- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svima,sta se radi?
Ma ljut sam
Cura mi je sa starcima u becu a nisam je vidio 7 dana.il ona nemre il ja..Ma ima da ju u pon vidim pa makar ne iso na trening
Pozdrav ekipa. Evo i mene nakon 10-ak dana nakon što sam se napokon riješio starog ISP-a (HT Mostar) i prešao na novog (Global Internet).
Što ima kod vas? Dugo se nismo vidjeli! 
Bok svima kaj se dela, a zato te nije bilo tak dugo sad sam se sjetil zapravo da si spominjal prelaz na bolji paket interneta. Ja sam vec mislil da je nekaj drugo u pitanju danas se nikad ne zna kad te nema tak dugo no ok ipak sve stima nema frke onda!
Ako nekome treba pozivnica za Lockerz neka mi pošalje svoju email adresu na PM.
Ljudi trebam pomoć - znate li neku stranicu (nema veze da li se treba registrirati ili ne) koja ima slike filmskih postera u velikim rezolucijama?
Ljudi trebam pomoć - znate li neku stranicu (nema veze da li se treba registrirati ili ne) koja ima slike filmskih postera u velikim rezolucijama?
Najbolje kaj sam mogao pronaci
Večer svima... Čim se vi bavite? Ja sam upravo završio flashanje svojeg K800i u K810i. Osim sitnice kaj sam izgubio 100tinjak slika (memorijska ostala u mobu) sve prošlo ok.. I još sam si otključao mob (to bi kod ovih lokalnih genijalaca platio 150kn)..
Tu dole imas postere u 16-9 formatu ak se ne varam i ima ih dosta!
http://www.cinematicwallpaper.com/movie-pictures/Widescreen_Movie_wallpaper
Nope. Ja skoro i ne gledam TV (mislim, ove naše - HRT, RTL, nova) nego samo gledam na DigiTVu Discovery, NatGeo i slične. Tamo, hvala bogu, nema reklama. A na internetu koristim AdBlock plus. Na dan vidim 1-2 reklame 
Pogledajte ovaj video - heavy iz TF2 slaže konfu. Presmiješno

Pozdrav ekipa. Evo i mene nakon 10-ak dana nakon što sam se napokon riješio starog ISP-a (HT Mostar) i prešao na novog (Global Internet).
Što ima kod vas? Dugo se nismo vidjeli! 
Bok svima kaj se dela, a zato te nije bilo tak dugo sad sam se sjetil zapravo da si spominjal prelaz na bolji paket interneta. Ja sam vec mislil da je nekaj drugo u pitanju danas se nikad ne zna kad te nema tak dugo no ok ipak sve stima nema frke onda!
RC x i Ma nije... Ne daj Bože da je štogod drugo. Ma, evo i s ovim imam nekakvih problema. Imam Windows 7 x64 i čini se da mi mrežna kartica i ovaj NanoStation5 Loco ne surađuju baš najbolje. Nakon paljenja kompa se ne želi spojiti s njim. Premda prepoznaje da je kabel priključen ova dva aparata očito ne komuniciraju.
Iz Linuxa, pak, sve ide k' podmazano. Ne znam koji mu je klinac?!
a jel ima gdje velikih slika od AMD-a, Nvidie i sl. da bi se mogle sprintat za poster, recimo 50x50 najmanje (centimetara naravno)
evo i mene nakon sto godina u bircu 
dobro jutro ljudi evo mene malo ranije nego inace
stigo NOOOOB ja glupan skidam cijelu noc cod waw i onda sad ujutro slucajno otvorim D disk i imam vec igru 
Ja si jucer piknuo jednu Sony Braviu,82 cm
Prvi LCD u mom domu 

evo waw se instalira onaj stari ovaj novi mi se nije davalo extractirati
mi smo prosli tjedan uzeli nekog samsunga 86 cm+maxtv+hdmi kabel=odlicna slika
evo waw se instalira onaj stari ovaj novi mi se nije davalo extractirati
mi smo prosli tjedan uzeli nekog samsunga 86 cm+maxtv+hdmi kabel=odlicna slika
Hehe ja uzeo tog Sonya,platili ga 3000 kn a izgleda ko da kosta 10 k kuna 
Ko stvoren je za Play Station 3 
'Jutro svima
Nekaj mi sve izgleda uspavano, nema akcije, nije valjda da svi još spavaju...
Još sam pod dojmovima jučerašnjih kvalifikacija u GTR 2 - osvojil sam pole sa 26 tisućinki prednosti
'Jutro svima
Još sam pod dojmovima jučerašnjih kvalifikacija u GTR 2 - osvojil sam pole sa 26 tisućinki prednosti
Jos se uvijek GTR 2 igra?
Ja ga jos nikada nisam probao ali kako uvidam njegovu popularnost morat cu ga nabaviti 
'Jutro svima
Jos se uvijek GTR 2 igra?
Ja ga jos nikada nisam probao ali kako uvidam njegovu popularnost morat cu ga nabaviti 
Igra itekako.
Danas imamo utrku na Monzi, jučer su bile kvalifikacije...sve u sklopu Porsche 997 GT3 turinira.
Vrhunska zabava, iako nije zabava za onog ko ne zna voziti :)
Kako je*ena igra!
Sad gledao po youtubeu o GTRu 2 i ocarao sam se kako je igra super.
Sada trazim odkud bi je mogao "nabaviti"
EDIT:jos samo da imam volan 
Jutro svima! Odavno me nije bilo ovako rano. Što ima novog kod vas? Taman se spremam odraditi neki "kućni zadatak" (Windowsi i ta sra...) pa bi se mogla ubiti koja kuna! 
Jutro svima! Odavno me nije bilo ovako rano. Što ima novog kod vas? Taman se spremam odraditi neki "kućni zadatak" (Windowsi i ta sra...) pa bi se mogla ubiti koja kuna! 
pare se ne ubijaju pare se beru
dobro jutro armor i cro blue
pare se ne ubijaju pare se beru
dobro jutro armor i cro blue
Kad su kune u pitanju onda se mogu i ubiti! 
jutro svima
još jedna subota pred nama!