E ja bi ti dignuo spomenik ovdje, no hard filings 
ma nema beda hehe
sad mi sve razbacano po zemlji sam čekam da mi netko fino stane na ležeči komp
E ja bi ti dignuo spomenik ovdje, no hard filings 
ma nema beda hehe
sad mi sve razbacano po zemlji sam čekam da mi netko fino stane na ležeči komp
Večer ekipa
Možete li mi pomoći u temi PS2 Boks?
A tek kao je igledala radna soba kada sam sastavljao ovaj PC iz MOJ PC i onaj "Phenom" komp. Totalno sam se loše bio organizirao i sve sam radio jedno preko drugoga (skoro sam E6600 stavio na GA-770 UD3 ploču LOL, a Phenom 920 u P5Q-e
maca od 5kg i da vidiš kako proc sjeda u socket bez j......i sve radi hehe
još da mi stigne antec tri stotine i onda sam na konju i kvad neki iduči mjesec i imam da malo si clockam dok ne zapalim nešto
prvo sam htio ići na AMD-ATI konfu a na kraju sam završio na totalnoj suprotnosti
I ja sam sa tim phenom kompom išao na ATi-AMD, baš da vidim kakva je to simbioza... Iako najbolje bi bilo sve iskombinirati: Intelov procesor, ATi/AMD grafičku i Nvidin chipset i to je to, hehe 
I ja sam sa tim phenom kompom išao na ATi-AMD, baš da vidim kakva je to simbioza... Iako najbolje bi bilo sve iskombinirati: Intelov procesor, ATi/AMD grafičku i Nvidin chipset i to je to, hehe 
pa nek se onda kolju međusobno
Ovaj post poklanjam: četirihiljadeosamstoosamdesetšestom postu 
eo ljudi napokon došao bug i kod nas na kioske, uzeo i vidim čuveni adobe after effects cs4 - trial,, sad tražim čuveni cr/ack
Večer ekipa!
Oly pa zar nije maknuta vidljivost broja postova?
Kako znaš koji ti je to post?
Večer ekipa!
lol, svoj accont i poruke
Bokte vjerovatno si me i prestigao u broju poruka. Znam da sam ti dugo odoljevao ali si ti spamer i pol
Bokte vjerovatno si me i prestigao u broju poruka. Znam da sam ti dugo odoljevao ali si ti spamer i pol
Kad dodje do 5k castim ga crvendacem na mjesec dana. Nek i tipkovnica ode na zasluzeni odmor
.
Ajmo ljudi,još malo pa fajrunt.Nespavalice se otvaraju za nekih 5-6 minuta.
Vecer svima. Bellatrix poz! Jesi ziv? Evo pa gledaj
.
Poz Ivo, evo živ sam! Što ima kod tebe? ;)
A to ti samo kao mod vidiš! 
A skontao sam da mogu i ja viditi ali nije baš upadljivo. 
Kad dodje do 5k castim ga crvendacem na mjesec dana. Nek i tipkovnica ode na zasluzeni odmor
.
Mislim da naxeem traži tvoju pomoć u odvikavanju od BOL foruma
Večer ekipa!
Svi unutar 6 mjeseci na forumu mogu vidjeti koliko poruka imaju
Večer ekipa!
lol, svoj accont i poruke
Unutar 6 mjeseci 
Možda 
.
Hvala! 

_______________________________________________________________________________________________
No pozdrav ljudi, kao je? 
EDIT
Ups, ja se ispričavam, zaboravim na ovo pravilo 

Hola ljudi, kako je! 
dan ljudi sta se radi???
Kao i jučer u ovo vrijeme. Instaliraju se programi na laptop 
Kao i jučer u ovo vrijeme. Instaliraju se programi na laptop 
ja sam svoj kupio prije 3 mjeseca i jos nisam instalirao sve sta mi treba...
...koji laptop imas??
Moj PC > Na dnu
(možda dobijem nagradu za najduži MOJ PC)
Moj PC > Na dnu
(možda dobijem nagradu za najduži MOJ PC)
vec sam gledao tvoj PC stvarno je dug...to je trebalo napisat...
S time da imam još jedan kompjuter (onaj sa Phenomom 920 i 4830 i tako time), ali da njega napišem to bi bilo previše...
S time da imam još jedan kompjuter (onaj sa Phenomom 920 i 4830 i tako time), ali da njega napišem to bi bilo previše...
ja bi napisao i taj sta ima veze...i ja imam jos jedan prastari...ali to nevrijedi pisat...brukat se...
Evo napisao sam sada sve što imam od kompjutera... u MOJ PC
Evo napisao sam sada sve što imam od kompjutera... u MOJ PC
sta je tu opreme...boze upravi...hahahah...ja neznam ocu li ikad imati toliko opreme ali dug je zivot predamnom(bar se nadam) pa cemo vidit sta ce bit...
A ovaj sa AMD-om mi je u uredu (zamjenio je jedan stari)