A jel ima tko viška Usb bluetooth? Ako prodajete pošto su? Meni bi trebao jednog.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A jel ima tko viška Usb bluetooth? Ako prodajete pošto su? Meni bi trebao jednog.
nemam :(
prodavao ih je Batista jeftino pa ga možeš pitat
dan, da se javim malo nakon
odsustva nespavalica i birca.... hhehehe
nemam :(
prodavao ih je Batista jeftino pa ga možeš pitat
Budem Batisti upitao, ako ga ima.. Imam nov mob lg kad slikam neće na microsd karticu pa može samo preko bluetotha na računala radi slike. Trebam da mogu napisat novije teme. Već dugo nisam jer mi se s samsuga pokvario.
Netrebaš kupovat.
Poslat ću ti ga ja.
Netrebaš kupovat.
Poslat ću ti ga ja.
Ajme kakvo iznenađenje! Pa ti si zlatan.
pozdrav gerilci, šta se radi
Jee dobia sam žuti, hvala Ivo
opet problemi s forumom????
kak je ivo stavio "... problemi s internetom" za post.. win xD
Bok ljudi Nije Igor, njegova cura momentalno tipka
Evo ako vam ne bi bio problem pogledati ovu temu i pomoći ako možete.
Igor je u bolnici na liječenju, pa bih mu htjela uzeti nekakav laptop da se malo zabavi dok je tamo, ne da samo bulji u plafon.
Pa evo, ako možete pomoći hvala vam
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/preporuka-pomoc/89836.aspx
opet se Miro napio?
Bok ljudi Nije Igor, njegova cura momentalno tipka
Evo ako vam ne bi bio problem pogledati ovu temu i pomoći ako možete.
Igor je u bolnici na liječenju, pa bih mu htjela uzeti nekakav laptop da se malo zabavi dok je tamo, ne da samo bulji u plafon.
Pa evo, ako možete pomoći hvala vam
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/preporuka-pomoc/89836.aspx
Večer i vama. Ajmo dečki pomozite dami da izabere dobar i odličan laptop. Usput, i reci IGoru da ima pozdrav od mene.
Hoću, hoću. :) Hvala :))
Aj ekipa navratite na večernje vijesti od Slasha (valjda), za nekih 5 min počinje :) dizzy-radio.net
ahahaha, koji kralj. A nick mu je odličan za moda
Aj ekipa navratite na večernje vijesti od Slasha (valjda), za nekih 5 min počinje :) dizzy-radio.net
Jojjjj ubit ču se ovo je več 25put da vidim da netko spominje taj dizzy radio prvo mi danas kolege jedno njih 10-11 govore da odem a sad se spominje i ovdje!
pa sta fali radiju, bas je odlican =D
Vid' nje...
Šta je bilo sa onom malom?
Nevalja nišššššššššššššššššššš
Vid' nje...
A ko je tebe zva
kad ti budes skupio novce za programe, licencu za sve qurceve, napravio cijelu stranicu, kupio hosting u hrvatskoj, organizirao ljude koji ce to vodit, trudio se oko toga svakog dana i vodio radio skoro cijelo vrijeme kad si slobodan, onda mos nest rec...
budimo realni, decki su si dali truda i napravili sto su zamislili, i sad im netreba da ih tu netko zahebava na svakom koraku x)
Vid' nje...
oj oj x)
bio sam izvan grada 2 mjeseca, vratih se prosli petak x)
nisam se jos ni cuo s njom, zaposlen sam, nemam bas na pretek vremena
ko te kaj pital
odi i slušaj banovinu ak ti ovo nepaše
pozdrav... jel ko već kupovao preko ove trgovine... ne izgleda mi kao prijevara, ali opreza nikad dosta http://www.dealextreme.com/
kad ti budes skupio novce za programe, licencu za sve qurceve, napravio cijelu stranicu, kupio hosting u hrvatskoj, organizirao ljude koji ce to vodit, trudio se oko toga svakog dana i vodio radio skoro cijelo vrijeme kad si slobodan, onda mos nest rec...
budimo realni, decki su si dali truda i napravili sto su zamislili, i sad im netreba da ih tu netko zahebava na svakom koraku x)
Hvala na podršci :)
pozdrav... jel ko već kupovao preko ove trgovine... ne izgleda mi kao prijevara, ali opreza nikad dosta http://www.dealextreme.com/
evo ti odgovor, trgujem preko njih skoro dvije godine, pouzdano 100%, što vidiš, to i dobiješ, samo trebaš dobro gledat
Hmm sad sam bio i nije loše svida mi se-svaka čast samo je problem meni skripta program stalno izbacuje kad stisnem play-virus decetion you can only enter on your only risk(kao da udem na vlastiti rizik)ali dobro zabavno je pisat i poruke