A di ste svi nestali?
Opet pada, a ja trebam do frizera.
A di ste svi nestali?
A di ste svi nestali?
Ev tu sam... Još malo odem skuhat kavicu...
A di ste svi nestali?
Ma kakav frizer,na nulu se sisaj sam ko i ja.
A di ste svi nestali?
Posla sam ti key na FB.
A di ste svi nestali?
Ma kakav frizer,na nulu se sisaj sam ko i ja.
A di ste svi nestali?
Posla sam ti key na FB.
Hvala, javim ti kasnije jel prošlo. :)
A di ste svi nestali?
U mene nestalo struje na trenutak.
Mala je vjerojatnost i da će udrit grom u kuću. Pogotovo ako si u kući a ne u zgradi, budući da pored kuće ima nekakvo stablo, a grom udara u najviše točke.
A u slučaju zgrade mislin da je 99% zgrada uzemljeno i ima gromobran.
Meni je grom jednom syebao telefon, satelit resiver i neku starudiju od tv-a koju sam imao za silu u sobi.
Bok svim birtašima Grom te posjetil jel, ok kaj je bilo bilo je a jel imaš sad kakav Protekšon za svoje tehnikalije i komp onda se razme kaj drugo fučkaj ga.

Bok svim birtašima Grom te posjetil jel, ok kaj je bilo bilo je a jel imaš sad kakav Protekšon za svoje tehnikalije i komp onda se razme kaj drugo fučkaj ga.

Kao što rekoh, zdravo seljačka protekcija izključivanja iz utičnice 
e
Dan svima!
Ovdje pada ko ludo i grmi.
Nego jel mi netko može slikat postavke CMD prozorčića? Odjednom mi je minijaturan.
Font size stavi na 8x12 (tako je bar kod mene)
Isto kao i moja.
Rješio sam zahvaljujuči Nellotu:)
A di ste svi nestali?
U mene nestalo struje na trenutak.
U mene je nekidan nestala cijeli dan,poludia sam bia.Ni tv-a ni kompa,odsjecen od virtualnog svijeta.
Rješio sam zahvaljujuči Nellotu:)
Baš mi je drago što sam pomogao...
E a gdje se može nabavit prošli broj Buga? Tj. mjesec lipanjski?
Šta je to Win 2k? 
Obožavam ih, super su za stare PC-e,a dosta novih programa radi na njima, ako ne najnovija,onda stairja verzija.
E sad sa skupim svu ekipu za War...

Obožavam ih, super su za stare PC-e,a dosta novih programa radi na njima, ako ne najnovija,onda stairja verzija.
7-ica samo je tema classic:)
Javi se na pretplatu, siguran sam da oni imaju tamo toga.
Alen Poropat nakon 55 pronađen mrtav.
Javi se na pretplatu, siguran sam da oni imaju tamo toga.
Sirka666 hvala za info.

Kao što rekoh, zdravo seljačka protekcija izključivanja iz utičnice 
To ti je loša praksa itekak mnogi su zakasnili, u iskljucivanju pogotovo kad dođe udar Groma po Telefonskom kabelu pa Ruther pa komp i paf uzmi si ovo dole od APC pa moš bit miran a ne gledat u Nebo nema to smisla nikakvog.

Alen Poropat nakon 55 pronađen mrtav.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/zavrsila-potraga-pronasli-tijelo-alena-poroprata-blizu-buzeta-228741
Hm slatio s ceste i baš pao u jamu, duboku 80 metara tu nekaj debelo ne štima ne znamo sve cinjenice koje budu ionak našli ak pretraže teren i tu situaciju sletanja s ceste ak se uopče i radi o tome.
Dan narode, bio kod frenda, otvorim kuciste, a ono samo na grafi i procesoru jedno dobrih pol kile prasine :D.
Nemam pojma sta da radim sada :), vrijeme se nekako mucka vani a ekipa zove da idemo na neku voznju.
Dan narode, bio kod frenda, otvorim kuciste, a ono samo na grafi i procesoru jedno dobrih pol kile prasine :D.
Nemam pojma sta da radim sada :), vrijeme se nekako mucka vani a ekipa zove da idemo na neku voznju.
odi na vožnju ko j**e vrijeme...
Odi čistit komp šta se imaš vozikat po kiši:P
Evo me.... Zoharbizo dođi malo na fejsu. :)
Uzbudjen sam,utakmica i za 10 minuta war 
Eto me na skypu.
Eto me na skypu.
Vidim ja da na skypeu šteka veze....