Posto cooler? neda mi se slat PP
pa prvenstveno bi ga poklonipo oneme tko uzme više stvari :-D
ali šta ja znam koliko ga da cijeni 70ak kn...
A HDD od 1TB
a da naučiš koristiti pp
Tko j vidio koristit PP kad mos na bircu spamat
Posto cooler? neda mi se slat PP
pa prvenstveno bi ga poklonipo oneme tko uzme više stvari :-D
ali šta ja znam koliko ga da cijeni 70ak kn...
A HDD od 1TB
a da naučiš koristiti pp
Tko j vidio koristit PP kad mos na bircu spamat
ja klimu upalio, hladim se jos s nekom plastikom xD jos uvijek vruce, e jedva cekam jesen
hm svaka ćast, ali cooler je zvijerka, još sam ih ja par ugradio na kompve, i dosta su dobri.
da ovi tx3 nisu pali tako sa cijenom, vjerovatno bi bio bestbuy za te pare.
jer ovih imaš na njuskalu po 70ak kn
da, sad se više ne isplati baš...al dobro i njemu je pala cijena na 90kn
i što mi je najbolje vent mu svijetli kad upalim UV neonke :) to nigdje nitko nije spomenuo na internetu koliko vidim..
E da, to ni ja nisam vidio, a imam doma 6 neonki u ladici :-D
ja klimu upalio, hladim se jos s nekom plastikom xD jos uvijek vruce, e jedva cekam jesen
I ja tak je vruce da se nemres ni vozit bicikom, da se ne onescvjestis jucer sam jedva zaspao...
E da, to ni ja nisam vidio, a imam doma 6 neonki u ladici :-D
heheh
meni je zakon što mi i pci-x, ram i sata konektori svijetle :)
moram samo nać uv boju negdje da pasivce na matičnoj i grafi obojam pa da bude komplet
Joj ljudi ove vrucine su nepodnosljive :S Kako vi to prezivljavate?
Priključio sam se na kolu i led
Ja se ušteka na senzaciju i led
Joj ljudi ove vrucine su nepodnosljive :S Kako vi to prezivljavate?
Ventilator.
Ja sam na selu, nije vruće uopće, a radije bi bia doma za PCjem koji grije sobu na 50 °C, tigrastim komarcima i klimom koja ne radi...
Zasto crnogorac ima stolicu u sobi?
Da se odmori prije spavanja
što mislite koliko vrijedi CoolerMaster Aerogate 2?
KOji biste mi hladnjak za proc.preporucili da nije bas skup nemam pojma koji je :P neki intelov dual core izvadio sam ga da ne izgori kako se pregrijavao bila je temp i do 70-ak °C
kupi nešto od mene i dobiješ je na poklon
KOji biste mi hladnjak za proc.preporucili da nije bas skup nemam pojma koji je :P neki intelov dual core izvadio sam ga da ne izgori kako se pregrijavao bila je temp i do 70-ak °C
preporučujem ti da se okineš iza uha
??? neda mi ga se sad trazit po ladici medu smecem :D
U potpisu mos vidit kakav sam :)
a kako bi ti netko preporučio hladnjak kad se nezna za koji socket?
trolling or stupid?
a kako bi ti netko preporučio hladnjak kad se nezna za koji socket?
trolling or stupid?
Stupid xD
Sad cu ispast jos gluplji jer je AMD-ov haha "AMD athlon 64 x2"
Ljudi treba mi neko ko zna dobro njemački, neka mi se javi na pm ako mi je spreman malo pomoći.
uzmi ovaj tx3 od kolege
uzmi ovaj tx3 od kolege
Uzmi ssd-ove i hitachi pa ti ga ja poklonim
Sad cu zavrsit na humoru ali kaj je to SSD kaj je to kao prijenosni hard ili tako nesto
Sad cu zavrsit na humoru ali kaj je to SSD kaj je to kao prijenosni hard ili tako nesto
evo link pa gledaj
Jaaaaaaaako brzi harddisk, koji podatke zapisuju na memoriske čipove umjeto na klasične "diskove".
ukratko :-D
Jaaaaaaaako brzi harddisk, koji podatke zapisuju na memoriske čipove umjeto na klasične "diskove".
zaboravio si najbitnije...ako padne na pod nije mu ništa :D
zaboravio si najbitnije...ako padne na pod nije mu ništa :D
Ali ipak nebi reporučio da s njim igraš nogomet u sobi
Ali ipak nebi reporučio da s njim igraš nogomet u sobi
naravno
al neki manji udarac mu neće smetat, dok klasični hdd možeš bacit u smeće
Dobar dan...
uf kupio bih ja taj hladnjak, samo što sam tak dobro sredio protok zraka i ventilaciju u računalo da mi se proc na 3.3 ghz full load ne grije preko 45 stupnja sa nekim zalman hladnjakom
Dan narode, ste vidli kolekciju u nehrkalicama sinoc? Odma na pocetku ako niste :)
Dosada, vrucina, slusam malo Gibonnia.