opet si uletio u g*vna dok pokušavaš pomoć?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I šta kažu VIPovci?

A kad ja nisam u g..nima?!:)
eh, nebih znao :)
I šta kažu VIPovci?

Mail od Vipa:
Kaže da posrijedi neki maliciozni program od koji rade u pozadini i ja nikako nisam ni našo. A ni Aviru nije niš našlo a isto tako i malwarebytes. ak želiš vidjem moj mailček dođi na mnsećeka
Ispod šahta plovi moja smeđa jahta, ha Ivo?
Gle curo, dao bih ti i besplatno!
Ali stvar je u tome da sam cekoa kaate od 10 ujuto do 17h popodne!!
Cijelo vijrme sam cekao, bilo naguravanja, zivciranja, znoja....a jos na kru ne idem zato sto iadm na more, pa da ne propadnu
Jel to Jackie Chan umro?
Kaže da posrijedi neki maliciozni program od koji rade u pozadini i ja nikako nisam ni našo. A ni Aviru nije niš našlo a isto tako i malwarebytes. ak želiš vidjem moj mailček dođi na mnsećeka
Najlakše im je reći da imaš virus i da ti on jede promet. Koji balvani.
Jednom poznaniku koji je davno imao adsl i paket od 1gb jedan mjesec mu je došao račun i piše da je nabio 200 i kusur gb prometa!
Račun je bio ogroman. Naravno rekli su mu da se netko spojio na njewgov nezaštićeni wlan a frend imao D-Link 584T koji niti nema wlan:)
Slao im je hrpu mailova, prijetio, zvao udrugu za zaštitu potrošača i nakraju su oni priznali grešku i rekli da je kod njih neka greška u sistemu bila.
Gle curo, dao bih ti i besplatno!
Ali stvar je u tome da sam cekoa kaate od 10 ujuto do 17h popodne!!
Cijelo vijrme sam cekao, bilo naguravanja, zivciranja, znoja....a jos na kru ne idem zato sto iadm na more, pa da ne propadnu
ček, ti to meni?
Jednom poznaniku koji je davno imao adsl i paket od 1gb jedan mjesec mu je došao račun i piše da je nabio 200 i kusur gb prometa!
Račun je bio ogroman. Naravno rekli su mu da se netko spojio na njewgov nezaštićeni wlan a frend imao D-Link 584T koji niti nema wlan:)
Slao im je hrpu mailova, prijetio, zvao udrugu za zaštitu potrošača i nakraju su oni priznali grešku i rekli da je kod njih neka greška u sistemu bila.
Evo poslao sam ti mail pa pogledaj... Ma razumijem ja to i znam kako je jer ja uvijek kontroliram tako da znam koliko trošim a koliko ne. Ovaj kojim sam stavio netaknutim win 7 i moram reći da radi kako spad a net nimalo ne troši.
Sličan slučaj kod mene... Đubrad lopovska
Jučer sam pomagao nekom liku da bih skužio da on nema opciju za VCORE u BIOSU.
Jel tko gledao Petrića na Novoj tv sada :)

Haha ja sam gledao, još malo PC nam ide u đep.
Haha ja sam gledao, još malo PC nam ide u đep.
Izdajica ima je Dell u rukama
Inaće imao sam dojam da će puknut od smijeha i sve sterat u 3 krasna krastavca.
Kamuflirao se, Apple je ispod stola.
Ljudi jedno pitanje.Ak bi ja došo ispred dvorane i prodavo karte za koncert, jel bi me mogo neko prijavit policiji ako onda bude tamo?
večer :)
free wireless :)
Ljudi jedno pitanje.Ak bi ja došo ispred dvorane i prodavo karte za koncert, jel bi me mogo neko prijavit policiji ako onda bude tamo?
Ako je neki dobar koncert prodat ces odmah, ja sam za Thompsonov koncert na Maksimiru kad je bio, ja i frend imali smo 13 godina svaki:) imali smo 3 karte viška jer su od roditelja neki prijatelji trebali ic a odustali prodali u roku 5 minuta i to za duplu cijenu:)
Večer i tebi i da tebi maznem free?
Večer i tebi i da tebi maznem free?
samo naprijed :)
Pa gle kad vidiš ljude koji čekaju redom i pitaš njima jel trebaju karte i začas prodaš.
Pa gle kad vidiš ljude koji čekaju redom i pitaš njima jel trebaju karte i začas prodaš.
Ja na svaki koncert na koji idem, ako prije kupujem karte, kupim jedno 3-4 više pa ih prodam, taman zaradim 100-120 kn za cugu:)
ja još uvijek čekam onaj tutorial za backtrack...
Dan svima ljudovi.
vratio se s tekme,dinamo-zagreb!!! sjever lud
edit: hebemu sunce,sorry,malo sam zakasnio sto se tice vremena!
dobro jutro momci x)
Dobro jutro,jeste li vidjeli Dinamo?Mašala..i danas radni dan,pa odoh krečit staan
morgen