radi odlican posao
.
Rambox nekako su mi slova mutna na ovoj tvojoj temi:
Hm kod mene nisu uopce mutna kak vidis na fotki dole na XP iskljucen je Smooth edges on screean foonts, da nemas ukljuceno to mozda kod sebe ak dobro pamtim imas 7 jel ili sam fulal!
Poz svima.
ma imam defaultnu temu,i bez addona..al eto..zeza..
EDIT:evo sad sam na drugom kompu..ista stvar..
jedino forum normalno otvara..ovo drugo ,katastrofa..
Ejla ljudi...aj mi pomognite rijesiti problemcic....please
dobar dan
kaj ima
ja dosel s posla, spremam se za war
Hm kod mene nisu uopce mutna kak vidis na fotki dole na XP iskljucen je Smooth edges on screean foonts, da nemas ukljuceno to mozda kod sebe ak dobro pamtim imas 7 jel ili sam fulal!
Ma pretezno radim na XP-u. Malo cu provjerit zasto mi je tako.
ja sam zagovarao da se to vrati odmah čim su to maknuli, i evo sad su vratili, samo su promjenili način na koji se bira što gdje tražimo. svaka čast
ja sam zagovarao da se to vrati odmah čim su to maknuli, i evo sad su vratili, samo su promjenili način na koji se bira što gdje tražimo. svaka čast
Ma sta si ti zagovarao
. Usput poslano ti je ono danas u podne.
Pozdrav. Sta ima ljudi?
Evo ja maloprije dosao s posla. Ruke ne osjetim:/
Pozdrav. Sta ima ljudi?
i ja se u svojoj sobi smrzavam...jedva tipkam
Pozdrav. Sta ima ljudi?
i ja se u svojoj sobi smrzavam...jedva tipkam
Pa zagrij sobu?