Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.474.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
seneka kaže...
VirtUoso kaže...

Bok svima,sta se radi?

bok,sluša muzika

...I pije se kava,naravno.Smijeh

Did protons and electrons create the earth?-Or did Allah meditate and create it's birth? - http://www.youtube.com/watch?v=zyYLNz1l6bQ
16 godina
VirtUoso kaže...

Bok svima,sta se radi?

Ma ljut samViče Cura mi je sa starcima u becu a nisam je vidio 7 dana.il ona nemre il ja..Ma ima da ju u pon vidim pa makar ne iso na treningPlač

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
18 godina
cro_blue kaže...

Pozdrav ekipa. Evo i mene nakon 10-ak dana nakon što sam se napokon riješio starog ISP-a (HT Mostar) i prešao na novog (Global Internet).

Što ima kod vas? Dugo se nismo vidjeli! Namigiva

Bok svima kaj se dela, a zato te nije bilo tak dugo sad sam se sjetil zapravo da si spominjal prelaz na bolji paket interneta. Ja sam vec mislil da je nekaj drugo u pitanju danas se nikad ne zna kad te nema tak dugo no ok ipak sve stima nema frke onda!Cool

17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)
Dobra večer!Šta se radi?
Ako nekome treba pozivnica za Lockerz neka mi pošalje svoju email adresu na PM.
18 godina
neaktivan

Ljudi trebam pomoć - znate li neku stranicu (nema veze da li se treba registrirati ili ne) koja ima slike filmskih postera u velikim rezolucijama?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Ljudi trebam pomoć - znate li neku stranicu (nema veze da li se treba registrirati ili ne) koja ima slike filmskih postera u velikim rezolucijama?

Najbolje kaj sam mogao pronaci

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
odjavljen

Večer svima... Čim se vi bavite? Ja sam upravo završio flashanje svojeg K800i u K810i. Osim sitnice kaj sam izgubio 100tinjak slika (memorijska ostala u mobu) sve prošlo ok.. I još sam si otključao mob (to bi kod ovih lokalnih genijalaca platio 150kn)..

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
18 godina
Paolo2612 kaže...

Tu dole imas postere u 16-9 formatu ak se ne varam i ima ih dosta!Cool

http://www.cinematicwallpaper.com/movie-pictures/Widescreen_Movie_wallpaper

17 godina
neaktivan
Jeste vidjeli novu Vipovu reklamu,opet neki pederko?
17 godina
odjavljen
Tomislav95 kaže...
Jeste vidjeli novu Vipovu reklamu,opet neki pederko?

Nope. Ja skoro i ne gledam TV (mislim, ove naše - HRT, RTL, nova) nego samo gledam na DigiTVu Discovery, NatGeo i slične. Tamo, hvala bogu, nema reklama. A na internetu koristim AdBlock plus. Na dan vidim 1-2 reklame Cool

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
18 godina

Eto dosel stricek sa sladoledom pa se treba malo pocastit ko hoce normalno fuckaj ga!Belji se

17 godina
odjavljen

Pogledajte ovaj video - heavy iz TF2 slaže konfu. Presmiješno Smijeh Smijeh

18 godina
rambox kaže...
cro_blue kaže...

Pozdrav ekipa. Evo i mene nakon 10-ak dana nakon što sam se napokon riješio starog ISP-a (HT Mostar) i prešao na novog (Global Internet).

Što ima kod vas? Dugo se nismo vidjeli! Namigiva

Bok svima kaj se dela, a zato te nije bilo tak dugo sad sam se sjetil zapravo da si spominjal prelaz na bolji paket interneta. Ja sam vec mislil da je nekaj drugo u pitanju danas se nikad ne zna kad te nema tak dugo no ok ipak sve stima nema frke onda!Cool

RC x i Ma nije... Ne daj Bože da je štogod drugo. Ma, evo i s ovim imam nekakvih problema. Imam Windows 7 x64 i čini se da mi mrežna kartica i ovaj NanoStation5 Loco ne surađuju baš najbolje. Nakon paljenja kompa se ne želi spojiti s njim. Premda prepoznaje da je kabel priključen ova dva aparata očito ne komuniciraju.

Iz Linuxa, pak, sve ide k' podmazano. Ne znam koji mu je klinac?!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina

a jel ima gdje velikih slika od AMD-a, Nvidie i sl. da bi se mogle sprintat za poster, recimo 50x50 najmanje (centimetara naravno)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 21:14 (Batista).
17 godina
neaktivan

evo i mene nakon sto godina u bircu Belji se

tko rano rani , zajebo je kokota
17 godina

Pozdrav ljudi!

Danas cu ja morati ortvoriti bircNevinašce

Dobro jutro svima!

Luckyluke!
17 godina
neaktivan

dobro jutro ljudi evo mene malo ranije nego inaceCool stigo NOOOOB ja glupan skidam cijelu noc cod waw i onda sad ujutro slucajno otvorim D disk i imam vec igru Sramim se

ako kome treba pozivnica za lockerz salji E-mail na pm
17 godina
neaktivan
Dobro jutro!Šta ima novoga?Ja se sad probudio.
17 godina

Ja si jucer piknuo jednu Sony Braviu,82 cmSmijeh

Prvi LCD u mom domu NevinašceBelji seCool

Luckyluke!
17 godina
neaktivan

evo waw se instalira onaj stari ovaj novi mi se nije davalo extractiratiCool mi smo prosli tjedan uzeli nekog samsunga 86 cm+maxtv+hdmi kabel=odlicna slikaCool

17 godina
Jebasu123 kaže...

evo waw se instalira onaj stari ovaj novi mi se nije davalo extractiratiCool mi smo prosli tjedan uzeli nekog samsunga 86 cm+maxtv+hdmi kabel=odlicna slikaCool

Hehe ja uzeo tog Sonya,platili ga 3000 kn a izgleda ko da kosta 10 k kuna Cool

Ko stvoren je za Play Station 3 Belji se

Luckyluke!
18 godina

'Jutro svima

Nekaj mi sve izgleda uspavano, nema akcije, nije valjda da svi još spavaju...

Još sam pod dojmovima jučerašnjih kvalifikacija u GTR 2 - osvojil sam pole sa 26 tisućinki prednostiNamigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
Armor kaže...

'Jutro svima

Još sam pod dojmovima jučerašnjih kvalifikacija u GTR 2 - osvojil sam pole sa 26 tisućinki prednostiNamigiva

Jos se uvijek GTR 2 igra?Nevinašce

Ja ga jos nikada nisam probao ali kako uvidam njegovu popularnost morat cu ga nabaviti Namigiva

Luckyluke!
18 godina
luckyluke kaže...
Armor kaže...

'Jutro svima

Jos se uvijek GTR 2 igra?Nevinašce

Ja ga jos nikada nisam probao ali kako uvidam njegovu popularnost morat cu ga nabaviti Namigiva

Igra itekako.

Danas imamo utrku na Monzi, jučer su bile kvalifikacije...sve u sklopu Porsche 997 GT3 turinira.

Vrhunska zabava, iako nije zabava za onog ko ne zna voziti :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina

Kako je*ena igra!

Sad gledao po youtubeu o GTRu 2 i ocarao sam se kako je igra super.

Sada trazim odkud bi je mogao "nabaviti"Nevinašce

EDIT:jos samo da imam volan Belji se

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 9:39 (luckyluke).
18 godina

Jutro svima! Odavno me nije bilo ovako rano. Što ima novog kod vas? Taman se spremam odraditi neki "kućni zadatak" (Windowsi i ta sra...) pa bi se mogla ubiti koja kuna!  Belji se

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Jutro svima! Odavno me nije bilo ovako rano. Što ima novog kod vas? Taman se spremam odraditi neki "kućni zadatak" (Windowsi i ta sra...) pa bi se mogla ubiti koja kuna!  Belji se

pare se ne ubijaju pare se beruCool dobro jutro armor i cro blue

18 godina
Jebasu123 kaže...
cro_blue kaže...

pare se ne ubijaju pare se beruCool dobro jutro armor i cro blue

Kad su kune u pitanju onda se mogu i ubiti! Belji se

18 godina

Jutro, cro, jebasu

Evo malo slušam muziku za zadnji dan sa 22 "kvrge"...

Naišel sam na jedan super

17 godina
protjeran

jutro svima

još jedna subota pred nama!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice