Kako je nello kod tebe?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je nello kod tebe?
Dobro jutro svima...
Priča se da će biti zabranjeno posluživanje alkohola u bircu? Da li je to istina?
Dobro jutro svima...
Priča se da će biti zabranjeno posluživanje alkohola u bircu? Da li je to istina?
imam ja nešto ispod šanka, bit će sve u redu
bit će sve u redu
Ukloniti molim, da ne skuže svi.
Kako je nello kod tebe?
A jel.... Dobro je. nešto sređivam.... A kod tebe?
Dobro jutro!
Može malo reklame? xD
http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/uvod-elektrotehniku-istosmjerna-struja/89761.aspx
prvo i osnovno pravilo koje te nauce na elektrotehnickom fakultetu je da ohmov zakon ne vrijedi x)
prvo i osnovno pravilo koje te nauce na elektrotehnickom fakultetu je da ohmov zakon ne vrijedi x)
Eto, kad oden na fakultet editirat ću post :P
Eto, kad oden na fakultet editirat ću post :P
ma malo šale x)
@ post
Kaže profesor, sjedi jedan, a ti njemu:Profesore, mogu ja stajat za dva, nije problem...
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/zasto-odigrali-crysis-2/89766.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/zasto-odigrali-crysis-2/89766.aspx
ajme ovoga Sinatru bi trebalo poslat u Sabor koliko melje..
OJ narode, za par minuta jesti, spremim knjige, i opet u skolu, pol sata sam na kompu samo danas, i kad dođem kuci, oko 7 i 15, mogu bit opet nekih 20 minuta jer moram na folklor, jer u subotu u Srbiju idemo. I onda cu biti crknut, i ici cu spavati :).
Danasnji plan :)
* ostali- nema nikog majke ti, mi naručili na poslu klopu gladni ko psi al ne možemo jesti imamo neke partner i ne odlaze :P
Ode u skolu, cujemo se oko 7 i 20 :), mozda.
Dobar dan!Šta ima?
pozz
koji k netko mi je maknuo pola zvjezdice
bring me back my star!!
E da ekipa da vas pitam, kako sam podstanar u zagrebu a htio bih uzeti godisnju BUG pretplatu, da li se usred pretplate ,moze mijenjati adresa dostave?
budi sretan i sa jednom ja nemam ni jednu:DD
pozz
bring me back my star!!
E da ekipa da vas pitam, kako sam podstanar u zagrebu a htio bih uzeti godisnju BUG pretplatu, da li se usred pretplate ,moze mijenjati adresa dostave?
Mislim da može ali moraš poslat upit na pisma@bug.hr pa tam piši. :) Ili ga Miru moderatora upitaš. Sigurnije kupiš u kiosku. Sam biraj kak ti paše.
pozz
bring me back my star!!
Dobar dan svima...
Napravi ono što sam i ja. Kontaktraj BUG pretplatu i dogovori preuzimanje kod njih.
POZZZZZ! Vratio se ja !
Napravi ono što sam i ja. Kontaktraj BUG pretplatu i dogovori preuzimanje kod njih.
ja sam odustao od pretplate jer bi mi došao Bug oko 10. zahvaljajući brzini ekipe u pošti/dostavi...ovako ga kupim na kiosku čak i prije 1. u mjesecu
ja sam odustao od pretplate jer bi mi došao Bug oko 10. zahvaljajući brzini ekipe u pošti/dostavi...ovako ga kupim na kiosku čak i prije 1. u mjesecu
Ja uvijek u kiosku kupim... Pa listam u automobilu.
Pozdrav svima!
Evo da se javim pa krećem dalje u nove radne pobjede