Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.336.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
moderator
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...

opet si uletio u g*vna dok pokušavaš pomoć? {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Aha a di je tvoj? E da dobio mail od Vipa. Sam nemrem niš testirat jel troši ili ne... Ikao je limit dostigo.

I šta kažu VIPovci?

XXX-Man kaže...

A kad ja nisam u g..nima?!:)

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

eh, nebih znao :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...
Aha a di je tvoj? E da dobio mail od Vipa. Sam nemrem niš testirat jel troši ili ne... Ikao je limit dostigo.

I šta kažu VIPovci?

XXX-Man kaže...

Mail od Vipa:

Kaže da posrijedi neki maliciozni program od koji rade u pozadini i ja nikako nisam ni našo. A ni Aviru nije niš našlo a isto tako i malwarebytes.  ak želiš vidjem moj mailček dođi na mnsećeka

14 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ispod šahta plovi moja smeđa jahta, ha Ivo? {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

Gle curo, dao bih ti i besplatno!

Ali stvar je u tome da sam cekoa kaate od 10 ujuto do 17h popodne!!

Cijelo vijrme sam cekao, bilo naguravanja, zivciranja, znoja....a jos na kru ne idem zato sto iadm na more, pa da ne propadnu

16 godina
neaktivan

Jel to Jackie Chan umro?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Mail od Vipa:

Kaže da posrijedi neki maliciozni program od koji rade u pozadini i ja nikako nisam ni našo. A ni Aviru nije niš našlo a isto tako i malwarebytes.  ak želiš vidjem moj mailček dođi na mnsećeka

Najlakše im je reći da imaš virus i da ti on jede promet. Koji balvani.

Jednom poznaniku koji je davno imao adsl i paket od 1gb jedan mjesec mu je došao račun i piše da je nabio 200 i kusur gb prometa!

Račun je bio ogroman. Naravno rekli su mu da se netko spojio na njewgov nezaštićeni wlan a frend imao D-Link 584T koji niti nema wlan:)

Slao im je hrpu mailova, prijetio, zvao udrugu za zaštitu potrošača i nakraju su oni priznali grešku i rekli da je kod njih neka greška u sistemu bila.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
16 godina
moderator
Ambush kaže...

Gle curo, dao bih ti i besplatno!

Ali stvar je u tome da sam cekoa kaate od 10 ujuto do 17h popodne!!

Cijelo vijrme sam cekao, bilo naguravanja, zivciranja, znoja....a jos na kru ne idem zato sto iadm na more, pa da ne propadnu

ček, ti to meni? {#}

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...
Mail od Vipa:

Jednom poznaniku koji je davno imao adsl i paket od 1gb jedan mjesec mu je došao račun i piše da je nabio 200 i kusur gb prometa!

Račun je bio ogroman. Naravno rekli su mu da se netko spojio na njewgov nezaštićeni wlan a frend imao D-Link 584T koji niti nema wlan:)

Slao im je hrpu mailova, prijetio, zvao udrugu za zaštitu potrošača i nakraju su oni priznali grešku i rekli da je kod njih neka greška u sistemu bila.

Evo poslao sam ti mail pa pogledaj... Ma razumijem ja to i znam kako je jer ja uvijek kontroliram tako da znam koliko trošim a koliko ne. Ovaj kojim sam stavio netaknutim win 7 i moram reći da radi kako spad a net nimalo ne troši.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...
Mail od Vipa:

Sličan slučaj kod mene... Đubrad lopovska

Jučer sam pomagao nekom liku da bih skužio da on nema opciju za VCORE u BIOSU.{#}

We are free to follow our own path. There are those who will take that freedom from us, and too many of you gladly give it.
15 godina
neaktivan

Jel tko gledao Petrića na Novoj tv sada :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
17 godina
Šta ima ;) ja sad u avion za zg
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Haha ja sam gledao, još malo PC nam ide u đep. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 20:01 (Monopol).
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
woodgamesfx kaže...

Haha ja sam gledao, još malo PC nam ide u đep. {#}

Izdajica ima je Dell u rukama {#}

Inaće imao sam dojam da će puknut od smijeha  i sve sterat u 3 krasna krastavca.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
14 godina
neaktivan

Kamuflirao se, Apple je ispod stola. {#}

16 godina
neaktivan

Ljudi jedno pitanje.Ak bi ja došo ispred dvorane i prodavo karte za koncert, jel bi me mogo neko prijavit policiji ako onda bude tamo?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
moderator

večer :)
free wireless :)

16 godina
neaktivan

Dobra večer{#}

Mama mi je Hrvatica,a tata.....o tome bi se dalo raspravljati
15 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Ljudi jedno pitanje.Ak bi ja došo ispred dvorane i prodavo karte za koncert, jel bi me mogo neko prijavit policiji ako onda bude tamo?

Ako je neki dobar koncert prodat ces odmah, ja sam za Thompsonov koncert na Maksimiru kad je bio, ja i frend imali smo 13 godina svaki:) imali smo 3 karte viška jer su od roditelja neki prijatelji trebali ic a odustali prodali u roku 5 minuta i to za duplu cijenu:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Večer i tebi i da tebi maznem free?

16 godina
moderator
Nello kaže...
XXX-Man kaže...

Večer i tebi i da tebi maznem free?

samo naprijed :)

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Pa gle kad vidiš ljude koji čekaju redom i pitaš njima jel trebaju karte i začas prodaš.

15 godina
protjeran
Nello kaže...
cuspajz kaže...

Pa gle kad vidiš ljude koji čekaju redom i pitaš njima jel trebaju karte i začas prodaš.

Ja na svaki koncert na koji idem, ako prije kupujem karte, kupim jedno 3-4 više pa ih prodam, taman zaradim 100-120 kn za cugu:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
moderator

ja još uvijek čekam onaj tutorial za backtrack...

16 godina
neaktivan

Dan svima ljudovi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina

vratio se s tekme,dinamo-zagreb!!! sjever lud

edit: hebemu sunce,sorry,malo sam zakasnio sto se tice vremena!

eplati.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 0:31 (eplati.com).
15 godina
neaktivan

dobro jutro momci x)

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
14 godina
neaktivan

Dobro jutro,jeste li vidjeli Dinamo?Mašala..i danas radni dan,pa odoh krečit staan

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO
16 godina
neaktivan

morgen

CARPE DIEM
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice