Ivana Boljkovac
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ivana Boljkovac
je, Drele bog te maznul...
evo i mene....svirali smo od 3 do sada....hebemti me bole usi....bubnjar kupio dvije nove cinele i stalnoo lupao po njima....hehe...a sad sam umorann ko pass
Ivana Boljkovac
ništa manje nisam ni sumnja. od oljya
Evo prošlo brzinsko imitacijsko korištenje RAID 1 polja
Evo prošlo brzinsko imitacijsko korištenje RAID 1 polja
Evo ga naš Twitteraš.
Pozdrav Olji. Dosadno ti pa se igraš po nekim poljima, jel ?
Ma evo malo sam si sređivao memorije (diskove (interne i eksterne), te moje flash memorije i memorijske kartice....)... Crkla mi je prije neki dan N95 pa imam 8GB na SDHC kartici (no to sam formatirao i napravio Backup laptopovog OS-a na nju), a samim time sam ostao bez glavnog MP3 playera, pa sam morao pronaći svoj stari (ima čak 1GB memorije i lijep je )
Eto toliko igranja sa 1000-ama GB-a
Sada malo razmišljam i gledam po dućanima i shvatim da bi za mene bio ovakav diskovni sustav bio taman:
2x WD Velociraptor 300GB (RAID 0) + 2x WD Caviar Green 2TB (RADI 1)
Koristi li još netko Google Chrome.
Kod mene su nestale Flash animacije i nema vida na You Tube
Jutros je vrtio flash na Bug-ovim stranicama.
Pa skini novi flash player (ja ga imam na laptopu i radi dobro)
Pa skini novi flash player (ja ga imam na laptopu i radi dobro)
Pa imam Flash player. radi u Mozilli sve, a Chrome nešto pobrko izgleda.
Ma ja sam rekao zbogom Mozilli i svima i sada sam na Safariju (dok njemu jendog dana ne kažem zbogom , ali za sada radi bolje nego Mozilla, Chrome, Opera, IE....)
mozilla ftw
Dobro vecer, sta ima? Ja cu evo jos malo(hmm, skinuti) Win7Enterprise(ne beta, ne R, nego original, onaj koji ce izacitek 22.10), pozdrav, odoh malo gledati TV...
Al' ce biti Thumb downova, ali ne morate vjerovati...
mis nisam normalan još sve dugove nisam vratia, a uzea sam slušalice na
ebayu evo link koje su sony mdr-v700dj tu su samo slike
nije velika para 150kn...
Ma ja sam rekao zbogom Mozilli i svima i sada sam na Safariju (dok njemu jendog dana ne kažem zbogom , ali za sada radi bolje nego Mozilla, Chrome, Opera, IE....)
Izdajico FF-a! Ja sad namjerno necu kupit Olympusa (a kao imam love za njega).
Bas gledam ovu zenu macku, dobra je ova Heli Beri.... tko ne bi nju ...
eto ja nebi da ti srce bude na mistu..
seres kak si dug i sirok !!
seres kak si dug i sirok !!
zar san tako proziran, jbga morat ću se opiturat,
a mis ko je nebi, ali kod izbora izabra bi drugu...
a da ja zatvorin kad nema nikoga....
edit: LOCK
LOCK
Do 06:00 u subotu 3.10.2009 godine.
Not today, Makić ;)
Jutro ljudiii! Sta ima? Win7Enterprise(original) skinut, danas cu ga instalirati, javim dojmove kad stignem.
Eto jos samo da stavim natpis OPEN
Evo ovo je natpis za otvaranje birca opet... A evo doručka, mmm, bosanski cevapcici...
jutro, opet nasilno buđenje od strane moje majke...
ajme meni nije mi dobro...
Evo mene iz kreveta,ko zna kaj sam sve radio a da nisam bio svjestan togaMoram frajeru poslat PS2 jer mi vise netreba pa si piknem Athlona x4 sam neznam kolko me dode postarina,sta vi mislite za taj ps2 kolko ce doc postarina? ima 2-3 kg sigurno
Jutro ljudiii! Sta ima? Win7Enterprise(original) skinut, danas cu ga instalirati, javim dojmove kad stignem.
Eto jos samo da stavim natpis OPEN Evo ovo je natpis za otvaranje birca opet... A evo doručka, mmm, bosanski cevapcici...
nisu ti to bosanski, naši su u pljosnatom somunu, malo manji ;) i sa manjim komadićima luka
Evo mene iz kreveta,ko zna kaj sam sve radio a da nisam bio svjestan togaMoram frajeru poslat PS2 jer mi vise netreba pa si piknem Athlona x4 sam neznam kolko me dode postarina,sta vi mislite za taj ps2 kolko ce doc postarina? ima 2-3 kg sigurno
a slušaj ja kad sam sla bilo je pola kila i u sisak došlo me 20kn....
Hola ljudi, kako je?