Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.375.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Evo me.... Bem nešt iz win7 blokiro za net pa neda da idem na net a veza radi... Pa istražio problem pa kaže da je kriva usb stick od Vipa i reinstaliro sam i stanje isto. Uf. Probao recovery iz winsa isto nije pomoglo. E i nakraju srušio i instaliro novu i evo konektira net, napokon.

Dok još F1-IVO bio na forumu a ja pisao i nisam mogo slat poruke kad iz winsa nije dao vezu a veza s Usb stick radi ( primjeti se brojač mb). Ajme.... I sad moram mesenger instalirat.

Nenad
17 godina
http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Nello kaže...

Evo me.... Bem nešt iz win7 blokiro za net pa neda da idem na net a veza radi... Pa istražio problem pa kaže da je kriva usb stick od Vipa i reinstaliro sam i stanje isto. Uf. Probao recovery iz winsa isto nije pomoglo. E i nakraju srušio i instaliro novu i evo konektira net, napokon.

Dok još F1-IVO bio na forumu a ja pisao i nisam mogo slat poruke kad iz winsa nije dao vezu a veza s Usb stick radi ( primjeti se brojač mb). Ajme.... I sad moram mesenger instalirat.

xD

puno panike za ništa... ja koristim vip homebox, pa sam isto imao prekid na 10-15 minuta... to je bilo do vipa a ne do tvog usb sticka x)

viva la rakija.....
16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

xD

puno panike za ništa... ja koristim vip homebox, pa sam isto imao prekid na 10-15 minuta... to je bilo do vipa a ne do tvog usb sticka x)

O Munjivoz pa di si ti meni? Al piše preko networka koji stavlja križić i to crveni pa ugasim ja komp pa palim i probam net a net radi uz Vipov usb stick ima vezu ali komp nije dao da idem na net.  A u Vieweru pisao puna greška Dns. I moro reinstalirat sve novije tak da meni nije problem...

Nenad
15 godina
neaktivan
Nello kaže...
munjovoz kaže...

xD

O Munjivoz pa di si ti meni? Al piše preko networka koji stavlja križić i to crveni pa ugasim ja komp pa palim i probam net a net radi uz Vipov usb stick ima vezu ali komp nije dao da idem na net.  A u Vieweru pisao puna greška Dns. I moro reinstalirat sve novije tak da meni nije problem...

ah.. budalastine.. meni stari poludio jer vip internet nije radio neko vrijeme, pa sam mislio da imas isti problem.... formatirao sam mu komp prije 2 dana i sav bijes ovog svijeta svalio na mene da sam mu strgao komp...

ma nisam bas bio dostupan, radim, pa navece do kuma, a doma nisam imao internet neko vrijeme.. sad sam si stavio kantenu na tavan i znate vec sto radim x)

viva la rakija.....
16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

ah.. budalastine.. meni stari poludio jer vip internet nije radio neko vrijeme, pa sam mislio da imas isti problem.... formatirao sam mu komp prije 2 dana i sav bijes ovog svijeta svalio na mene da sam mu strgao komp...

ma nisam bas bio dostupan, radim, pa navece do kuma, a doma nisam imao internet neko vrijeme.. sad sam si stavio kantenu na tavan i znate vec sto radim x)

Razumijem... A jel slažeš antenu za DVB-T?

Nenad
16 godina
neaktivan

Večer!

Evo i mene malo.Jučer cijeli dan gotovo da me nije bilo na kompu, učim po cijele dana, neznam šta ću.Treba uzet koji dan slobodno{#}

Šta vi radite?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Večer!

Evo i mene malo.Jučer cijeli dan gotovo da me nije bilo na kompu, učim po cijele dana, neznam šta ću.Treba uzet koji dan slobodno{#}

Šta vi radite?

Ja završio sa instaliranjem messengera. Tak i treba da učiš i bit češ odlikaš. {#}

Nenad
15 godina
neaktivan

da cujem misljenja i razmatranja, s obzirom da je birc, valjd nece skodit malo offtopic....

sistem naplacivanja karte u osijeku, pomocu rdif readera i 3k kartica, znaci prislonis karticu na citac i ona te prijavi, a na prodajnim mjestima gpp-a i tiska se moze nadoplatiti iznos ili obnoviti mjesecna karta

enkripcija podataka na tim karticama je 32-bitna i generira se novi kod svaki mjesec koji provjerava autentičnost kartice, znači da nije fake, ali to se koristi samo za mjesečne karte...

za kartice koje se nadoplaćuju, znači prvo morate imati iznos od minimalno 8 kuna da se prijavite, jedna vožnja u jednom smjeru košta 8 kuna, ne postoji takva enkripcija...

malo sam istraživao i razina sigurnosti na tom dijelu nije baš visoka, uspio sam pronaći freeware programe za čitanje i mijenjanje stanja tih kartica, i za samo kloniranje istih, i sad se pitam, što mene sprječava da nabavim jedan čitač, skinem programe sa ove stranice i da sam punim svoje kartice? bilo tko sa malo više klikera može ovo napraviti, čitač se spaja na serijski port na računalu, sami programi su jednostavni za korištenje...

edit: nije 3k kartica, ili je 1k ili 4, zaboravio sam

viva la rakija.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 19:27 (munjovoz).
16 godina
neaktivan
Nello kaže...

Ja završio sa instaliranjem messengera. Tak i treba da učiš i bit češ odlikaš. {#}

A znam, i polugodište je bilo odlično.Al neda mi se baš više{#}

munjovoz kaže...

...

Prijavi to vrhu.Znači onima koji su to postavili, da promjene malo sustav

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

...

Prijavi to vrhu.Znači onima koji su to postavili, da promjene malo sustav

sustav za mjesečne karte radi sasvim dobro, moguće je i probijanje enkripcije na mjesečnim karticama, ali to spali samu karticu nakon nekoliko neuspješnih pokušaja....

ako neka osoba ima krivi kod za tekući mjesec, to se odmah prijavljuje policiji, i već postoji sudsko rješenje oko tih stvari....

ali sama zaštita za kartice koje se pune nemože biti labavija.. i da nemogu probiti enkripciju, uvijek se da klonirati, a kartice za dopunu nemaju svoj serijski kod

viva la rakija.....
17 godina

dobro večer

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan

dobar večer momče jutarnji x)

viva la rakija.....
17 godina
munjovoz kaže...

dobar večer momče jutarnji x)

svako večer

15 godina
neaktivan

Dobra večer ljudi , možete li mi pomoći u temi ispod???

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/gamepad-usb-problem/89680.aspx

Tuče mi se PES-a... {#}

16 godina
protjeran

Hahahaha citam na teletekstu vijest umro nakon 3 dana igranja igrica LOL

I will go on until the end
17 godina
scenesports kaže...

Dobra večer ljudi , možete li mi pomoći u temi ispod???

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/gamepad-usb-problem/89680.aspx

Tuče mi se PES-a... {#}

kakav PES, udri majmuna

16 godina

Večer...

Šta se radi?

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...

bolje to nego od 3 dana sexa ko onaj rus {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
17 godina

EP vas pozdravlja, danas je napravio prvu pretragu, dobro je

15 godina
pozdravi ga u ime ekipe iz birca :)
It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
16 godina
protjeran
EraserHead kaže...

Ma što bolje gluposti pricas{#}

I will go on until the end
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Ma što bolje gluposti pricas{#}

hahahah sarkazam

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
16 godina
neaktivan

I onda to moja mama vidi pa kaže da ću tako i ja ako ne prestanem igrat igre{#}

Očito je da ne razlikuje nenormalno igranje od 3 dana i moje "nenormalno" od 2-3 h

16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

da cujem misljenja i razmatranja, s obzirom da je birc, valjd nece skodit malo offtopic....

sistem naplacivanja karte u osijeku, pomocu rdif readera i 3k kartica, znaci prislonis karticu na citac i ona te prijavi, a na prodajnim mjestima gpp-a i tiska se moze nadoplatiti iznos ili obnoviti mjesecna karta

enkripcija podataka na tim karticama je 32-bitna i generira se novi kod svaki mjesec koji provjerava autentičnost kartice, znači da nije fake, ali to se koristi samo za mjesečne karte...

za kartice koje se nadoplaćuju, znači prvo morate imati iznos od minimalno 8 kuna da se prijavite, jedna vožnja u jednom smjeru košta 8 kuna, ne postoji takva enkripcija...

malo sam istraživao i razina sigurnosti na tom dijelu nije baš visoka, uspio sam pronaći freeware programe za čitanje i mijenjanje stanja tih kartica, i za samo kloniranje istih, i sad se pitam, što mene sprječava da nabavim jedan čitač, skinem programe sa ove stranice i da sam punim svoje kartice? bilo tko sa malo više klikera može ovo napraviti, čitač se spaja na serijski port na računalu, sami programi su jednostavni za korištenje...

edit: nije 3k kartica, ili je 1k ili 4, zaboravio sam

Ako mozes - iskoristi to

Ako ne mozes - prijavi upravi

{#}

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
neaktivan

a mogu... mogu bez problema kupit jednu nadoplativu karticu i stavit 100 kuna na nju i jednostavno je klonirat 20 puta i prodavat za 50kn....

znam lika koji to programira, tj znam tko je i znam tocno kakvu zastitu covjek ima... dokopah se tajnih informacija gpp-a

samo sto nemam taj citac x)

mislio sam drpit citac iz tramvaja il busa, ali nemam taj kljuc, znam napravit bump key, ali opet nemam takav mali kljuc koji bi isao u lokot

viva la rakija.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 20:45 (munjovoz).
16 godina

Ljudiovi, kao prvo pozdrav, kao drugo, ptanje jedno, koji da stavim patch za gta4? ja sam skinio do 1 0 7 0. Da stavim taj ili neki drugi?

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
15 godina

dobro veće...evo ljudi ako tko nije znao sad bug ima i radio :D

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
16 godina
neaktivan
Kako god - sretno s tim! :)

Nego, gle ovog:

http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/kupnja-bmw-m3-2008-god/89688.aspx

Najbolje da ga kupi od nekog kinezica u Hong Kongu, sto vi mislite? I uz to Free delivery! :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina

Da onda stavim taj patch ili neki drugi?

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice