Pogledajte mu slike,na jednoj izgleda ko da ima 14,a na drugoj ko da ima 24
Procitaj komentare.. jedna slika je stara 6 godina ;)
Pogledajte mu slike,na jednoj izgleda ko da ima 14,a na drugoj ko da ima 24
Procitaj komentare.. jedna slika je stara 6 godina ;)
Mentalist,znam da si me prijavio, iako si i sam bio iznio svoje podatke na forum.
Tako da ja po tome ne krsim pravila jel tako?
Vjerovao ili ne, nisam uopste htio tvoju kaznu, niti sam te prijavio zeleci osvetu, napisao sam i citiram: "Obrisite ovo".
Mentalist,znam da si me prijavio, iako si i sam bio iznio svoje podatke na forum.
Tako da ja po tome ne krsim pravila jel tako?
Vjerovao ili ne, nisam uopste htio tvoju kaznu, niti sam te prijavio zeleci osvetu, napisao sam i citiram: "Obrisite ovo".
ah
Idem porazgovarati s ivanom
ah
Malo si se us*ao?
ah
Malo si se us*ao?
-- FB chat...
ola momci, danas sam prvi put gledao tv od 11. mjeseca prošle godine i mogu vam reći da mi je žao što sam pogledao dnevnik na prvom, ništa se nije promjenilo osim što sam sad nesretniji jer znam da plivamo u istim govnima kao i prošle godine
dobra je ova tema xD
ne koristiš black bug?
dobra je ova tema xD
ne koristiš black bug?
samo po mraku :)
srećom pa ja nemam problema sa svojim kompijuterom
a šta ćeš, dok nisam izašao iz svoje srednje bio sam gramatički nepismen,... e što ti uradi elektrotehnička škola
a šta ćeš, dok nisam izašao iz svoje srednje bio sam gramatički nepismen,... e što ti uradi elektrotehnička škola
nisi ni sad bolji
nisi ni sad bolji
sad imam problema i sa čitanjem s lijeva na desno od oštećenja mozga, čitam tak da pogledam desni kraj riječi i onda vidim što piše, navikao sam se već perifernim vidom čitat po komade rečenice
edit: u 3 pogleda pročitam jedan red ^^
bitno je savladat zapreke koje ti život donese :)
Pozdrav ljudi...
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim ljudima muslimanske vjeroispovijesti :)
hmm imam plan... uzet 200 kn, kupit drvene ploče, i napravit svoju drvenu kantu za komp, svejedno mi ova ne odgovara, prekopirat neki brutalni thermaltake case, svejedno sam školovan za izradu svih mogućih stvari x)
mlatnit 3 rupe 140 mm na prednju, stražnju, gornju i donju stranu, i još mlatnit 3 rupe na stranu, a vrlo moguće da i napravim pregrade protoka zraka, da isčupam ono postolje za dvd-ove i hardove iz ovog metalnog casea, pa da ga stavim u posebnu pregradu i stavim posebno hlađenje, tak bi hlađenje matične / grafulja / proca bilo bolje izvedeno
edit: al prvo moram napravit perunovu sjekiru x(
Gotovo...
Ajmo marvo u nespavalice
dobro jutro momci, opet je bilo zaljevanje cvijeća, al ovaj put u 6:15 ujutro x)
Vidim nisam jedini koji se budi u 7!
Pa dobro vam jutro na zadnji dan kolovoza ove godine :/ moramo se oprostiti sa kolovozom danas :)
Jutro.. Ima vas jos budnih
Sad po Noctuu u Oprić, al s biciklom.. Trebat ce sad prec 10km..
Pih. Ko da je to puno sa biciklom. Ja dnevno oko 35km prođem (negdje 2,2 ipol sata mi treba)
Pih. Ko da je to puno sa biciklom. Ja dnevno oko 35km prođem (negdje 2,2 ipol sata mi treba)
ti to sporo turiraš ako voziš 15-17km/h x)
ti to sporo turiraš ako voziš 15-17km/h x)
Iskreno da ti kažem, neznam kolika mi je brzina,prosječna,maksimalna. Nemam ciklokomp, a ne da mi se gledat na GPS.
Računaj da sa sobom vodim sporog frenda, koji staje svako malo.
Problem je sta je bicikla ova pa i nije bas lako vozit uzbrdo.
Problem je sta je bicikla ova pa i nije bas lako vozit uzbrdo.
mda,zaboravio sam na BMX bicikle. Te ne volim niti vozim.
mda,zaboravio sam na BMX bicikle. Te ne volim niti vozim.
ja nikad neću shvatit zašto to ljudi kupuju, em sjediš u ćudnom položaju, em nemožeš u brijeg a da se ne umoriš em je ružan bez uvrede forumašima koji ga voze
Jutro narode, usto rano u nadi da cekam sluzbu za korisnike a jos nista :), evo makar mi dosli bratic i sestricna :D