Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.471.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Cijela moja familija, djed, bake, mama, tata, prabaka, pradjed1, pradjed2 koji je umro prije 20ak godina, šukunbaka.
Svi smo bili na izborima kako bismo podržali svoje, ADZ-ovce.

A da šta drugo?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina

Večer {#}

17 godina
neaktivan
power_user kaže...

To sam prvo :D

Ali nisam našao baš nešto, većinom su obične slike, ne baš za wp.

Uzmi dva obična HD wallpapera i spoji ih u paintu :D

Što da uzmem za čitanje pdf-ova? Adobe je smeće, a Foxit ima milijun stvari koje nikad nisam koristio.

17 godina

Sta mislite o ovim satovima?

Slucajno naletio na slike...

TrustNo1
17 godina

Upravo izvršio svoju građansku dužnost, a ako želite znati za koga sam glasao, kliknite na smile 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Jutroooo :) Kako smo? :D

S glazbom pobjegnem negdje...negdje gdje je moja duša sigurna,gdje umjesto suza je smijeh....
14 godina

Jutro svima!

14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Jutro svima!

jutro...samo cure jutros ovdje :D

S glazbom pobjegnem negdje...negdje gdje je moja duša sigurna,gdje umjesto suza je smijeh....
16 godina
neaktivan

Jutrooooo! I dečkići su tu. hehe. {#}

14 godina
neaktivan

I tko je zadovoljan izborima?

Kalko1212 ingame
17 godina

Ja nisam, Vuco nije ušao u sabor{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan

Ja.

Jutro svima.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan

ja...pobjedili smo :D

14 godina
neaktivan

Meni prijatelj govori da je HDZ namještao i da su samo budale glasale za HDZ ( ne mojte se ljutiti nisam ja reko samo prenosim).

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan

Tko želi da poklonim Windows XP Professional Service Pack 3 sa dodacima i teme? Težak je 1. 4gb. Evo slike...

16 godina

Ja nisam, ni HDZ ni Vuco nisu dobili -.-

Daria
14 godina
neaktivan

ima toliko prica bozicnih ja ih nigdje nemogu naci na torentima...mislim pritom na crtice...torent hr ima nest sitno  meni treba neki veliki paket...al nikako..nema ni bozicne price 2 ni pol stvari...pa uzas

16 godina
neaktivan

Još jedan dokaz da je država u ovome stanju prvenstveno radi ljudi koji žive u njoj.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Da, pametnjaković se javio koji sve zna o politici, neaš ti pojma, šta ti misliš da će bit bolje sad kad su došli komunisti (kukurikavci)  na vlast sad, krast će se ionako i ovako, boli njih šipak za nas, tako da će bit još gore i gore kad su ovi došli

Daria
14 godina
odjavljen
jukiii kaže...

Da, pametnjaković se javio koji sve zna o politici, neaš ti pojma, šta ti misliš da će bit bolje sad kad su došli komunisti (kukurikavci)  na vlast sad, krast će se ionako i ovako, boli njih šipak za nas, tako da će bit još gore i gore kad su ovi došli

Ovo si garant doma čuo! {#}

17 godina
neaktivan

Opet ona parola, krali su jedni pa će sigurno i drugi, ali bolej da nas kradu katolici nego ateisti. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan

Pjetlići ne zagađujte kafanu politikom.

Tu se istresite.

EDIT:

Zipa mulca kako bi se trljao uz staru i sestru:)

(treba se logirati u jubito da bi se pogledalo)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 12:10 (F1-IVO).
14 godina
odjavljen

U onu navedenu temu ne smijem doći jer me redar ne voli pa samo traži post za crni! {#}{#}

16 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Heh, sam si sebe pokopao i dokazao da si nekompetentan za bilo kakvu raspravu. Da je HDZ došao 100% bi bili nova Grčka, po neredima prvenstveno. Hvala bugu više da će se crkva odvojit od politike i prestat je financirat. 

Naravno bit će problem vratit državu i za to će trebat učinit velike rezove i sve će bit na rubu, pogotovo neobrazovani ljudi, te oni koji samo gledaju kako zahebat državu, a za njih me i nije pretjerano briga. Što se nisu malo više potrudili u životu.

A HDZ se može vratit samo restrukturiranjem cijele stranke. Za njega su još samo zadrti ljudi, mahom ustaše i slični koji ne kuže da vjerojatno ne bi ni bili u svojoj državi, nego bi bili u Italiji. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
jukiii kaže...

Dečko prestani se blamirati i pokri se ušima... {#}

14 godina
neaktivan

Hej dečki, kakav je ovo nered ovdje? :D

15 godina

Izborima sam u potpunosti zadovoljan.
Opet je Hrvatska položila test inteligencije, ali o tome u drugoj temi.
Mirni budite, selite se u temu gdje vam je rečeno.

Evo nove ankete. Što vi kažete?
Smatram da je NovaTV (svaka čast) i na virtualnoj Sabornici, cjelovečernjem izvještavanju.

Jedina zamjerka ono prvo Bagino iznošenje rezultate, gdje je Lesar bio prikazan na svim ostalim političkim strankama, to je bilo jako zanimljivo.
Čak je i Bago rekao "OMFG, I see multiple Lesar" {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
odjavljen

Stručnjaci, dajte neki program za restart rutera preko PC-a.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice