Kod mene slini jos od jutra, a ima vec sat vremena pljusti ko ludo. Trebao bi iskljucit komp jer grmi al bez njega nemam nista pametna za raditi.
Uzmi UPS i miran si. 
Kod mene slini jos od jutra, a ima vec sat vremena pljusti ko ludo. Trebao bi iskljucit komp jer grmi al bez njega nemam nista pametna za raditi.
Uzmi UPS i miran si. 
U mene je bio jaki pljusak, prestao ima 10-ak min.
Bolje da ugasiš komp i čak ak grom strefi komp i onda češ ostat bez njega. Nije zgodno al novi računala skupi. :)
Zoharbizo, pozdrav, testiro ja simpu karticu za net na sticku i funkcionira...
Radim i ja svojima pa isto uredno naplatim kad odradim neki veci posa.Ko ce kome nego svoj svome.Tvoj poznanik ce tebi naplatit pa naplati i ti njemu.ZNANJE je znanje.
Idem vidit na poklone i razmjene za ploču 478. Pa se svratim
Uzmi UPS i miran si. 
Jos na to trosit pare. Drzim se zdravoseljackog nacina cupanja iz uticnice 
Bolje da ugasiš komp i čak ak grom strefi komp i onda češ ostat bez njega. Nije zgodno al novi računala skupi. :)
ma nece, sreca prati hrabre 
Ja ga nikad ne gasim kada grmi, baš me briga.
Ja ga nikad ne gasim kada grmi, baš me briga.
Mala je vjerojatnost i da će udrit grom u kuću. Pogotovo ako si u kući a ne u zgradi, budući da pored kuće ima nekakvo stablo, a grom udara u najviše točke.
A u slučaju zgrade mislin da je 99% zgrada uzemljeno i ima gromobran.
uzmi i meni

Niš našel za ploču 478... :(
Mala je vjerojatnost i da će udrit grom u kuću. Pogotovo ako si u kući a ne u zgradi, budući da pored kuće ima nekakvo stablo, a grom udara u najviše točke.
Meni je grom jednom syebao telefon, satelit resiver i neku starudiju od tv-a koju sam imao za silu u sobi.
Meni je grom jednom syebao telefon, satelit resiver i neku starudiju od tv-a koju sam imao za silu u sobi.
Meni telefaks i stereo masinu od 400W (2 kutije od po 200, ja mislim, bilo je to ipak prije 5-6 godina), CD citac, Sharp pojacalo.
Ustvari, samo je telefaks unistio grom, a masinu je mama sredila jer je drzala cvijece s puno vode na njoj.
Pfff... Izbaciti sve takve gluposti koje ne trebaju a proizvode el. magnetsko zračenje.
Pfff... Izbaciti sve takve gluposti koje ne trebaju a proizvode el. magnetsko zračenje.
Nije da netreba... uplalio sam ponekad, uglavnom prije spavanja da vidim imali štagod dobra na programu. Jebes zracenje, sta ne zraci danas.

Ja sam baš jutros backupirao jedan disk, da nije bilo UPS-a otišlo bi sve u 3pm.
Nije da netreba... uplalio sam ponekad, uglavnom prije spavanja da vidim imali štagod dobra na programu. Jebes zracenje, sta ne zraci danas.
Evo odgovora na to pitanje.
Ja nikad TV ne gledam u noć. Postoje samo 2 soluciej koje radim do kasno u noć (Znači poslje ponoći).
- Učenje
- Igranje

Ja sam baš jutros backupirao jedan disk, da nije bilo UPS-a otišlo bi sve u 3pm.
koji dio nije jasan? 
koji dio nije jasan? 
Sreća pa nisam baš hrabar..
Ja nikad TV ne gledam u noć. Postoje samo 2 soluciej koje radim do kasno u noć (Znači poslje ponoći).
- Učenje
- Igranje
E vidis ja uvijek prije spavanja upalim tv. Program je danas blago receno sranje, ali rob sam navike.
Da, ti pališ onaj program za odrasle. To sam zaboravio.
E vidis ja uvijek prije spavanja upalim tv. Program je danas blago receno sranje, ali rob sam navike.
Također, osim ako nemam na kompu spreman neki film/seriju pa njega stavim na tv.
Da, ti pališ onaj program za odrasle. To sam zaboravio.
hehe, ipak ne, za to sluzi internet. imam samo hrt, rtl i novu u sobi preko onog digitalnog sranja.
Ja uopće ne gledam TV. Nema ništa zanimljivo na njemu a ono šta ima zanimljivo nađem na netu bez reklama.
Ja uopće ne gledam TV. Nema ništa zanimljivo na njemu a ono šta ima zanimljivo nađem na netu bez reklama.
jebo im mater tursku, nemozes okrenut program da ne nabasas na onura. bas su mi se zgadili svi odreda.
hehe, ipak ne, za to sluzi internet. imam samo hrt, rtl i novu u sobi preko onog digitalnog sranja.
Uzmi si kakvu knjigu iz knjižnice i čitaj, puno bolje zabavi nego TV, samo oči odu nažalost. Ja sam Zločin i Kazna čitao tako, definitivno najbolji roman što sam imao prilike čitati.
Uzmi si kakvu knjigu iz knjižnice i čitaj, puno bolje zabavi nego TV, samo oči odu nažalost. Ja sam Zločin i Kazna čitao tako, definitivno najbolji roman što sam imao prilike čitati.
neznam dal cita neko ovdje dobre stare crtane romane ala zagor, tex...? to volim procitat nekad.
Evo sad vidia Barcelonine igrače put Podstrane..
Ti baren kako tako naplatis. a ja nekome sredin i ne zelin nista jer mi se ne uzima lovu za takvu stvar :(
A zapravo meni je banalno a drugima je znanstvena fantastika...
Nikad neces vidit para ako budes tako radia,tvoje znanje vridi,naplati ga.
Tako je, znanje treba cijeniti ili ćeš cijeli život raditi za ništa.
Ja sam u početku to radio čisto onako iz hobija, a danas pokrivam pola grada i zarada je pristojna 
Kao što bi moj frend rekao "njihovo neznanje je tvoje znanje i to im naplati" 
A di ste svi nestali?