- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hola ljudi! Kako je?
Hola ljudi! Kako je?
Uff odlicno petak je, jedino kaj je malo tmuran dan ali nesmeta mi to toliko :)
Hola ljudi! Kako je?
Gripasto.
Hola ljudi! Kako je?
gura se...
Eh i ovdje je isto tmuran dan (baš sam mislio ići Sigmicu oprobati)
Kavu s mlijekom (hladnim) molim. Ne da mi se danas radit
Meni je već dobar dan.Digao sam se u 7 i učio do 10:30.Sad ću ubrzo ručat pa u školu.
a ja mis večeras u lignje sad samo ne znam kako će vrime poslužit...
evo ja sa prakse pa se sad uhvatit malo knjige.
oce netko Lockerz pozivnice?
Ne,hvala,al bi informaciju kako skinut neke igre preko torrenta.Svaki put me baci na servere,a tamo nemam pristupa kad nisam član.A ovo normalno preko torrenta mi se skida već 2 dana(ima 220MB)i još se nije skinulo ništa(a igre su pratari arkanoidi)...
Pozdrav dečki i cure ode ja u školu!
Ne,hvala,al bi informaciju kako skinut neke igre preko torrenta.Svaki put me baci na servere,a tamo nemam pristupa kad nisam član.A ovo normalno preko torrenta mi se skida već 2 dana(ima 220MB)i još se nije skinulo ništa(a igre su pratari arkanoidi)...
zavisi sa koje stranice skidas i o tome koliki je omjer Seeds/Leechers, sto vise Seedsa to bolje, sto manje Leechersa to bolje, posalji mi PM-om stranicu s koje si skinuo torrent i koja je igra da vidim
pozz BORG haha
kod mene spremanje.. pra patike i šlape, bićve(čarape za one koji ne znaju)...
ima još čudo toga sve za ponediljak isto mis da ću se javit s fesba..
ima jedan razred i samo uđeš i idem na net
Poz svima!
Makic sad sam se sjetio emisije Po ure torture kad su tipa pitali dal je on budist a tip kaze: naravno da jesam. Svako jutro se budim prije svih u kuci i budim ih prije posla. Odvalio sam kad sam to cuo.
Poz svima!
Makic sad sam se sjetio emisije Po ure torture kad su tipa pitali dal je on budist a tip kaze: naravno da jesam. Svako jutro se budim prije svih u kuci i budim ih prije posla. Odvalio sam kad sam to cuo.
dobra je to emisija bila evo vidite ovo al isplati se tek oko 5 minute
ehy, ljudi...sta ima? sta se radi?? vidim da je doslo vrijeme kod mene da si kupim novu periferiju...mis i tipkovnica su mi poceli stekat, monitor mi premal, a zvucnici vec imaju koju godinu, kupio sam ih jos kad sam ih prije 7,8, god...
A kod mene je već vrijeme da stavim Q9400 polako
A kod mene je već vrijeme da stavim Q9400 polako
bogme, ja svog Q6600 necu duuuugooooo mijenjati, nisam gamer, jedino sto igram CoD 2, a za to mi dovoljan i celeron, a sto se tice obrade u Lightroom-u...nevjerojatno brzo otvara raw-ove i ja sam prezadovoljan....
Eh... Samo kada sam ja kupovao E6600, Q6600 je bio hebeno skup... Inače bi uzeo Q6600 (Q6700 zapravo)... Sada kada sam promjenio sve osim procesora, mogao bi i njega i onda složiti još jedan komp sa E6600 (imam sve potrebne dijelove)
Eh... Samo kada sam ja kupovao E6600, Q6600 je bio hebeno skup... Inače bi uzeo Q6600 (Q6700 zapravo)... Sada kada sam promjenio sve osim procesora, mogao bi i njega i onda slođiti još jedan komp sa E6600 (imam sve potrebne dijelove)
da...ma Q6700..hmm....neznam razliku u cijeni, al jedina razlika u performansama je takt rada, sto ja kod svoga dignem na 3,6 bez dizanja voltaze i testiram ga Intel Burn testom....i naravno, prodje test bez problema....al, ti imas hebeno jake grafe, sto procesor ih uopce ne iskoristi i preporucam ti Quada za PS i LR...jer se osijeti veeeelika razlika
Ma rade i na E6600 jako dobro, ali ipak me strah davati mu svakodnevno 1.6V (1.35V je default za C2D procesore)! Što se tiče grafike moje, procesor i nije tako slab na ovoj frekvenciji (jači je od E8500, a tu negdje sa E8600, možda malo sporiji), ali da ne može ih posve iskorostiti (je da nema frame dropova i da skoro sve igre, osim Crysisa, rade na 100FPS-a konstantno na 19", a na 1920 x 1080 rade na oko 75FPS-a, a Crysis na oko 35FPS-a)
dis ste?
LOL evo ja sad sebi napravio taj famozni fejs
Evo me
Ah i ti si postao članom Fejsbuhe buuuuuuu
Evo me
Ah i ti si postao članom Fejsbuhe buuuuuuu
samo iz jednog razloga, da što više ljudi privučem na erep.
edit: nešt neće...
edit2: moram bit prijavljen na fejs
dis ste?
LOL evo ja sad sebi napravio taj famozni fejs
He has passed to the dark side :(
He has passed to the dark side :(
nažalost
ali kad navučem par stotina ljudi na erep >>> delete acc
evo..konacno sam kupio BUG...sad si idem skuhat jednu kaficu i u miru procitati BUG...pozz ljudi!!